Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ev dobitaka od nedelje ovaj s crvenim kartonom i x na milan je trebao da bude i veci dobitak al ne stigoh u pola 8 x2 protiv partizana i to bi bilo oko tri stoje al dobro je i ovo samo nek se dobija
*ebo sam feneru majku tursku u usta, samo me oni naguze pogodim 6 parova nikad u zivotu nisam ovoliko pogodio, i dvoumim se umjesto dinamo hajduk stavim fener kontam moraju jebiga za evrope da spase sezonu i oni ga popuse.... 99km na marku i 20
a legendo gdje iskopa ovo iz 1 u 2 xD mora da je neka dojava gdje ces bas samo ovaj igrati ? ili si uboadao i uplatio jedno 100 listica pa se nesto moralo ubosti ? ja veceras na 3 km uloga pao an 70 km samo na feneru i to 1x iako sam na listic prvobitno igrao da ce fener zabiti gol xD pogodio jos man utd 2,barcu 1,cska daje gol,dinamo daje gol,lazio oba daju gol,shaktar 1x,partizan 1,stutgart daje gol i fortuna dizeldorf 1 xD
al eto ubola se kombinacija man utd danas i juce 2 para. na 24 uloga 60 dobitak u plusu 30 km preporuke raji da se u petak klade u bet live kladionicama jer imaju happy hour 20% na dobitak pa ko hoce vece pare ulagati isplati se za vikend naci parova i odigrati et da se zna samo
preporuka danas se kladiti za sutra u bet live kladionici jer daju 20% bonusa i po ovome sto sam upratio ascoli - salernitana x pada kvota u svim kladionicama van BiH samo kod nas jos uvijek 2.8 najnizu sto sam nasao je 2.2 a ev dobitnih od sinoc i od srijede
Kakva je situacija za vikend...? Na cemu bi se mogle pare uzet?
Ja sam nas par dobrih:
Bordeaux - Le Mans 1
Stuttgart - Cottbus 1
West Brom - Liverpool 2
Dortmund - Arminia 1
Rangers - Aberdeen 1
Inter - Siena H1
Roma - Catania H1
Werder - Karlsruhe 1
ArtefakT wrote:Kakva je situacija za vikend...? Na cemu bi se mogle pare uzet?
Ja sam nas par dobrih:
Bordeaux - Le Mans 1
Stuttgart - Cottbus 1
West Brom - Liverpool 2
Dortmund - Arminia 1
Rangers - Aberdeen 1
Inter - Siena H1
Roma - Catania H1
Werder - Karlsruhe 1
Moglo bi bit hajra
cuj ti nasao,to su ti parovi dati na stranici williams kladionice,kao najtipovaniji dogadjaji dana,stim da tu uvijek 2,3 para zajebu
ArtefakT wrote:Kakva je situacija za vikend...? Na cemu bi se mogle pare uzet?
Ja sam nas par dobrih:
Bordeaux - Le Mans 1
Stuttgart - Cottbus 1
West Brom - Liverpool 2
Dortmund - Arminia 1
Rangers - Aberdeen 1
Inter - Siena H1
Roma - Catania H1
Werder - Karlsruhe 1
Moglo bi bit hajra
cuj ti nasao,to su ti parovi dati na stranici williams kladionice,kao najtipovaniji dogadjaji dana,stim da tu uvijek 2,3 para zajebu
po meni je sutra wolsburg dobar,bolton,njukastl
Ak vjerujes ovo sam danas skonto u 20min pregledavsi sta ima... Nikad na stranici nisam bio.
No hajd...
Ja mislim da vukovi sutra definitivno pucaju.
Hannover nema sta izgubiti i ulaze potpuno rastereceni u taj prestizni regionalni derbi dok su se Miske i kompanija pokazali kao nestabilni na strani(zanemarujem onu seriju pobjeda).
Daj boze da grijesim pa da pobjegnu onim baxuzima iz Minhena.
pirmin wrote:Ja mislim da vukovi sutra definitivno pucaju.
Hannover nema sta izgubiti i ulaze potpuno rastereceni u taj prestizni regionalni derbi dok su se Miske i kompanija pokazali kao nestabilni na strani(zanemarujem onu seriju pobjeda).
Daj boze da grijesim pa da pobjegnu onim baxuzima iz Minhena.
a sta mislis o opciji hanover 1x , hofenhajm 1x a stutgart i herta da dobiju ? pa da onda u zadnjem kolu bajern i stutgart igraju nerijeseno xD a wolfsburg uzme i herta zijani xD hahahahaha