NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#2826 Re: NBA
zar nije jednostavnije bilo reci da je iskreno koljeno na prosloj utakmici i da nece igrati par sedmica? sto ti rezultat treba u tome?
shvatas naravno da se poseres svima u cejf kad kazes rezultat. a ovdje obicno komentarisemo tok utakmice.
shvatas naravno da se poseres svima u cejf kad kazes rezultat. a ovdje obicno komentarisemo tok utakmice.
-
shadow
#2827 Re: NBA
A ti fakat mislis da sam ja namjerno napisao rezultat da bi tebi/vama sjebao cejf? LSD je u postu iznad napisao da imate prenos, sta ja znam kad je sta i ko koji kanal ima/prati.?! Na kraju krajeva, ako vec ne ides na nba.com da ne bi saznao rezultat valjda ni ovdje ne bi trebao zaviriti da nesto ne bi procurilo jer nece se neko drugi za tebe brinuti, zar ne?
-
Leonid Breznjev
#2828 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
shadow i niliks, primirite malo... mogli pi primit po bananu u napadu.. 
-
shadow
#2829 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
evo promjenjen i naziv topika...ok, hoce li onda svaki dan neko napisati pregleda programa u Bosni da znamo kad smijemo poceti komentarisati? 
-
LSD
#2830 Re: NBA
Boston ih pregazio sa 20 razlike...evo sad sam ja to napisao,pa da vidim ko ce se ljutiti...ustvari i nema se ko ljutiti jer samo samo Arze i ja navijaci Sunsa.
Jednima falio KG,drugima Amare....razlika je u tome što ce KG biti odsutan 2-3 sedmice,dok Amarea nema do kraja sezone.
Fakat je Avdic odlicno opisao sav taj ciganluk uprave Phoenixa svih ovih godina do u detalje na sport.ba gdje ima svoju kolumnu.
Toliko promašaja nije imala ni uprava Bosne...imati tako potentnu ekipu e ne napraviti ništa je pravi podvig...s druge strane npr.Boston sa samo par trejdova (i to u jednoj sezoni) napravi šampionsku ekipu i odmah uzmu titulu.
Nekako mi žao što ce ova generacija Sunsa otici u zaborav nedorecena,ali isto to se desilo i sa Kingsima,Minnesotom,pa i sa Blazersima.
Nash,Shaq,Hill odlaze u penziju...Amare ce najvjerovatnije tražiti trade tj.tražiti klub koji ima šampionske ambicije.
Ostaju im Barbosa i Richardson i valja opet iznova praviti neku ozbiljniji ekipu,a to ce potrajati par godina sigurno.
Jednima falio KG,drugima Amare....razlika je u tome što ce KG biti odsutan 2-3 sedmice,dok Amarea nema do kraja sezone.
Fakat je Avdic odlicno opisao sav taj ciganluk uprave Phoenixa svih ovih godina do u detalje na sport.ba gdje ima svoju kolumnu.
Toliko promašaja nije imala ni uprava Bosne...imati tako potentnu ekipu e ne napraviti ništa je pravi podvig...s druge strane npr.Boston sa samo par trejdova (i to u jednoj sezoni) napravi šampionsku ekipu i odmah uzmu titulu.
Nekako mi žao što ce ova generacija Sunsa otici u zaborav nedorecena,ali isto to se desilo i sa Kingsima,Minnesotom,pa i sa Blazersima.
Nash,Shaq,Hill odlaze u penziju...Amare ce najvjerovatnije tražiti trade tj.tražiti klub koji ima šampionske ambicije.
Ostaju im Barbosa i Richardson i valja opet iznova praviti neku ozbiljniji ekipu,a to ce potrajati par godina sigurno.
- jasko_ba
#2831 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ajde ljudi, kako smo dosad fino pratili je*eni snimak i nikome problem
ne moramo sad odjednom zafrkati sve
ne moramo sad odjednom zafrkati sve
-
Leonid Breznjev
#2832 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
shadow wrote:evo promjenjen i naziv topika...ok, hoce li onda svaki dan neko napisati pregleda programa u Bosni da znamo kad smijemo poceti komentarisati?
hajde ba shadow, ipak je to samo kosarka.. al' fakat je pisanje u cejf kad se objave rezultati.. moze kompromis?..
- Neelix
#2833 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
nema problema, svakako se prenosi jedna utakmica sedmicno, ja cu je uvijek postaviti ovdje i oznaciti za koju da se ne govori rezultat 
lsd...
lsd...
-
Leonid Breznjev
#2834 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
inat je cudna satisfakcija kompleksasa..
no, nejse, sve bude, a boga mi i prodje.. 
- shalla
#2835 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Moj kum je veliki fun Sunsa i kupio je nedavno neku knjigu koja govori o toj "politici" njihovog vlasnika i same uprave. Ne možeš da povjeruješ koliki broj loših poteza su povukli u zadnjih 10-ak godina, a najviše zbog toga da ne bi plaćali luxury tax. Šteta za tako kvalitetnu i nadarenu ekipu... Mislim da je njihov konačni pad počeo sa onom trojkom Duncana od tablu u zadnjoj sekundi prve tekme play-offa...
P.S. ni ja nikako ne volim znati rezultat tekme koju gledam ali jebemu miša ne kontam zašto uopšte otvarate ovaj topic dok ne prođe tekma. Ja nekad snimim sebi neku tekmu i jednostavno ne palim ni internet ni ttx dok je ne odgledam da ne bih slučajno nabasao na rezultat (što se zna počesto dogoditi
). Zadnji primjer Bosna-Široki od juče, nisam bio u kući pa stavio da se snim pa hajd reko pogledaću kad dođem i upali mi žena sinoć oko 22.30h ttx na hayatu da vidi ima li nešto što su najavljivali i naravno bez obzira što sam u milisekundi sklonio pogled sa tv-a velikim slovima na indexu stoji Bosna osvajač Kupa BiH 
P.S. ni ja nikako ne volim znati rezultat tekme koju gledam ali jebemu miša ne kontam zašto uopšte otvarate ovaj topic dok ne prođe tekma. Ja nekad snimim sebi neku tekmu i jednostavno ne palim ni internet ni ttx dok je ne odgledam da ne bih slučajno nabasao na rezultat (što se zna počesto dogoditi
- janje_
#2836 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
odmah je dlanom..shaqqa wrote:Zadnji primjer Bosna-Široki od juče, nisam bio u kući pa stavio da se snim pa hajd reko pogledaću kad dođem i upali mi žena sinoć oko 22.30h ttx na hayatu da vidi ima li nešto što su najavljivali i naravno bez obzira što sam u milisekundi sklonio pogled sa tv-a velikim slovima na indexu stoji Bosna osvajač Kupa BiH
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2837 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Zelim igracima Bostona da crknu, posebno onome Rondu koji slobodno ne zna dati
Mozel mi neko objasnit logiku kako da zijane od usranih clipersa

- sesalmir
#2838 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
jesi to pao na kladionici samo na njimaAdmir_1984 wrote:Zelim igracima Bostona da crknu, posebno onome Rondu koji slobodno ne zna datiMozel mi neko objasnit logiku kako da zijane od usranih clipersa
![]()
![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2839 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Da, na tri listica. Dob bio preko 200KMsesalmir wrote:jesi to pao na kladionici samo na njimaAdmir_1984 wrote:Zelim igracima Bostona da crknu, posebno onome Rondu koji slobodno ne zna datiMozel mi neko objasnit logiku kako da zijane od usranih clipersa
![]()
![]()
![]()
- rado_vidjen
- belafonte
#2841 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Po pichci Lebronovoj, zviz, zviz 
- -danTe-
#2842 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
i sinoc je phoenix pokazo kako ce dominantan bit i kako je eksplodiro...nedo Bog da je Kobe igro duze...
- karanana
#2843 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Bullsi su jucer isti dan izgubili dvojicu velikana, kako na parketu, tako i na komentatorskim pozicijama.
R.I.P.
Norm Van Lier
Johnny "Red" Kerr
R.I.P.
Norm Van Lier
Johnny "Red" Kerr
- Layne
#2844 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Barnes je sinoć bio posebno arogantanand1medjed wrote:i sinoc je phoenix pokazo kako ce dominantan bit i kako je eksplodiro...nedo Bog da je Kobe igro duze...
- Neelix
#2845 Re: NBA
vrijedi se podsjetitiarze wrote: Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhu![]()
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean
- -danTe-
#2846 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Layne wrote:Barnes je sinoć bio posebno arogantanand1medjed wrote:i sinoc je phoenix pokazo kako ce dominantan bit i kako je eksplodiro...nedo Bog da je Kobe igro duze...
- -danTe-
#2847 Re: NBA
ipak nedodirljiv i najjaci post koji sam procito na forumu dosad...Neelix wrote:vrijedi se podsjetitiarze wrote: Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhu![]()
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean![]()
-
LSD
#2848 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
dobro je ba instant navijac Lakersaand1medjed wrote:i sinoc je phoenix pokazo kako ce dominantan bit i kako je eksplodiro...nedo Bog da je Kobe igro duze...
"zaboravljate" svjesno da za Sunse nisu nastupili Nash i Amare zbog povreda,dva kljucna igraca.
Izbaci Kobea i Gasola pa da vidimo dokle bi Lakersi dogurali...lako se praviti lud i likovati sad.
- -danTe-
#2849 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
posto se osjetih prozvanimhttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 39&t=32348LSD wrote:dobro je ba instant navijac Lakersa...šta vas ima odjednom...svi sad za Boston ili Lakerse..šminka,nema šta
![]()
"zaboravljate" svjesno da za Sunse nisu nastupili Nash i Amare zbog povreda,dva kljucna igraca.
Izbaci Kobea i Gasola pa da vidimo dokle bi Lakersi dogurali...lako se praviti lud i likovati sad.
to ti pokazuje da nisam instant i da sam navijo za lakerse kad su u najvecoj krizi bili...eto vidis i sam od kad je ta tema...
zato...
-
LSD
#2850 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Onda udure...izvinjavam ti se za prozivku...ali ima ovdje instant navijaca to znam sigurno...sad su u folu Lakersi i Boston.and1medjed wrote:posto se osjetih prozvanimhttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 39&t=32348LSD wrote:dobro je ba instant navijac Lakersa...šta vas ima odjednom...svi sad za Boston ili Lakerse..šminka,nema šta
![]()
to ti pokazuje da nisam instant i da sam navijo za lakerse kad su u najvecoj krizi bili...eto vidis i sam od kad je ta tema...
zato...
Gdje su navijaci Indiane,Hornetsa,Jazzeri i ostali...pa samo Boston i L.A...pa ne ide više ovako definitivno-nema smisla...ja i arze smo feniksovci