Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- Donnie Smith
#2826 Re: Gledali ste ne preporucujete
12 majmuna. A Bože 
- Jack Be Nimble
#2827 Re: Gledali ste ne preporucujete
Sto se tice disaster filmova, Vulkan! Najbolja smrt u filmu kada se čovjek ide kroz lavinu u metrou. Isto kao ona baba u dante's peak.
- Krokodajl
#2828 Re: Gledali ste ne preporucujete
The Gods must be crazy 3,4,5....
Prije su se ovi filmovi stalno vrtili na TV, odnosno prva 2 dijela, mogao sam ih uvijek pogledati, topla priča o Bušmaninu koji živi u svom svijetu i sve se promjeni kad sa neba padne boca koka kole, Južno Afrička produkcija, ne baš nešto perfektno ali lijepa i zanimljiva a i komična priča, prvi dio iz 1980 a drugi iz 1988 koji mi je manje zanimljiv od prvog ali je gledljiv, uglavnom vrtilo se to vrtilo i nekidan mi naupadne otkad nisu bili na TV pa da pogledam drugi dio koji sam zaboravio kad ja na net ono ima treći, četvrti, peti dio, reko šta je ovo nikad nisam vidio te dijelove na TV, obradujem se ja ko malo dijete "jooj evo dobra tri filma za gledat" odma sva tri, hop krenem gledat prvi kaaad....
Prvo što mi je zapalo u oči "Media Asia" produkcija...
Hajde kontam neko se zajebo kad je montirao snimak pa mu to iz nekog drugog filma, kad slijedi ono upozorenje ha hu film zaštićen ha hu kad na kineski isto taj tekst, ... , eh onda ja skopča neke stvari (barem sam mislio da sam skopčao) vjerovatno je ovo snimak neko iz Kine objavio pa neka u Kini produkcijska kuća film izbacila na tržište.
KAAD ONO, opet ono Media Asia Group, hajde kontam... ljudi se reklamiraju pa šta sad, dobar film pa moraju. I onda me obraduje.. piše DISTRIBUTED by Media Asia group, znači mora da je riječ o distribuciji, i da gledam pravi film !
I kreće film, tipične scene ko i za prva dva filma, životinje, safari, savana, pustinja namib... mene udarila nostalgija prisjećam se prva dva dijela filma, prolaze mi sjećanja kroz glavu (nisam ni opazio spisak imena glumaca) I na kraju film počne... kad ono neki kinezi, čarobnjaci ha hu, šta je ovo jebote led kakve veze ovo ima i sa čime, neki Kinezi u haljinama otišli u Afriku trče po brdima, gledao sam 15 minuta i prekino, odem na wiki kad vidim da su Honkonžani otkupili licencu filma i snimili 3 dijela, uz "sitne" izmjene, toliko su mi ogadili film da ne znam da li ću ikad više moći pogledat i prva dva dijela, ogadili mi i Honkonšku kinematografiju i Jackie Chana.
NE GLEDAT NI U KOM SLUČAJU (Labude tebi će se svidit pravo)...
Prije su se ovi filmovi stalno vrtili na TV, odnosno prva 2 dijela, mogao sam ih uvijek pogledati, topla priča o Bušmaninu koji živi u svom svijetu i sve se promjeni kad sa neba padne boca koka kole, Južno Afrička produkcija, ne baš nešto perfektno ali lijepa i zanimljiva a i komična priča, prvi dio iz 1980 a drugi iz 1988 koji mi je manje zanimljiv od prvog ali je gledljiv, uglavnom vrtilo se to vrtilo i nekidan mi naupadne otkad nisu bili na TV pa da pogledam drugi dio koji sam zaboravio kad ja na net ono ima treći, četvrti, peti dio, reko šta je ovo nikad nisam vidio te dijelove na TV, obradujem se ja ko malo dijete "jooj evo dobra tri filma za gledat" odma sva tri, hop krenem gledat prvi kaaad....
Prvo što mi je zapalo u oči "Media Asia" produkcija...
Hajde kontam neko se zajebo kad je montirao snimak pa mu to iz nekog drugog filma, kad slijedi ono upozorenje ha hu film zaštićen ha hu kad na kineski isto taj tekst, ... , eh onda ja skopča neke stvari (barem sam mislio da sam skopčao) vjerovatno je ovo snimak neko iz Kine objavio pa neka u Kini produkcijska kuća film izbacila na tržište.
KAAD ONO, opet ono Media Asia Group, hajde kontam... ljudi se reklamiraju pa šta sad, dobar film pa moraju. I onda me obraduje.. piše DISTRIBUTED by Media Asia group, znači mora da je riječ o distribuciji, i da gledam pravi film !
I kreće film, tipične scene ko i za prva dva filma, životinje, safari, savana, pustinja namib... mene udarila nostalgija prisjećam se prva dva dijela filma, prolaze mi sjećanja kroz glavu (nisam ni opazio spisak imena glumaca) I na kraju film počne... kad ono neki kinezi, čarobnjaci ha hu, šta je ovo jebote led kakve veze ovo ima i sa čime, neki Kinezi u haljinama otišli u Afriku trče po brdima, gledao sam 15 minuta i prekino, odem na wiki kad vidim da su Honkonžani otkupili licencu filma i snimili 3 dijela, uz "sitne" izmjene, toliko su mi ogadili film da ne znam da li ću ikad više moći pogledat i prva dva dijela, ogadili mi i Honkonšku kinematografiju i Jackie Chana.
NE GLEDAT NI U KOM SLUČAJU (Labude tebi će se svidit pravo)...
-
belfy
#2829 Re: Gledali ste ne preporucujete
ja evo upravo procitah i saznadoh da ima vise od dva dijela. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2830 Re: Gledali ste ne preporucujete
ne gledam komedije opcenito govoreći... a taj serijal nikad nisam gledao
cak ni prvi dio
a plaho me i ne zanima...iako o tom filmu i famoznoj boci kokakole slusam cijeli zivot
cak ni prvi dio
a plaho me i ne zanima...iako o tom filmu i famoznoj boci kokakole slusam cijeli zivot
- Bloo
- Globalna šefica
#2831 Re: Gledali ste ne preporucujete
the mortal instruments: city of bones...
koji waste of time
2 sata nebuloze i grozne glume
koji waste of time
- ExNihilo
#2832 Re: Gledali ste ne preporucujete
Bleki ga već skida.Bloo wrote:the mortal instruments: city of bones...
koji waste of time
- johnnykola
- Bloo
- Globalna šefica
#2834 Re: RE: Re: Gledali ste ne preporucujete
HahahaExNihilo wrote:Bleki ga već skida.Bloo wrote:the mortal instruments: city of bones...
koji waste of time
zelim 2 sata svog zivota natrag
A snimaju i seriju omfg
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
- Truba
#2835 Re: Gledali ste ne preporucujete
najmladji los film u mojoj kolekciji je 2009. godiste
a nisam ni znao da to postoji
a nisam ni znao da to postoji
-
omar little
#2836 Re: Gledali ste ne preporucujete
poteska bezveznoca. probala iz tri puta, davala im sansu da me bilo cime zainteresiraju, likovima, pricom, rezijom, bilo cime, i na kraju odustala. zali boze bacenog vremena.
A Bigger Splash (2015) http://www.imdb.com/title/tt2056771/?ref_=fn_al_tt_2
A Bigger Splash (2015) http://www.imdb.com/title/tt2056771/?ref_=fn_al_tt_2
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2837 Re: Gledali ste ne preporucujete

auuuuuu sto se zajebaH dva saHata, CGI ovo ono OK al prica koda su djeca u jaslicama pisala... pa sta rade od oviH filmova, znam da hoce i publiku ispod deset godina al sto je previse previse je... zali boze bacenih para i gubitka vremena na gledanje...
- Amazonka27
#2838 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kupila sam muzu koleciju Bruce Lee filmova......nekih 7 CD...
kada smo provjeravali kojim redoslijedom da gledamo shvatili smo da nije uopšte Bruce Lee...ali hajde da damo šansu priči....
izdržali smo 15 min....kao da sam presovala VHS kasetu (koja je negdje vlagu pokupila) na format CD, toliko loš snimak...i znate kako ono...zjevaju zjevaju kao da su izgovorili 16 puta uzkruščić-nizkruščić i pilepikčedoknedopikčedokuće i onda narator kaže "OK". elem, ako u Robotu vidite tu orgnialnu kolekciju, ne bacajte pare 
-
duboka_misao
#2839 Re: Gledali ste ne preporucujete
na zalost ima i serija shadowhuntersBloo wrote:the mortal instruments: city of bones...
koji waste of time
- johnnykola
#2840 Re: Gledali ste ne preporucujete
Evo novog zadatka za Labudana.Amazonka27 wrote:Kupila sam muzu koleciju Bruce Lee filmova......nekih 7 CD...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kada smo provjeravali kojim redoslijedom da gledamo shvatili smo da nije uopšte Bruce Lee...ali hajde da damo šansu priči....
izdržali smo 15 min....kao da sam presovala VHS kasetu (koja je negdje vlagu pokupila) na format CD, toliko loš snimak...i znate kako ono...zjevaju zjevaju kao da su izgovorili 16 puta uzkruščić-nizkruščić i pilepikčedoknedopikčedokuće i onda narator kaže "OK". elem, ako u Robotu vidite tu orgnialnu kolekciju, ne bacajte pare
- Amazonka27
#2841 Re: Gledali ste ne preporucujete
poklanjamjohnnykola wrote:Evo novog zadatka za Labudana.Amazonka27 wrote:Kupila sam muzu koleciju Bruce Lee filmova......nekih 7 CD...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- johnnykola
#2842 Re: Gledali ste ne preporucujete
Eto, i to smo riješili.Amazonka27 wrote:poklanjamjohnnykola wrote:Evo novog zadatka za Labudana.Amazonka27 wrote:Kupila sam muzu koleciju Bruce Lee filmova......nekih 7 CD...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
#2843 Re: Gledali ste ne preporucujete
koji ste vi levati šta kupujete i šta gledate
- Donnie Smith
#2844 Re: Gledali ste ne preporucujete
The Great Gatsby
jer je:
Leo budaletina
Dejzi šizofreničarska kučka kojoj je samo novac bitan
Tom - maloumni kreten
Nik - gluhonijemi debil koji je valjda trebao reći da je Dejzi ubila Tomovu ljubavnicu, a ne Gatsby.
A žao mi hudnika na kraju, ono skroz. Dobar film
ba, samo su me svi iznervirali. 
jer je:
Leo budaletina
Tom - maloumni kreten
Nik - gluhonijemi debil koji je valjda trebao reći da je Dejzi ubila Tomovu ljubavnicu, a ne Gatsby.
A žao mi hudnika na kraju, ono skroz. Dobar film
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2845 Re: Gledali ste ne preporucujete
I onda ga stavis da ne preporucujesDonnie Smith wrote:The Great Gatsby
jer je:
Leo budaletina
Tom - maloumni kreten
A žao mi hudnika na kraju, ono skroz. Dobar filmba, samo su me svi iznervirali.
- Donnie Smith
#2846 Re: Gledali ste ne preporucujete
Da.Tomahawk11 wrote:I onda ga stavis da ne preporucujesDonnie Smith wrote:The Great Gatsby
jer je:
Leo budaletina
Tom - maloumni kreten
A žao mi hudnika na kraju, ono skroz. Dobar filmba, samo su me svi iznervirali.
![]()
- karanana
#2847 Re: Gledali ste ne preporucujete
Joj, haj reko odgledacu ID resurgence. Znam kritike ali buduci da sam veliki fan originala haj reko da pogledam. Ali ono je ljudi odron. Ne znam gdje da pocnem elaborat pa necu ni pocinjat jer tipkam sa telefona pa mi mrsko
-
nema me tamo
#2848 Re: Gledali ste ne preporucujete
Isti sam ti. samo nije baš za gledali ste ne preporucujete..
Može se pogledati film..
Eh e'o od mene prvi put nešto sto sam gledao i ne preporucujem apsolutno nikome..
http://www.imdb.com/title/tt4526546/
Ne znam što je ovo trebalo Joelu.
Može se pogledati film..
Eh e'o od mene prvi put nešto sto sam gledao i ne preporucujem apsolutno nikome..
http://www.imdb.com/title/tt4526546/
Ne znam što je ovo trebalo Joelu.
- Donnie Smith
#2849 Re: Gledali ste ne preporucujete
'Mulholland Drive'
Kažu, dobar film u kojem se može uživati iako ga nećete razumjeti. Filmski kritičari. Sad ga se nešto sjetih, gledala davno, ma ne d'o Bog nikom da naleti na njega. Bljak
Kažu, dobar film u kojem se može uživati iako ga nećete razumjeti. Filmski kritičari. Sad ga se nešto sjetih, gledala davno, ma ne d'o Bog nikom da naleti na njega. Bljak
-
Korisničkoime