Pametan muskarac se ne zeni ako nije siguran da je ona pravaDuctus Holedocus wrote:trebam neki citat,nekad sam naisla na njega![]()
spominje se pametan muskarac i zenidba
nije taj al ima logike
btw
Ništa,ama baš nije bilo tako teško kao ta samoća.Osjećaj buđenja ujutro sam,bez ičeg u blizini a ni u daljini je bio grozna.Probadao mi je prsa,kao veliki debeli nož od 30cm koji bi ulazio kroz srce,izlazio na drugu stranu I onda se polako vraćao nazad da bi opet ušao.
Gušio sam se u tome,nisam mogao disati,bespomoćno sam se prevrćao po krevetu sa stomaka na leđa,lijevo pa desno,ustajao,hodao,pokušavao se smiriti.
No,nisam uspjevao.Ta agonija bi prestala kada bi netko ušao.Neko kao ja,bez igdje ikog I bez ičeg.Jedino što smo imali tad I ono što još imamo su sjećanja koja sve vise blijede I polako nestaju,kao da naprosto propadaju u veliku crnu rupu.Ostale su još noći,ali one su uvijek tu,ne prospavene I bile su tu sa ciljem da se vrate sjećanja,no ništa nije pomagalo,ni one ni razgovori,ništa.Sve je nestajalo,sve je postajalo,sve je prolazilo,I sve je na kraju postajalo jedno veliko ništa.