Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bijeli_sa

#2826 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

kakav ba prenos.... :shock: svi u auta, i do vrapcica...satic jedan voznje, bodrenje naseg Sarajeva i to je to...

NEMA IZGOVORA, SVI RADIMO.... :D
samo_ovaj_put

#2827 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Bijeli_sa wrote:kakav ba prenos.... :shock: svi u auta, i do vrapcica...satic jedan voznje, bodrenje naseg Sarajeva i to je to...

ima li mjesta u tom tvom autu?
slucajan

#2828 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Sutra je u svim normalnim firmama (uključujući i moju) radno vrijeme najkasnije do 12:00 :mrgreen:
Rauber

#2829 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Bijeli_sa wrote:kakav ba prenos.... :shock: svi u auta, i do vrapcica...satic jedan voznje, bodrenje naseg Sarajeva i to je to...

mene je fakat zaebalo ovo pomjeranje termina, bas sam se bio nalozio da idem u MO, jos imam dole neke raje pa se kontao vidjeti sa njima, jednu lijepu subotu provesti ali jbg neda se.
a jest jest satic :D meni treba 30 min da izadjem iz ovog grada, vazda neke guzve,sudari,radovi... gdje god krenem.
Bijeli_sa

#2830 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

samo_ovaj_put wrote:

nema brate, pun do kraja, vec 5 dana, ali bice Hordi.... :D sutra kazu da je u kantonu Sarajevo, radno vrijeme do 12.. :D

NEMA IZGOVORA, BJEZITE S POSLA.... :D
samo_ovaj_put

#2831 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

dzaba mi kad nemam prevoza
kontam busom do mostara,ali kako od autobuske do stadiona?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2832 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

samo_ovaj_put wrote:

Ako vas ima vise i mozete napuniti kombi posalji mi PM. ;-)

Improvizacija,majka svakog' navijaca :mrgreen:
Alkos

#2833 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

samo_ovaj_put wrote:dzaba mi kad nemam prevoza
Ukoliko vas bude vise u autobusu, a bice, "fino" zamolite vozaca da vam stane u Vrapcicima! Nesto sumnjam da ce odbiti... :mrgreen:
A kada je povratak u pitanju, to vec ne znam. Blokirajte saobracaj! :P
Omiljen_u_drustvu

#2834 Re: FK Sarajevo

Post by Omiljen_u_drustvu »

Alkos wrote:
samo_ovaj_put wrote:dzaba mi kad nemam prevoza
Ukoliko vas bude vise u autobusu, a bice, "fino" zamolite vozaca da vam stane u Vrapcicima! Nesto sumnjam da ce odbiti... :mrgreen:
A kada je povratak u pitanju, to vec ne znam. Blokirajte saobracaj! :P
Autobus stoji u vrapcicima 100000 posto,prosle godine je nama stao,i pokupio nas je kasnije,ima ondje stanica,nije stanica nego kao neko prosirenje za autobus,al uglavnom stace ne sekiraj se.A stadion je od tog prosirenja 50tak metara 8-)
GandalfSivi

#2835 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

MostaracVelezovac wrote:Pozdrav Sarajevskoj raji i Pitarima,

UZIVO VIDEO I AUDIO PRENOS utakmice FK VELEZ - FK SARAJEVO mozete pratiti samo preko http://www.fkvelezlive.com

FKVELEZLIVE.COM vrsi video/audio prenos preko interneta SVAKE domace utakmice Veleza, tako da mozete pratiti Sarajevo kad god dodjete na stadion Rodjeni i bez voznje za Mostar i bez TV prenosa.

Uplata se vrsi preko paypala i prakticno sve je gotovo i spremno za par minuta i mozete gledati odmah. (Znaci mozete uplatiti i 10 minuta pred tekmu). Prenos kosta 8 Eura i sve sto treba je paypal, 8 Eura, brz internet i ako Bog da da zijanite jedno 3:0 posteno.

Jos jednom - prenos uzivo http://WWW.FKVELEZLIVE.COM

Pozzz!! :mrgreen:
Ima li iko da je pokusao ovo, ja sam platio i sada imam samo crni ekran player-a? Kakav savjet ili nesta?
fara_mo

#2836 Re: FK Sarajevo

Post by fara_mo »

GandalfSivi wrote:
MostaracVelezovac wrote:Pozdrav Sarajevskoj raji i Pitarima,

UZIVO VIDEO I AUDIO PRENOS utakmice FK VELEZ - FK SARAJEVO mozete pratiti samo preko http://www.fkvelezlive.com

FKVELEZLIVE.COM vrsi video/audio prenos preko interneta SVAKE domace utakmice Veleza, tako da mozete pratiti Sarajevo kad god dodjete na stadion Rodjeni i bez voznje za Mostar i bez TV prenosa.

Uplata se vrsi preko paypala i prakticno sve je gotovo i spremno za par minuta i mozete gledati odmah. (Znaci mozete uplatiti i 10 minuta pred tekmu). Prenos kosta 8 Eura i sve sto treba je paypal, 8 Eura, brz internet i ako Bog da da zijanite jedno 3:0 posteno.

Jos jednom - prenos uzivo http://WWW.FKVELEZLIVE.COM

Treba sada da je poceo prenos, probaj ponovo :wink:

Pozzz!! :mrgreen:
Ima li iko da je pokusao ovo, ja sam platio i sada imam samo crni ekran player-a? Kakav savjet ili nesta?
jazzer

#2837 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

Na sportsport.ba javljaju da je u Konjicu bila tuca izmedju nasih i navijaca svinjskog,
kazu da ima troje povrijedjenih. Ima li iko ikakav info o tome?
fara_mo

#2839 Re: FK Sarajevo

Post by fara_mo »

jazzer wrote:Na --- NO LINKS --- javljaju da je u Konjicu bila tuca izmedju nasih i navijaca svinjskog,
kazu da ima troje povrijedjenih. Ima li iko ikakav info o tome?
Izgasi sve i opet se probaj logirat i mislim da bi trebalo raditi, dosta raje je imalo problema ali sada fercera
GandalfSivi

#2840 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Radi sada, hvala...
El_comadante

#2841 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

i koji je rezultat na polu vremenu?
abidsakalas

#2842 Re: FK Sarajevo

Post by abidsakalas »

Bila frka u Konjicu ima na depotačkaba
todd_smith

#2843 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

El_comadante wrote:i koji je rezultat na polu vremenu?
1-0 za velez
fara_mo

#2844 Re: FK Sarajevo

Post by fara_mo »

El_comadante wrote:i koji je rezultat na polu vremenu?
1-0 za Velez (cola)

Inace dobra utakmica, bez nekih velikh sansi ali dosta trke i borbe
lab3352

#2845 Re: FK Sarajevo

Post by lab3352 »

Izgleda da smo opet dobili batine u Konjicu ... shame! ... shame! ... Počelo drugo poluvrijeme u Mostaru 1:0 49. minuta
JThomas

#2846 Re: FK Sarajevo

Post by JThomas »

jel istina da je neko teže povrijeđen?
Alkos

#2847 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

lab3352 wrote:Izgleda da smo opet dobili batine u Konjicu ... shame! ... shame! ... Počelo drugo poluvrijeme u Mostaru 1:0 49. minuta
...
Nemoj da siri dezinformacije tako ti Boga, ni ti ni 5, ni 6. Vise cemo znati kada se isti oni koji su bili tamo, vrate natrag! Cuj opet dobili batine u konjicu!!!!!!! Srami se ti svojih komentara...
Last edited by Alkos on 17/03/2010 16:23, edited 2 times in total.
simonese

#2848 Re: FK Sarajevo

Post by simonese »

JThomas wrote:jel istina da je neko teže povrijeđen?
da,vozac nekog dostavnog vozila,neutralan,prebacen na cum Sarajevo
PriNc_ba

#2849 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

fkt ne kontam policiju i njihov nemar.
s obzirom da moraju istim putem ici jedni prema mostaru a drugi iz mostara logicno je bilo da postoji velika sansa da se sretnu i naravno da se ne izljube prijateljski. za ovakve stvari treba biti policijska pratnja do ulaza/izlaza u/iz kanton/a i ne bi bilo frke.
samo se nadam da ce sve sa covjekom biti dobro jer ni kriv ni duzan strada zbog gluposti drugih.

zanimljivo je sto naredna 4 gostovanja imamo 3 potencijalna velika problema opet i ako policija ne bude neutralna i organizovana opet cemo na*ebat ako nista onda samo mi.

travnik,tuzla,laktasi,zenica i onda do kraja jos gradacac,lukavica i prijedor. ne znam sta treba da se radi na gostovanjima da ne dodje do problema nikakvog od odlaska do povratka u grad. mozda je izlaz u tome da na nasa gostovanja ide 100-150 drotova iz sarajeva ovisno o broju nasih navijaca i da oni budu zaduzeni za radnje nasih navijaca uz naravno pomoc drotova tog kantona u koji idemo u slucaju vecih nereda nasih navijaca i to je to. ovako svaki papko moze sacekat na nekom brdu i zakamenjat hladno u putu a na stadionu te mlate njihovi drotovi kako god.

fkt meni bar ruzno vise gledati svaki put belaj s hordama, bez obzira ko je kriv ko je poceo ko nije. i onda mi kazu hajd na gostovanje :lol: hajd u guzicu :D primio jednom ciglu u tuzli ko mladji i tamo nikad vise,primio pendreka u zenici pa ni tamo vise ni ko turista ne idem :D a evo sad pocelo da ne mozes ni krenuti na gostovanje bez velike vjerovatnoce da ces u putu fasovat neku povredu ...

da se ko ne bi sta nasao uvrijedjenim od momaka koji idu inace na gostovanja redovno i koji fkt ulazu sebe :) samo komentarisem to da treba nesto poduzeti u saradnji s policijom da ne bude svako kolo kad gostujemo belaj. eto sad nema belaja s domacim navijacima nego u putu se sreli s ovim seronjama. kad krenemo u travnik bice s robijasima i tako stalno a nije tu fazon vise MA NEK NAS CEKAJU NAMLATIMO IH SVAKI PUT i slicno jer ne znam sta je dobro u tome da "popushe foru" ONI( neki) a da mi vamo imamo covjeka koji ce se borit za zivot jer je popio noz u stomak ili ciglu u facu i slicno.

nadam se boljem fkt a pogotovo boljoj organizaciji policije jer ovo nece stati s obzirom da nasi navijaci nece odustati od gostovanja.
PriNc_ba

#2850 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

evo "odlucili" ipak da se tekma protiv slobode igra :-)
sad lagano zalba fifi i uefi i zdrao :)
Locked