Ali ces zato Merlina vidjeti jednom u sto godinaak72 wrote:Odkako sam prije neko vece na ovoj televiziji,vidio da se prikazuje spot velikog cetnika Bore Corbe,odlucio sam da je ubuduce bojkotujem i negledam.Sram vas bilo Hayat tv
Hayat
Moderator: anex
- luckylaka
#2826 Re: Hayat
-
balzac
#2827 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
trattincica wrote:Zovem se Zelena wrote:Sorry ostalima, malo je možda off. Nije poenta sa koje je televizije već da je Cocalićeva draga i da je vjerovatno to imalo utjecaja na njen anganžman sinoć. Što i ne mora biti istina, ali ako se zna da imamo i boljih voditeljica onda je malo indikativno... Njih dvoje rame uz ramebalzac wrote:Nebitno ko je i sa koje je televizije. Cura je, kako sinoć rekoh, prava mahalka i nekulturna do bola, pa i raskalašena. To sam komentarisao, kao i sva moja ekipa koji se zatekla u Narodnom. Zabila se u one papire i u čitanje. Podsmijava se covjeku koji je gospodsposki odrzao govor, upada u riječ, dobacuje i podcjenjuje. Totalno nedorasla situaciji. Da ne spominjemo kako prevede onaj govor, šta prevede, ništa. Ma uzas! Ko da nam niko u državi ne govori engleski, pa smo spali na ono, ili smo svi ovdje vesla sisali!!! I u redu za neku mahalsku tv stanicu, neke trećerazredne, improvizovane emisije koje možeš smanjiti, ili prebaciti kanal, ali ne i za Narodno pozorište i manifestacije. Žalim za predratnim kulturnim i pismenim spikerima i tv voditeljima, koji su govorili po nekoliko jezika i bili uzor našoj djeci, pazili na dikciju, riječnik, držanje, kulturno i lijepo ponašanje, izgled. Sjetimo se Jasminke Šipke, ili Mirne Berend. Vodili su računa da ne nameću svoj lični stav o čitanom sadržaju, što nije slučaj za dotičnu koja vodeći pravi grimase te koluta očima. Danas se i onako sve svodi na cajke. Jeftino. Nekada je to bila škola, dobar zanat. A onaj momak, radio voditelj, zna svoj posao i talentovan je. Svaka čast!!! Pa kad su, kako rekoste, zajedno, nek je brate nečemu i nauči!!! A Mekiću još jednom sve najbolje i u Londonu. Pravi je uzor za našu djecu!!! Bravo majstore!!! Još samo da ga i finansijski podrže za kvalitetne pripreme!!!![]()
uuuuu nije dobrota cura kome se natovari na kosti, jadna mu majka...sjećam je se iz perioda kad je proganjala Mustafu Mulića..čovjek nije mogao disati od nje, ko pijavica mu je visila iza vrata..proganjala ga, pratila,po milion puta prozivala na telefon a da ne spominjem pare koje je za svoje kirije izvlačila...na svu silu je htjela da je ženi..jedva je se riješio, i hvala dragom Bogu na sreću svoje mame fino oženio finom curom a Šejla preko mrtvih gazi, tako da me ne čudi da je opet nekog našla da se preko njega lakta, samo jedan po jedan...i još je ona sad pravo dobra, kakva je bila kad je tek došla iz Doboja, kako se oblačila i kako je pričala
mi smo joj se svi smijali, nije govorila djetetu, nego djetu, pa razumiš i ostalih bisera milon
ma' ja papanka, šta će drugo !!!
-
Ponosan
#2828 Re: Hayat
malo je degutantno tracati voditelje i iznositi poluistine ili lazi ili neke svoje dozivljaje svejedno....to ipak prelazi u bezobrazluk!
Sto se tice hayata,i njihovim emisijama u ovim vandrednim snjeznim okolnostima,mogu reci da se jako trude i da su polozili ispit! cjelodnevno ivjestavaju iz svih djelova BIH,daju gradjanima informacije koje su jako vazne i korisne i cestitke na tome! Hayat ima 4-5 odlicnih novinara,ali za neki veci uspjeh njima fale novinari koji su ih napustili,prije svega neka tv zvijezda kao sto je bio Senad Hadzifejzovic..dosta novinara je promjenilo tv kucu i sad to treba nadoknaditi,jer ozbiljnost jedne televizije mjeri se prema ozbiljnosti njenih novinara,voditelja... Hayat ima odlicne ,fantatsicne uslove,mozda i najbolje u BIH,i to trebaju maximalno iskoristiti! znaci fali im jos nekoliko dobrih novinara kako bi ta televizija vratila imidz koji je nekad imala!
Sto se tice hayata,i njihovim emisijama u ovim vandrednim snjeznim okolnostima,mogu reci da se jako trude i da su polozili ispit! cjelodnevno ivjestavaju iz svih djelova BIH,daju gradjanima informacije koje su jako vazne i korisne i cestitke na tome! Hayat ima 4-5 odlicnih novinara,ali za neki veci uspjeh njima fale novinari koji su ih napustili,prije svega neka tv zvijezda kao sto je bio Senad Hadzifejzovic..dosta novinara je promjenilo tv kucu i sad to treba nadoknaditi,jer ozbiljnost jedne televizije mjeri se prema ozbiljnosti njenih novinara,voditelja... Hayat ima odlicne ,fantatsicne uslove,mozda i najbolje u BIH,i to trebaju maximalno iskoristiti! znaci fali im jos nekoliko dobrih novinara kako bi ta televizija vratila imidz koji je nekad imala!
-
Bosanac21
#2829 Re: Hayat
Igor danas u DDS: ... Hrvatsko- Neretvanski kanton... Sigurno mu pisala skracenica :d
- Sasvim_Obican
#2830 Re: Hayat
A kad je ženu iz Srebrenice pitao : "Jel ima radno sposobnih muškaraca u Srebrenici"Bosanac21 wrote:Igor danas u DDS: ... Hrvatsko- Neretvanski kanton... Sigurno mu pisala skracenica :d
- arx
#2832 Re: Hayat
o majko moja mila.......Izletilo mu nije mislio nista lose 
- opa22
#2833 Re: Hayat
Ne bi me iznenadilo i da je s namjerom rekao, od njega me ne bi iznenadilo 
- Not My Idea
#2834 Re: Hayat
ma ajde sad, necemo pretjerivat!
-
kaostvorena
#2835 Re: Hayat
Fikret,ono suludo dijete ne zna sta prica.Petlja ,petlja misli da je simpa,pa kaze danas :LJudi vozaju auta,jer su ih kupili"Ima li ko da mu kaze,da prvo smisli sta ce reci ,pa tek onda da kaze.
Istina je da TV Hayat ima dobre ideje,ali istina je da nema s kim da ih ostvari,
Istina je da TV Hayat ima dobre ideje,ali istina je da nema s kim da ih ostvari,
-
mumy
#2836 Re: Hayat
hayat ima dosta savremenu opremu,zato je pola kamermana,tonaca i ostalih preslo na al jazeera-u...
sve ostalo 0 bodova
sve ostalo 0 bodova
- karanana
#2837 Re: Hayat
prognozirajte ko ce ispasti veceras.
adan.
adan.
- dharma
#2838 Re: Hayat
Hoce biti kakvih opklada
Ma nece veceras niko ispasti, bice ono blablabla i svi ste u finalu
Ma nece veceras niko ispasti, bice ono blablabla i svi ste u finalu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2839 Re: Hayat
A bod plus, bod minus, ko ima ko nema?
- karanana
#2840 Re: Hayat
adan -
gadzo +
a nisam ni znao da adan ima minus a prognoza mi je bila da ispada.
gadzo +
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2841 Re: Hayat
po glasovnim (ne)sposobnostima trebala bi Sara
ali posto to nije bitno, ne znam
ali posto to nije bitno, ne znam
- dharma
#2842 Re: Hayat
Jesi siguran da to nisu minusi od proslog puta, jer nije bilo nominacija u proslu subotkaranana wrote:adan -
gadzo +
- dusa_raskopuša
#2843 Re: Hayat
Onaj Adan jeste muzikalan, ali ne moze da pjeva visoko, kod njega sve ravno, mog'o bi komotno da snima uspavanke, a Gadzo zapne iz petinih zila, mada sto jes' jes', ima glasa za tri covjeka 
- karanana
#2844 Re: Hayat
e sad vise ni ja nisam siguran. ustvari mislim da sam se zezno, ovi plus i minus su od prije par sedmica ali su nadodati poretku prosli petak. fakat ne znam ko je plus a ko minus. nisu ni na oficijelnoj stranici objavili cini mi se.dharma wrote:Jesi siguran da to nisu minusi od proslog puta, jer nije bilo nominacija u proslu subotkaranana wrote:adan -
gadzo +
a nisam ni znao da adan ima minus a prognoza mi je bila da ispada.![]()
- dharma
#2845 Re: Hayat
MA nema ove sedmice ni + ni -, zato mislim da niko nece letiti 
- dharma
#2847 Re: Hayat
neo7 wrote:BOD PLUS I BOD MINUS DANAS U DDS
Onda prekidamo prognoze do DDS
- plain vanilla
#2848 Re: Hayat
+ mirza
-adan
-adan
- plain vanilla
#2849 Re: Hayat

za drugare
- karanana
#2850 Re: Hayat
slaba na onoj prvoj.
eh, spektakl. znaci samo ja dao prognozu ko ispada. i jedna prognoza da nece niko ispast.
eh, spektakl. znaci samo ja dao prognozu ko ispada. i jedna prognoza da nece niko ispast.