Allah te nagradioVjecitiStudent wrote:Bosanski, naravno.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da znaš da jeste.mO k3 wrote:@ vječiistudent ne vrijediti kmečati , tako ti je kako samo mi reci jednu stvar jesi i ti naveo bosanski jezik ?![]()
Stoga odvadite barem za moje četvoro statistiku o jeziku i nekakvim državotvornim većinama.
Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- mO k3
#2826 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- General War
#2827 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
OK, samo Jugoslavija se raspala-ostale republike...koja je niza stepenica od raspada BiH...sad imas tri ravnopravne nacije a ne drzavotvornog naroda, u u Srbiji Srbi, u Hrvatskoj Hrvati...ko je u BiH?...i ne, bosnjaci imaju samo sto im katastarski izvadak kaze u zgradi od tri stana, koliko djece imaju u svom stanu je stvar socijalne sluzbe a ne stvar prava vlasnistva...gledaj opet primjer kroz raspad bivse SFRJ, srbi su mislili da vecinom populacije misle da moraju imati vise, pa bio skroz suprotno.Biene Maya wrote: Pa isto je sve! Dok je bila Jugoslavija, cim predjes granicu, ti si bio Jugosloven i nista vise! Danas jedan Albanac sa kosovskim pasosem, u drugoj zemlji se upisuje kao Kosovar, a ne Albanac. Nacija jednako je drzava! Pasos i drzavljanstvo ti odredjuje naciju! To je po modernom shvatanju nacije, a ne po balkansko primitivnom shvatanju!
- skupljac_zeljeza
#2828 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Čim to Dodiku ne valja mora da valja, a šta bi on? Da bude u novom i njihovom popisu 100% Srpska?pici wrote:ovo je kad se naspavas, malo zigu zornjak, ujutro umijes se, popijesH kaHFVu, doruckujesH sunku s jajima, upasalisH TV i saznasH da zivisH u zemlji s vecinskim muslimanima... joojj HoRRora
![]()
![]()
![]()
Dodik: Popis pokazao da je BiH iluzorna zemlja
Srna 30.06.2016 15:47 BANJALUKA - Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je da današnje objavljivanje rezultata popisa u BiH pokazuje svu farsu koju BiH živi i poručio da Srpska ova rezultate neće ni prihvatiti ni objaviti. Dodik je ocijenio da se od BiH pravi potpuno iluzorna zemlja nastojanjima da se jedna istina koju forsiraju Bošnjaci, a koja njima odgovara, nametne i drugima. "To je nešto što mora svima da bude jasno. Neshvatljiva je arogancija i nastojanje da se rezultati objave na ovaj način, uprkos jasnim stavovima Narodne skupštine i svih institucija RS. To je učinjeno uz očiglednu asistenciju međunarodnog faktora u BiH koji je još jednom pokazao da je definitivno navijačka strana, a ne strana koja bi trebalo da ovdje obezbijedi objektivne i konsenzusom dogovorene procedure i, naravno, na osnovu toga i podatke", istakao je Dodik. On je naglasio da je veoma jasno da Srpska neće priznati ovu vrstu popisa i neće ni objaviti te rezultate, jer su spekulativni. "Iz ovoga smo vidjeli sve i još jednom se potvrdila ta arogancija međunarodnog faktora i domaćih političkih faktora u Sarajevu koji su nastojali da na ovaj način ignorišu RS", ocijenio je predsjednik Srpske. On je naveo da su zaključci parlamenta Srpske veoma jasni i da, što se tiče popisa, RS treba da ide svojim putem i objavi svoje rezultate. "Mi ćemo veoma brzo održati novu sjednicu Narodne skupštine i donijeti zakon o popisu koji je neophodan da bi objavili svoje rezultate kojima mi raspolažemo. Tako da je ovo što su oni učinili u Sarajevu uzaludan posao, koji više šteti BiH nego što joj koristi. Ako neko hoće da BiH bude što je više moguće neuspješna zemlja, onda je ovo dokaz i povod da se tako nešto tvrdi", poručio je Dodik![]()
![]()
![]()
idemo svebOsnjacKi sabor i raspisivanje referenduma HUUURAAAAA
![]()
![]()
![]()
- Toffee karamela
#2829 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa jesu taj papir s jednostavnim textom nosali popisivači sa sobom, jesu li ga poturali ljudima pod nos, onako ofrlje ko im se učini sumnjiv?Krokodajl wrote:@Karamela
Mislim da je stajalo da je osoba pismena "ako bez većih poteškoća može ovladati čitanje jednostavnog teksta".
Tako je mislim pisalo u onom pravilinku o popisu stanovništva.
- BHCluster
#2830 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Cuj Bosnjaci mu krivi a odluku donio HRVAT i to CERTIFICIRANI avaj HDZ-ovpici wrote:ovo je kad se naspavas, malo zigu zornjak, ujutro umijes se, popijesH kaHFVu, doruckujesH sunku s jajima, upasalisH TV i saznasH da zivisH u zemlji s vecinskim muslimanima... joojj HoRRora
![]()
![]()
![]()
Srna 30.06.2016 15:47 BANJALUKA - Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je da današnje objavljivanje rezultata popisa u BiH pokazuje svu farsu koju BiH živi i poručio da Srpska ova rezultate neće ni prihvatiti ni objaviti. Dodik je ocijenio da se od BiH pravi potpuno iluzorna zemlja nastojanjima da se jedna istina koju forsiraju Bošnjaci, a koja njima odgovara, nametne i drugima. "To je nešto što mora svima da bude jasno. Neshvatljiva je arogancija i nastojanje da se rezultati objave na ovaj način, uprkos jasnim stavovima Narodne skupštine i svih institucija RS. To je učinjeno uz očiglednu asistenciju međunarodnog faktora u BiH koji je još jednom pokazao da je definitivno navijačka strana, a ne strana koja bi trebalo da ovdje obezbijedi objektivne i konsenzusom dogovorene procedure i, naravno, na osnovu toga i podatke", istakao je Dodik. On je naglasio da je veoma jasno da Srpska neće priznati ovu vrstu popisa i neće ni objaviti te rezultate, jer su spekulativni. "Iz ovoga smo vidjeli sve i još jednom se potvrdila ta arogancija međunarodnog faktora i domaćih političkih faktora u Sarajevu koji su nastojali da na ovaj način ignorišu RS", ocijenio je predsjednik Srpske. On je naveo da su zaključci parlamenta Srpske veoma jasni i da, što se tiče popisa, RS treba da ide svojim putem i objavi svoje rezultate. "Mi ćemo veoma brzo održati novu sjednicu Narodne skupštine i donijeti zakon o popisu koji je neophodan da bi objavili svoje rezultate kojima mi raspolažemo. Tako da je ovo što su oni učinili u Sarajevu uzaludan posao, koji više šteti BiH nego što joj koristi. Ako neko hoće da BiH bude što je više moguće neuspješna zemlja, onda je ovo dokaz i povod da se tako nešto tvrdi", poručio je Dodik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- piupiu
#2831 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
U pravu si - pogrešno kontekstualizirana informacija, nema godina. Idem ja prvo downloadovati (zaglavilo ima 10 minutaAlfons Kauders wrote:Ne kontam sta vas ovdje toliko cudi?
Pobogu pa sracunajte koliko ima osoba mladjih od 18-19 godina... I skontajte da oni NE MOGU imati nista vise od osnovne...Takvih je po proslom popisu bilo skoro duplo vise, jer smo imali bolji natalitet i mladju populaciju...
A Klix novinari retardi po obicaju, pa ne kontaju o cemu pisu.
- General War
#2832 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
mozda...piupiu wrote:U pravu si - pogrešno kontekstualizirana informacija, nema godina. Idem ja prvo downloadovati (zaglavilo ima 10 minutaAlfons Kauders wrote:Ne kontam sta vas ovdje toliko cudi?
Pobogu pa sracunajte koliko ima osoba mladjih od 18-19 godina... I skontajte da oni NE MOGU imati nista vise od osnovne...Takvih je po proslom popisu bilo skoro duplo vise, jer smo imali bolji natalitet i mladju populaciju...
A Klix novinari retardi po obicaju, pa ne kontaju o cemu pisu.), pa ću onda komentarisati. Ipak stoji dosta nizak procenat visokoobrazovanih - 12.7% u odnosu na OECD prosjek od oko 25% (40% za populaciju 25-34), tako i u Kini i Indiji... Kad odokativno razložim onih 12.7%, pitam se kakve usluge Bosna može ponuditi svijetu, s obzirom da slabo proizvodimo?

-
VjecitiStudent
#2833 Re: RE: Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Prisjela im malčice reklama, no 'mindset' je već odavno tu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pohlepa je čudo, ima je u svakom narodu. Meni je dobar pokazatelj samosvjesti kurjaka reakcije na društvenim mrežama i obustava prodaje majica preko Hife.VjecitiStudent wrote:
Ti današnji kurjaci će prodati sve, samo je pitanje cijene.
Skoro svaki naš uspješni biznismen je svoj prvi milion zaradio švercom u ratu, a krađa bližnjeg svoga je postala moto skoro cijele generacije.
-
zrakomlat
#2834 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Black swan wrote:šefe ode ti pola obitelji u njemačku druga polovica u zagreb i ostave ti osobne karteDaysleepeR wrote:hoćemo li o pozitivnim stvarima vezanim za popis?
epski je propala priča iz hrvatskih političkih krugova o egzodusu i izumiranju ili istrebljenju hrvata u BiH
ne vidim da je iko to pomenuo.
a popisuje te antin mali kojemu si bio kum na krizmi...
= 12 članova više a zapravo samo jedan deda u kući
- O'zone
- Globalni moderator
#2835 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Svaka zlatna prijatelju.hrasno38 wrote:A sta to slavite zivota vam??? Sto je Bosnjaka vise od 50% pa to je bilo jasno i bez popisa i ne znam sta je tu za slavlja. Ja bih bio bas ono zbarinut izlaskom danasnjih rezultata jer zivimo u najnepismenijoj zemlji regiona u kojoj ima najmanje visokokvalifikovanih kadrova u kojoj su napravljena dva kasicna nacionalna tora sa mizernim postotcima ostalih konstutivnih naroda. Super ja cak mislim i da je Milorad odusevljen sto je RS teritorija sa 85% Srba ali najvaznije je sto je 50,11% Bosnjaka. I sta cemo sad??? Jesmo li nesto sa tim postotkom postali zajebaniji i hoce li se neko radi tog postotka prepasti?? Hoce al u kurcu...bolje bi bilo da ima 50,11 visokoobrazovanih Bosnjaka ili da ih u RS-u ima 30% pa da se mogu ljudski izboriti da uce jezik koji zele. Ali dobro od 90-te godine u ovoj drzavi je najbitnije "nacionalno" tako da mogu kurcu pjevati svih tih 50,11% Bosnjaka o Bosni i Hercegovini i da su oni Bosanci i Hercegovci. Nema ovdje uopste ideje koja se zove Bosna i Hercegovina nego postoje tri Velika Srbija, malo manja Hrvatska i fildzan Bosnjakistan pa ko prije djevojci njemu djevojka. Ja se nisam borio niti za jednu od nabrojanih nego za BiH pa se tako i izjasnih kao Bosanac i Hercegovac ali da bi se tako izjasnio moras imati i stoav i obraz....ja svoj ne dam ni po cijenu zivota.
Svrstavamo što smo nepismeni, informatički zatucani, nisko obrazovani, prestari, što nas nestaje i što nam je fin dio države nenaseljen, ......
Bitno je Jel se krsti sa dva ili tri prsta ili se ide u džamiju...
-
swanfilter
#2836 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Na osnovu procenta ovih skolovanih, pitam se, ko to nama pohađa hiljadu i jedan fakultet? Ili nam je prosjek studiranja jedno 3 puta vise godina nego OECD. Iznenadio me podatak ...piupiu wrote:U pravu si - pogrešno kontekstualizirana informacija, nema godina. Idem ja prvo downloadovati (zaglavilo ima 10 minutaAlfons Kauders wrote:Ne kontam sta vas ovdje toliko cudi?
A Klix novinari retardi po obicaju, pa ne kontaju o cemu pisu.), pa ću onda komentarisati. Ipak stoji dosta nizak procenat visokoobrazovanih - 12.7% u odnosu na OECD prosjek od oko 25% (40% za populaciju 25-34), tako i u Kini i Indiji... Kad odokativno razložim onih 12.7%, pitam se kakve usluge Bosna može ponuditi svijetu, s obzirom da slabo proizvodimo?
- arzuhal
#2837 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Jesul Župljanin i Stanišić popišani zadnjim Popisom? Šta kažu u RUZP-u?
-
L u c i f e r
#2838 Re: RE: Re: RE: Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
[emoji106]Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pohlepa je čudo, ima je u svakom narodu. Meni je dobar pokazatelj samosvjesti kurjaka reakcije na društvenim mrežama i obustava prodaje majica preko Hife.VjecitiStudent wrote:
Ti današnji kurjaci će prodati sve, samo je pitanje cijene.
-
Biene Maya
-
L u c i f e r
#2840 Re: RE: Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa naravno da su krivi.BHCluster wrote:Cuj Bosnjaci mu krivi a odluku donio HRVAT i to CERTIFICIRANI avaj HDZ-ovpici wrote:ovo je kad se naspavas, malo zigu zornjak, ujutro umijes se, popijesH kaHFVu, doruckujesH sunku s jajima, upasalisH TV i saznasH da zivisH u zemlji s vecinskim muslimanima... joojj HoRRora [emoji38] [emoji38] [emoji38]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imali su obraza da prezive.
Last edited by L u c i f e r on 30/06/2016 18:51, edited 1 time in total.
- BHCluster
#2841 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa zar sada nemas crno na bijelo gdje smo i sta smo pa pred izbore ospes kampanju po vladajucoj garnituri govana, ali ko ce to valja po forumu srat.O'zone wrote:Svaka zlatna prijatelju.hrasno38 wrote:A sta to slavite zivota vam??? Sto je Bosnjaka vise od 50% pa to je bilo jasno i bez popisa i ne znam sta je tu za slavlja. Ja bih bio bas ono zbarinut izlaskom danasnjih rezultata jer zivimo u najnepismenijoj zemlji regiona u kojoj ima najmanje visokokvalifikovanih kadrova u kojoj su napravljena dva kasicna nacionalna tora sa mizernim postotcima ostalih konstutivnih naroda. Super ja cak mislim i da je Milorad odusevljen sto je RS teritorija sa 85% Srba ali najvaznije je sto je 50,11% Bosnjaka. I sta cemo sad??? Jesmo li nesto sa tim postotkom postali zajebaniji i hoce li se neko radi tog postotka prepasti?? Hoce al u kurcu...bolje bi bilo da ima 50,11 visokoobrazovanih Bosnjaka ili da ih u RS-u ima 30% pa da se mogu ljudski izboriti da uce jezik koji zele. Ali dobro od 90-te godine u ovoj drzavi je najbitnije "nacionalno" tako da mogu kurcu pjevati svih tih 50,11% Bosnjaka o Bosni i Hercegovini i da su oni Bosanci i Hercegovci. Nema ovdje uopste ideje koja se zove Bosna i Hercegovina nego postoje tri Velika Srbija, malo manja Hrvatska i fildzan Bosnjakistan pa ko prije djevojci njemu djevojka. Ja se nisam borio niti za jednu od nabrojanih nego za BiH pa se tako i izjasnih kao Bosanac i Hercegovac ali da bi se tako izjasnio moras imati i stoav i obraz....ja svoj ne dam ni po cijenu zivota.
Svrstavamo što smo nepismeni, informatički zatucani, nisko obrazovani, prestari, što nas nestaje i što nam je fin dio države nenaseljen, ......
-
VjecitiStudent
#2842 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Računao se dostignuti nivo obrazovanja samo kod onih starijih od 15 godina.piupiu wrote:U pravu si - pogrešno kontekstualizirana informacija, nema godina. Idem ja prvo downloadovati (zaglavilo ima 10 minutaAlfons Kauders wrote:Ne kontam sta vas ovdje toliko cudi?
- kamberovica polje
#2843 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Naravno da je bitno. Opće je poznato da je religioznost prorporcionalna razvijenosti društva i države.O'zone wrote:Svaka zlatna prijatelju.hrasno38 wrote:A sta to slavite zivota vam??? Sto je Bosnjaka vise od 50% pa to je bilo jasno i bez popisa i ne znam sta je tu za slavlja. Ja bih bio bas ono zbarinut izlaskom danasnjih rezultata jer zivimo u najnepismenijoj zemlji regiona u kojoj ima najmanje visokokvalifikovanih kadrova u kojoj su napravljena dva kasicna nacionalna tora sa mizernim postotcima ostalih konstutivnih naroda. Super ja cak mislim i da je Milorad odusevljen sto je RS teritorija sa 85% Srba ali najvaznije je sto je 50,11% Bosnjaka. I sta cemo sad??? Jesmo li nesto sa tim postotkom postali zajebaniji i hoce li se neko radi tog postotka prepasti?? Hoce al u kurcu...bolje bi bilo da ima 50,11 visokoobrazovanih Bosnjaka ili da ih u RS-u ima 30% pa da se mogu ljudski izboriti da uce jezik koji zele. Ali dobro od 90-te godine u ovoj drzavi je najbitnije "nacionalno" tako da mogu kurcu pjevati svih tih 50,11% Bosnjaka o Bosni i Hercegovini i da su oni Bosanci i Hercegovci. Nema ovdje uopste ideje koja se zove Bosna i Hercegovina nego postoje tri Velika Srbija, malo manja Hrvatska i fildzan Bosnjakistan pa ko prije djevojci njemu djevojka. Ja se nisam borio niti za jednu od nabrojanih nego za BiH pa se tako i izjasnih kao Bosanac i Hercegovac ali da bi se tako izjasnio moras imati i stoav i obraz....ja svoj ne dam ni po cijenu zivota.
Što se tiče podacima o obrazovanosti El Bake lagano masturbira na brojke i postotke jer zna da za njegovu kriminalnu organizaciju nema zime uz ovakav narod. NArod ZNo.
- General War
#2844 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
O'zone wrote:Svaka zlatna prijatelju.hrasno38 wrote:A sta to slavite zivota vam??? Sto je Bosnjaka vise od 50% pa to je bilo jasno i bez popisa i ne znam sta je tu za slavlja. Ja bih bio bas ono zbarinut izlaskom danasnjih rezultata jer zivimo u najnepismenijoj zemlji regiona u kojoj ima najmanje visokokvalifikovanih kadrova u kojoj su napravljena dva kasicna nacionalna tora sa mizernim postotcima ostalih konstutivnih naroda. Super ja cak mislim i da je Milorad odusevljen sto je RS teritorija sa 85% Srba ali najvaznije je sto je 50,11% Bosnjaka. I sta cemo sad??? Jesmo li nesto sa tim postotkom postali zajebaniji i hoce li se neko radi tog postotka prepasti?? Hoce al u kurcu...bolje bi bilo da ima 50,11 visokoobrazovanih Bosnjaka ili da ih u RS-u ima 30% pa da se mogu ljudski izboriti da uce jezik koji zele. Ali dobro od 90-te godine u ovoj drzavi je najbitnije "nacionalno" tako da mogu kurcu pjevati svih tih 50,11% Bosnjaka o Bosni i Hercegovini i da su oni Bosanci i Hercegovci. Nema ovdje uopste ideje koja se zove Bosna i Hercegovina nego postoje tri Velika Srbija, malo manja Hrvatska i fildzan Bosnjakistan pa ko prije djevojci njemu djevojka. Ja se nisam borio niti za jednu od nabrojanih nego za BiH pa se tako i izjasnih kao Bosanac i Hercegovac ali da bi se tako izjasnio moras imati i stoav i obraz....ja svoj ne dam ni po cijenu zivota.
- Lincoln-Burrows
#2845 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Tko se to krsti sa dva prsta?O'zone wrote:Svaka zlatna prijatelju.hrasno38 wrote:A sta to slavite zivota vam??? Sto je Bosnjaka vise od 50% pa to je bilo jasno i bez popisa i ne znam sta je tu za slavlja. Ja bih bio bas ono zbarinut izlaskom danasnjih rezultata jer zivimo u najnepismenijoj zemlji regiona u kojoj ima najmanje visokokvalifikovanih kadrova u kojoj su napravljena dva kasicna nacionalna tora sa mizernim postotcima ostalih konstutivnih naroda. Super ja cak mislim i da je Milorad odusevljen sto je RS teritorija sa 85% Srba ali najvaznije je sto je 50,11% Bosnjaka. I sta cemo sad??? Jesmo li nesto sa tim postotkom postali zajebaniji i hoce li se neko radi tog postotka prepasti?? Hoce al u kurcu...bolje bi bilo da ima 50,11 visokoobrazovanih Bosnjaka ili da ih u RS-u ima 30% pa da se mogu ljudski izboriti da uce jezik koji zele. Ali dobro od 90-te godine u ovoj drzavi je najbitnije "nacionalno" tako da mogu kurcu pjevati svih tih 50,11% Bosnjaka o Bosni i Hercegovini i da su oni Bosanci i Hercegovci. Nema ovdje uopste ideje koja se zove Bosna i Hercegovina nego postoje tri Velika Srbija, malo manja Hrvatska i fildzan Bosnjakistan pa ko prije djevojci njemu djevojka. Ja se nisam borio niti za jednu od nabrojanih nego za BiH pa se tako i izjasnih kao Bosanac i Hercegovac ali da bi se tako izjasnio moras imati i stoav i obraz....ja svoj ne dam ni po cijenu zivota.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- General War
#2847 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Onaj sto mu je pila odsjekla tri prstaLincoln-Burrows wrote: Tko se to krsti sa dva prsta?
- Drvosjeca iz Dejcica
#2848 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
To ti mene prozivaš...General War wrote:Onaj sto mu je pila odsjekla tri prstaLincoln-Burrows wrote: Tko se to krsti sa dva prsta?
-
Bodkin
#2849 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nemam. Srpski lideri vec 20 godina rade na tome da ubijede ljude da bosna nije njihova zemlja i da nemaju nista sa njom. Kao forsiraju rs ali ljudi iseljavaju jer nema posla ni para. Natalitet je takav da ce samo dede ostati.stakasa wrote:Bodkin, kako ti vidis ovoliko osipanje Srba i Hrvata? Bosnjaci nemaju alternativu, kao Srbin i pogotovo kao Hrvat lakse je napustit, ok sve logicno, ali imas li jos kakvo objasnjenje?Bodkin wrote:
Znaci turbopatriJota iz dijaspore. Ok da znam![]()
Indijanac, bosnjaka je biti 60% u drzavi do 2030. To je sasvim normalno kad su ublehasi koji vode srbe i hrvate ubijedili svoje da ovo nije njihova drzava.
Ali ono sto je najbolje je kad se promijeni u ponedeljak ustav i zemlja bude bosnjaka i ostalih, promijenicemo konacno ovu izdajnicku zastavu
Zasto opada broj Srba u ovolikoj mjeri, je li glavni razlog iseljavanje (gdje?) ili je natalitet u pitanju? Hrvati mi vec dugo nisu jasni, sve su karte bacili na Mostar sto im politicko Sarajevo sad za sad aminuje ali se u principu ponasaju kao djete koje se u skafanderu na Bjelasnici popisa u gace - ispocetka mu toplo ali kad se ohladi i sljepi... Oni su svjesno zrtvovali Bosnu i zbili se u pola grada i sto je najgore samo dodaju gas.
I jos jedna stvar sto me je iznenadila - zar Sarajevo ima samo 275.524 stanovnika!?
Hrvata je svakako bilo najmanje. Prvi su dobili pasos bez viza plus sto svi idu u zagreb. Bacili su sve karte na treci entitet ali sumnjam da ce ga ikad dobiti.
Procenat bosnjaka ce samo rasti jer iako im opada natalitet i iseljavaju se, ima ih puno koji vole drzavu vise od zapadne love.
Popis nece promijeniti odnos snaga na terenu ali eto ljeba i igara. Lakse ce se podnijeti plata od 500km iduci mjesec zbog ove pobjede. Kaze klix da u regiji imamo najmanje visokoobrazovanih i najvise nepismenih ili ovih sa osnovnom..
Sarajevo je mislim samo 4 opstine. Realna cifra je veca
- mO k3
#2850 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
To kada sef pilane odvede radnike u kafanu pa digne ruku sa dva prsta i kaže konobaru " pet pivi za pilanu "General War wrote:Onaj sto mu je pila odsjekla tri prstaLincoln-Burrows wrote: Tko se to krsti sa dva prsta?