UFC 168 - cekam s uzbudjenjem, ne volim ni jednog iz main eventa ali ocekujem pobjedu Silve ovaj put. Co-main event - dobice Ronda vjerovatno ali ''krvnicki'' navijam za Mishu
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- EmiRem
#2826 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UFC on Fox: Johnson vs. Benavidez 2 . Dobar Event, za mene neocekivano nokauti u ''smijesnim'' kategorijama, Faber BETON, svaka mu cast.
UFC 168 - cekam s uzbudjenjem, ne volim ni jednog iz main eventa ali ocekujem pobjedu Silve ovaj put. Co-main event - dobice Ronda vjerovatno ali ''krvnicki'' navijam za Mishu
. Po meni ,borba veceri ce biti Brown-Barnett , bice tu svega 
-
The BEN10
#2827 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Slažem se za oboje navedenih.EmiRem wrote:UFC 168 - cekam s uzbudjenjem, ne volim ni jednog iz main eventa ali ocekujem pobjedu Silve ovaj put.
Po meni ,borba veceri ce biti Brown-Barnett , bice tu svega
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2828 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
I onda opet nakon ovoga do kraja Janaura nema postenog eventa ...
Ima li sta van UFC-a ...sta rade Japanci ?
-
mefistofilis
#2829 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
fakat, a i 205 divizija je zamrla iz nekog razloga... nije ih valjda jones sviju toliko prepaoUnscarD wrote:Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
- EmiRem
#2830 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ne zezaj, ovaj event je bas dobar i nafuran, 3 super borbe (bar na papiru) main event. Takodje leben-hall iz prelimsa bi mogla biti dobra. Svi mi vise volimo HW borbe al i tu postalo dosadno, Cain tata ne mogu mu nistaUnscarD wrote:Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
-
mefistofilis
#2831 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nije mi jasno zasto leben i hall ne idu u main card umjesto npr millera i camoea ili brandoa i poirera. borba koja stvarno obecavaEmiRem wrote:ne zezaj, ovaj event je bas dobar i nafuran, 3 super borbe (bar na papiru) main event. Takodje leben-hall iz prelimsa bi mogla biti dobra. Svi mi vise volimo HW borbe al i tu postalo dosadno, Cain tata ne mogu mu nistaUnscarD wrote:Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
Ima li sta van UFC-a ...sta rade Japanci ?. U LHW Jones sve prebio nazalost, nema konkurencije frajer, nadam se da ce Jones odgovoriti na kritike i preci u HW
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2832 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne znam, meni zenski MMA jos nije potpuno legao ...pogledat cu ja naravno event ali na "ivici stolice" sam zbog dvije borbe...i meni je main event Barnet a ne Silva i Weidmann. Sto se tice LHW, to ce se stvari zakuhati vec pocetkom Februara nakon sto Cormier odrafi sa Evansom borbu ...ja vjerujem da ako uzme Evansa da bi mogao na Jonesa ici odmah a njih dvojica se nakon onog incidenta ne vole nikako...to ce biti rat.EmiRem wrote:ne zezaj, ovaj event je bas dobar i nafuran, 3 super borbe (bar na papiru) main event. Takodje leben-hall iz prelimsa bi mogla biti dobra. Svi mi vise volimo HW borbe al i tu postalo dosadno, Cain tata ne mogu mu nistaUnscarD wrote:Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
Ima li sta van UFC-a ...sta rade Japanci ?. U LHW Jones sve prebio nazalost, nema konkurencije frajer, nadam se da ce Jones odgovoriti na kritike i preci u HW
- EmiRem
#2833 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Eeee dobro si, ako se Cormier umijesa bice zanimljivije. Ni meni nije zenski MMA bas legao, ali ove dvije su nafurane pravo pa ce biti zanimljivo.UnscarD wrote:Ne znam, meni zenski MMA jos nije potpuno legao ...pogledat cu ja naravno event ali na "ivici stolice" sam zbog dvije borbe...i meni je main event Barnet a ne Silva i Weidmann. Sto se tice LHW, to ce se stvari zakuhati vec pocetkom Februara nakon sto Cormier odrafi sa Evansom borbu ...ja vjerujem da ako uzme Evansa da bi mogao na Jonesa ici odmah a njih dvojica se nakon onog incidenta ne vole nikako...to ce biti rat.
- chengaba
#2834 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zato što će to biti glavna borba koja se emituje na FOX-u besplatno, pa pretpostavljaju da će ova dvojica napraviti dobru marisanu (poznavajući njih).atorniji putnik wrote:nije mi jasno zasto leben i hall ne idu u main card umjesto npr millera i camoea ili brandoa i poirera. borba koja stvarno obecavaEmiRem wrote:ne zezaj, ovaj event je bas dobar i nafuran, 3 super borbe (bar na papiru) main event. Takodje leben-hall iz prelimsa bi mogla biti dobra. Svi mi vise volimo HW borbe al i tu postalo dosadno, Cain tata ne mogu mu nistaUnscarD wrote:Nekako mi fali neki super fight ...iako bi ovaj remach to trebao biti , nikako nemam takav osjecaj ...predprosle godine je bio Lesnar- Reem a prosle JDS -Cain 2 .... sve HW superspekltakli ...ovo mi je nekako mrsavo za TOP event ...
A meni sve zakazane borbe izgledaju beton, nemojte se zajebavat
- GroundNPound
#2835 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Odavno nisam bio ovako nabrijan na neki UFC event, stvarno premocan card da okonca fenomenalnu 2013 godinu. Ovo je bila godina zena i The Chrisa
, smatram da je Ronda klasu iznad svih i mozda jedina Zingano bi mogla biti joj opasna jer ima jak BJJ i bolji cardio nego Mieshe. Nasmija me kvalitetno onaj komentar da mu zene jos nisu legle
@chengaba sigurno nije zato, nemaju vise potrebu za fox marketing nego je taj matchup vise postavljen na undercard zbog PPV-a. Ocekuju veci buyrate ako se desi knockout prije pocetka main eventa, da se ne varamo opravdano su obojica na prelimsima.
Barnet vs T.Browne
komentar suvisan
Ko jos nije vidio, evo Background report (VIDEO) sa prvog fighta.
@chengaba sigurno nije zato, nemaju vise potrebu za fox marketing nego je taj matchup vise postavljen na undercard zbog PPV-a. Ocekuju veci buyrate ako se desi knockout prije pocetka main eventa, da se ne varamo opravdano su obojica na prelimsima.
Barnet vs T.Browne
Ko jos nije vidio, evo Background report (VIDEO) sa prvog fighta.
Last edited by GroundNPound on 24/12/2013 21:56, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#2836 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vratice Silva svoju titulu lagano.
- GroundNPound
#2837 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mislim da Anderson nema oruzje protiv Weidmana.bingov buraz wrote:Vratice Silva svoju titulu lagano.
-
hali gali halid
#2838 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sta je sa ovom MMA ligom prvaka? Bilo je izvlacenje parova, pa me zanima koga su borci iz BiH dobili, i koji su to borci koji ce predstavljati BiH?
-
Peryton_
#2839 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
U koliko pocinje po nasem vremenu ?Religious Fantastic wrote:Ufff...ne znam kako cu nocas ustati da ovo gledam...sinoc sam na nekakvoj svadbi bio...a ovo se NE SMIJE propustiti...
Odnosno, kad je glavna borba ?
- kritichar
#2840 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ako se silva uozbilji uzet će ovo, prošlu se ponašao bezvoljno i neozbiljno i opet ga jedva pobijedio
- chengaba
#2841 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Inače uvijek skinem sutradan sa torrenta snimak i sl., ali večeras se ostaje budnim!
Do sad dobre borbe...
Do sad dobre borbe...
-
hali gali halid
#2842 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hvala za link. Navijam za Pauka.
- kritichar
#2843 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
i ja sam mislio napisati da je Ronda čudan komad đubreta, ali šta ja znam šta ima između njih, možda ju je stvarno uvrijedila nekad
uglavnom, borac je samo takav, šteta što nema više judo boraca u MMA, izgleda da je to prava kombinacija, hrvanje i BJJ zajedno
uglavnom, borac je samo takav, šteta što nema više judo boraca u MMA, izgleda da je to prava kombinacija, hrvanje i BJJ zajedno
- kritichar
#2846 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ode silva
ovaj mali ima sreće
ovaj mali ima sreće
- House
#2847 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kako puce noga joooooooooj
kako cu sad zaspati jbt
kako cu sad zaspati jbt
- kritichar
#2848 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
navijam za Belforta, bit će to dobra borba
- House
#2849 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Weidman razvalio Silvu u prvoj rundi , mali je predobar borac
joooj kako slomi nogu braco mila
LN
joooj kako slomi nogu braco mila
LN
- chengaba
#2850 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vrijedilo je ostati budnim do ovih doba, nemojte se zajebavati 
Samo ne znam ljudi, ja nisam neki ljubitelj sporta, ne gledam fudbal i sl., ali...
Dobro se sjećam da sam navijao sat da gledam Tysona kako se bori sa Holyfieldom i Lewisom. Sjećam se isto da sam trčao kući da gledam Jordana kako igra tada sa Pippenom, Rodmanom, Kukočem i ostalom ekipom. Tu i tamo sam Schumahera znao pogledati.
Posljednjih 5-10 godina da ostanem budan do pola 7 ujutro zbog sporta bih JEDINO uradio zbog Anderson Silve (i gledao sam svaku njegovu borbu od Forresta pa do ove uživo).
U posljednje dvije borbe je bilo šta je bilo, ali evo idem u krevet poprilično tužan znajući da sam vjerovatno posljednji put imao priliku da gledam najboljeg od svih! Hvala mu i želim mu brz oporavak!
Samo ne znam ljudi, ja nisam neki ljubitelj sporta, ne gledam fudbal i sl., ali...
Dobro se sjećam da sam navijao sat da gledam Tysona kako se bori sa Holyfieldom i Lewisom. Sjećam se isto da sam trčao kući da gledam Jordana kako igra tada sa Pippenom, Rodmanom, Kukočem i ostalom ekipom. Tu i tamo sam Schumahera znao pogledati.
Posljednjih 5-10 godina da ostanem budan do pola 7 ujutro zbog sporta bih JEDINO uradio zbog Anderson Silve (i gledao sam svaku njegovu borbu od Forresta pa do ove uživo).
U posljednje dvije borbe je bilo šta je bilo, ali evo idem u krevet poprilično tužan znajući da sam vjerovatno posljednji put imao priliku da gledam najboljeg od svih! Hvala mu i želim mu brz oporavak!