nemaBanksy wrote:Slike danas, crna hronika,
ima li ikog da ih spriječi, ovo je prestrašno ... idioti bolesni ...
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- amrica
#2826 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
- Banksy
#2827 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ne mogu vjerovati da ne postoje neki zakoni, nešto ... užas ...amrica wrote:nemaBanksy wrote:Slike danas, crna hronika,
- TDK-90
#2828 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Imaamrica wrote:nemaBanksy wrote:Slike danas, crna hronika,
-
lajkujMe
#2829 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Meni je zao novinara u Avazu njihov soson gazda ih gazi, imam jarana koji radi u sportu kao sportski novinar.... uglavnom plata mu je bijednih 300 km
, parking se naplacuje radnicima, topli obrok iznosi 2 km i to dobiju oko 25 bonova svaki mjesec koji mogu iskoristiti samo u restoranu na 24-25 spratu.
Takodjer otpustanja je mnogo od cijele redakcije samo 2 ih radi duze od 8 godina (avaz/sport), i cujem da je soson odpustio glavnog urednika sporta i donio novog a njemu je dat zadatak ili sport svaki dan ili gasimo cijelu novinu pa vi nadjite novi posao
A tiraz im i ovako 5000 po broju
Takodjer otpustanja je mnogo od cijele redakcije samo 2 ih radi duze od 8 godina (avaz/sport), i cujem da je soson odpustio glavnog urednika sporta i donio novog a njemu je dat zadatak ili sport svaki dan ili gasimo cijelu novinu pa vi nadjite novi posao
A tiraz im i ovako 5000 po broju
- poznanik
#2830 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Jesi li siguran da si dobro zapamtio visinu plaće i TO?lajkujMe wrote:Meni je zao novinara u Avazu njihov soson gazda ih gazi, imam jarana koji radi u sportu kao sportski novinar.... uglavnom plata mu je bijednih 300 km, parking se naplacuje radnicima, topli obrok iznosi 2 km i to dobiju oko 25 bonova svaki mjesec koji mogu iskoristiti samo u restoranu na 24-25 spratu...
-
lajkujMe
#2831 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Prijavljen ali mu ne uplacuju doprinose i ne moze ovjeriti knjizicu.poznanik wrote:Jesi li siguran da si dobro zapamtio visinu plaće i TO?lajkujMe wrote:Meni je zao novinara u Avazu njihov soson gazda ih gazi, imam jarana koji radi u sportu kao sportski novinar.... uglavnom plata mu je bijednih 300 km, parking se naplacuje radnicima, topli obrok iznosi 2 km i to dobiju oko 25 bonova svaki mjesec koji mogu iskoristiti samo u restoranu na 24-25 spratu...
Pretpostavljam da ti je prijatelj uredno prijavljen PIO?
Ma da napominjem ovo je sport ne avaz novine, oni imaju zaseban racun i poreski broj, nemaju nista zajednicko to jest nista sto ih spaja s avazovcima osim gazde i zgrade, ne zna kako je pravim avazovcima ali u sportu je jadno.
Cak npr dok avaz placa npr da 1-2 njihovih novinara ide po njihovom trosku na npr svjetsko prvenstvo u fudbalu ovi iz sporta moraju da se nadaju da ce ih nogometni savez ponijeti sa sobom.....
-
zelenashica
#2832 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Sasvim je moguće maturirati vrlodobrim uspjehom, a imati loše ocjene i veliki broj izostanaka.CVIKERASH wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... tnica.html
...iako je maturirala vrlodobrim uspjehom, bila je relativno loša učenica, sa slabim ocjenama i velikim brojem izostanaka. ....
Ne kontam...![]()
Maturski rad je neovisnog ocjenjivanjau odnosu na ocjene tokom skolovanja.
Nista neobično.
-
dezurni_ucenik
#2833 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
zelenashica wrote:Sasvim je moguće maturirati vrlodobrim uspjehom, a imati loše ocjene i veliki broj izostanaka.CVIKERASH wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... tnica.html
...iako je maturirala vrlodobrim uspjehom, bila je relativno loša učenica, sa slabim ocjenama i velikim brojem izostanaka. ....
Ne kontam...![]()
Nista neobično.
Aren't you party pooper ?
-
zelenashica
#2834 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
De ba po naški pitajCVIKERASH wrote:zelenashica wrote:Sasvim je moguće maturirati vrlodobrim uspjehom, a imati loše ocjene i veliki broj izostanaka.CVIKERASH wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... tnica.html
Ne kontam...![]()
Nista neobično.
Aren't you party pooper ?
-
dezurni_ucenik
- hodža
#2836 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ne nađoh temu o TV Alfa
ne znam da li ista i postoji, ali nema veze, može i ovdje (ima veze sa nazivom teme
)
Da li je neko upoznat sa stanjem u navedenoj TV ? Konkretno mislim na plate, međuljudske odnose i sve ono što bi moglo zanimati nekoga ko bi se možda mogao zaposliti tu
Hvala unaprijed
Da li je neko upoznat sa stanjem u navedenoj TV ? Konkretno mislim na plate, međuljudske odnose i sve ono što bi moglo zanimati nekoga ko bi se možda mogao zaposliti tu
Hvala unaprijed
- Banksy
#2837 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Zvonko Marić je novi glavni urednik, pa ako znaš koga ...hodža wrote:Ne nađoh temu o TV Alfane znam da li ista i postoji, ali nema veze, može i ovdje (ima veze sa nazivom teme
)
Da li je neko upoznat sa stanjem u navedenoj TV ? Konkretno mislim na plate, međuljudske odnose i sve ono što bi moglo zanimati nekoga ko bi se možda mogao zaposliti tu![]()
Hvala unaprijed
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2838 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Pošalji cv direktno Fahri. Ako je dobar cv, sigurno ćete zvati... I oni moraju to odnijeti ionako njemu.hodža wrote:Ne nađoh temu o TV Alfane znam da li ista i postoji, ali nema veze, može i ovdje (ima veze sa nazivom teme
)
Da li je neko upoznat sa stanjem u navedenoj TV ? Konkretno mislim na plate, međuljudske odnose i sve ono što bi moglo zanimati nekoga ko bi se možda mogao zaposliti tu![]()
Hvala unaprijed
- amrica
#2839 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
"UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Poremećeni Kinez 6-godišnjem sinu odgrizao penis (FOTO)"
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Assadovi "eskadroni smrti" nastavljaju s ubijanjem djece
Za krvoproliće u Homsu odgovorni su članovi "naoružane terorističke bande“
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Mačka na ogradi Sefer- begove džamije u Banjoj Luci
http://www.dnevniavaz.ba/

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Assadovi "eskadroni smrti" nastavljaju s ubijanjem djece
Za krvoproliće u Homsu odgovorni su članovi "naoružane terorističke bande“
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Mačka na ogradi Sefer- begove džamije u Banjoj Luci
http://www.dnevniavaz.ba/
- spreca
#2840 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Sta izabrati....Avaz ili Violetu

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2841 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Cuj Zvonko Maric na Alfi, zezas....???Banksy wrote:
Zvonko Marić je novi glavni urednik, pa ako znaš koga ...
- hodža
#2842 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
znaš li još nešto osim te informacijeBanksy wrote:Zvonko Marić je novi glavni urednik, pa ako znaš koga ...hodža wrote:Ne nađoh temu o TV Alfane znam da li ista i postoji, ali nema veze, može i ovdje (ima veze sa nazivom teme
)
Hvala unaprijed
dobro to, nego inače kakva je atmosfera uopšte što se tiče te TVPostao/la KatarinaKosaca dana 12/03/2012 18:55
Pošalji cv direktno Fahri. Ako je dobar cv, sigurno ćete zvati... I oni moraju to odnijeti ionako njemu.
- sekiracija
#2843 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fahro ,de malo ta svoja piskarala dovedi ured.
Fikret se vraca u Kladusu i proizvodnja krece.
Ne dozvoli da im ovi tvoji sa tastaurom i ekranom pred nosom otezavaju zivot,ili im napravi CUMEZ najveci na Balkanu.
srdacan pozdrav ,
sekiracija
Fikret se vraca u Kladusu i proizvodnja krece.
Ne dozvoli da im ovi tvoji sa tastaurom i ekranom pred nosom otezavaju zivot,ili im napravi CUMEZ najveci na Balkanu.
srdacan pozdrav ,
sekiracija
- Asta
#2844 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fahro je zaduzen za tosekiracija wrote:Fahro ,de malo ta svoja piskarala dovedi ured.
Fikret se vraca u Kladusu i proizvodnja krece.![]()
srdacan pozdrav ,
sekiracija
-
evo mene
#2845 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
A da li je Fahro vidjeo Bajramovu diplomu. Neka Fahro pita na Federalnoj i kantonalnoj kakvu Zvonko ima diplomu???
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2846 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ne znam , nisam radila tamo... To je mali sistem, ta Alfa, nema puno ljudi. Ako ti se čini interesantnim, pošalji nr Fahri cv i čekaj da te nazove njegova tajnica...hodža wrote:dobro to, nego inače kakva je atmosfera uopšte što se tiče te TVPostao/la KatarinaKosaca dana 12/03/2012 18:55
Pošalji cv direktno Fahri. Ako je dobar cv, sigurno ćete zvati... I oni moraju to odnijeti ionako njemu.manje-više znam kako ide proces koji si navela
- amrica
#2847 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
sejla turkovic-?nesto jos
ima sve info
ima sve info
-
evo mene
#2848 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://www.youtube.com/watch?v=BuX8kffT ... re=related
Bravo za Ivicu Osima.
Toliko o novom direktoru Alfe Bajramu Demiću.
Bravo za Ivicu Osima.
Toliko o novom direktoru Alfe Bajramu Demiću.
- Mikado
-
dreznica
#2850 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Šta se dešava sa avazovim forumom?
Mrtva tišina ili rasulo ?
Mrtva tišina ili rasulo ?