koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2826 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Velkoski »

не користим ниједан
DaffyDuck

#2827 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by DaffyDuck »

zippoo87 wrote:
DaffyDuck wrote:
Znas sta @muha... zazmirim, udahnem duboko i naviru sjecanja iz djetinjstva, mirise moj tata :-D :-D
upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...
morati cu ga naci i kupiti sebi definitivno...moze i preporuka,ako neko zna gdje ima i cijena ?

btw.ja narucio sebi iz avonog kataloga neki "pure O2" ...nije los,malo je diskretniji
a od avonovih mi je najbolji "individual blue" ,takodjer sam probao i nesto "recharge x" ili tako nesto...dobar i on
vidjala sam i ja u DM-u, konkretno na grbavici. Cijenu ne znam, al nije bio plaho skup.
BAN___KAI

#2828 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BAN___KAI »

Da li iko zna kako miriše Fleur du Mâle Jean Paul Gaultier for men ?

Sad sam čitao i svi kažu da to više miriše na ženu nego na muškarca, ima previše floralnih sastojaka. Neki takodjer kažu da tako samo miriše na pocetku, a onda postaje pravo muški. I trade pravo dugo, danima, i osjeti se na 10 metara.

Image
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2830 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

BAN___KAI wrote:Da li iko zna kako miriše Fleur du Mâle Jean Paul Gaultier for men ?

Sad sam čitao i svi kažu da to više miriše na ženu nego na muškarca, ima previše floralnih sastojaka. Neki takodjer kažu da tako samo miriše na pocetku, a onda postaje pravo muški. I trade pravo dugo, danima, i osjeti se na 10 metara.

Image
Odličan muski ljetni miris,ko god ti kaze drugacíje, laze!!!!
Ja se troumim :mrgreen: izmedju njega,nikos sculpture i hugo boss hugo.

@ jao_ situacije

Odlicna tí je kolekcija!!!!! :thumbup:
BAN___KAI

#2831 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BAN___KAI »

konektovan wrote:
Nisam htio rizikovati, to cu vjerovatno kupiti neki drugi put. Danas sam kupio onaj Antonio Banderas The Golden Secret u DM-u i uopšte se ne osjeti, totalno beskorisno.

http://i.mlcdn.com.br/1500x1500/antonio ... 261200.jpg
konektovan

#2832 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

BAN___KAI wrote:
konektovan wrote:
Nisam htio rizikovati, to cu vjerovatno kupiti neki drugi put. Danas sam kupio onaj Antonio Banderas The Golden Secret u DM-u i uopšte se ne osjeti, totalno beskorisno.

Ne osjetis ti ili neko drugi???? Bolje je da ovi drugi osjete,a taj antonio i nije los. Ja imam od antonia king of seduction,i meni je pravo dobar,moze cak proci i u ove hladne dane.
BAN___KAI

#2833 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BAN___KAI »

konektovan wrote:
BAN___KAI wrote:
konektovan wrote:

Ne osjetis ti ili neko drugi???? Bolje je da ovi drugi osjete,a taj antonio i nije los. Ja imam od antonia king of seduction,i meni je pravo dobar,moze cak proci i u ove hladne dane.
Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.
konektovan

#2834 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Onda je do tebe :mrgreen: ph koze cini svoje,tako da projekcija mirisa zavisi ponajvise od nje. :wink:
Last edited by konektovan on 20/02/2015 10:19, edited 1 time in total.
ZenaZbrkovima

#2835 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by ZenaZbrkovima »

:lol:
hoces covjeku svezat suhvu da ima jak "prirodan miris" koji zamaskira miris parfema.. :-D

usput..
BAN___KAI wrote:Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.
kako znas da niko ne osjeti miris parfema? stalno peglas raju pitanjima tipa: Mirisem li, mirisem li, osjetis li miris, kako mirisem, miriseeem li, kako ne mirise, a sad, a sad? :D
konektovan

#2836 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

ZenaZbrkovima wrote::lol:
hoces covjeku svezat suhvu da ima jak "prirodan miris" koji zamaskira miris parfema.. :-D

usput..
BAN___KAI wrote:Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.
kako znas da niko ne osjeti miris parfema? stalno peglas raju pitanjima tipa: Mirisem li, mirisem li, osjetis li miris, kako mirisem, miriseeem li, kako ne mirise, a sad, a sad? :D
Ma jok,nisam mislio na to,al' i to moze biti jedan od problema. :mrgreen: Ja takodjer nekad osjetim na drugima odredjeni parfem,lijepo mirise,svidi mi se i nakon toga odem do parfumerije i probam na svojoj kozi,i nakon toga uslijedi veliko razocarenje. Jednostavno,ne stoji svakome isti parfem,mora se covjek pomiriti s tim. :wink:
Kupovina parfema je slozen proces,bar za mene. Nikad se ne zalijecem na prvu. :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#2837 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by ZenaZbrkovima »

slazem se, dogodilo mi se da je kolegica kupila identican parfem kao moj, ali pored mene kad prodje jok-nije to to :-D i ona sama kaze da joj ne mirise isto :D
nije mi zao, ne bi valjalo da je drugacije :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2838 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

zippoo87 wrote: upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...
morati cu ga naci i kupiti sebi definitivno...moze i preporuka,ako neko zna gdje ima i cijena ?

btw.ja narucio sebi iz avonog kataloga neki "pure O2" ...nije los,malo je diskretniji
a od avonovih mi je najbolji "individual blue" ,takodjer sam probao i nesto "recharge x" ili tako nesto...dobar i on
Ima ga sada kupiti svugdje, od Konzuma pa nadalje. Do unazad 2-3 godine jedva sam ga nalazio :-)

Licno preporucujem da se kupi deodorant u spreju i aftershave u bocici. Sve skupa nije ni 20 KM :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2839 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

dzejkej wrote:Moze li preporuka nekog pouzdanog prodavaca parfema sa pika?
Ja sam kupio od ParfemiZaVas i prezadovoljan sam, a vidim da raja hvali i osmantz.
zippoo87

#2840 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by zippoo87 »

_BataZiv_0809 wrote:
zippoo87 wrote: upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...

Ima ga sada kupiti svugdje, od Konzuma pa nadalje. Do unazad 2-3 godine jedva sam ga nalazio :-)

Licno preporucujem da se kupi deodorant u spreju i aftershave u bocici. Sve skupa nije ni 20 KM :thumbup:
evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih
ima i aftershave i parfem...oboje kosta oko 13 KM,s tim da je parfem 40 ml a aftershave 70 ml
nisam sada kupio,jer sam uzeo jedan avonov a nisam ni njega jos platio...ali slijedeci cu taj uzeti,stvarno je jeftin
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2841 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

zippoo87 wrote: evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih
ima i aftershave i parfem...oboje kosta oko 13 KM,s tim da je parfem 40 ml a aftershave 70 ml
nisam sada kupio,jer sam uzeo jedan avonov a nisam ni njega jos platio...ali slijedeci cu taj uzeti,stvarno je jeftin
Ja bih preporucio deodorat u spreju koji kosta 5 KM, a dugotrajniji je od tog parfema :thumbup:
zippoo87

#2842 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by zippoo87 »

_BataZiv_0809 wrote:
Ja bih preporucio deodorat u spreju koji kosta 5 KM, a dugotrajniji je od tog parfema :thumbup:
nisam vidio da imaju i dezodorans
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2843 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

zippoo87 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
nisam vidio da imaju i dezodorans
On bude na rafi medju dezodoranisma, a ne u onoj skrinji sa parfemima. Uglavnom ima i u konzumu i drugim prodavnicama. Veca je kolicina, a fakat dugo traje. Bukvalno ga cijeli dan osjetim na sebi, a ne nanosim uopce puno. Sa onim parfemom je druga pjesma.

Doduse nicja koza nije ista, pa ni ne reaguje isto. Uglavnom probaj, dobar izbor :thumbup:
dzejkej

#2844 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by dzejkej »

_BataZiv_0809 wrote:
Ja sam kupio od ParfemiZaVas i prezadovoljan sam, a vidim da raja hvali i osmantz.
Hvala na info. Ovo je vec druga preporuka za ovog prodavca a vidim da su mu i dojmovi kupaca sa pika odlicni. Hvala jos jednom :)
konektovan

#2845 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

_BataZiv_0809 wrote:
Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N?????? :mrgreen:
Osman je legenda,inace je iz Tuzle!!!!! :thumbup:
Čudna sorta

#2846 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Čudna sorta »

Oduševljena, baš lijepo miriše...

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2847 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

konektovan wrote: Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N?????? :mrgreen:
Iz Banjaluke su.
konektovan

#2848 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

_BataZiv_0809 wrote:
konektovan wrote: Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N?????? :mrgreen:
Iz Banjaluke su.
Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2849 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

konektovan wrote: Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.
A vidim da raja hvali i osmana iz Tuzle.Kod njega doduse nema na ponudi stari zeleni Paco Rabanne kojeg ja koristim i koji mi je glavni, pa nisam ni kupovao nista za sad, ali vidjecu neki od drugih parfema koji mi se svidjaju :zoka:
konektovan

#2850 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

_BataZiv_0809 wrote:
konektovan wrote: Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.
A vidim da raja hvali i osmana iz Tuzle.Kod njega doduse nema na ponudi stari zeleni Paco Rabanne kojeg ja koristim i koji mi je glavni, pa nisam ni kupovao nista za sad, ali vidjecu neki od drugih parfema koji mi se svidjaju :zoka:
Joj zeleni Paco,hah. Ne znam koliko imas godina,al' taj parfem ide za 45 + kategoriju. :mrgreen: trava cista,mozes i ti sebi sam spraviti taj paco?! :lol:
Post Reply