A jbg ti radisa, pa ono na Ilidzi sto su ga ucmekali.radiša wrote:ko je pucao gdje,u koga?Tomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao![]()
Kao, ubijaju se djeca srebrenickih sehida![]()
Izvor: zene u brijacnici
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tercius
#2827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam brate ovako je jos uvjek nagadjanje sve, a ako zaista bude tacno to da ce ko one se kriti iza tog imena i udruzenja i nekoga pozivati na neke odgovornosti onda fakat no comment i fakat se trebamo preispitati neke stvari.Tomahawk11 wrote:Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
Znaci, sad je sin sehida, a kad je pljackao i silu prosipao, sta je tad bilo?
Postaje pravo degutanto i nije nimalo posteno prema srebrenickim zrtvama.
- radiša
#2828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dobro odakle znam da je iz srebrenice onaj,zato pitam.sta je poruka onda tih sto hoce da protestuju,pustite djecu sehida da rade sta hoce,zakon za njih ne vazi?koga one zajebavaju?Tomahawk11 wrote:A jbg ti radisa, pa ono na Ilidzi sto su ga ucmekali.radiša wrote:ko je pucao gdje,u koga?Tomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ako odrze taj protest, nadam se da ce bar neko izaci da ih prozove za to. Ima li stida imalo ili je obraz djon.Tercius wrote:Ne znam brate ovako je jos uvjek nagadjanje sve, a ako zaista bude tacno to da ce ko one se kriti iza tog imena i udruzenja i nekoga pozivati na neke odgovornosti onda fakat no comment i fakat se trebamo preispitati neke stvari.Tomahawk11 wrote:Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
I cuj ti daj ime policajca, sto li, da se svete, da se lincuje ili?!
A slazem se, da sacekamo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam sta je poruka, da su kako treba, ne bi gluposti valjale, ubijen je kao pljackas u policijskoj potjeri. Nisu ga na teraviji ubili.radiša wrote: dobro odakle znam da je iz srebrenice onaj,zato pitam.sta je poruka onda tih sto hoce da protestuju,pustite djecu sehida da rade sta hoce,zakon za njih ne vazi?koga one zajebavaju?
-
zigson
#2831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne znam bil se smijo il plako, al stvarno...Tomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao![]()
moze njoj bit 2000 da trosi a 2000 da sacuva i nezadovoljna je..........................
ma nece policija odobriti te proteste i ne treba da ih odobri, ako ih protupravno organizuju i izadju na ulice, interventvni vod policije i fup za razbijanje
Last edited by zigson on 02/07/2016 00:57, edited 1 time in total.
- radiša
#2832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mozda su cule da je puco kakav srbin ili hrvat pa da kazu vidis ubijaju nas i poslje rata,majku im agresorsku...
uglavnom nece ovo na dobro,pohasile su se previse i pocele svoj status zloupotrebljavat.
uglavnom nece ovo na dobro,pohasile su se previse i pocele svoj status zloupotrebljavat.
-
zigson
#2833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Odavno ga zloupotrebljavaju moj brate, samo im se kroz prste gleda sta li.. a da se objavi ime policajca je nebuloza velika..
- radiša
#2834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
proteste im ja mislim ako najave ne mogu zabranit ali ako krenu pravit belaj ja bi ih zapendrecio da su majke baraka obame
- Tercius
#2835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ime policajca prije ili kasnije ce negdje biti objavljeno to nije nikakav skriveni podatak, al ne kontam svrhu takvog jednog eventualnog okupljanja, sto neko rece nije ubijen na teraviji vec je ubijen zato sto je svojim radnjama htio ubiti nekog drugog, i sta ce biti ako se na tim protestima ispostavi da je i taj policajac nekim slucajem dijete Srebrenice, posto mu ime ne znaju??? .Ako te zene naprave proteste, policija treba napravit kontra protesteTomahawk11 wrote:Pa ako odrze taj protest, nadam se da ce bar neko izaci da ih prozove za to. Ima li stida imalo ili je obraz djon.Tercius wrote:Ne znam brate ovako je jos uvjek nagadjanje sve, a ako zaista bude tacno to da ce ko one se kriti iza tog imena i udruzenja i nekoga pozivati na neke odgovornosti onda fakat no comment i fakat se trebamo preispitati neke stvari.Tomahawk11 wrote:Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
I cuj ti daj ime policajca, sto li, da se svete, da se lincuje ili?!
A slazem se, da sacekamo.
- uglavnomja
#2836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma kakvi protesti
ta udruzenja su privatna, par ljudi (zena) tu odlucuje o svemu.
mada prije vjerujem da je patka, nego istina. gospoje se jesu umislile da ce one iz vogosce odredjivati ko smije doci u srebrenocu, porucivati obamama nesto ... uredjivati sad i nacin rada policije ...
ali ne bi sebi dozvolile da im izmakne taj status i prateci materijalni efekti branjenjem lopova koji je pucao na policiju.
ta udruzenja su privatna, par ljudi (zena) tu odlucuje o svemu.
mada prije vjerujem da je patka, nego istina. gospoje se jesu umislile da ce one iz vogosce odredjivati ko smije doci u srebrenocu, porucivati obamama nesto ... uredjivati sad i nacin rada policije ...
ali ne bi sebi dozvolile da im izmakne taj status i prateci materijalni efekti branjenjem lopova koji je pucao na policiju.
- Tercius
#2837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako vecina udruzenja tako i vecina protesta su takodje privatni eventi, osim za JMBG i jos par ne znam vala niti jedan vise da je od pocetka do kraja bio glas naroda.
-
kolegione
#2838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je super kad klinci od 16 godina deklasiraju "specijalnu" koja je dobila posao preko vezeTercius wrote:Kako vecina udruzenja tako i vecina protesta su takodje privatni eventi, osim za JMBG i jos par ne znam vala niti jedan vise da je od pocetka do kraja bio glas naroda.
hint 06.02 hahahahahahaha
- jao_situacije
#2839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bože sačuvaj scene kod sebilja
noga na jednu stranu, smrskana glava teče krv rupa, tene vamo, registracija tamo dijelovi auta...
noga na jednu stranu, smrskana glava teče krv rupa, tene vamo, registracija tamo dijelovi auta...
- vješalica
#2840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bi bas pustila da seruTomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao![]()
pa bi lijepo donijela dokaze o krim.aktivnostima
i to javno da kamera snima
pa da uporedimo
ne protestuju kad pljackaju i drugome silu provode to im nije ni u peti
fuj uzasa
necije dijete treba glavom platiti radi bahacenja pojedinaca po gradu koji su sve i stanju uciniti
a najveca steta je sto svi nisu ucmekani po zasluzi
- Sodom1
#2841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zaboravio si gledaoce,kao da je podne svi SE iskupilijao_situacije wrote:Bože sačuvaj scene kod sebilja
- jao_situacije
#2842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bio ja tu u trenutku kad se desilo, u sekundi je dotrčalo 150 ljudiSodom1 wrote:Zaboravio si gledaoce,kao da je podne svi SE iskupilijao_situacije wrote:Bože sačuvaj scene kod sebilja
koliko sam ja skontao golf je bježao od policije jer se patrola pojavila za manje od minutu s rotacijom i odmah nastavila za njim a on je raspalio po gasu ko da je kraj svijeta
a meščini da je čovjek krenuo preći na crvenom
indijanci u ovim truljama i avdijima trube psuju, voze po dijelovima auta tenama
ljudi im govore da stanu, al nemoš ti hajvanu objasniti ništa, čak i kad je policija došla ni saobraćajaca nisu poštovali u prvih pola minute
stoka da veća stoka ne može biti jučer da su iz prašume došli bolje bi se ponašali
svaka čast za hitnu došli za 5 minuta
-
Juliuscezar
#2843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovakvi konji sto pljackaju i ubijaju samo ne mogu reci brukaju ime časnih šehida, ali ga ne poštuju jednako kao i oni sa brda. Znam iz najblize familije djecu šehida ali niko se nije dao ni u pljacku ni u ubistva nego su zavrsili skole.Tercius wrote:Ne znam brate ovako je jos uvjek nagadjanje sve, a ako zaista bude tacno to da ce ko one se kriti iza tog imena i udruzenja i nekoga pozivati na neke odgovornosti onda fakat no comment i fakat se trebamo preispitati neke stvari.Tomahawk11 wrote:Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
- kabal1337
#2844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ondje. je ono katastrofa, trebali su postaviti policajce u civilu da pjesacima pisu kazne dok se ne opamete. Ja ne znam gdje ljudi toliko zure glavu da izgube. Stane tramaj, zeleno autima. Ono ode ispred tramvaja I hoce da prede a ti ga ne mozes vidjeti nikako. Pretrcavaju na crveno. Ruski rulet, ili lutrija. Neko ce dobiti da udari pjesaka.
-
saabsa
#2845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovog Delica su onako malo osudili (1 g i 5 mj. na Igmanu odsluzio ) upravo zbog Srebrenice i ako je prvo bilo okarakterisano dijelo ubistvo u pokusaju kasnije su promijenili optuznicu i dali mu smijesni kaznu .
- karanana
#2846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vise mi je dosta i srebrenice i njihove kuknjave i vadjenja na to za sve.
- Edin H.
#2847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jao_situacije wrote:bio ja tu u trenutku kad se desilo, u sekundi je dotrčalo 150 ljudiSodom1 wrote:Zaboravio si gledaoce,kao da je podne svi SE iskupilijao_situacije wrote:Bože sačuvaj scene kod sebilja
koliko sam ja skontao golf je bježao od policije jer se patrola pojavila za manje od minutu s rotacijom i odmah nastavila za njim a on je raspalio po gasu ko da je kraj svijeta
a meščini da je čovjek krenuo preći na crvenom
indijanci u ovim truljama i avdijima trube psuju, voze po dijelovima auta tenama
ljudi im govore da stanu, al nemoš ti hajvanu objasniti ništa, čak i kad je policija došla ni saobraćajaca nisu poštovali u prvih pola minute
stoka da veća stoka ne može biti jučer da su iz prašume došli bolje bi se ponašali
svaka čast za hitnu došli za 5 minuta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a sta je to bilo? imal neki linkjao_situacije wrote:Bože sačuvaj scene kod sebilja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
"Sigurnost naših građana je jedan od primarnih zadataka sistema kojim upravljamo. Vaš posao je da na terenu uradite sve što je moguće kako biste zaštitili njihove živote i imovinu. Radite jedan od najtežih i najodgovornijih poslova i svakodnevno ste izloženi riziku da i vaš život bude ugrožen. U zadnjoj akciji ste pokazali da vas ni pljačkaši naoružani dugim cijevima nisu uplašili ni pokolebali u obavljanju vaše dužnosti. Na tome vam čestitam i u ime svih građana Kantona Sarajevo se zahvaljujem", kazao je premijer Konaković.
- zli_hordas