Sestro Shtefka, ti si se izgubila.sherbett wrote: Cek malo, ne kuzim sad. Jel govoris o oba procelja? Jedno je tamo prema Aleksandrovom parku a drugo prema trgu revolucije tj prema Boljsoj teatru. Koje je prvo?
Idi u ambasadu i nek’ te vode kuci.
Moderator: anex
Sestro Shtefka, ti si se izgubila.sherbett wrote: Cek malo, ne kuzim sad. Jel govoris o oba procelja? Jedno je tamo prema Aleksandrovom parku a drugo prema trgu revolucije tj prema Boljsoj teatru. Koje je prvo?
ja jos uvijek cekam slikesherbett wrote:Nemoj mi sad nabijat streselk wrote:odlican izvjestaj mustafa![]()
ocekujem slican iz moskve.samo u pravom dresu
ja cu na godisnji ponovo otic prije sto se ona slike postavi...alibaba_i_30_godina wrote:Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje.
zanimljivo je, samo se nemoj iznenadit koliko smrdi od ptica i riba.STAxJExAAA wrote:U subotu idem za San Francisco na 7 dana slikat cu vam alkatraz hehe
Gledaj da to bude u Moskvu ako je moguće.exliberal-ex wrote:ja cu na godisnji ponovo otic prije sto se ona slike postavi...alibaba_i_30_godina wrote:Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje.
Zadnji put je viđena u tvojoj državi. Ne prikrivaj tragove bezveze i ne služi se obrnutom psihologijom. Pod pratnjom sispreca wrote:Stvarno gdje nam je Sherba?
Kad bi ti bila u pravu ja bi te castioZoya wrote:Zadnji put je viđena u tvojoj državi. Ne prikrivaj tragove bezveze i ne služi se obrnutom psihologijom. Pod pratnjom sispreca wrote:Stvarno gdje nam je Sherba?
alibaba_i_30_godina wrote:Gledaj da to bude u Moskvu ako je moguće.exliberal-ex wrote:ja cu na godisnji ponovo otic prije sto se ona slike postavi...alibaba_i_30_godina wrote:Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje.
https://www.mouzenidis.com/sr-rs/russia ... m-v-rossiiexliberal-ex wrote:quote]
Jel mi vjerujes da nemam niakve volje ni zelje da odem u Rusiju ( ovu turisticki dio)
Ako bi isao onda bi volio obic neke predjele gdje se neide...daleki istok, kazahstan, mongoliju...
Dobar dobar...jos ces me natjerat da pocnem da pravim i ja ovakomousstapha wrote:Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti.
Pošalji.mousstapha wrote:Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti.
Pa postavi nam to bolan na youtube ... već sam ljubomoran što su drugi vidjeli.mousstapha wrote:Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti.
Sve te razumijem, mada ja ne bih baš toliko birao. Kada budem opet u mogućnosti ima sve to da vidim. Uključujući šerbinu Moskvu, ja vidio par slika i odlične su.exliberal-ex wrote:
Jel mi vjerujes da nemam niakve volje ni zelje da odem u Rusiju ( ovu turisticki dio)
Ako bi isao onda bi volio obic neke predjele gdje se neide...daleki istok, kazahstan, mongoliju...
Vidis kad odes u Peru ili negdje drugo i slikas ...da ljudi su siromasni ali ti sa svojim dolaskom, unajmljivanjem stanova, vozaca itd pomazes im da lakse zive dok u isto vrijeme obilazis neke fantasticne predjele.HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
bullshit..eto ti doso iz humanitarnih razloga..ne radi se o tome sta ti se svidja nego o motivu sta ti se slika..sta je nego cisti sadizam stavljati u gro plan nekog prosjaka, tegljaca, nadnicara za bijedu dok se ti koceperis sa nekakvim ajfonom, nikonom i u dzepu spremljenom, povratnom kartom za Evropu..doduse bilo bi interesantno kako bi se proveo vec da slikas u Bronxu neku kliku mrguda kojima bas nije pravo sto si tu...exliberal-ex wrote:Vidis kad odes u Peru ili negdje drugo i slikas ...da ljudi su siromasni ali ti sa svojim dolaskom, unajmljivanjem stanova, vozaca itd pomazes im da lakse zive dok u isto vrijeme obilazis neke fantasticne predjele.HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
Fino je otic u NY ili neku drugu metropolu ali kad odes u NY pa vidis djelove Bronx-a koji je katastrofa a 20 minuta od njih zgrade gdje stanovi kostaju desetine miliona...jel to sadizam?
.. meni je duplo ljepse bilo dok sam bio u cileu/argentini nego u NY, em ljepsi predjeli, em bolja hrana....em ljudi na ranu privit ili kad sam bio u maroku docekaju te ko svog...sve ima svoje
ne mozes biti human i snob u isto vrijeme...Vitezanin wrote: Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.
Sta ba bullshit...dosao sam da obidjem predjele koje hocu da posjetim, posteno platim sta treba da platim i to je to....jel to nesmijem da uslikam ljude iz tih predjela.....postavljao sam slike i iz evrope, italije, francuske, engleske, amerike...ovo je tema gdje putujete i kako vam je bilo.HardcoreMX wrote:bullshit..eto ti doso iz humanitarnih razloga..ne radi se o tome sta ti se svidja nego o motivu sta ti se slika..sta je nego cisti sadizam stavljati u gro plan nekog prosjaka, tegljaca, nadnicara za bijedu dok se ti koceperis sa nekakvim ajfonom, nikonom i u dzepu spremljenom, povratnom kartom za Evropu..doduse bilo bi interesantno kako bi se proveo vec da slikas u Bronxu neku kliku mrguda kojima bas nije pravo sto si tu...exliberal-ex wrote:Vidis kad odes u Peru ili negdje drugo i slikas ...da ljudi su siromasni ali ti sa svojim dolaskom, unajmljivanjem stanova, vozaca itd pomazes im da lakse zive dok u isto vrijeme obilazis neke fantasticne predjele.HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
Fino je otic u NY ili neku drugu metropolu ali kad odes u NY pa vidis djelove Bronx-a koji je katastrofa a 20 minuta od njih zgrade gdje stanovi kostaju desetine miliona...jel to sadizam?
.. meni je duplo ljepse bilo dok sam bio u cileu/argentini nego u NY, em ljepsi predjeli, em bolja hrana....em ljudi na ranu privit ili kad sam bio u maroku docekaju te ko svog...sve ima svoje
ne mozes biti human i snob u isto vrijeme...Vitezanin wrote: Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.