Nove pumice tx-3 legendarne
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode
Moderator: anex

Mozes li mi pojasniti sta je to u vezi pete i straha , citao sa jos iznad ali nisam skuzio.Njanjavi wrote:Boris beker ih nosio birvaktile. To su doba dok toj industriji jos uvjek nije peta uvukla strah u kosti zbog korištenja prave kože. Danas je drukcija igra jbga. Ovi modeli su jako jeftini danas u americi. Na par mjesta sam ih znao vidjet po 36 dolara, nove. E sad kakav je kvalitet ne bi znao rec. Legendaran model sve u svemu.
Pa stisla ih PETA, masu firmi iz te industrije zbog koristenja prave koze, i jbga pocetkom dvijehiljaditih do 2005te se bas primjetio pad u kvaliteti i izboru materijala.TDK-90 wrote:Mozes li mi pojasniti sta je to u vezi pete i straha , citao sa jos iznad ali nisam skuzio.Njanjavi wrote:Boris beker ih nosio birvaktile. To su doba dok toj industriji jos uvjek nije peta uvukla strah u kosti zbog korištenja prave kože. Danas je drukcija igra jbga. Ovi modeli su jako jeftini danas u americi. Na par mjesta sam ih znao vidjet po 36 dolara, nove. E sad kakav je kvalitet ne bi znao rec. Legendaran model sve u svemu.![]()
Njanjavi wrote:Pa stisla ih PETA, masu firmi iz te industrije zbog koristenja prave koze, i jbga pocetkom dvijehiljaditih do 2005te se bas primjetio pad u kvaliteti i izboru materijala.TDK-90 wrote:Mozes li mi pojasniti sta je to u vezi pete i straha , citao sa jos iznad ali nisam skuzio.Njanjavi wrote:Boris beker ih nosio birvaktile. To su doba dok toj industriji jos uvjek nije peta uvukla strah u kosti zbog korištenja prave kože. Danas je drukcija igra jbga. Ovi modeli su jako jeftini danas u americi. Na par mjesta sam ih znao vidjet po 36 dolara, nove. E sad kakav je kvalitet ne bi znao rec. Legendaran model sve u svemu.![]()
Doduse jbga sad pojedine firme prave bolju i izdrzljiviju umjetnu kozu od prave al i to jbeno kosta.

Ahamvješalica wrote:jel to cijena 999 HRK
Nedavno uzo iste u gsm-u wisi (nisam znao da je gsm ovlasteni njihov ovlasteni zastupnik) za 230KMkokuz_sa wrote:Better Man wrote:Pozz![]()
Gdje i koliko novca ?![]()
Jebem li ga moram racun trazit..sad me zadevera jesul dobro naplatili...haman da sam 100% sigurran da su preko 300 bile..kokuz_sa wrote:
Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21

Slazem se u potpunosti.Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.
Jest jbga za vas, uskogrudne miseve koji mrdnuli nisu iz ovog prkna.konektovan wrote:Slazem se u potpunosti.Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.![]()
Sad su dobili zestoku konkurenciju u salomonkama.![]()
Bosnjo zna sveNjanjavi wrote:Jest jbga za vas, uskogrudne miseve koji mrdnuli nisu iz ovog prkna.konektovan wrote:Slazem se u potpunosti.Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.![]()
Sad su dobili zestoku konkurenciju u salomonkama.![]()
Air max izjednacavas sa sundom samo jer ih par krkana iz tvog okruzenja nosi, ja gledam air max kao neizostavan dio sneaker kulture, dizajnerski dragulj u sneakerhead kulturi, nesto najljepse sto se desilo za tu kulturu od devedesetih naovamo.
Air max ne treba gledat kroz jedan il dva modela koji btw ni meni ne izgledaju lijepo ali treba validovat taj fazon izrade djona kroz masu modela koji su kultni u toj kulturi.
Pogledaj penny hardaway modele, pogledaj lebronke, i to je sve seljadija jelde, pogledaj air max 98, 99, pogledaj flyknit air max 2015, na kraju krajeva samo pogledas air vapormax sto trebaju izac pa reci iskreno jel i to seljadija
Al hajd, cjeli dunjaluk seljadija, samo bosnjo nije, samo bosnjo zna

Njanjavi wrote:Legendarne reebok classic
Imao sam bjele prije 15tak godina, satro ih nosajuci, nemres im nista titami
Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.