Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#2826 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
sorry duplak
-
ado-šampion
#2827 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne pametujes ali volis tako da pricas price o dinaroidima i bosnjakoidima koje zabavljaju djecu po forumu i patroniziras i gledas s visoka ko da si ti jedini koji je bio vani a svi ostali ne znaju naci Njemacku na karti.commendatore wrote:zivio sam i ja pa ne pametujem....ado-šampion wrote:Moj sinko ja zivim u toj Njemackoj i u tom Minhenu tako da ne trebam nekog da mi prica price nit da sta "mislim".
Opet, daleko od toga da Svabe glancaju, daleko da ne sparaju, daleko da je savrseno i raj na zemlji, ali sparanje, kvalitet, infrastruktura cesta, itd, ne ide u istu recenicu s istim pojmovima u Bosni.
- Ned071
#2828 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
J...le ga felUge...amar1994 wrote:aa gledaj sto naleti , cuj kramar![]()
![]()
https://www.olx.ba/artikal/25223111/ope ... dti-sport/
Nova![]()
- commendatore
#2829 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
bošnjakoidi nego šta - trci kod latina da kupi auto ko da je dzaba u jebeni Ljubuski..... dijagnoza nego sta, sto je tragicno postavio si je sam u krajnjem dijelu posta....ado-šampion wrote:Ne pametujes ali volis tako da pricas price o dinaroidima i bosnjakoidima koje zabavljaju djecu po forumu i patroniziras i gledas s visoka ko da si ti jedini koji je bio vani a svi ostali ne znaju naci Njemacku na karti.commendatore wrote:zivio sam i ja pa ne pametujem....ado-šampion wrote:Moj sinko ja zivim u toj Njemackoj i u tom Minhenu tako da ne trebam nekog da mi prica price nit da sta "mislim".
Opet, daleko od toga da Svabe glancaju, daleko da ne sparaju, daleko da je savrseno i raj na zemlji, ali sparanje, kvalitet, infrastruktura cesta, itd, ne ide u istu recenicu s istim pojmovima u Bosni.
sa velikom dijagnozom balijaške drzave sa tendencijom stvaranja fildzan-drzave - pitaj Semira Efendica - predstavnika u bosnjaka sta misli o tome.... dalje ne bih idemo u offtopic.... jesam bio vani - na 4 kontinenta sam zivio i ucio... pa sebi dozvoljavam reci neke stvari. toliko o toj tematici.... dalje ne bih prijatno i zivio....
-
ZOBENI
#2830 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
@commendatore
Eeee blago tebi, klasicni bosnjo. Da li ti je drago sto je nekome nesto crklo?
Bas smo ali ono bas bolestan narod.
Recimo ja se za razliku od tebe radujem kada neko sebi nesto moze priustiti i gledam da pomognem kada je neko u nevolji. Idi svrsavaj na tudju muku kretenu. Vec godinama cesto svratim na forum i kontam ostati duze ali nisam uspio ni dva dana zbog takvih bolesnika kao sto si ti jer se svaki put razocaram kad skontam kakvi bolesnici zive oko nas.
Pozdrav normalnim ljudima
Recimo ja se za razliku od tebe radujem kada neko sebi nesto moze priustiti i gledam da pomognem kada je neko u nevolji. Idi svrsavaj na tudju muku kretenu. Vec godinama cesto svratim na forum i kontam ostati duze ali nisam uspio ni dva dana zbog takvih bolesnika kao sto si ti jer se svaki put razocaram kad skontam kakvi bolesnici zive oko nas.
- commendatore
#2831 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ne prdi, zao mi je coeka, al isto tako i nije.... 30 000 za polovan auto sa toliko km je bas dijagnoza.... a zao mi je itekako....ZOBENI wrote:@commendatore
eto tebi pozdrav od nenormalnog covjeka jer ti mislis da sam takav.... a inace puna nam je drzava normalnih ljudi....
EDIT tek sad vidjeh da si me nazvo kretenom - neka ti bude svaka cast - to je pravi bosnjak i prava uctivost i kultura pravi balkanodinaroid
Last edited by commendatore on 16/05/2017 19:06, edited 1 time in total.
- amar1994
#2832 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
a ne vjerujem da mu je drago , sta ti jeZOBENI wrote:@commendatore
ja sam naveo stvari koje me iritiraju i ljudi ne misle glavom ponekad , nego guzicom , da prevedem oprema , ks >>>>od kilometraze auta , dzaba rizik uvijek postoji ali je manji na autima sa manje km i onima za koje znas gdje su kupljeni i odrzavani
da je kupio ovakav 2.0hdi 163ks https://www.olx.ba/artikal/20040959/pez ... muzna-2-0/, bio bi zadovoljan i ne bi se zajebavao sad , al eto mozda smo mi glupi koji mislimo ovako
ja kakav sam , taman da mi je rodjeni brat , rekao bi mu otvoreno da se zajebo zestoko i poslao mu ovaj link , ne da mu frcu vadim vec da vidi svoju gresku , pa nek se ljuti kolko hoce
Jer pazi , 30 hiljada su jake pare u Bosni , i za te pare treba da pjeva , a ne da visi na servisu
jbg i meni je zao , nadam se da ce nparavit , morat ce sve novo , jer ako je motor ostecen, tih motora malo ima , da ne kazem nikako polovnih
i da , taj motor ima 2 turbine
Last edited by amar1994 on 16/05/2017 19:11, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2833 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kramarovom garancijom obrisati dupe-check
Prosirenom garancijom od osiguranja obrisati dupe-check
Kad se priblizavas Kramarovom salonu,laganu iz 5 u 4.
Onda sa medjugasom iz 4 u 3. I pun gas
- amar1994
#2834 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
hahahaha kraljumali_milojica wrote:Kramarovom garancijom obrisati dupe-check
bas tako
PS. ne rece kakve su alfe na temi
-
esso_sa
#2835 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ili kupis nesto sa vise obrtnog momenta (moze i kod Kramaramali_milojica wrote:Kramarovom garancijom obrisati dupe-check
-
530i
#2836 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Dobar znak je i to što nigdje na oglasima nema broja šasije. Svaki oglas ima 50 slika iz hiljadu poza, ali nigdje broja šasije kod dotičnog...Pošten trgovac će uvijek uslikati broj šasije pa bujrum provjeravaj. Tu izuzimam obične ljude koji ne znaju za to...ali trgovci polovnjacima znaju taj fol.commendatore wrote: dakle u 3 drzave sam kupovo auto i dozvoljena mi test voznja bila samo kod Mr Hahara nema testne voznje.... to ko ne da test voznju - bjezis naravno ko djavo od krsta.... nek ga mami proda na nevidjeno....
-
condy
#2837 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Gle, nisam znao da je ovaj comendatore svabo ....pa sto se bolan vrati vamo 
-
condy
#2838 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Taman ova tema zamrla dovoljno je bilo samo malo da se rasplamsa, sad ce ponovo biti svega, super, jos vam samo fali jedan dobro znani forumas 
- Bullet Tooth Tony
#2839 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja kupio auto prije manje od pola godine (vani) nisam ga ni upalio
prvi put vidim ljude ( salon ) ... ali sta sam dobio :
2 godine garancije na sve ( osim na displey, i naravno kocnice, potrosne stvari )
Registraciju ( i ako prodje registraciju odma znas da je sve ok , jer ne smiju biti sijalice drugog proizvodjaca )
4 nove zimske gume
rezervoar goriva
svu opremu ( trukotove, prvu pomoc )
paket dobrodoslice
( kisobrane , rokovnike, olovke, upaljace, jaknu )
Auto preslo 60 hiljada , 2014 godiste
Hocu da kazem da je glavni problem sto auto kuce u BiH gledaju kako da prevare kupca .... Znaci svi govore oueee sto nije probao auto a svi peru ruke od toga da su u auto kuci uradili klasicnu prevaru i razbojnistvo
2 godine garancije na sve ( osim na displey, i naravno kocnice, potrosne stvari )
Registraciju ( i ako prodje registraciju odma znas da je sve ok , jer ne smiju biti sijalice drugog proizvodjaca )
4 nove zimske gume
rezervoar goriva
svu opremu ( trukotove, prvu pomoc )
paket dobrodoslice
Auto preslo 60 hiljada , 2014 godiste
Hocu da kazem da je glavni problem sto auto kuce u BiH gledaju kako da prevare kupca .... Znaci svi govore oueee sto nije probao auto a svi peru ruke od toga da su u auto kuci uradili klasicnu prevaru i razbojnistvo
-
hladan.preminger
#2840 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Goraneeee javi seeeeee!condy wrote:Taman ova tema zamrla dovoljno je bilo samo malo da se rasplamsa, sad ce ponovo biti svega, super, jos vam samo fali jedan dobro znani forumas
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2841 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Alfa ko Alfa sta da ti kazemamar1994 wrote:hahahaha kraljumali_milojica wrote:Kramarovom garancijom obrisati dupe-check
Onda sa medjugasom iz 4 u 3. I pun gas![]()
![]()
, mozes ti sa dva zapeta Ćetri
![]()
bas tako
PS. ne rece kakve su alfe na temi
-
Nepass
#2842 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Bolje da je vitaru pazario iz saleonaamar1994 wrote:Dati 30 hiljada KM za tolike km je budalastina , toliko od mene![]()
To iskustvo neka kolegi bude skola za u buduce.To je ono sto sam ja govorio da je suplja prica kako su u europi super ceste i da se manje habaju auta voznjom po autoputu , a vise km , jebo te i krajnica i kugla kad ode masina/turbina
![]()
Ovo za gume , kakve veze ima njihova cijena , sta vi mislite da ce preprodavac da stavi nov michelin prije prodaje![]()
![]()
![]()
Jos jedno pitanje , sto se kupvao taj 2.2 , sto nije 2.0hdi , ne kontam skupo 1600KM za gume , zasto kupiti takav auto ako se nema za gume
![]()
A za garanciju je vise puta receno da nije dobra ni za guzicu obrisat , hrapav papir
Gledaj lutke 2.0hdi, https://www.olx.ba/artikal/20040959/pez ... muzna-2-0/ , davat sverceru 30kKM za djubre meni ne ulazi u glavu nikako, al jbga daj kozu , daj automatik , daj led/xenon, daj 900ks , daj 22" felge .........
Je li bijeli peugeot bio?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2843 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ukoliko je cojek bio spreman dati 30 000 KM za polovnog zopeta, valjda je bio spreman i na rizik?!
Sto rece Haris, cojek se igrao ruskog ( kamenjarskog) ruleta, i rokno se, ali u njegovom slucaju, ima sanse da se oporavi.
Sto rece Haris, cojek se igrao ruskog ( kamenjarskog) ruleta, i rokno se, ali u njegovom slucaju, ima sanse da se oporavi.
-
NediM17
#2844 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Je li riknula samo turbina, ili je bila i ibertura pa je i motor dobio po pi**i? To nisam skonto.
Ako je samo turbina, reparacija i vozi dalje, jebaji ga, desava se i na manjim kilometrazama.
E sad ako to nece da priznaju Kramarove kvazi garancije, to je prica za sebe.
Ako je samo turbina, reparacija i vozi dalje, jebaji ga, desava se i na manjim kilometrazama.
- konektovan
#2845 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
NediM17 wrote:Je li riknula samo turbina, ili je bila i ibertura pa je i motor dobio po pi**i? To nisam skonto.
Mensecini da je spomenuta cifra od 4000 KM, pa je mozda nova originalna turbina narucena, haj ga znaj?!
-
NediM17
#2846 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Bijesna cifra, ali moguce da nova turbina u ovlastenom kosta toliko.
- amar1994
#2847 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
2.2 hdi je biturbo kolko ja znam , tako da su dvije vjerovatno , pa odatle i ta cifraNediM17 wrote:Bijesna cifra, ali moguce da nova turbina u ovlastenom kosta toliko.
- konektovan
#2848 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne bi trebao biti, stari 2.7 V6 je bio biturbo.amar1994 wrote:2.2 hdi je biturbo kolko ja znam , tako da su dvije vjerovatno , pa odatle i ta cifraNediM17 wrote:Bijesna cifra, ali moguce da nova turbina u ovlastenom kosta toliko.
- amar1994
#2849 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
u pravu si , pomjesao sam ga sa timkonektovan wrote:Ne bi trebao biti, stari 2.7 V6 je bio biturbo.amar1994 wrote:2.2 hdi je biturbo kolko ja znam , tako da su dvije vjerovatno , pa odatle i ta cifraNediM17 wrote:Bijesna cifra, ali moguce da nova turbina u ovlastenom kosta toliko.
svejedno mislim da je 2.0 hdi njihov najbolji motor
-
Kataklinger
#2850 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
/
Last edited by Kataklinger on 08/06/2017 01:50, edited 1 time in total.