U slatkisima i slanisima, dvije pune kese.Tvrdokorna mrlja wrote: kolko je ovo u markama,jel petobanka bar
Tako kad nalupam, ne stavljam vise od marke, tak' da je 38,5.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
U slatkisima i slanisima, dvije pune kese.Tvrdokorna mrlja wrote: kolko je ovo u markama,jel petobanka bar
pa i nisu bili loshi rezultati, al mislim da su real i siena u kosarci poobarali veceras boga ocaduminjo wrote:bravo pingvin bravo emily.. a imal neko da je SLUCAJNO ubo ista od nogmeta veceras?![]()
ma kako nisu.. totenham, liverpool, cardif, valencia, bayern na penale dobio, jos 0:0 (pazi zbroj golovaAdmir_1984 wrote:pa i nisu bili loshi rezultati, al mislim da su real i siena u kosarci poobarali veceras boga ocaduminjo wrote:bravo pingvin bravo emily.. a imal neko da je SLUCAJNO ubo ista od nogmeta veceras?![]()
ja se glupiro sa jednim parom tenisa i naravno popushio samo to za 120
Rijetko odigram nogomet, vece su sanse u tenisu 50%-50% da cu dobiti na jednom paru dok je u nogometu 33,33%.duminjo wrote:bravo pingvin bravo emily.. a imal neko da je SLUCAJNO ubo ista od nogmeta veceras?![]()
kakav listicBeno wrote:moj tiket za danas
anderlecht hendikep 1
club brugge hendikep 1
real madrid 2
genk 3+
kortrijk 3+
koeficijent 10
ostali listići nisu vrijedni ni citiranjaPostao/la hodža dana 21/03/2012 18:32
City-Chelsea...pm3
M'Gladbach-Bayern...pm3
Madrid-Bilbao...pm3
QPR-Liverpool...pm3
kvota : 27,56
ovo onako ili s analizom da odigram ?perfect_guy wrote:
Emilly5 wrote:Al' Valencia je najjaca, od silne Zaragoze s igracem vise primit 2 gola.![]()
Jos su pred kraj imali 2 igraca vise i opet nista.![]()
Da, i Liverpool sta je uspio izgubit.![]()
Danas fudbal potop. A i kosarka, i tenis i ....
samo onako bačen pogled na ponudulajk wrote:ovo onako ili s analizom da odigram ?perfect_guy wrote:
Cemulajk wrote:![]()
nisam jedino zensko koje se kladi
pa kad udjem da uplatim il nesto blenu ko tele u sarena vrataEmilly5 wrote:Cemulajk wrote:![]()
nisam jedino zensko koje se kladi
, pa svima nam trebaju novcici.
ponekad a nisam zadnju sedmicu nistaPitarrr82 wrote:Dobijete li vas dvije barem sta, da prepisem?
lajk wrote:ponekad a nisam zadnju sedmicu nistaPitarrr82 wrote:Dobijete li vas dvije barem sta, da prepisem?u minusu sam !ev kontam sta da danas odigram
a napoli me ono izvukao kad su pobjedjivali oko 150km
Pitarrr82 wrote:lajk wrote:ponekad a nisam zadnju sedmicu nistaPitarrr82 wrote:Dobijete li vas dvije barem sta, da prepisem?u minusu sam !ev kontam sta da danas odigram
a napoli me ono izvukao kad su pobjedjivali oko 150km
Sta ima sedmicu ja se ne sjecam kad sam zadnji put dobio, ne kazu dzaba ne idu ljubav i kocka zajedno ili ne mozes imati oboje kako vec ide...