Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
Blago nama
#2826 Re: Asim Sarajlic optuzuje Radoncica da planira pokrasti izbore
Mislim da bi se policija trebala pozabaviti ovim optuzbama, pa da se sve izvede na cistac. Ako je istina da se sprema kradja glasova, onda da krivci prije izbora odu iza resetaka, ako nije onda da se optuze za klevetu oni koji su javnosti plasirali lazi i insinuacije.
Definitivno ovo ne smije proci bez policijske istrage, jer ne smijem ni zamisliti sta ce se desiti ako se stvarno sprema kradja glasova.
Definitivno ovo ne smije proci bez policijske istrage, jer ne smijem ni zamisliti sta ce se desiti ako se stvarno sprema kradja glasova.
- Control panel
#2827 Re: Asim Sarajlic optuzuje Radoncica da planira pokrasti izbore
jeste vala dobar na ranu ga priviti poslije suneta.pravda-pravdić wrote:fahro je postenjacina da ga na ranu privijes, steta samo sto je odustao od kandidature za predsjednika uz njega bi zivjeli kao begovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako negoga hoces da kunes trebalo bi mu reci DABOGDA TI FAHRO BIO PREDSJEDNIK![]()
![]()
![]()
![]()
- MrMaliJoe
#2828 Re: Asim Sarajlic optuzuje Radoncica da planira pokrasti izbore
Blago nama wrote:Mislim da bi se policija trebala pozabaviti ovim optuzbama, pa da se sve izvede na cistac. Ako je istina da se sprema kradja glasova, onda da krivci prije izbora odu iza resetaka, ako nije onda da se optuze za klevetu oni koji su javnosti plasirali lazi i insinuacije.
Pa hoće drug, policija će se sigurno pozabavit ovim, samo, što to oni proslijede sudu. A sud u punu laticu kaznenih prijava.
Itako u krug!
Last edited by MrMaliJoe on 19/05/2010 11:55, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2829 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Hoce li Fahro,napokon ,i otvoreno uci u ovu novonastalu kaliciju Dodik-Covic,il' ce i dalje biti clan te koalicije ali ono u skrivenoj varijanti???
- spreca
#2830 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-LIBERO- wrote:Hoce li Fahro,napokon ,i otvoreno uci u ovu novonastalu kaliciju Dodik-Covic,il' ce i dalje biti clan te koalicije ali ono u skrivenoj varijanti???
Fahro je toliko pokvaren da vec pocinje tuknut ko pokvareni sir.Njegov ulazak u politiku(par mjeseci do izbora)najvise govori o njemu odnosno o dobrom sandzakliji koji je u najmutnijem vremenu mogao da napravi bizbis,narode glasajte za njega haman je dobar ko evlijah
- silent_BoB
#2831 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mislis povezanezoom66 wrote:2 teme spojene.
-
StupskaBitanga
#2832 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
već jeste-LIBERO- wrote:Hoce li Fahro,napokon ,i otvoreno uci u ovu novonastalu kaliciju Dodik-Covic,il' ce i dalje biti clan te koalicije ali ono u skrivenoj varijanti???
u njihovom viđebju BiH od oktobra bi bila
HZHB+RS+Bošnjakistan
-
stari grad Visegrad
#2833 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je jaran sa Doikom i jaran sa Covicem.
Ja ovu trojku ni u snu ne zelim da vidim.
Covic ide po misljenej u Zagreb a Dodik ide po svoje misljenej u Beograd, a Fahro konta kako napraviti jos jedan neboder.
Covic ide po misljenej u Zagreb a Dodik ide po svoje misljenej u Beograd, a Fahro konta kako napraviti jos jedan neboder.
- MrMaliJoe
#2834 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Svaka čast jarane/ice !!!!stari grad Visegrad wrote:Fahro je jaran sa Doikom i jaran sa Covicem.
- MrMaliJoe
#2835 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma da, čuvao i skupljao jadan čovjek, nema šta. Kamen po kamen palačablackepeace wrote:Metodom googlanja sam utvdio sljedećeReal Khan wrote:Nije zlato sve što s'ja, pa tako ni svaka informacija na TV ne znači nužno da je tačna...Lično sam se milion puta uvjerio da TV prenese neku informaciju sa nekog događaja gdje sam učestvovao na takav način da sam se pitao jesam li ja stvarno bio tamo ili sam puk'o... Ovakve "informacije" često piče na PTPC-u koji je daleko od profesionalne TV (isključivo služi kao propagandna mašina vladajuće stranke u RS-u, a to je današnjem PTPC-u bila prvenstvena namjena prilikom formiranja tokom rata...blackepeace wrote:Zar nije nedavno bila informacija na TV kako Delta uskoro treba početi gradnju poslovnog toranja u BL i najvećeg trgovačkog centra u regionu ?
Dodo zida RTV dom u nebesa a Fahrin toranj se vidi iz Pariza.
Sirotinja...
Plan za Miškovićev kolač u BL
http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uplo ... v_veci.JPG
Dodikova buduća medijska tvrđava (a još se nije smirila situacija oko zgrade vlade)
Fahrin medijski dvorac
Sirotinja ne pravi ovakve objekte
- vivaldi
#2836 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mala ispravka. Zgrada televizije je ovaj trospratni objekat, visespratnica iza je sjediste Integrala mada mislim da nijedno nije jos useljeno.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2837 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zgrada integrala u koju će useliti djelić administracije "boljeg dijela"vivaldi wrote:Mala ispravka. Zgrada televizije je ovaj trospratni objekat, visespratnica iza je sjediste Integrala mada mislim da nijedno nije jos useljeno.
- vivaldi
#2838 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
On je despot. Njemu ne treba elegancija - dodje ujutru na posao i uzme koliko mu treba. On na ovaj nacin daje drugome -stankovicu. Da ironija bude veca, ja sam skoro ubijedjen da se on ne nalazi cak ni medju top 10 bh lopina. Mislim da je neponovljivi eldorado bio onaj period donatorskih konferencija - tada su bukvalno milijarde nestale, a mile tada nije bio u prvom timu, ustvari 90% sredstava se slilo u federaciju pa se tu treba potraziti top 10 predatora.Chmoljo wrote:zgrada integrala u koju će useliti djelić administracije "boljeg dijela"vivaldi wrote:Mala ispravka. Zgrada televizije je ovaj trospratni objekat, visespratnica iza je sjediste Integrala mada mislim da nijedno nije jos useljeno.kako elegantan način da od naroda uzmeš pare
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2839 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
oh da, to zasigurno. moj stari je silom prilika bio vani, i svojim očima gledao kako se grdna lova u džamijama izvaljuje, bukvalno izvaljuje, za braću Bosni...vivaldi wrote:
On je despot. Njemu ne treba elegancija - dodje ujutru na posao i uzme koliko mu treba. On na ovaj nacin daje drugome -stankovicu. Da ironija bude veca, ja sam skoro ubijedjen da se on ne nalazi cak ni medju top 10 bh lopina. Mislim da je neponovljivi eldorado bio onaj period donatorskih konferencija - tada su bukvalno milijarde nestale, a mile tada nije bio u prvom timu, ustvari 90% sredstava se slilo u federaciju pa se tu treba potraziti top 10 predatora.
bez računa, bez uplatnica...
ali što se dodika tiče, u tome i jeste elegancija: u jednostavnosti
- vivaldi
#2840 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisam mislio na te privatne donacije mada ni to nije zanemarljivo, vec na na onih 5-6 svjetskih konferencija gdje su nam drzave i kojekakve svjetske banke donirale pare. Svaka konferencija se mjerila u milijardama, a odnos je uglavnom bio 90-10 u korist federacije.Chmoljo wrote:oh da, to zasigurno. moj stari je silom prilika bio vani, i svojim očima gledao kako se grdna lova u džamijama izvaljuje, bukvalno izvaljuje, za braću Bosni...vivaldi wrote:
On je despot. Njemu ne treba elegancija - dodje ujutru na posao i uzme koliko mu treba. On na ovaj nacin daje drugome -stankovicu. Da ironija bude veca, ja sam skoro ubijedjen da se on ne nalazi cak ni medju top 10 bh lopina. Mislim da je neponovljivi eldorado bio onaj period donatorskih konferencija - tada su bukvalno milijarde nestale, a mile tada nije bio u prvom timu, ustvari 90% sredstava se slilo u federaciju pa se tu treba potraziti top 10 predatora.
bez računa, bez uplatnica...
ali što se dodika tiče, u tome i jeste elegancija: u jednostavnostidođem i uzmem, ili napravim tako jednostavnu šemu, da bi i zadnji debil to znao uraditi.
Bez obzira na forumsku i 60-minutnu zajebanciju ala vaskovic oko dodika moguce da on ni sada nije najveci. Sjecas se kad prosle godine u medijima ispliva prica oko nepoznatog racuna od 40 miliona km bh telecoma?
To se moglo otkriti jedino tako sto je neko na relaciji tihi-hare-zlaja bio nezadovoljan "raspodjelom", medjutim koliko se tek toga nije otkrilo...
Telekomi su najvece zlatne koke za otimanje, a mile je to prodao pa tu vise ne otima. Sad mu ostaje da skrene poneki milion iz budzeta (ali tu ima previse svjedoka), da se ugradi u privatiziciji (a toga slabo ima u zadnje vrijeme), javne nabavke i namjestanje poslova koji se finansiraju iz budzeta. Medjutim, osim tog autoputa do gradiske nema neke vece investicije gdje moze u komadu uzeti dvocifrene milione.
- ari_selfsufficient
#2841 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Izgleda da se opasno zakuhalo izmedju SDA i Radončića,svaki dan u novinama nova vijest.
Danas čitam SDA se bavio i kršenjem zakona,zaboravio čovjek mantil s Radončićevim dokumentima u njemu...Propade im špijunaža beveze

Danas čitam SDA se bavio i kršenjem zakona,zaboravio čovjek mantil s Radončićevim dokumentima u njemu...Propade im špijunaža beveze
-
StupskaBitanga
#2842 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nažalost mnogi neće ni ne žele da gledaju malo dalje od vlastitog nosa
Narod je željan bajki iluzija a takvoj populaaciji Radončić je vrh vrhova
Sa druge strane umjesto da se okrenemo zbližavanju, da nemamo torove da ne budemo ovce e onda se pojavi ovaj kvazi biznismen i kaže da Srbi Bošnjaci i Hrvati trebaju imati svoje lidere a u ovom slučaju to su: Utemeljitelj,Mile Ronhil i Čova Lova
Duboko ali iskreno dubooko vjerujem da se nće ponoviti prošlost da budemo ponovo podijeljeni da i dalje govore da ne možemo zajedno da svako treba imati svoje jedinice(kao da smo vanzemaljci) u kojoj će svaki taj lider pljačkati, otimati i bahato se ponašati
a suština je i da oni su na raskrsnici ili vlast ili zatvor
Ovo samo pišem da ovim simpatizerima ljubiteljima SBB i vrlog Utemeljitelja pokušam pokazati da ih prae budalama
Narod je željan bajki iluzija a takvoj populaaciji Radončić je vrh vrhova
Sa druge strane umjesto da se okrenemo zbližavanju, da nemamo torove da ne budemo ovce e onda se pojavi ovaj kvazi biznismen i kaže da Srbi Bošnjaci i Hrvati trebaju imati svoje lidere a u ovom slučaju to su: Utemeljitelj,Mile Ronhil i Čova Lova
Duboko ali iskreno dubooko vjerujem da se nće ponoviti prošlost da budemo ponovo podijeljeni da i dalje govore da ne možemo zajedno da svako treba imati svoje jedinice(kao da smo vanzemaljci) u kojoj će svaki taj lider pljačkati, otimati i bahato se ponašati
a suština je i da oni su na raskrsnici ili vlast ili zatvor
Ovo samo pišem da ovim simpatizerima ljubiteljima SBB i vrlog Utemeljitelja pokušam pokazati da ih prae budalama
- ari_selfsufficient
#2843 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Danasnji tekst iz Havaza

Slijedeći naslov u novinama "Revolveraski obracun Fahre i Sulje"Tihićev udbaš špijunirao Radončića i - Selimovića!?
Nakon što je Delić zaboravio mantil s Radončićevim dokumentima u džepu,u sarajevskoj Općini Stari Grad mislili da on pripada Radončiću i obavijestili ga.
Prosto je nevjerovatno čime se sve i na kakvim mjestima služi udbaški tim Sulejmana Tihića, predsjednika SDA. Prošle subote u Sali Općine Stari Grad u Sarajevu bio je održan Glavni odbor SDA. Članovi tog tijela nakon sjednice su se, naravno, razišli, ali je u općinskom holu ostao zaboravljeni crni mantil.
Matična evidencija
Čuvar zgrade je potom, u želji da utvrdi ko je zaboravio mantil, u prisustvu svjedoka izvadio sve papire iz džepova i naišao na veliki ispis „matične evidencije aktivnih osiguranika“ s imenom Fahrudina Radončića. U nekoliko stranica na tom papiru su navedeni podaci o svim isplaćenim plaćama Fahrudinu Radonćića od 22. oktobra 1991. Godine do danas, s matičnim brojem i drugim ličnim podacima, a sve je to neovlašteno izdato od Federalnog zavoda PIO/MIO 13. aprila 2010., kako se vidi na dokumentu.
Čim je čuvar vidio ime Radončića,, pomislio je da je on na nekom sastanku zaboravio kaput i obavijestili su ga da se njegovi dokumenti s mantilom nalaze u zgradi Općine Stari Grad te da su ključevi i njegovi lični podaci uredno sačuvani.
Radončićevi saradnici otišli su da uzmu mantil, ne znajući o čemu je riječ, i potom su ustanovili da uz nekoliko stranica Radončićevog ispisa postoji još isti takav spajalicom zakačeni predmet na ime, vjerovali ili ne, gospodina Hilme Selimovića. Otisci prstiju na Selimovićevom ispisu su podaci od 10. aprila 1965. do danas, a oni su, također neovlašteno, iz Zavoda PIO/MIO dobiveni - kako se vidi na naslovnici papira - 14. Aprila 2010.
Kada je Radončiću donesen crni mantil, on je saradnicima saopćio da mantil uopše nije njegov. Nakon toga su Radončićevi saradnici rekli službenicima Općine Stari Grad da će zadržati ati mantil i da će ga oni uručiti onome ko ga je zaboravio, ako se takav uopće javi. Jučer oko 13 sati neko iz Centrale SDA nazvao je da traži mantil, a nakon pola sata javio se i Sejad Delić iz Odžaka, legalni vlasnik crnog mantila i nelegalni vlasnik ličnih Radončićevih i Selimovićevih dokumenata.
Za informaciju našim čitaocima, Delić je član naljućeg Tihićevog tima, direktor JP „Vodni sliv rijeke Save“ i opskurna špijunska marioneta čuvene Komisije SDA za sigurnost.Kada je upitan šta je u njegovom džepu pronađenog crnog mantila tuđi lični podaci i ispisi koji su zakonom zaštićeni, Delić je zamuckujući rekao da mu je neko to podmetnuo u mantil, ali je umuknuo nakon što mu je rečeno da će sve biti predato policiji i istražnim organima koji će s lakoćom saslušati svjedoke, te utvrditi nalaze li se na pronđenim papirima njegovi otisci prstiju ili ne.
Ko je kršio zakon??
U svakom slučaju, ova tragikomič na priča koja podsjeća na dijelove iz kultnog filma „Balkanski špijun“, ne pokazuje samo u kako se jadnom i nemoralnom stanju nalazi Tihićev stranački štab nego ukazuje i na tešku zloupotrebu u Zavodu PIO/MIOFBiH.
Tu se treba utvrditi ko je teško prekršio zakon, i Radončićeve i Selimovićeve lične podatke ustupio Tihićevom špijunskom štabu. Očito, od izbornog poraza i stranačke opozicije isprepadani Tihić odavno ne vjeruje nikome i jednako špijunira i izborne rivale, kakav je Radončić, ali i svoje finansijere i nalogodavce koji su mu zabranili reviziju privatizacije, kakav je Selimović.
Provesti istragu
Nakon nezakonitog uzimanja i davanja podataka iz Zavoda PIO, neophodno je da nadležno tužilaštvo provede istragu,koja je vrlo jednostavna,jer su dokazi dostupni. Crni mantil i dokumenta s otiscima prstiju Delića bit će danas predati policiji, što je Fahrudin Radončić jučer lično najavio Deliću, koji je nezakonito došao do, primjerice, matičnog broja i drugih podataka što o svim građanima posjeduje PIO i ima obavezu da ih čuva od neovlaštenih lica.
-
Mesud11
#2844 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sta se se nadovezali fahre, sulje, harisa, dodika itd.....??! Boli njih neka stvar za sve nas samo gledaju kako njima da bude bolje, da imaju vise, vise, vise..... sve te investicije koje spominjete na zadnje dvije stranice ce propasti kada krediti dodju na naplatu, sve su to krediti, a svi oni koji rade su na naki nacin sufinansijeri tih megalomanskih projekata. Smatram da faho nece moci proci dobro na izborima ako prije toga dobro ne poljulja stranku SDA i njen kadar, simpatizere, clanove itd., a to radi uspjesno vec par mjeseci i svakim danom su ti napadi sve zesci. Na drugaciji nacin vodi prljavu kampanju protiv SBiH i SDP-a. Ovakvu prljavu igru moze prepoznati onaj ko zivi u Sarajevu i poznaje iole neke stvari, ali za ovo geografsko podrucje fahro ima adut-Sandjaklije. Mozemo misliti o njima ovako ili onako, ali im se mora priznati da su solidarni izmedju sebe. U drugim radovima kad ljudi procitaju sve one prljave stvari koje avaz iznosi protiv tihica i drugih recice: "a, ja lopova, ma znao sam ja to, vidis ti ovog ili onog oni samo kradu, fahri netreba on ima dovoljno" ili nesto tome slicno. Predizborna kampanja ce postati jos prljavija. Niko nece pitati obicnog radnika, prenzionera, studenta, kako zivi, od cega, kako sastaa kraj sa krajem. Naravno u medjuvremenu svi ce obecavati kule i gradove, prsperitet na nivou Katra, a ljudi ce umirati od gladi, ubijat ce se zato sto menigu vracati kredite, zivit ce mo jednako bijedno kao i sada i gore.
Predlazem da se ova tema zatvori (kao i svi politicari, ispita porijeklo imovine...)
Predlazem da se ova tema zatvori (kao i svi politicari, ispita porijeklo imovine...)
- Corto Maltese
#2845 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Joj Delića glupana, gdje će na onu subotnju kišu izlazit bez mantila!?Tihićev udbaš špijunirao Radončića i - Selimovića!?
Nakon što je Delić zaboravio mantil s Radončićevim dokumentima u džepu,u sarajevskoj Općini Stari Grad mislili da on pripada Radončiću i obavijestili ga.
Prosto je nevjerovatno čime se sve i na kakvim mjestima služi udbaški tim Sulejmana Tihića, predsjednika SDA. Prošle subote u Sali Općine Stari Grad u Sarajevu bio je održan Glavni odbor SDA. Članovi tog tijela nakon sjednice su se, naravno, razišli, ali je u općinskom holu ostao zaboravljeni crni mantil.
Matična evidencija
Čuvar zgrade je potom, u želji da utvrdi ko je zaboravio mantil, u prisustvu svjedoka izvadio sve papire iz džepova i naišao na veliki ispis „matične evidencije aktivnih osiguranika“ s imenom Fahrudina Radončića. U nekoliko stranica na tom papiru su navedeni podaci o svim isplaćenim plaćama Fahrudinu Radonćića od 22. oktobra 1991. Godine do danas, s matičnim brojem i drugim ličnim podacima, a sve je to neovlašteno izdato od Federalnog zavoda PIO/MIO 13. aprila 2010., kako se vidi na dokumentu.
Čim je čuvar vidio ime Radončića,, pomislio je da je on na nekom sastanku zaboravio kaput i obavijestili su ga da se njegovi dokumenti s mantilom nalaze u zgradi Općine Stari Grad te da su ključevi i njegovi lični podaci uredno sačuvani.
Radončićevi saradnici otišli su da uzmu mantil, ne znajući o čemu je riječ, i potom su ustanovili da uz nekoliko stranica Radončićevog ispisa postoji još isti takav spajalicom zakačeni predmet na ime, vjerovali ili ne, gospodina Hilme Selimovića. Otisci prstiju na Selimovićevom ispisu su podaci od 10. aprila 1965. do danas, a oni su, također neovlašteno, iz Zavoda PIO/MIO dobiveni - kako se vidi na naslovnici papira - 14. Aprila 2010.
Kada je Radončiću donesen crni mantil, on je saradnicima saopćio da mantil uopše nije njegov. Nakon toga su Radončićevi saradnici rekli službenicima Općine Stari Grad da će zadržati ati mantil i da će ga oni uručiti onome ko ga je zaboravio, ako se takav uopće javi. Jučer oko 13 sati neko iz Centrale SDA nazvao je da traži mantil, a nakon pola sata javio se i Sejad Delić iz Odžaka, legalni vlasnik crnog mantila i nelegalni vlasnik ličnih Radončićevih i Selimovićevih dokumenata.
Za informaciju našim čitaocima, Delić je član naljućeg Tihićevog tima, direktor JP „Vodni sliv rijeke Save“ i opskurna špijunska marioneta čuvene Komisije SDA za sigurnost.Kada je upitan šta je u njegovom džepu pronađenog crnog mantila tuđi lični podaci i ispisi koji su zakonom zaštićeni, Delić je zamuckujući rekao da mu je neko to podmetnuo u mantil, ali je umuknuo nakon što mu je rečeno da će sve biti predato policiji i istražnim organima koji će s lakoćom saslušati svjedoke, te utvrditi nalaze li se na pronđenim papirima njegovi otisci prstiju ili ne.
Ko je kršio zakon??
U svakom slučaju, ova tragikomič na priča koja podsjeća na dijelove iz kultnog filma „Balkanski špijun“, ne pokazuje samo u kako se jadnom i nemoralnom stanju nalazi Tihićev stranački štab nego ukazuje i na tešku zloupotrebu u Zavodu PIO/MIOFBiH.
Tu se treba utvrditi ko je teško prekršio zakon, i Radončićeve i Selimovićeve lične podatke ustupio Tihićevom špijunskom štabu. Očito, od izbornog poraza i stranačke opozicije isprepadani Tihić odavno ne vjeruje nikome i jednako špijunira i izborne rivale, kakav je Radončić, ali i svoje finansijere i nalogodavce koji su mu zabranili reviziju privatizacije, kakav je Selimović.
Provesti istragu
Nakon nezakonitog uzimanja i davanja podataka iz Zavoda PIO, neophodno je da nadležno tužilaštvo provede istragu,koja je vrlo jednostavna,jer su dokazi dostupni. Crni mantil i dokumenta s otiscima prstiju Delića bit će danas predati policiji, što je Fahrudin Radončić jučer lično najavio Deliću, koji je nezakonito došao do, primjerice, matičnog broja i drugih podataka što o svim građanima posjeduje PIO i ima obavezu da ih čuva od neovlaštenih lica.
-
zonbirile
#2846 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
može u Avazu i metla pući ko top.Ne bi iznenadilo,da čovjek ne može ni obući kaput,očito nije njegov.
- ari_selfsufficient
#2847 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@ Mesud11,
Zasto ,dragi Mesude ,da se ne kacimo za njih,da zatvramo oči pred ovakvim radnjama,zašto da dozvolimo da nas prave glupima??Oni su ti koji se kace za nas,i pokušavaju da prljavo upravljaju našim životima i ja treba da sjedim i šutim na sve to
Nek ljudi znaju o cemu se radi i kakva je situacija medju nasim političarima. Nek vide ko im misli voditi državu i nek se dobro zapitaju hoće li i kome će dati svoj glas na izborima.
Zasto ,dragi Mesude ,da se ne kacimo za njih,da zatvramo oči pred ovakvim radnjama,zašto da dozvolimo da nas prave glupima??Oni su ti koji se kace za nas,i pokušavaju da prljavo upravljaju našim životima i ja treba da sjedim i šutim na sve to
Nek ljudi znaju o cemu se radi i kakva je situacija medju nasim političarima. Nek vide ko im misli voditi državu i nek se dobro zapitaju hoće li i kome će dati svoj glas na izborima.
- MrMaliJoe
#2848 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
PRAVI MALI SFF ROMAN.ari_selfsufficient wrote:Danasnji tekst iz Havaza![]()
Tihićev udbaš špijunirao Radončića i - Selimovića!?
Matična evidencija
Ko je kršio zakon??
Provesti istragu
-
zonbirile
#2849 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-------------------------------------------------------------------------Mesud11 wrote:Sta se se nadovezali fahre, sulje, harisa, dodika itd.....??! Boli njih neka stvar za sve nas samo gledaju kako njima da bude bolje, da imaju vise, vise, vise..... sve te investicije koje spominjete na zadnje dvije stranice ce propasti kada krediti dodju na naplatu, sve su to krediti, a svi oni koji rade su na naki nacin sufinansijeri tih megalomanskih projekata. Smatram da faho nece moci proci dobro na izborima ako prije toga dobro ne poljulja stranku SDA i njen kadar, simpatizere, clanove itd., a to radi uspjesno vec par mjeseci i svakim danom su ti napadi sve zesci. Na drugaciji nacin vodi prljavu kampanju protiv SBiH i SDP-a. Ovakvu prljavu igru moze prepoznati onaj ko zivi u Sarajevu i poznaje iole neke stvari, ali za ovo geografsko podrucje fahro ima adut-Sandjaklije. Mozemo misliti o njima ovako ili onako, ali im se mora priznati da su solidarni izmedju sebe. U drugim radovima kad ljudi procitaju sve one prljave stvari koje avaz iznosi protiv tihica i drugih recice: "a, ja lopova, ma znao sam ja to, vidis ti ovog ili onog oni samo kradu, fahri netreba on ima dovoljno" ili nesto tome slicno. Predizborna kampanja ce postati jos prljavija. Niko nece pitati obicnog radnika, prenzionera, studenta, kako zivi, od cega, kako sastaa kraj sa krajem. Naravno u medjuvremenu svi ce obecavati kule i gradove, prsperitet na nivou Katra, a ljudi ce umirati od gladi, ubijat ce se zato sto menigu vracati kredite, zivit ce mo jednako bijedno kao i sada i gore.
lupeći ovo boldirano,rekao si pravu istinu i pogodio u sridu.Hoče ,pita se on svake 4 godine,ali ga banda ubijeđuje,kao i ti sada da je svejedno da su svi isti,da ne vrijedi glasati.Zato od 50% glasaća na izborima,pobijeđuju levati sa 30-40% osvojenih glasova,a to ti je 20%,jedna četvrtina.Ta jedna četvrtina su svi lažnjaci među borcima,invalidima,penzionerima,ratnim studentima sa fasikovanim diplomama,profiterima svih fela,turističkih zajednica/koje naplate 12 miliona KM i niko ne zna na što utroše i gdje su pare),prodavači na ulicama,radnici na crno,falš naučnici,qurčeve veličine i estradnjaci(od kojih niko ne plača porez) ....Svima je u interesu da ostane kako jest,ali ih je samo 20%,šta je sa 80%.Pa apsurd je doveden do kraja,vjeruje se banditima na vlasti da su svi isti i da ne mogu ništa promjenuti.Bez puno priče,izađite na izbore i ako niste iz nabrojane grupe,glasajte.
-
zonbirile
#2850 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
------------------------------------------------MrMaliJoe wrote:ari_selfsufficient wrote:Danasnji tekst iz Havaza![]()
[PRAVI MALI SFF ROMAN.
![]()
![]()
![]()
vidi se da je mali Ščepo radio u Službi,ali bio i ostao tudup.