Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja uvijek zakasnim al' ovo je onaj njegov kratki film il filo pericoloso delle cose, iz onog projekta Eros sa Soderberghom meni je Wongov najinteresantniji
repeater wrote:jeste, anais. kaci nesto ovo gore ionako niko ne zna.
brzo ste zaboravili slavnog cika dusana - ako ste ga ikad i poznavali.
nemojmo bre da se vredjamo kolega
ja sam makavejeva prestala gledati kad si ga ti otkrio
a sve sto je napravio poslije coca-cola kid se ne pika (ma ne pika se ni taj, al' eto...)
ovaj film prethodi coca-cola kid-u. broji se kao njegov najradikalniji film, vise zbog sadrzaja nego forme. mislio sam de ces ti znati, ne mogu ti opisati koliko si me razocarala. (:( x 100)
u buduce samaram strogu burzoaziju, like this:
repeater wrote:ovaj film prethodi coca-cola kid-u. broji se kao njegov najradikalniji film, vise zbog sadrzaja nego forme. mislio sam de ces ti znati, ne mogu ti opisati koliko si me razocarala. (:( x 100)
kako bolan prethodi?
coca-cola kid je napravljen ima 20 godina... ovo je nesto skorije... sto nisam gledala -- gdje cu ovdje nac' makavejeva svega ti?
PS zao mi je sto sam te razocarala, ali pogodila sam ti nekog starog zilnika koliko se sjecam pa eto, to mi je mali bonus
repeater wrote:jeste, anais. kaci nesto ovo gore ionako niko ne zna.
brzo ste zaboravili slavnog cika dusana - ako ste ga ikad i poznavali.
ja ove perverzije s cokoladom nisam gledala a od njegovih ranijih radova sam vidjela samo misterije organizma i to na faksu u Torontu, profa nam ga zadao u 8 ujutru recimo da je vecina mojih kolega gledala na ex-yu drugacije nakon tog filma