Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
-danTe-

#2826 Re: Gdje u Sa......

Post by -danTe- »

savsvoj wrote:
neo7 wrote:
-danTe- wrote:kupiti ugalj az nargilu? :mrgreen:
Na carsiji imas gdje kod krenes :D 10KM veliko pakovanje..
Samo pazi da ne kupis onaj sa dodatkom mente malo rec da je odvratan.
hvala,hvala... :)
a nisam nikad obratio paznju kad sam prolazio,pa... :mrgreen:
Reglan

#2827 Re: Gdje u Sa......

Post by Reglan »

Image

Gdje ima uzeti i je li plaho skupo? :D
Baby Jane

#2828 Re: Gdje u Sa......

Post by Baby Jane »

Baletanki?

iii, ljetnih/proljetnih kosuljica i majica nekog ok kvaliteta :D
hodža

#2829 Re: Gdje u Sa......

Post by hodža »

@arshavin

ima u Bezistanu fuševa po 15 KM :mrgreen:

a za orginal, pojma nemam :lol:
_ado_

#2830 Re: Gdje u Sa......

Post by _ado_ »

arshavin wrote:Image

Gdje ima uzeti i je li plaho skupo? :D
Bio sam u Lorisu, u BBI centru, prije nekoliko dana i Carrera naocale od nekih 180 do nekih 250 km. U Fotooptik usao, vrtio se, skoro sve naocale iza pulta a ona teta ni da prstom mrdne. i ja je nisam zelio ometati, i izadjem bez da sam pogledao i jedan model, a mislim da i tamo ima Carrera. Ako ti nije bitno da je orginal, po ebay-u imas dosta jeftinih replika Carrere pa pogledaj.
Mr. Brightside

#2831 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr. Brightside »

imaš u bezistanu takvih 'čola za 10-15 km :D
pakica_

#2832 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

_ado_ wrote: Bio sam u Lorisu, u BBI centru, prije nekoliko dana i Carrera naocale od nekih 180 do nekih 250 km. U Fotooptik usao, vrtio se, skoro sve naocale iza pulta a ona teta ni da prstom mrdne. i ja je nisam zelio ometati, i izadjem bez da sam pogledao i jedan model, a mislim da i tamo ima Carrera. Ako ti nije bitno da je orginal, po ebay-u imas dosta jeftinih replika Carrere pa pogledaj.
:lol: :lol: :lol: :lol:
_ado_

#2833 Re: Gdje u Sa......

Post by _ado_ »

zvuci smjesno,ali je tako. fakat nemam naviku ulaziti i razgledati stvari, maltretirati prodavace ako nemam namjeru kupiti nesto. a odavno vec namjeravam kupiti neke malo kvalitetnije naocale. i udjem sa tom namjerom. samo ReyBan naocale imaju svoju policu ispred pulta. sve ostale su iza pulta i gotovo je nemoguce vidjeti ih. i ja nekolike minute istezao vrat kao roda, pokusavao vidjeti modele. Prodavacica stoji i ne obraca paznju. I ja izadjem. Mozda zena meditira. :-D
pakica_

#2834 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

_ado_ wrote:zvuci smjesno,ali je tako. fakat nemam naviku ulaziti i razgledati stvari, maltretirati prodavace ako nemam namjeru kupiti nesto. a odavno vec namjeravam kupiti neke malo kvalitetnije naocale. i udjem sa tom namjerom. samo ReyBan naocale imaju svoju policu ispred pulta. sve ostale su iza pulta i gotovo je nemoguce vidjeti ih. i ja nekolike minute istezao vrat kao roda, pokusavao vidjeti modele. Prodavacica stoji i ne obraca paznju. I ja izadjem. Mozda zena meditira. :-D
u barosu samo sto ti kahvu ne ponude dok biras, htio, ne htio nista kupit.. neki dan ja sa sestrom upala, hoce ona da vidi zetu da kupi neke naocale i onaj ciko sto radi tamo vidi da su mi kod sestre malo oslabile rejbanke.. skide joj ih s glave, odnese, pritegnu, zategnu, ocisti i vrati joj ih na glavu bez da je ona rijec rekla (osim hvala nakon toga :D ).. a nismo nista kupile, rekle dobar dan, mi bi da pogledamo i u tom on upade :lol: e reko, jbo mater, ako nista zbog toga bih kod njih kupovala.. jesu skuplji od ostalih, al' kazem, ako nista, zbog pristupa musterijama bih otisla njima i halalila im onih 10 maraka vise sto traze, jer mi je pun kufer tih tako sto "rade" k'o ta teta u fotooptiku.. da ces potrosit 10-15 maraka, pa haj', mozda se za te pare ne ustaje, al' kad imam nijet ostavit im 2-3 stoje, vala ima da titraju oko mene k'o oko sultana od bruneja
MedenoSrce

#2835 Re: Gdje u Sa......

Post by MedenoSrce »

Oko mene ne mora niko igrati kao da sam sultanija, sasvim je dovoljan osnovni nivo kulture I pristojnosti uz poznavanje robe koju prodaje ali nažalost velika većina ni to nema.

sent from my nokia 8110i
pakica_

#2836 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

MedenoSrce wrote:Oko mene ne mora niko igrati kao da sam sultanija, sasvim je dovoljan osnovni nivo kulture I pristojnosti uz poznavanje robe koju prodaje ali nažalost velika većina ni to nema.

sent from my nokia 8110i
ma dobro, i ja se malo pre*eravam, al' jedno: dobar dan, izvolite im nece glavu razbit, a ja mozda bas njima ostavim koju stoju taj dan..
Urban B.

#2837 Re: Gdje u Sa......

Post by Urban B. »

Ako hoces naocale obavezno otidji u Barosa,imas izbor kakav hoces,ljudi su profesionalni i usluzni da je to stvarno tesko za povjerovat,i ako su malo skuplji vrijedi kod njih ici!
Ja kod njih sve radim,pregledi,popravci,kupovina i nikad nisam imao bilo kakvu zamjerku :thumbup:
_ado_

#2838 Re: Gdje u Sa......

Post by _ado_ »

i planirao sam otici u Baros, samo sto me popodnevna kafa vise privlacila od potrage za naocalama pa nisam stigao :) Prosle godine je jaran pri kraju ljeta naletio na neko ogromno snizenje u Barosu. Valjda ce i ove godine biti nesto slicno.
Bullet Tooth Tony

#2839 Re: Gdje u Sa......

Post by Bullet Tooth Tony »

Urban B. wrote:Ako hoces naocale obavezno otidji u Barosa,imas izbor kakav hoces,ljudi su profesionalni i usluzni da je to stvarno tesko za povjerovat,i ako su malo skuplji vrijedi kod njih ici!
Ja kod njih sve radim,pregledi,popravci,kupovina i nikad nisam imao bilo kakvu zamjerku :thumbup:
+1 , stvarno super rade , ja kod njih servisiram ray ban :thumbup: :thumbup:
Toffee karamela

#2840 Re: Gdje u Sa......

Post by Toffee karamela »

Može li mi neko reći gdje se u SA može naći najbolji izbor stranih novina i magazina? Ne hodam više po gradu kao nekada i zaboravila sam.
VenomousV

#2841 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

da se nadovezem na karamelino, gdje ima starih burdi? :D
zeko_zeleni

#2842 Re: Gdje u Sa......

Post by zeko_zeleni »

Gdje se u Sa moze striperka angazovati za momacko vece? Sve info na pp.
Hvala unaprijed
terra_incognita

#2843 Re: Gdje u Sa......

Post by terra_incognita »

VenomousV wrote:da se nadovezem na karamelino, gdje ima starih burdi? :D
stare burde sam kupovala ispred ekonomije, ono kad ljeti bude sajam knjige pa na jednom standu raznih starih (stranih) casopisa
leigh

#2844 Re: Gdje u Sa......

Post by leigh »

Gdje u Sa naći walter wolf košulje?
xmadmaxx

#2845 Re: Gdje u Sarajevu rentat auto povoljno

Post by xmadmaxx »

Pozdrav,

Namjeravam docu u Sarajevo ovo ljeto, trebalo bi mi auto na par sedmica, Gdje je najpovoljnije za rentanje auta?

Hvala unaprijed...
mayab

#2846 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

Toffee karamela wrote:Može li mi neko reći gdje se u SA može naći najbolji izbor stranih novina i magazina? Ne hodam više po gradu kao nekada i zaboravila sam.
BBI u prizemlju kod glavnog ulaza, a ima jos ponegdje
holowey

#2847 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

Bullet Tooth Tony wrote:Zna li neko gdje ima kupiti ovo u Sarajevu , za novcice ... zna li nekog da prodaje ili tako nesto

Image
nema nigdje :(
nedjeljom su se okupljali kolekcionari (sa njima i numizmaticari), nekad u hotelu bosna nekad u hotelu holiday inn, i kod njih se moglo naci pokoji polovan album za kovanice...
ja sam narucivao iz inostranstva registratore sa sheetovima tj. umecima za kovanice, nesto poput ovog sa donje slike
Image

kako je bio dobro skup, vecinu kovanica drzim u kartonskim "djepovima"
Image

stagod da budes narucivao, gledaj da ne narucujes iz u.s.a. jer oni vecinom imaju samo za dimenzije njihovih kovanica
Neron_Kaiser

#2848 Re: Gdje u Sa......

Post by Neron_Kaiser »

Zanima me gdje u Sa se ima kupiti mrezasti carapa,sa malo sirom mrezom????
THX
Tyler

#2849 Re: Gdje u Sa......

Post by Tyler »

Toffee karamela wrote:Može li mi neko reći gdje se u SA može naći najbolji izbor stranih novina i magazina? Ne hodam više po gradu kao nekada i zaboravila sam.
Knjizara Sahinpasic, kod hotela Europe.

Zna li neko gdje ima servis elektroniku u Starom Gradu? Trebao bi da popravim zvucnik, odnosno subwoofer.

hvala :)
Last edited by Tyler on 13/05/2012 07:44, edited 1 time in total.
dino_pd

#2850 Re: Gdje u Sa......

Post by dino_pd »

Zna li ko ima li gdje ovo kupiti?
Image
Last edited by dino_pd on 13/05/2012 09:31, edited 1 time in total.
Post Reply