Covjek ostario, nema lijepog covjeka poslije 50te. Glavni mu problem da ne zaboravi popiti tablete za izmokravanje i pritisakmoonca wrote:
Ruzni momci su skoro uvijek u lijepom drustvu
![]()
![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#2826 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
moonca
#2827 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
triconja wrote:Covjek ostario, nema lijepog covjeka poslije 50te. Glavni mu problem da ne zaboravi popiti tablete za izmokravanje i pritisakmoonca wrote:
![]()
![]()
- triconja
#2828 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nisam u faci, malo misica i koju kilu da nabacim i bit cu finiji.moonca wrote:triconja wrote:Covjek ostario, nema lijepog covjeka poslije 50te. Glavni mu problem da ne zaboravi popiti tablete za izmokravanje i pritisakmoonca wrote:
![]()
![]()
jes' to ruzan? Trico
Edit: naravno i obrijem se. Ostavio sam malo brkove ko Little Richards nako radi cejfa do ponedjeljka.
-
moonca
#2829 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -

- ho oponopono
#2830 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
...je li može guziti ba, na ćelu ću ga ba obrijati...
2.Da li biste mogle zivjeti sa muskarcem koji je bio u zatvoru zbog nasilja?
...mamu svoju nenormalnu neka bije...kita mu se osušila...
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
...nosim ravno vazda, mrzi me nabadati u štiklama, a i koljeno me zeza, bolje manje belaja...
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
...može ako ide i on na širenje uzduž i poprijeko svoje kite u gaćama...izgubi se to dole ba, koliki god da je...a zauhar je...
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
...ma kakav crni fitnes...ne znam bome mnogo zamorne fele...
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
...piiis mačko, sve to rastjerati ba...
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
...garnitura lažnih noktiju, jok ba...za fut fetiš boja, ma može namaćkaću + mreža, samo nek popuni tole...
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
...kurac joj iz očiju viri, ko kuja maše repom...poziva, vrišti aman dođi i pojebi me, ali samo da se zna drugi si mi...nemoj duboko, ne mari kad me u gradu vidiš sa momkom...
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
...da se pokažu, drmaju guzovi i none se izduže, a sve da crknu druge bičarke i manipulišu pičkom-frajerima...
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
...vala kad odlijepim, ne marim...mada obožavam polovnjake...svašta nađem...
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
...ma joj ja haman na čipsu i neka ima kole, ništa u boji ono povrće...roštilj zakon...
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
...jedva turim maskaru, crveni ruž i lakam nokte crvenom...
13.Koji dio svog tijela smatrate najeroticnijim i najzenstvenijim?
...ja ba žgolja hujava...pih...
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
...nema ga...sve u pet deka...
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
...jašta je nego...a teške figure...
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
...ne ljuti se čovječe...a vazda popizdim...ne znam vala...
17. Jeste li bile u inkubatoru i jeste li rodjene vaginalno ili na carski rez?
...ja sam princeza mamina...
18. Koji ste podznak u horoskopu?
...lav...
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
...može jarane sve, kad klikneš sa nekim da je ne znam ti ko...jedino ako veremiš šta famElija, komšije i tvoji speluju...
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?
...jesam dugme mahnula kad sam imala 6 godina, zašto i što li nemam vala blage, ogromno ono za kaputa...
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
...nosim ravno vazda, mrzi me nabadati u štiklama, a i koljeno me zeza, bolje manje belaja...
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
...može ako ide i on na širenje uzduž i poprijeko svoje kite u gaćama...izgubi se to dole ba, koliki god da je...a zauhar je...
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
...garnitura lažnih noktiju, jok ba...za fut fetiš boja, ma može namaćkaću + mreža, samo nek popuni tole...
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
...kurac joj iz očiju viri, ko kuja maše repom...poziva, vrišti aman dođi i pojebi me, ali samo da se zna drugi si mi...nemoj duboko, ne mari kad me u gradu vidiš sa momkom...
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
...da se pokažu, drmaju guzovi i none se izduže, a sve da crknu druge bičarke i manipulišu pičkom-frajerima...
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
...ma joj ja haman na čipsu i neka ima kole, ništa u boji ono povrće...roštilj zakon...
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
...lav...
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
...može jarane sve, kad klikneš sa nekim da je ne znam ti ko...jedino ako veremiš šta famElija, komšije i tvoji speluju...
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?
...jesam dugme mahnula kad sam imala 6 godina, zašto i što li nemam vala blage, ogromno ono za kaputa...
- triconja
#2831 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Radi hurca ili sisa rizikovat da fasujes infekciju sejtan bajom u bolnici, kako da neho oponopono wrote:1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
...lav...
- ho oponopono
#2832 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...pa najbolje da ne dišemo onda...
...sutra radim tattoo i šta frajer me zarazi...pojebem se...navučem bolešćugu...odem operisati krajnike ona veli potpiši na svoju odgovornost, iz opšte se ne probudim...kad bi tako Hamletovala bolje da odapnem odma...
...sutra radim tattoo i šta frajer me zarazi...pojebem se...navučem bolešćugu...odem operisati krajnike ona veli potpiši na svoju odgovornost, iz opšte se ne probudim...kad bi tako Hamletovala bolje da odapnem odma...
- triconja
#2833 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne mislim to za potrebne operacije koje ce popraviti tok zivota ili smanjiti vecu tragediju nego na operacije turanja u usne, obraze, guzicu i tako to.ho oponopono wrote:...pa najbolje da ne dišemo onda...
Ko radi tattoo svjestan je opasnosti koja prati samu proceduru a bogami tesko da je neko ko siluje svoje tijelo plasticnim operacijama svjestan rizika.
- ho oponopono
#2834 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
triconja wrote:Ne mislim to za potrebne operacije koje ce popraviti tok zivota ili smanjiti vecu tragediju nego na operacije turanja u usne, obraze, guzicu i tako to.ho oponopono wrote:...pa najbolje da ne dišemo onda...
Ko radi tattoo svjestan je opasnosti koja prati samu proceduru a bogami tesko da je neko ko siluje svoje tijelo plasticnim operacijama svjestan rizika.
...meni nema razlike, da li oper nos/krajnike/jajnike/kitu/sisu...usne/uši...te nije silovanje...
...neko voli drugi jebiga ne, no to ne mijenja činjenicu da treba haman kalkulisati u svemu...prdnut ne smiješ rahat...sve po jusu nekom...koja pravila...opšta ili moja...kako ko izabere...
-
meteorit135531
#2835 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da li biste ikad se kremirale poslije smrti ? Tj. brinete li se sta će se desiti sa vašim tijelom nakon smrti
-
moonca
#2836 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne brinem i kremirati cu se.
Samo, moram uplatiti ranije - jeftinije je.
-
uvijekIInikadI
#2837 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A koliko ranije moras uplatiti?
- triconja
#2838 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zar nije jeftinije pod orah (moderno ekolosko ukopavanje). Kupis orah i kazes da te zakopaju pa orah posade iznadmoonca wrote:Ne brinem i kremirati cu se.
-
moonca
#2839 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
uvijekIInikadI wrote:A koliko ranije moras uplatiti?
To me brine , ako sada uplatim a oni nestanu kao firma---
-
moonca
#2840 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zasto si izabrao bas orah drvo- zasto ne jorgovan.triconja wrote:Zar nije jeftinije pod orah (moderno ekolosko ukopavanje). Kupis orah i kazes da te zakopaju pa orah posade iznadmoonca wrote:Ne brinem i kremirati cu se.
- supercali
#2841 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Volimo mi i babemoonca wrote:Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2842 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Vidiš da je triconji tražila sliku, šta se odmah uvaljuješsupercali wrote:Volimo mi i babemoonca wrote:Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -![]()
-
moonca
#2843 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
supercali wrote:Volimo mi i babemoonca wrote:Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -![]()
Hoces da ti koljena prebijem.
- supercali
#2844 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
U troje je boljeTomahawk11 wrote:Vidiš da je triconji tražila sliku, šta se odmah uvaljuješsupercali wrote:Volimo mi i babemoonca wrote:Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -![]()
- supercali
#2845 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hoces da ti kukove rasirimmoonca wrote:supercali wrote:Volimo mi i babemoonca wrote:Ej Trico --vjerovatno ti mama mogu biti --daj mi sliku na pp da vidim -![]()
![]()
Hoces da ti koljena prebijem.
-
moonca
- bleee_sa
- triconja
#2848 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Od oraha se moze napravit med i oras, baklava, ruzica i slicne delicije koje popravljaju ljudima dan. E sad zamisli da ti imas udio u necemu takvom, milina.moonca wrote:Zasto si izabrao bas orah drvo- zasto ne jorgovan.triconja wrote:Zar nije jeftinije pod orah (moderno ekolosko ukopavanje). Kupis orah i kazes da te zakopaju pa orah posade iznadmoonca wrote:Ne brinem i kremirati cu se.
- triconja
#2849 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta kaes u troje jutro jesupercali wrote:U troje je boljeTomahawk11 wrote:Vidiš da je triconji tražila sliku, šta se odmah uvaljuješsupercali wrote: Volimo mi i babe
- Euridika
- Globalna šefica
#2850 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
@Meteorit
1. Odabrala bih uvijek onog u kojeg se zaljubim i koji me čini sretnom, bez obzira da li mu je glava ćelava ili srebrna. Svaki muškarac će u svom životu ili oćelaviti ili osijediti, a neki i oboje.
2. Ako je on nasilnik (a ne žrtva nasilja), onda ne! Šta treba, da me žiiikne na spavanju?!
3. Jedino ako bi mi to bilo medicinski prepisano, inače ne. Ne znam što bih se odricala štikli...
4. Generalno nisam pobornik plastičnih i estetskih operacija, osim kad su u pitanju otklanjanja prirodnih deformacija i posljedica bolesti (kao npr. mastektomije zbog kancera
). A zašto bi on to tražio, što sebe ne šalje pod nož?
5. Idem (uz povremene pauze). Nemam pojma, vjerovatno ima i do poze u kojoj se slikaju, plus malo Photoshop, a neke fakat i ugrade silikone u guzu.
6. Nemam kućnih ljubimaca.
7. Rijetko. Inače, rijetko lakiram nokte, a kad ih lakiram, lakiram i nožne. Mrežaste čarape vrlo rijetko nosim, i to uglavnom samo one sokne.
8. Joj pitanja, otkud znam šta koja žena misli kad se tako oblači. Valjda misli da dobro izgleda u toj kombinaciji i da je atraktivna suprotnom spolu.
9. Žene nose štikle iz više razloga. Jedne se kunu da su im mnogo udobnije od ravne obuće. I to fakat i jeste tako, ako je štikla stabilna i nije previsoka. Ispravi kičmu, odmah moraš pravilnije hodati. Ne moraš njihati guzom, ali se svakako drukčije hoda na štikli, nego u ravnoj obući. I vizualno se žena izduži, posebno noge dođu do izražaja.
10. Naravno. :roza: Mogu odoljeti ako mi to fakat ne treba, ali generalno volim šoping...
Pojma nemam, bilo je visokih cifara, ali nikad samo za mene, tad obično kupujem za više osoba.
11. Ne, naprotiv. Kuhinjski elementi su tu da posluže svrsi, ne da budu dragi. Nemam jela koje mi je baš posebno drago, volim sve što je ukusno.
12. Hmm... maskare i puderi su generalno među skupljim komadima moje šminke. Da se uljepšam, prvenstveno sebi, pa onda i drugima. Mada se ja ne šminkam previše (ne nosim fasadu na licu).
13. Mozak.
Šala... možda oči.
14. Volim razno cvijeće. Ruže su lijepe i nježne, divno mirišu, a mogu se spravljati i u kozmetiku, parfeme, sokove, džemove i sl. Paradajzu se divimo u hrani.
15. Apsolutno, zašto ne. Volim šah, iako ga nisam odavno igrala. Kraljica, ali volim i topa.
16. Monopol i karte. Veze nemam, vjerovatno mama.
17. Ne. Prirodno.
18. Riba.
19. Ne vidim zašto ne, ako kliknemo po drugim parametrima.
20. Isto kao o nasilnim muškarcima. Jesam kao dijete, voće s tezgi i iz tuđih bašta.
21. Ne bih se kremirala.
@triconja
Slažem se s Pukepuke, bitan je ukupni dojam, ne samo jedan detalj.
A Puke, gdje iskopa Benedicta, on je meni tako čudan lik, ne mogu ga ocijeniti ni kao lijepog ni kao ružnog. Najviše mi djeluje manijakalno, psihopatski, valjda zato i dobija takve uloge. Jednostavno ima takve ekspresije lica da ulijeva jezu, u stanju je razvući usta u smijeh, a da mu gornja polovica lica ostane potpuno nepomična ili da prikazuje zlobu.
1. Odabrala bih uvijek onog u kojeg se zaljubim i koji me čini sretnom, bez obzira da li mu je glava ćelava ili srebrna. Svaki muškarac će u svom životu ili oćelaviti ili osijediti, a neki i oboje.
2. Ako je on nasilnik (a ne žrtva nasilja), onda ne! Šta treba, da me žiiikne na spavanju?!
3. Jedino ako bi mi to bilo medicinski prepisano, inače ne. Ne znam što bih se odricala štikli...
4. Generalno nisam pobornik plastičnih i estetskih operacija, osim kad su u pitanju otklanjanja prirodnih deformacija i posljedica bolesti (kao npr. mastektomije zbog kancera
5. Idem (uz povremene pauze). Nemam pojma, vjerovatno ima i do poze u kojoj se slikaju, plus malo Photoshop, a neke fakat i ugrade silikone u guzu.
6. Nemam kućnih ljubimaca.
7. Rijetko. Inače, rijetko lakiram nokte, a kad ih lakiram, lakiram i nožne. Mrežaste čarape vrlo rijetko nosim, i to uglavnom samo one sokne.
8. Joj pitanja, otkud znam šta koja žena misli kad se tako oblači. Valjda misli da dobro izgleda u toj kombinaciji i da je atraktivna suprotnom spolu.
9. Žene nose štikle iz više razloga. Jedne se kunu da su im mnogo udobnije od ravne obuće. I to fakat i jeste tako, ako je štikla stabilna i nije previsoka. Ispravi kičmu, odmah moraš pravilnije hodati. Ne moraš njihati guzom, ali se svakako drukčije hoda na štikli, nego u ravnoj obući. I vizualno se žena izduži, posebno noge dođu do izražaja.
10. Naravno. :roza: Mogu odoljeti ako mi to fakat ne treba, ali generalno volim šoping...
11. Ne, naprotiv. Kuhinjski elementi su tu da posluže svrsi, ne da budu dragi. Nemam jela koje mi je baš posebno drago, volim sve što je ukusno.
12. Hmm... maskare i puderi su generalno među skupljim komadima moje šminke. Da se uljepšam, prvenstveno sebi, pa onda i drugima. Mada se ja ne šminkam previše (ne nosim fasadu na licu).
13. Mozak.
14. Volim razno cvijeće. Ruže su lijepe i nježne, divno mirišu, a mogu se spravljati i u kozmetiku, parfeme, sokove, džemove i sl. Paradajzu se divimo u hrani.
15. Apsolutno, zašto ne. Volim šah, iako ga nisam odavno igrala. Kraljica, ali volim i topa.
16. Monopol i karte. Veze nemam, vjerovatno mama.
17. Ne. Prirodno.
18. Riba.
19. Ne vidim zašto ne, ako kliknemo po drugim parametrima.
20. Isto kao o nasilnim muškarcima. Jesam kao dijete, voće s tezgi i iz tuđih bašta.
21. Ne bih se kremirala.
@triconja
Slažem se s Pukepuke, bitan je ukupni dojam, ne samo jedan detalj.
A Puke, gdje iskopa Benedicta, on je meni tako čudan lik, ne mogu ga ocijeniti ni kao lijepog ni kao ružnog. Najviše mi djeluje manijakalno, psihopatski, valjda zato i dobija takve uloge. Jednostavno ima takve ekspresije lica da ulijeva jezu, u stanju je razvući usta u smijeh, a da mu gornja polovica lica ostane potpuno nepomična ili da prikazuje zlobu.