Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cupko_ wrote:
Druže pametnije ti je da upišeš neki brzi kurs pravopisa i gramatike nego što ovdje dangubiš, vjeruj mi
Ko dangubi ti ili ja?Sto pitas nesto sto je vec receno mora da si pijan ili ti imas problema sa gramatikom cim neznas citat
Ti ulijećeš ko padobranac
Zatezni zna šta ga pita.
Drveni advokat,sto se mjesas dzaba?Nek ga privatne stvari pita na privatnu poruku da nebi mi ostali ispadali padobranci
Tolko nisam lud da ne kontam sta ga pita ta muda pod bubrege u mesaru
Radar71 wrote:ko kaže da je privatna stvar?
jučer problem sa aktiviranjem kartica, ako ne pratiš temu ne ulijeći ko padobranac
Ako je bio problem valjda bi ga drugacije pitao jel to i ti ne znas citat?Procitaj fino bez pristrasnosti sta je napisao jedan a pitao drugi,njegovo pitanje nema nikakve veze sa aktivacijom nego zamjenom.
Radar71 wrote:Ti ulijećeš ko padobranac
Zatezni zna šta ga pita.
Ne trudi se ovom liku objašnjavat bilo šta. Pored toga što je nepismen pa ga ne možeš razumit, on veoma često ni sam ne zna šta bi rekao tako da nakon 3 objave počne demantovati sam sebe.
Samo ignoriši lagano
Radar71 wrote:Ti ulijećeš ko padobranac
Zatezni zna šta ga pita.
Ne trudi se ovom liku objašnjavat bilo šta. Pored toga što je nepismen pa ga ne možeš razumit, on veoma često ni sam ne zna šta bi rekao tako da nakon 3 objave počne demantovati sam sebe.
Samo ignoriši lagano
Druze kad naucis citat kritikuj do tada nemas pravo nikakvo
jučer problem sa aktiviranjem kartica, ako ne pratiš temu ne ulijeći ko padobranac
Ako je bio problem valjda bi ga drugacije pitao jel to i ti ne znas citat?Procitaj fino bez pristrasnosti sta je napisao jedan a pitao drugi,njegovo pitanje nema nikakve veze sa aktivacijom nego zamjenom.
ne kontam a sto pravis toliku dramu radi tudjih problema, rekoh ti ja "eat a snickers"
ne kontam a sto pravis toliku dramu radi tudjih problema, rekoh ti ja "eat a snickers"
Nepismenost,pravi se pismen a u srednju nije isao
Covjek ba ne zna citat kako necu pravit problem
Pa ne mozes se pravit da te boli kurac jer ce sutra tebe nesto pitat sto si reko,treba kad vidis ljude da se prave ludi a uz to i ne znaju citat odreagovat i pokusat im skrenut paznju na to.
Pa ne mozes se pravit da te boli kurac jer ce sutra tebe nesto pitat sto si reko,treba kad vidis ljude da se prave ludi a uz to i ne znaju citat odreagovat i pokusat im skrenut paznju na to.
Čovjek je jučer PODNIO ZAHTJEV za zamjenu kartice i ta zamjena NIJE BILA ODRAĐENA, zato sam ga pitao je li sada odrađeno kako bi mu pomogao ukoliko nije.
On je napisao "odrađena zamjena" ali nije bila odrađena budući da nova kartica nije bila aktivna, što znači da je bio samo podnesen zahtjev.
Izvini, znam da ne možeš shvatit konverzaciju na normalnom nivou IQ, ali ja stvarno nemam volju da se spuštam na tvoj nivo i dodatno ti objašnjavam jer bi mi trebao padobran. Ne brini, bit će sve uredu
Last edited by Cupko_ on 09/05/2019 10:34, edited 1 time in total.
Čovjek je jučer PODNIO ZAHTJEV za zamjenu kartice i ta zamjena NIJE BILA ODRAĐENA, zato sam ga pitao je li sada odrađeno kako bi mu pomogao ukoliko nije.
On je napisao "odrađena zamjena" ali nije bila odrađena budući da nova kartica nije bila aktivna, što znači da je bio samo podnesen zahtjev.
Izvini, znam da ne možeš shvatit konverzaciju na normalnom nivou IQ, ali ja stvarno nemam volju da se spuštam na tvoj nivo i dodatno ti objašnjavam jer bi mi trebao padobran. Ne brini, bit će sve uredu
Cupko_ wrote:Zamjena prepaid kartice se odradjuje odmah na prodajnom mjestu a za zamjenu postpaid kartice se podnese zahtjev koji odradjuje backoffice (kolege u billing sustavu).
Bio je zastoj izmedju 16.30-18.00h ali je kasnije krenulo sve.
@zatezni ako do ujutro ne bude proradilo pisi mi PP pa da provjerimo
Inace to bude u roku od 5 minuta ali je danas haos jer je velika navala bila
Cupko_ wrote:Zamjena prepaid kartice se odradjuje odmah na prodajnom mjestu a za zamjenu postpaid kartice se podnese zahtjev koji odradjuje backoffice (kolege u billing sustavu).
Bio je zastoj izmedju 16.30-18.00h ali je kasnije krenulo sve.
@zatezni ako do ujutro ne bude proradilo pisi mi PP pa da provjerimo
Inace to bude u roku od 5 minuta ali je danas haos jer je velika navala bila
Nisam ovo vidio, hvala cupko! Proradila je ...
Nema na čemu. Što se tiče minuta i poruka, to je do ovog što ti je netko već objasnio. Neće biti obračunata ni puna cijena usluge nego proporcionalno po danima, kao i minute i poruke. Internet ide cijeli
Cupko_ wrote:
Nema na čemu. Što se tiče minuta i poruka, to je do ovog što ti je netko već objasnio. Neće biti obračunata ni puna cijena usluge nego proporcionalno po danima, kao i minute i poruke. Internet ide cijeli
Vidim da je internet čitav, bilo me malo zbunilo ono 93 minute, ali doda objasni pa je jasno.
A de mi reci stup i dobrinja kad bi mogli dobiti 4g?
Još mi se nije ukazao...