Tomahawk11 wrote:
Nema Omera kod nas, bar ga ja nisam vidio.
Dobro izgleda
ima Omera u nas, niste dobro gledali.

Tomahawk11 wrote:
Nema Omera kod nas, bar ga ja nisam vidio.
Dobro izgleda
pa kupuj i ti svoje, ko ti brani?Humljanin wrote:Najtočnije rečeno!Bodkin wrote:
Jer ovo nije tema kupujmo domace nego ne kupujmo nista sto nije “bosnjacko”
Pa godinama se radi na populaciji koja će biti podobna za biznis sa kladionicama.Nivelacija wrote:Za kupovinu domacih proizvoda evo ima i neka kampanja prica se, vrti se nesto, a ono sto cini propast probosanskog drustva se rijetko gdje spomene, milijardu i 400 miliona ode za UZP preko kladionica, nema apsolutno nikakve reakcije ni pojedinaca ni lidera, ni politike.
Vecinom u kladionicama su siromasni ljudi koji jedva skuckaju nesto za pojest, medjutim i to izgube jer samo je 20% sretnika koji dobiju nesto dok 80% aparata(BINGO) uzima sebi kladionica.
Pazi cifre 1 400 000 000
Gdje ima, sreća te srela? Ima li u Šamonu?Hajvan wrote:
Tomahawk11 wrote:[q
Pa godinama se radi na populaciji koja će biti podobna za biznis sa kladionicama.
Ko je podobniji od raje koja dobija crkavicu za teški posao, pa onda uleti da se malo razonodi, a bogme i uzme koji dinar sa strane, jer ono što je gazda dao, ne može biti ni njemu, a gdje je žena, djeca, još ako ima i roditelje na grbači, piši propalo.
Da se razumijemo, taj dušmanski poduhvat udruženo izvršavaju kako hrvatski, tako i bošnjački politički predstavnici.
Tomahawk11 wrote:Gdje ima, sreća te srela? Ima li u Šamonu?Hajvan wrote:
Kladionice treba masovno regulisati. Niko nema pojma kakve matematicke modele koriste za racunanje vjerovatnoce dobitka. A i treba ih oporezovati sa 50% jer stvaraju socijalne slucajeveTomahawk11 wrote:Pa godinama se radi na populaciji koja će biti podobna za biznis sa kladionicama.Nivelacija wrote:Za kupovinu domacih proizvoda evo ima i neka kampanja prica se, vrti se nesto, a ono sto cini propast probosanskog drustva se rijetko gdje spomene, milijardu i 400 miliona ode za UZP preko kladionica, nema apsolutno nikakve reakcije ni pojedinaca ni lidera, ni politike.
Vecinom u kladionicama su siromasni ljudi koji jedva skuckaju nesto za pojest, medjutim i to izgube jer samo je 20% sretnika koji dobiju nesto dok 80% aparata(BINGO) uzima sebi kladionica.
Pazi cifre 1 400 000 000
Ko je podobniji od raje koja dobija crkavicu za teški posao, pa onda uleti da se malo razonodi, a bogme i uzme koji dinar sa strane, jer ono što je gazda dao, ne može biti ni njemu, a gdje je žena, djeca, još ako ima i roditelje na grbači, piši propalo.
Da se razumijemo, taj dušmanski poduhvat udruženo izvršavaju kako hrvatski, tako i bošnjački politički predstavnici.
Nije tacno, pa nismo Ercegovci pa da kupujemo iskljucivo "od svojih"Humljanin wrote:Najtočnije rečeno!Bodkin wrote:
To je ideja s kojom se ide tamo. Naravno da ne uzme. Uglavnom se izlazi praznih džepova i sa dodatnim teretom brige šta sad i kako djeci hljeba uzeti.nepoznati988 wrote:![]()
![]()
![]()
uzme ili ostavi gazdi da mu se nađe?
FalaviHajvan wrote:
U British Pubu sam ga ja pio u vise navrata.
Evo da ti pomognem:Bodkin wrote:
Al ajde ti meni objasni kako da zamijenis 80% stvari iz uvodnog posta. Viljuskare ej. I sta ako nekad hocu da promijenim pa uzmem npr strano pivoo vinima necemo. Il su iz hercegovine ako su nasa sto automatski znaci uzp/genocid ili hrvatska. Crnogorska ne znam imaju li neku etiketu. Slovenacka ne znam ko uvozi
Prvo, ovi finavina nemaju ni 20% ponude na trzistu. Eventualno scurek sivi pinot bih uzeo. Drugo, ovdje gore nema viljuskar koji meni treba. I trece i najbitnije, dok mi ne odgovoris koji je kriterij da neku od domacih firmi stavis na tvoju bojkot listu, ne treba mi tvoja pomoc. Onog momenta kad to obrazlozis, spreman sam cak prestati kupovati os te firme kao sto sam prestao od one aleksandrija jer sam negdje citao da je pravio sranja u ratuDaffyDuck wrote:Evo da ti pomognem:Bodkin wrote:
Al ajde ti meni objasni kako da zamijenis 80% stvari iz uvodnog posta. Viljuskare ej. I sta ako nekad hocu da promijenim pa uzmem npr strano pivoo vinima necemo. Il su iz hercegovine ako su nasa sto automatski znaci uzp/genocid ili hrvatska. Crnogorska ne znam imaju li neku etiketu. Slovenacka ne znam ko uvozi
http://www.toyota-viljuskari.ba/
http://finavina.ba/bs_BA/
Trazis pomoc i kad dobijes konkretan odgovor onda ti "ne treba pomoc". Koji argumentiBodkin wrote:Prvo, ovi finavina nemaju ni 20% ponude na trzistu. Eventualno scurek sivi pinot bih uzeo. Drugo, ovdje gore nema viljuskar koji meni treba. I trece i najbitnije, dok mi ne odgovoris koji je kriterij da neku od domacih firmi stavis na tvoju bojkot listu, ne treba mi tvoja pomoc. Onog momenta kad to obrazlozis, spreman sam cak prestati kupovati os te firme kao sto sam prestao od one aleksandrija jer sam negdje citao da je pravio sranja u ratuDaffyDuck wrote:Evo da ti pomognem:Bodkin wrote:
Posto HDZ ne prijavljuje svoje donacije- il mozda vjerujes da iznose 35.000KM za godinu dana, onda cemo slusat mahalu i, recimo, Zurnal i izvuci zakljucke. Jedino je Primorac uplatio donaciju sa svog imena i prezimena: Primorka d.o.o. Ciji li je, recimo, Mepas?Bodkin wrote:Prvo, ovi finavina nemaju ni 20% ponude na trzistu. Eventualno scurek sivi pinot bih uzeo. Drugo, ovdje gore nema viljuskar koji meni treba. I trece i najbitnije, dok mi ne odgovoris koji je kriterij da neku od domacih firmi stavis na tvoju bojkot listu, ne treba mi tvoja pomoc. Onog momenta kad to obrazlozis, spreman sam cak prestati kupovati os te firme kao sto sam prestao od one aleksandrija jer sam negdje citao da je pravio sranja u ratuDaffyDuck wrote:Evo da ti pomognem:Bodkin wrote:

Slusaceno mahalu? Grohotom se smijem. Navela si jedno ime za 50 firmi gore. Otvoreni finansijer? Imas li neki dokaz? Da, ne zelim da se ogranicim na 5 proizvodjaca vina. Ti bujrum. I ima odlicnih hercegovackih vina, a ja trebam slovencima pare sa dajem. I da, mahala kaze da vispak finansira sda. Otpadaju i oni jelde?DaffyDuck wrote:Posto HDZ ne prijavljuje svoje donacije- il mozda vjerujes da iznose 35.000KM za godinu dana, onda cemo slusat mahalu i, recimo, Zurnal i izvuci zakljucke. Jedino je Primorac uplatio donaciju sa svog imena i prezimena: Primorka d.o.o. Ciji li je, recimo, Mepas?Bodkin wrote:
Prvo, ovi finavina nemaju ni 20% ponude na trzistu. Eventualno scurek sivi pinot bih uzeo. Drugo, ovdje gore nema viljuskar koji meni treba. I trece i najbitnije, dok mi ne odgovoris koji je kriterij da neku od domacih firmi stavis na tvoju bojkot listu, ne treba mi tvoja pomoc. Onog momenta kad to obrazlozis, spreman sam cak prestati kupovati os te firme kao sto sam prestao od one aleksandrija jer sam negdje citao da je pravio sranja u ratu![]()
Bas kao sto je Pađeni iz Bilece otvoreni finasnsijer SNSD-a. Google je makar free.
A ti bi nekog da pokriva 100% ponue na trzistu![]()
I bolji ti je Vranac od Dueta? Il mozda Zilavka od Opoke jednog Marjana![]()
A sto se tice viljuskara, evo izguglah ja za tebe, kaze broj jedan https://www.mhlnews.com/technology-auto ... y?slide=10, al jadnici, nemaju ono sto tebi treba
Za razliku od ovih ranije spomenutih, drugi par rukava koje spominjes (meni isto mrski) su prijavili preko 750.000 donacija. Eno ti dokument online pa procackaj. Receno ti je 10 puta, dodaj slobodno koga hoces.Bodkin wrote:
Slusaceno mahalu? Grohotom se smijem. Navela si jedno ime za 50 firmi gore. Otvoreni finansijer? Imas li neki dokaz? Da, ne zelim da se ogranicim na 5 proizvodjaca vina. Ti bujrum. I ima odlicnih hercegovackih vina, a ja trebam slovencima pare sa dajem. I da, mahala kaze da vispak finansira sda. Otpadaju i oni jelde?
Uzaludna rasprava. Ti nastavi kupovati sta hoces za svoje pare i ogranici se, ja cu za dvoje sta hocu i to je to
Ja sam za ova arapska, hepokHajvan wrote:samo od shnjaka, shpanjola, talijaneza- kad ochu kvalitetno vino pit:
al more proch "Malac Plavi”, s Peljesca- ipak je to Bosna bila.
Nivelacija wrote:Mujo ubjedjuje Antu da kupuje probasanki proizvod
Tobe dzarabiDaffyDuck wrote: Ja sam za ova arapska, hepok