Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
L u c i f e r

#2826 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

lijek-za-sve wrote:
L u c i f e r wrote:
Fak, sjebo si me ovom dubokumnom opservacijom...
koga boli ku..c jesi li ti sjeban ili nisi....mada mislim da te je vise sjebala parola nego ja ....ali ne sikiram se ja za tebe ,naci ces ti utjehu vec u nekom .....FARE te ceka :wink:
Kakva inteligencija, visprenost i nadasve elokvencija.

Nisam znao da ovi navijači imaju ovako briljantnih umova.
L u c i f e r

#2827 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

omega369 wrote:hajde majstore fakat odleprsaj. nije ti ovdje mjesto. ima tema o podrski pederima pa se tamo podrzavajte, razumjevajte i lizite do mile volje
Tema je Horde Zla.

Imam pravo da komentarišem koliko mi je ćejf idiotsko ponašanje Hordi Zla.
L u c i f e r

#2828 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

SmokingMan wrote:
L u c i f e r wrote:
SmokingMan wrote:Uvređeni i povređeni,nemaš onda šta tražiti ovdje,nestani živ bio u izmaglici,ne potpaljuj džaba mali plamen,nije te ni bilo na ovoj temi ranije,a nisi potreban ni sada.Radi šta ti je volja.Živ bio nemoj,budi gay za sebe koliko hoćeš,i gdje hoćeš,ali mi to ne volimo...
Ma svi će te vi akobogda biti gejevi za koju godinu, ako već niste prikriveni, zuto se onako grlite na tribinama i svršavate u ćega kad oni fudbaleri naskoče jedni na druge...
Pa rođeni brat brata zagrli,i hoćeš reći da su na taj način braća geyevi,e jesi plitak,a nije ni čudo... :D
Vidim ja da ste vi braća, i to prilično topla...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2829 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

A moze mi neko pojasniti, sta je ovdje uvrjedljivo?

HIpoteticki gledano, da je pisalo- ...KOMSINICE (zenski rod-mnozina)....pa nastavak teksta, pozivajuci se na 'oralni sex'...onda nebi bilo problematicno? :D
Ti iz te gay organizacije, malo je reci da pretjeruju. Glupost totalna. Da je ovo poziv na nasilje, ubistva i sl.prvi bih javno i zvanicno bio protiv parole.
Ovo je nigdje veze reakcija :run:
SmokingMan

#2830 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Nije tebi dobro u ovim toplim danima,teško je tebi bez muškarca,ko meni bez žene... :D
lijek-za-sve

#2831 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

L u c i f e r wrote:

onda si tek sad svjestan koliko si plitak.....uci...citaj nadoci ces....sve pod uslovom da budes imao vremena od FARE-ta ..... :wink:
L u c i f e r

#2832 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

lijek-za-sve wrote:
L u c i f e r wrote:

onda si tek sad svjestan koliko si plitak.....uci...citaj nadoci ces....sve pod uslovom da budes imao vremena od FARE-ta ..... :wink:
Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
Logovan

#2833 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Lucifere, ohladi malo života ti. Šta si zapeo za jebeni transparent. :-) Em nema ništa uvredljivo, em su ovo navijačka prepucavanja.

Jebem mater našim novinarima što su digli ovoliku frku oko ovoga. Bolje bi im bilo da se pozabave onima što "jebu Bosnu".
omega369

#2834 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

Lik je fakat provokator. eto normalan je "insan" sa nickom lucifer. nevjerovatno :-?

hajde ziv bio, postedi nas svoje pameti. nije nam potrebna
L u c i f e r

#2835 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

SmokingMan wrote:Nije tebi dobro u ovim toplim danima,teško je tebi bez muškarca,ko meni bez žene... :D
Pa ne znam baš, ja se ne grlim sa muškarcima kao vi međusobno.

A to što je u vašim umovima odbojnost prema antihomoseksualizmu jednaka homoseksualnosti, to je problem vaše mentalne ograničenosti.

Mene je stid da moj grad ima ekvivalent jedne fašističke organizacije kao što je Obraz, poruke su vam opasno slične...
SmokingMan

#2836 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Neka ga sa nama,dok se ne zaposli,zanimljiv lik... :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2837 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Stani malo.
Normalno komunicirajte-diskutujte, bez negativnih insinuacija, ili kao uvrijedljivih komentara.

Cisto da napomenem, svako ima pravo da pise, na bilo kojem dijelu klix.ba foruma, i koristite se nacinom kulture dijaloga, cak i ako se ne slazete.

Postoje sankcije za neadekvatan nacin komunikacije. :!:
Logovan

#2838 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

L u c i f e r wrote: Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
Pa šta radiš koji kurac na ovom dijelu foruma? Ako ti se ne sviđa, bujrum, imaš politiku, muziku, itd, pa to prati, a 22 insana koji ganjaju loptu ostavi nama, jer smo plitki. :oops:
Last edited by Logovan on 18/05/2015 20:55, edited 1 time in total.
lijek-za-sve

#2839 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

L u c i f e r wrote:
Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
bolan nebio sto sve u ovo uvuce i igrace zelje???? mislim ne volim ih ni njihove navijace al od kud oi u vojo prici....haj jedno lako pitanje za tebe...jesi li ti normalan,al ono fakat ,barem malo????????
L u c i f e r

#2840 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

omega369 wrote:Lik je fakat provokator. eto normalan je "insan" sa nickom lucifer. nevjerovatno :-?

hajde ziv bio, postedi nas svoje pameti. nije nam potrebna
Forum je moj koliko i tvoj, kao i ova tema, šta si se uživio da je ovo tvoja babovina.

Usput, evo vam Obrazove ideje za idući transparent:

Image
lijek-za-sve

#2841 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

lijek-za-sve wrote:
L u c i f e r wrote:
bolan nebio sto sve u ovo uvuce i igrace zelje???? mislim ne volim ih ni njihove navijace al od kud ni u ovoj prici....haj jedno lako pitanje za tebe...jesi li ti normalan,al ono fakat ,barem malo????????
L u c i f e r

#2842 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

lijek-za-sve wrote:
L u c i f e r wrote:
bolan nebio sto sve u ovo uvuce i igrace zelje???? mislim ne volim ih ni njihove navijace al od kud oi u vojo prici....haj jedno lako pitanje za tebe...jesi li ti normalan,al ono fakat ,barem malo????????
Definicija normalnog je veoma fleksibilna, meni npr. nije normalno mrziti ili ismijavati nekoga zbog njegove spolne, vjerske ili bilo koje druge orjentacije...
L u c i f e r

#2843 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

Logovan wrote:
L u c i f e r wrote: Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
Pa šta radiš koji kurac na ovom dijelu foruma? Ako ti se ne sviđa, bujrum, imaš politiku, muziku, itd, pa to prati, a 22 insana koji ganjaju loptu ostavi nama, jer smo plitki. :oops:
Obrazujem vas.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2844 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

@Lucifer. Gdje vidis poziv na nasilje? Gdje vidis poziv koje 'Obraz' zastupa, i na sta poziva?
Tvoja teza je, da su HZ = fasisticki-sovinisticki 'Obraz'.

De malo ba, okani se generalizacije, izjednacavanja sto se ne moze izjednaciti i sl. :run:
SpiritCrusher

#2845 Re: Horde Zla

Post by SpiritCrusher »

L u c i f e r wrote:Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
E presra ga i ti sad buraz. ne sviđa ti se transparent ok, i meni je glup, al što onda sam ideš u krajnost koja je u osnovi isti kurac ko i to čemu se protiviš, i sve koji vole fudbal nazivaš plitkim? Hajd se saberi pa pokušaj ponovo, znaš ti bolje od ovoga, vidio sam po drugim temama.
lijek-za-sve

#2846 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

hoces reci da nije normalno nekog mrziti zbog njegove npr. fasisticke ili kriminalne orijentacije????
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#2847 Re: Horde Zla

Post by Pitar sa Kariba »

bordo gandalf wrote:Evo ga tema o nama, postavljajte slike (obrađene u PS ili ne), klipove, pricajte neke anegdote sa sjevera ili gostovanja samo bez provokacija
Postavljac teme je jasno naznacio o cemu je PDF, znaci trola se tema. Otvorite sebi temu pa jasite. Zamolite moderaciju nek prebace postove na istu.
nebitan lik

#2848 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Dokle vodi ovaj svjet hoce da nas natjeraju da volimo pedere,vodite.ih kuci,oni su meni bolesni ljudi,predmet ismijavanja to ce tako biti uvijek barem kod mene,a lucifere ti se modernizuj pa sa njima na paradu,ponesite zastave,masite dildoima sve vam najbolje zelim
L u c i f e r

#2849 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

-LIBERO- wrote:@Lucifer. Gdje vidis poziv na nasilje? Gdje vidis poziv koje 'Obraz' zastupa, i na sta poziva?
Tvoja teza je, da su HZ = fasisticki-sovinisticki 'Obraz'.

De malo ba, okani se generalizacije, izjednacavanja sto se ne moze izjednaciti i sl. :run:
Ne izjednačavam, samo kažem da podsjeća. Homofobija je desničarska glupost.

Samo mi je krivo da ovakve gluposti izlaze iz Sarajeva i navijačke grupacije kojoj sam i ja svojevremeno pripadao, u danima njenog osnivanja davnih 80-ih...
L u c i f e r

#2850 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

nebitan lik wrote:Dokle vodi ovaj svjet hoce da nas natjeraju da volimo pedere,vodite.ih kuci,oni su meni bolesni ljudi,predmet ismijavanja to ce tako biti uvijek barem kod mene,a lucifere ti se modernizuj pa sa njima na paradu,ponesite zastave,masite dildoima sve vam najbolje zelim
Niko vas ne tjera da volite nikoga.

Meni su bolesni ljudi koji mrze i ismijavaju druge.
Post Reply