Da, ali nece ni biti potrebe jer se uz obnovu ugovora dobije i Tidal Premium, ali eto, bitno je da postoje razne opcije.
Telemach BH
Moderator: Benq
- Benq
#2826 Re: Telemach BiH
- crnivrag
#2827 Re: Telemach BiH
Obavijest na Telemach web straniciStigao je TIDAL – najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz Telemach BH
TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna streaming platforma, od danas je dostupna za Telemach BH korisnike.
Telemach BH korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pjesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih playlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. TIDAL sadržajima korisnici mogu da pristupe preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.
Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitaka uz dodatke Master Quality Audio (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namijenjeni za do 6 članova porodice.
TIDAL nudi i personalizirane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video playliste. Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvijezda, intervjui sa njima, podcasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima.
Usluga TIDAL Premium je uključena u EON Premium i EON Premium Duo pakete.
Korisnici koji u periodu do 31.08. ugovore trajanje pretplatničkog ugovora za neki od EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom dobijaju TIDAL Premium 2 godine promotivno.
O platformi TIDAL:
TIDAL je globalna muzička i platforma za zabavu koju su kreirale i koju vode svjetske muzičke zvezde, povezuje umjetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u 61 zemlji, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pjesama i 250.000 videa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video sadržajima, podcastima, hiljadama playlista koje su kreirali i novi izvođači putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi rezolucijama – što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MQA), Sony snimke 360 Reality Audio i Dolbi Atmos Music.
Za više informacija posjetite https://tidal.com
Više informacija o Tidal usluzi
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#2828 Re: Telemach BiH
a mi koji smo potpisali prije mjesec dana?
- crnivrag
-
sgrm
#2830 Re: Telemach BiH
Pozdrav ekipa, ugovor mi istice 07.11.2021, pa me zanima kakva je procedura? Da li moram najavit da necu produzivat ugovor il im samo vratim opremu na taj datum? Da li za juli placam samo ovih 11 dana?
-
arthur_spooner
-
player_
#2832 Re: Telemach BiH
Znaci odsad umjesto seria a, primere, nba lige, lige prvaka slusajte muziku dvije godine 
-
markopd
- Tiger 033
#2834 Re: Telemach BiH
Hoće li biti ko sa Arenama
evo vam Tidal kao benefit ako potpišete ugovor na 24 mj....a onda za pola godine ga ukinu jer se nisu mogli dogovoriti sa Tidalom 
- crnivrag
#2835 Re: Telemach BiH
Vidim niko ovdje odavno ne spominje Stingray Music aplikaciju koja je također besplatna i dostupna svim Telemach korisnicima koji imaju Stingray muzičke kanale dostupne u svom paketu.
Sve što je potrebno za aktivaciju je da se aplikacija skine sa trgovine aplikacijama i da se na istu registruje putem operatera (odabrati Telemach BH), te da se mobitel približi TV-u, dok na istom svira muzika na nekom od Stingray Music kanala, kako bi se registracija verifikovala.
P.S. Sve aplikacije koje su dostupne u okviru Telemach paketa, direktno ili uz partnerstva s drugim kompanijama:

Sve što je potrebno za aktivaciju je da se aplikacija skine sa trgovine aplikacijama i da se na istu registruje putem operatera (odabrati Telemach BH), te da se mobitel približi TV-u, dok na istom svira muzika na nekom od Stingray Music kanala, kako bi se registracija verifikovala.
P.S. Sve aplikacije koje su dostupne u okviru Telemach paketa, direktno ili uz partnerstva s drugim kompanijama:

Last edited by crnivrag on 03/06/2021 18:09, edited 1 time in total.
- dend
#2836 Re: Telemach BiH
SK je indirektno potvrdio da Seria A se nece sledece sezone gledati. Naime 27.05.2021 na prenosu SK Venezia - Cittadella Seria B playoff finale, na kraju utakmice komentator je rekao da ćemo Cittadellu i naredne sezone gledati u Serie B dok Veneziu koja ide u Serie A nećemo. Ako on laze, lazem i ja. Info sa drugog foruma. Inace pocela je i "bitka" za Englesku ligu za nase podrucje ,a vlasnik prava za Engleze ce se saznati do kraja godine/sezone.
Last edited by dend on 03/06/2021 19:27, edited 1 time in total.
- Mate_Miso_Kovac
#2837 Re: Telemach BiH
Ovaj Tidal nek uvaljuju nekom drugom 
- rida1976
#2838 Re: Telemach BiH
Kod mene ovo ne ide. Uradio sve sto si napisao, pustio jedini stingray kanal koji ima na telemachu (stingray iconcert) i nece da se autorizuje.crnivrag wrote: ↑03/06/2021 17:50 Vidim niko ovdje odavno ne spominje Stingray Music aplikaciju koja je također besplatna i dostupna svim Telemach korisnicima koji imaju Stingray muzičke kanale dostupne u svom paketu.
![]()
- MTV
#2839 Re: Telemach BiH
Stingray radio kanala ima ih 40tak ako ne i vise.rida1976 wrote: ↑03/06/2021 23:10Kod mene ovo ne ide. Uradio sve sto si napisao, pustio jedini stingray kanal koji ima na telemachu (stingray iconcert) i nece da se autorizuje.crnivrag wrote: ↑03/06/2021 17:50 Vidim niko ovdje odavno ne spominje Stingray Music aplikaciju koja je također besplatna i dostupna svim Telemach korisnicima koji imaju Stingray muzičke kanale dostupne u svom paketu.
![]()
- crnivrag
#2840 Re: Telemach BiH
Moraš autorizaciju uraditi na Stingray Music radio kanalima, koji na brojevima 700+ na D3 resiverima i D3 CAM modulu, na nekim TV uređajima sa CAM modulom su na brojevima 1700+, a na EON box-u su dostupni pod opcijom "Radio".
- Averus
#2841 Re: Telemach BiH
Preporuka za player na EON boxu?
Koristim VLC i dobar je, ali ne pamti mi SMB login podatke, pa moram svaki put ručno kucati.
Ima li neki bolji?
MX Player sam probao, ali nisam uspio podesiti pristup SMB, glup im je interfejs samo tako
Koristim VLC i dobar je, ali ne pamti mi SMB login podatke, pa moram svaki put ručno kucati.
Ima li neki bolji?
MX Player sam probao, ali nisam uspio podesiti pristup SMB, glup im je interfejs samo tako
-
foxlife
#2842 Re: Telemach BiH
Za ovo stingray nisam znao dok nije crnivrag postavio ovo i iz drugog puta je uspjela autorizacija
-
kakaljin
#2843 Re: Telemach BiH
Jeli to svi korisnici usluga telemacha nemaju pravo na opciju dokupa tidal-a?!!!
- Benq
-
jarobot
#2845 Re: Telemach BiH
Na EON smart TV aplikaciji pogube se imena kanala ostanu samo brojevi i tek poslije restarta aplikacije ( ili gašenja i paljenja App ) pojave se nazivi kanal na kratko i poslije nekoliko preomjena kanala ili grupa kanal ponovo se pogube nazivi kanala i pikoni u listi pa ponovo ispočetka.
Probao sam brisati keš ,reinstalizirati aplikaciju i nema pomoći uvijek se isto dogđa . Na EON boxu nema ovih problema.
Probao sam brisati keš ,reinstalizirati aplikaciju i nema pomoći uvijek se isto dogđa . Na EON boxu nema ovih problema.
- Benq
#2846 Re: Telemach BiH
Upravo sam provjerio na Tesla 50S905, radi EON app bez problema. To bi najbolje bilo da se javis Telemachu ili na chat sa modelom TV-a pa da provjere.jarobot wrote: ↑04/06/2021 11:42 Na EON smart TV aplikaciji pogube se imena kanala ostanu samo brojevi i tek poslije restarta aplikacije ( ili gašenja i paljenja App ) pojave se nazivi kanal na kratko i poslije nekoliko preomjena kanala ili grupa kanal ponovo se pogube nazivi kanala i pikoni u listi pa ponovo ispočetka.
-
tuitamo
#2847 Re: Telemach BiH
Aktiviran Tidal.
Cijena je OK.
Cijena je OK.
-
markopd
#2848 Re: Telemach BiH
Do kada traje ona nagradna igra?Po reklami je to do 17.6. a negdje pročitah da će izvlačenje dobitnika biti na Novoj BH u onim emisijama koje spremaju za EURO.
-
kakaljin
-
hamo1977
#2850 Re: Telemach BiH
Gore je bilo pitanje samo za dvije grupe korisnika TTV i EON van Telemach mreže, pa je i odgovor samo za to pitanje. Možda malo loše formulisan..
Moguće je da mogu samo korisnici EON paketa, kao što imaju i za neke druge stvari samo oni mogućnost. Ima na stranici chat, najbolje pitati.
Moguće je da mogu samo korisnici EON paketa, kao što imaju i za neke druge stvari samo oni mogućnost. Ima na stranici chat, najbolje pitati.