Zezas se !?skuterista wrote:meni sumnjivo, nikad nisam vidio 100% Positive feedback
Trazi mu TN da ti posalje
Moderator: anex
Zezas se !?skuterista wrote:meni sumnjivo, nikad nisam vidio 100% Positive feedback
proradiloRealovac23 wrote:Može li od Vas tko kupiti ista sa ebaya. kliknem buy ceka 2-3 sekunda i izbaci:
The page isn't redirecting properl
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete
This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.
Izbrisao history i sve i neće opet, pokusao s drugog kompa ne može :/
imam ja nadogradnju na firefox, pokaziva da je sigurnost 90%elsa1337 wrote:nije vezano za eBay ali mislim da mi mozete dati odgovor
je li neko cuo za ovu stranicu, je li sigurna i sve to i koji je nacin placanja, kontao sam naruciti ovo, pa prvo da provjerim.
http://www.aolloa.net/nike-dunk-high-60 ... -2912.html
Ako narucujes nesto sto je male vrijendosti onda ni ne cudi sto toliko putuje. Meni prosjek iz kine sa CN, HK ili SG da dodje izmedju 7 i 15 dana.newklear wrote:Da li prije dolazi iz Kine ili Amerike kad se nešto naruči na ebay? Moje iskustvo sa Kinom je između 30 - 35 dana... a Amerika? Radi se o ''USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service''
un1ted wrote:Ako narucujes nesto sto je male vrijendosti onda ni ne cudi sto toliko putuje. Meni prosjek iz kine sa CN, HK ili SG da dodje izmedju 7 i 15 dana.newklear wrote:Da li prije dolazi iz Kine ili Amerike kad se nešto naruči na ebay? Moje iskustvo sa Kinom je između 30 - 35 dana... a Amerika? Radi se o ''USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service''
ako je placanje preko paypala onda si siguranofixaaal wrote:http://www.prodirectsoccer.com/de/produ ... 56768.aspx
Sta vi mislite o sigurnosti kupovanja ovih kopacki putem ove stranice, i ako nije problem objasnjenje kako to da uradim
un1ted wrote:Nije prevara, no na ovo moras dodati jos carinu i PDV. To dodje oko 70KM u tvom slucaju
TO plate i prodavaci, i uz njihovu marzu dodjes na duplo vecu cijenu.
tesko je nesto kupiti a da ne probas a posebno odijeloDuctus Holedocus wrote:Ima li negdje muskih odEla,treba mi co'eku samo za jednu vece![]()
pristojne cijene do nekih 100$
dakle,ne trebamo nista kvalitetno i to,nego cisto eto,da bude uljudan jedno vece
Otoka pijaca pa biraj. Vise nego pristojna.Ductus Holedocus wrote:Ima li negdje muskih odEla,treba mi co'eku samo za jednu vece![]()
pristojne cijene do nekih 100$
dakle,ne trebamo nista kvalitetno i to,nego cisto eto,da bude uljudan jedno vece
Imas li tracking number !? Rano je za zaljenjekaajma wrote:Narucio sam nesto iz kine pa hoce nece i et poslali su mi 12 proslog mjeseca, dal da se zalim ili da cekam jos malo ?
mislim da nemam, jer radi se o prouzvodu od 5 dolara free shipingun1ted wrote:Imas li tracking number !? Rano je za zaljenjekaajma wrote:Narucio sam nesto iz kine pa hoce nece i et poslali su mi 12 proslog mjeseca, dal da se zalim ili da cekam jos malo ?Jos barem 2 sedmice...
Po belaju i ja naručim od ovih scammera jaknu i još nekih stvarki, 100tinjak eur i nikad ništa.Ringhio wrote:Dobro malverzacije su moguce kada ti kupujes direktno sa karticom, ali opet da se malverzacija desi preko paypala, gdje se ni u jednom trenutku ne odkriva puni broj kartice nego samo zadnja cetiri, to mi je malo ono...suhveli.
Jedino da su po randomu marnuli broj kartice, ili je neko skinuo broj kartice na nekom od terminala, ili bankomata, sto je opet veca vjerovatnoca.
Ja sam vec uplivao u vode ebay-a i mnogo mi je ugodno mogu rechiima svega, ko na buvljoj pijaci. Englezi su malo teski za popricati, dok je kod shvaba i talijana drugacija prica.
I da, jos uvjek muku mucim sa uksoccershop.com ni za zivu glavu narucivati tu, bilo sta. Totalna prevara. Narucio sam neke dresove prije 10 dana, jos uvjek ih nema, 14 dana je potrebno za dostavu, poslje 14 dana cu pisati paypalu i viditi neki nacin da iscicim svoje pare nazad.
Uglavnom to sve sto se idesavalo s tim sajtom, trebalo bi mi mnogo vise vremena da ispisem...prijateljski savjet, nikad, ali bas nikad ne narucivati bilo sta od njih. Ja sam iskihao 100 i nesto eura i mislim da nikad necu vidjeti sta sam ustvari narucio.
Niti odgovaraju na mailove, niti odgovaraju na zalbe, tracker im je truba, pise samo da je shippovano, i nikakvog drugog podatka nema, ni kad, ni kako, ni gdje, ni preko koga...uzas.
Isti problem i kod mene.Nigdje stvari koje sam prije 14 dana narucioJazzy.ba wrote:Sta je sa engleskim royal mailom? U zadnje vrijeme strasno kasne, a ranije 5-7 dana uvijek.
+1EmiRem wrote:Isti problem i kod mene.Nigdje stvari koje sam prije 14 dana narucioJazzy.ba wrote:Sta je sa engleskim royal mailom? U zadnje vrijeme strasno kasne, a ranije 5-7 dana uvijek.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2