SVaka ti cast, ruke ti se pozlatile, a tastatura pretvorila u dijamante pa zivio ti meni ko car cijeli zivot, da Bog da kupio Gras pa ispravio sve ove nedace.WildRedRose wrote:svaka cast za cijeli tekst, a ono citirano, da dodam i ja !kokuz_sa wrote:
A Što se mene tiče, crknite, ugasite se, idite u stečaj, imaće ko organizovati prevoz sa svim tim silnim donacijama i parama koje vam građani daju. Svako iole sposoban bi uspio.
Četiri! Ponašanje kontrolora je toliko primitivno da samo radi toga ne bi trebalo plaćati kartu. Nebrojeno puta sam vidio kako opkole tinejdžerku i bale nad njom, te kako maltretiraju starce.
Sto se tice ovoga sto si rekao pojma nemas koliko si u pravu, odnosno vjerovatno imas ali se i meni to popelo na zivce. Ni zahvalit se ne zna stoka, isti su ko na salteru kad placam struju. I ja govorim da ne zelim da punim nicije dzepove, pogledaj im cjenovnik oglasavanja u tramvajima, pa jbt na CNN-u je sekunda jeftinija.
CIjena karte je naravno pljacka kao i sve ali sta ce bolan sirovine koje su jucer vidjele asfalt i ON ce meni gradskom djetetu soliti pamet i traziti kartu a ne zna ni kako se zakaciti za tramvaj i na S-u se otkaciti i opaliti u onaj europlaakat ( hebo ih europlakat
Vece si mi uljepsao ljudino