koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2826 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
не користим ниједан
- DaffyDuck
#2827 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
vidjala sam i ja u DM-u, konkretno na grbavici. Cijenu ne znam, al nije bio plaho skup.zippoo87 wrote:upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...DaffyDuck wrote:Znas sta @muha... zazmirim, udahnem duboko i naviru sjecanja iz djetinjstva, mirise moj tatamuha_sa wrote:[img]http://i40.klix.com/2a0guhe.jpg/img]![]()
morati cu ga naci i kupiti sebi definitivno...moze i preporuka,ako neko zna gdje ima i cijena ?
btw.ja narucio sebi iz avonog kataloga neki "pure O2" ...nije los,malo je diskretniji
a od avonovih mi je najbolji "individual blue" ,takodjer sam probao i nesto "recharge x" ili tako nesto...dobar i on
- BAN___KAI
#2828 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da li iko zna kako miriše Fleur du Mâle Jean Paul Gaultier for men ?
Sad sam čitao i svi kažu da to više miriše na ženu nego na muškarca, ima previše floralnih sastojaka. Neki takodjer kažu da tako samo miriše na pocetku, a onda postaje pravo muški. I trade pravo dugo, danima, i osjeti se na 10 metara.

Sad sam čitao i svi kažu da to više miriše na ženu nego na muškarca, ima previše floralnih sastojaka. Neki takodjer kažu da tako samo miriše na pocetku, a onda postaje pravo muški. I trade pravo dugo, danima, i osjeti se na 10 metara.

- jao_situacije
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2830 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Odličan muski ljetni miris,ko god ti kaze drugacíje, laze!!!!BAN___KAI wrote:Da li iko zna kako miriše Fleur du Mâle Jean Paul Gaultier for men ?
Ja se troumim
@ jao_ situacije
Odlicna tí je kolekcija!!!!!
- BAN___KAI
#2831 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nisam htio rizikovati, to cu vjerovatno kupiti neki drugi put. Danas sam kupio onaj Antonio Banderas The Golden Secret u DM-u i uopšte se ne osjeti, totalno beskorisno.konektovan wrote:
Odličan muski ljetni miris,ko god ti kaze drugacíje, laze!!!!
Ja se troumimizmedju njega,nikos sculpture i hugo boss hugo.
http://i.mlcdn.com.br/1500x1500/antonio ... 261200.jpg
- konektovan
#2832 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne osjetis ti ili neko drugi???? Bolje je da ovi drugi osjete,a taj antonio i nije los. Ja imam od antonia king of seduction,i meni je pravo dobar,moze cak proci i u ove hladne dane.BAN___KAI wrote:Nisam htio rizikovati, to cu vjerovatno kupiti neki drugi put. Danas sam kupio onaj Antonio Banderas The Golden Secret u DM-u i uopšte se ne osjeti, totalno beskorisno.konektovan wrote:
- BAN___KAI
#2833 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.konektovan wrote:Ne osjetis ti ili neko drugi???? Bolje je da ovi drugi osjete,a taj antonio i nije los. Ja imam od antonia king of seduction,i meni je pravo dobar,moze cak proci i u ove hladne dane.BAN___KAI wrote:Nisam htio rizikovati, to cu vjerovatno kupiti neki drugi put. Danas sam kupio onaj Antonio Banderas The Golden Secret u DM-u i uopšte se ne osjeti, totalno beskorisno.konektovan wrote:
- konektovan
#2834 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Onda je do tebe
ph koze cini svoje,tako da projekcija mirisa zavisi ponajvise od nje. 
Last edited by konektovan on 20/02/2015 10:19, edited 1 time in total.
-
ZenaZbrkovima
#2835 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
hoces covjeku svezat suhvu da ima jak "prirodan miris" koji zamaskira miris parfema..
usput..
kako znas da niko ne osjeti miris parfema? stalno peglas raju pitanjima tipa: Mirisem li, mirisem li, osjetis li miris, kako mirisem, miriseeem li, kako ne mirise, a sad, a sad?BAN___KAI wrote:Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.
- konektovan
#2836 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma jok,nisam mislio na to,al' i to moze biti jedan od problema.ZenaZbrkovima wrote:![]()
hoces covjeku svezat suhvu da ima jak "prirodan miris" koji zamaskira miris parfema..![]()
usput..kako znas da niko ne osjeti miris parfema? stalno peglas raju pitanjima tipa: Mirisem li, mirisem li, osjetis li miris, kako mirisem, miriseeem li, kako ne mirise, a sad, a sad?BAN___KAI wrote:Cak ga i ja slabo osjetim nakon nekog vremena, drugi ga nikako i ne osjete, cak ni nakon jedne minute poslije nanošenja. Znaci stavim ga, udjem u drugu sobu i niko ne primijeti miris.
Kupovina parfema je slozen proces,bar za mene. Nikad se ne zalijecem na prvu.
-
ZenaZbrkovima
#2837 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
slazem se, dogodilo mi se da je kolegica kupila identican parfem kao moj, ali pored mene kad prodje jok-nije to to
i ona sama kaze da joj ne mirise isto
nije mi zao, ne bi valjalo da je drugacije
nije mi zao, ne bi valjalo da je drugacije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2838 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima ga sada kupiti svugdje, od Konzuma pa nadalje. Do unazad 2-3 godine jedva sam ga nalaziozippoo87 wrote: upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...
morati cu ga naci i kupiti sebi definitivno...moze i preporuka,ako neko zna gdje ima i cijena ?
btw.ja narucio sebi iz avonog kataloga neki "pure O2" ...nije los,malo je diskretniji
a od avonovih mi je najbolji "individual blue" ,takodjer sam probao i nesto "recharge x" ili tako nesto...dobar i on
Licno preporucujem da se kupi deodorant u spreju i aftershave u bocici. Sve skupa nije ni 20 KM
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2839 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam kupio od ParfemiZaVas i prezadovoljan sam, a vidim da raja hvali i osmantz.dzejkej wrote:Moze li preporuka nekog pouzdanog prodavaca parfema sa pika?
-
zippoo87
#2840 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih_BataZiv_0809 wrote:Ima ga sada kupiti svugdje, od Konzuma pa nadalje. Do unazad 2-3 godine jedva sam ga nalaziozippoo87 wrote: upravo i mene ovaj miris podsjeca na oca...kojeg nema vec odavno ali sam nekada kao dijete nasao ovu bocicu u ormaricu u wcu i dan danas osjetim taj smek...
a od avonovih mi je najbolji "individual blue" ,takodjer sam probao i nesto "recharge x" ili tako nesto...dobar i on![]()
Licno preporucujem da se kupi deodorant u spreju i aftershave u bocici. Sve skupa nije ni 20 KM
ima i aftershave i parfem...oboje kosta oko 13 KM,s tim da je parfem 40 ml a aftershave 70 ml
nisam sada kupio,jer sam uzeo jedan avonov a nisam ni njega jos platio...ali slijedeci cu taj uzeti,stvarno je jeftin
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2841 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja bih preporucio deodorat u spreju koji kosta 5 KM, a dugotrajniji je od tog parfemazippoo87 wrote: evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih
ima i aftershave i parfem...oboje kosta oko 13 KM,s tim da je parfem 40 ml a aftershave 70 ml
nisam sada kupio,jer sam uzeo jedan avonov a nisam ni njega jos platio...ali slijedeci cu taj uzeti,stvarno je jeftin
-
zippoo87
#2842 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
nisam vidio da imaju i dezodorans_BataZiv_0809 wrote:Ja bih preporucio deodorat u spreju koji kosta 5 KM, a dugotrajniji je od tog parfemazippoo87 wrote: evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2843 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
On bude na rafi medju dezodoranisma, a ne u onoj skrinji sa parfemima. Uglavnom ima i u konzumu i drugim prodavnicama. Veca je kolicina, a fakat dugo traje. Bukvalno ga cijeli dan osjetim na sebi, a ne nanosim uopce puno. Sa onim parfemom je druga pjesma.zippoo87 wrote:nisam vidio da imaju i dezodorans_BataZiv_0809 wrote:Ja bih preporucio deodorat u spreju koji kosta 5 KM, a dugotrajniji je od tog parfemazippoo87 wrote: evo maksuz sam isao u DM i nasao sam ga kod njih
Doduse nicja koza nije ista, pa ni ne reaguje isto. Uglavnom probaj, dobar izbor
- dzejkej
#2844 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvala na info. Ovo je vec druga preporuka za ovog prodavca a vidim da su mu i dojmovi kupaca sa pika odlicni. Hvala jos jednom_BataZiv_0809 wrote:Ja sam kupio od ParfemiZaVas i prezadovoljan sam, a vidim da raja hvali i osmantz.dzejkej wrote:Moze li preporuka nekog pouzdanog prodavaca parfema sa pika?
- konektovan
#2845 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N??????_BataZiv_0809 wrote:Ja sam kupio od ParfemiZaVas i prezadovoljan sam, a vidim da raja hvali i osmantz.dzejkej wrote:Moze li preporuka nekog pouzdanog prodavaca parfema sa pika?
Osman je legenda,inace je iz Tuzle!!!!!
- Čudna sorta
#2846 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Oduševljena, baš lijepo miriše...

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2847 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Iz Banjaluke su.konektovan wrote: Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N??????![]()
- konektovan
#2848 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina._BataZiv_0809 wrote:Iz Banjaluke su.konektovan wrote: Je li ovaj parfemiZaVas iz Sarajeva slucajno,i ime mu pocinje sa N??????![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2849 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A vidim da raja hvali i osmana iz Tuzle.Kod njega doduse nema na ponudi stari zeleni Paco Rabanne kojeg ja koristim i koji mi je glavni, pa nisam ni kupovao nista za sad, ali vidjecu neki od drugih parfema koji mi se svidjajukonektovan wrote: Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.
- konektovan
#2850 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Joj zeleni Paco,hah. Ne znam koliko imas godina,al' taj parfem ide za 45 + kategoriju._BataZiv_0809 wrote:A vidim da raja hvali i osmana iz Tuzle.Kod njega doduse nema na ponudi stari zeleni Paco Rabanne kojeg ja koristim i koji mi je glavni, pa nisam ni kupovao nista za sad, ali vidjecu neki od drugih parfema koji mi se svidjajukonektovan wrote: Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.