Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trasimaco wrote:Ocekivao sam remi danas na OT. Nekako mi je to bio najrealniji ishod, a pogotovo sad kad sam pregledao utakmicu. Cole je ipak postigao jako lijep gol. Ima jos pet kola do kraja i dva boda razlike je samo jedna utakmica. Nista ovdje nije gotovo.
odavno si ti izgubio smisao za realnost. kada su za tebe oni panjevi fletcher i carrick dobri veznjaci, nema dalje.
chelsea zasluzeno pobjedio, mada je drogbin gol postignut iz offside-a. jos mi je draze da na ovakav nacin gubi nafakaska ekipa.
Basler wrote:odavno si ti izgubio smisao za realnost. kada su za tebe oni panjevi fletcher i carrick dobri veznjaci, nema dalje. chelsea zasluzeno pobjedio, mada je drogbin gol postignut iz offside-a. jos mi je draze da na ovakav nacin gubi nafakaska ekipa.
Naravno da su dobri veznjaci, mada Carrick igra lose u zadnjih nekoliko utakmica. Posto vidim da me kao poznajes, onda znas da sam to opravdano govorio.
Da je bila obrnuta situacija, opet bi ti bilo drago? Ah, pretpostavljam da ne. Klasicna patetika ABUa.
Cuj Chelsi zasluzio titulu vec ih vidim u ocaju i nevjerici nakon sto Torres napravi budale od njihovih odbrambenih, srusi snove o tituli i poruci Drogbi da moze da ode do klupe da mu dohvati vodu da se covjek osvjezi nakon hattricka rusima!
tesla wrote:Big Four mini league
P W D L F A Pts
Chelsea 5 5 0 0 10 1 15
Man Utd 6 3 0 3 8 8 9
Arsenal 6 2 0 4 5 11 6
Liverpool 5 1 0 4 4 7 3
Mislim da je savršeno jasno ko je zaslužio titulu ove godine, samo da Carlo to ne zajebe do kraja
Sto ti ne volis tog Carla matere ti?
Stvar je u tome da je on vrlo prosječan trener i da ga spašava samo jačina igračkog kadra kojim raspolaže. Mourinho bi se sa ovakvom konkurencijom ove sezone prošeto engleskom PL i već bi imo bar 10-tak bodova prednosti... Ovako je neizvjesno
Kumerle wrote:Cuj Chelsi zasluzio titulu vec ih vidim u ocaju i nevjerici nakon sto Torres napravi budale od njihovih odbrambenih, srusi snove o tituli i poruci Drogbi da moze da ode do klupe da mu dohvati vodu da se covjek osvjezi nakon hattricka rusima!
Kumerle wrote:Cuj Chelsi zasluzio titulu vec ih vidim u ocaju i nevjerici nakon sto Torres napravi budale od njihovih odbrambenih, srusi snove o tituli i poruci Drogbi da moze da ode do klupe da mu dohvati vodu da se covjek osvjezi nakon hattricka rusima!
To kao svake sezone, zar ne
Ne, ove sezone Torres i društvo su posebno inspirativni
To kao svake sezone, zar ne
Ne, ove sezone Torres i društvo su posebno inspirativni
smijesno mi da neko moze ikako da smatra Liverpool kao neki opasni tim, nemaju nikoga, osim Torresa, u cijeloj ekipi da bi mogao igrati za Chelsea/Manchester...
Od 2004/05 govore ovo je nasa sezona..i tako svake sezone...
todd_smith wrote:smijesno mi da neko moze ikako da smatra Liverpool kao neki opasni tim, nemaju nikoga, osim Torresa, u cijeloj ekipi da bi mogao igrati za Chelsea/Manchester...
Od 2004/05 govore ovo je nasa sezona..i tako svake sezone...
Istina, ja bih vala radije gledo Kuyta nego Anelku u napadu Chelsea
Citav Anfield ce da pjeva: "Cmon Chelsea, Cmon Chelsea!!!" Trenutno su najzesci navijaci Chelsea zapravo navijaci Liverpoola. Boze, kako neko moze ovako nisko pasti?
Trasimaco wrote:Citav Anfield ce da pjeva: "Cmon Chelsea, Cmon Chelsea!!!" Trenutno su najzesci navijaci Chelsea zapravo navijaci Liverpoola. Boze, kako neko moze ovako nisko pasti?
Ne volim Liverpool, ali ne vjerujem da će to uraditi. Torres je zbog ovakve stvari i napustio Atletico, kad su njihovi navijači navijali za poraz protiv Barce kako Madrid ne bi bio prvak (izgubili 6-0 kod kuće)
Patetico je uvijek bio mali kompleksaski klub, kanta za napucavanje nije ni cudo sto Torres kao dijete tog kluba je navijao za Liverpool i sto mu je Liverpool drazi.
Trasimaco wrote:Citav Anfield ce da pjeva: "Cmon Chelsea, Cmon Chelsea!!!" Trenutno su najzesci navijaci Chelsea zapravo navijaci Liverpoola. Boze, kako neko moze ovako nisko pasti?
Ne volim Liverpool, ali ne vjerujem da će to uraditi. Torres je zbog ovakve stvari i napustio Atletico, kad su njihovi navijači navijali za poraz protiv Barce kako Madrid ne bi bio prvak (izgubili 6-0 kod kuće)
Volio bih da nece, ali oni znaju sta bi znacilo Unitedu kad bi Liverpool pobijedio Chelsea. Ovaj put su mi sumnjivi pravo. U proslosti su isto mogli pomoci Unitedu u borbi za titulu i to su i uradili, ali ovaj put je situacija malo drugacija. Ovom titulom bi ih United prestigao u broju titula. Valjda ti igraci imaju vise ponosa od njihovih navijaca. Ipak, mozda i ne dođe do toga. Zamisli da moraju birati: propustanje LP ili United je prvak. Koje zlo izabrati?
Liverpool i Chelsea ce odigrati prijateljski 1-1 jer ce Liverpool vjerovatno izgubiti do tada sansu za 4.mjesto.
A s druge strane vrlo lako se moze desiti da United kiksa protiv Citya ili Tottenhama.