Gdje putujete, kako vam je bilo?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Fudo387

#2826 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by Fudo387 »

sherbett wrote: Cek malo, ne kuzim sad. Jel govoris o oba procelja? Jedno je tamo prema Aleksandrovom parku a drugo prema trgu revolucije tj prema Boljsoj teatru. Koje je prvo?
Sestro Shtefka, ti si se izgubila.
Idi u ambasadu i nek’ te vode kuci. :D
exliberal-ex

#2827 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

sherbett wrote:
elk wrote:odlican izvjestaj mustafa :thumbup:
ocekujem slican iz moskve.samo u pravom dresu :mrgreen:
Nemoj mi sad nabijat stres :mrgreen:
ja jos uvijek cekam slike
spreca

#2828 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by spreca »

Stvarno gdje nam je Sherba? :?
alibaba_i_30_godina

#2829 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by alibaba_i_30_godina »

Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje. :mrgreen:
exliberal-ex

#2830 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

alibaba_i_30_godina wrote:Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje. :mrgreen:
ja cu na godisnji ponovo otic prije sto se ona slike postavi... :D
STAxJExAAA

#2831 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by STAxJExAAA »

U subotu idem za San Francisco na 7 dana slikat cu vam alkatraz hehe
exliberal-ex

#2832 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

STAxJExAAA wrote:U subotu idem za San Francisco na 7 dana slikat cu vam alkatraz hehe
zanimljivo je, samo se nemoj iznenadit koliko smrdi od ptica i riba. :thumbup:
alibaba_i_30_godina

#2833 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

exliberal-ex wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Još uvijek bira slike i stvara vama pritisak pred izbacivanje. :mrgreen:
Gledaj da to bude u Moskvu ako je moguće. :mrgreen:
Zoya

#2834 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by Zoya »

spreca wrote:Stvarno gdje nam je Sherba? :?
Zadnji put je viđena u tvojoj državi. Ne prikrivaj tragove bezveze i ne služi se obrnutom psihologijom. Pod pratnjom si :stasreko:
spreca

#2835 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by spreca »

Zoya wrote:
spreca wrote:Stvarno gdje nam je Sherba? :?
Zadnji put je viđena u tvojoj državi. Ne prikrivaj tragove bezveze i ne služi se obrnutom psihologijom. Pod pratnjom si :stasreko:
Kad bi ti bila u pravu ja bi te castio :D :lol: ....nisam ja te srece :mrgreen:
edo_79

#2836 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by edo_79 »

Bio sam u PM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... jako lijepo mi bilo .... da mi je nazad :cry:
exliberal-ex

#2837 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

alibaba_i_30_godina wrote:
exliberal-ex wrote:
Gledaj da to bude u Moskvu ako je moguće. :mrgreen:

Jel mi vjerujes da nemam niakve volje ni zelje da odem u Rusiju ( ovu turisticki dio)
Ako bi isao onda bi volio obic neke predjele gdje se neide...daleki istok, kazahstan, mongoliju... :D
mousstapha

#2838 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by mousstapha »

Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti. :D
spreca

#2840 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by spreca »

exliberal-ex wrote:quote]

Jel mi vjerujes da nemam niakve volje ni zelje da odem u Rusiju ( ovu turisticki dio)
Ako bi isao onda bi volio obic neke predjele gdje se neide...daleki istok, kazahstan, mongoliju... :D
https://www.mouzenidis.com/sr-rs/russia ... m-v-rossii
sve_ovo_ja

#2841 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by sve_ovo_ja »

@moustappha beton :thumbup:
exliberal-ex

#2842 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

mousstapha wrote:Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti. :D
Dobar dobar...jos ces me natjerat da pocnem da pravim i ja ovako :thumbup:
Vitezanin

#2843 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by Vitezanin »

mousstapha wrote:Joj uradio sam video iz Juzne Amerike, imam link za pregled sa Google Drivea, ali nesto mi se ne dijeli ovdje, mozda na PM ovoj "verificiranoj" raji koja ima interesa i nece bez kontrole dalje dijeliti. :D
Pošalji.
alibaba_i_30_godina

#2844 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Pa postavi nam to bolan na youtube ... već sam ljubomoran što su drugi vidjeli. :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#2845 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

exliberal-ex wrote:

Sve te razumijem, mada ja ne bih baš toliko birao. Kada budem opet u mogućnosti ima sve to da vidim. Uključujući šerbinu Moskvu, ja vidio par slika i odlične su. :mrgreen:
HardcoreMX

#2846 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by HardcoreMX »

u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
exliberal-ex

#2847 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
Vidis kad odes u Peru ili negdje drugo i slikas ...da ljudi su siromasni ali ti sa svojim dolaskom, unajmljivanjem stanova, vozaca itd pomazes im da lakse zive dok u isto vrijeme obilazis neke fantasticne predjele.
Fino je otic u NY ili neku drugu metropolu ali kad odes u NY pa vidis djelove Bronx-a koji je katastrofa a 20 minuta od njih zgrade gdje stanovi kostaju desetine miliona...jel to sadizam?

.. meni je duplo ljepse bilo dok sam bio u cileu/argentini nego u NY, em ljepsi predjeli, em bolja hrana....em ljudi na ranu privit ili kad sam bio u maroku docekaju te ko svog...sve ima svoje
Vitezanin

#2848 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by Vitezanin »

HardcoreMX wrote:u svakom slucaju bolje obici koju metropolu..trip bogatiji i bolji, sadrzaja mnogo vise nego slikati siromahe po peruu..ispade bas degutantno skoro cisti sadizam nad sirotinjom...
Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.
HardcoreMX

#2849 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by HardcoreMX »

exliberal-ex wrote:
Vidis kad odes u Peru ili negdje drugo i slikas ...da ljudi su siromasni ali ti sa svojim dolaskom, unajmljivanjem stanova, vozaca itd pomazes im da lakse zive dok u isto vrijeme obilazis neke fantasticne predjele.
Fino je otic u NY ili neku drugu metropolu ali kad odes u NY pa vidis djelove Bronx-a koji je katastrofa a 20 minuta od njih zgrade gdje stanovi kostaju desetine miliona...jel to sadizam?

.. meni je duplo ljepse bilo dok sam bio u cileu/argentini nego u NY, em ljepsi predjeli, em bolja hrana....em ljudi na ranu privit ili kad sam bio u maroku docekaju te ko svog...sve ima svoje
bullshit..eto ti doso iz humanitarnih razloga..ne radi se o tome sta ti se svidja nego o motivu sta ti se slika..sta je nego cisti sadizam stavljati u gro plan nekog prosjaka, tegljaca, nadnicara za bijedu dok se ti koceperis sa nekakvim ajfonom, nikonom i u dzepu spremljenom, povratnom kartom za Evropu..doduse bilo bi interesantno kako bi se proveo vec da slikas u Bronxu neku kliku mrguda kojima bas nije pravo sto si tu... :D
Vitezanin wrote: Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.
ne mozes biti human i snob u isto vrijeme...
exliberal-ex

#2850 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by exliberal-ex »

HardcoreMX wrote:
exliberal-ex wrote:

bullshit..eto ti doso iz humanitarnih razloga..ne radi se o tome sta ti se svidja nego o motivu sta ti se slika..sta je nego cisti sadizam stavljati u gro plan nekog prosjaka, tegljaca, nadnicara za bijedu dok se ti koceperis sa nekakvim ajfonom, nikonom i u dzepu spremljenom, povratnom kartom za Evropu..doduse bilo bi interesantno kako bi se proveo vec da slikas u Bronxu neku kliku mrguda kojima bas nije pravo sto si tu... :D
Vitezanin wrote: Kakav sadizam? Jedeš, piješ, platiš, upoznaš ljude. 10 dolara u Peruu koje ćeš potrošit na piće i hranu vrijedi lokalcima više nego 50 dolara u New Yorku za istu stvar.
ne mozes biti human i snob u isto vrijeme...
Sta ba bullshit...dosao sam da obidjem predjele koje hocu da posjetim, posteno platim sta treba da platim i to je to....jel to nesmijem da uslikam ljude iz tih predjela.....postavljao sam slike i iz evrope, italije, francuske, engleske, amerike...ovo je tema gdje putujete i kako vam je bilo.
uostalom ako ti se nesvidja sto mi idemo i slikamo tvoj problem, postavi nam slike sa tvojih putovanja ...
Post Reply