Još uvijek je koeficijent vrlo visok (znači mizerne šanse), ništa se ne sekiraj. Ako počne padati, javiću ti. Ne da Čeli svoga Fudaru.Fudo387 wrote:Sjecam Mufide brate, je l' jos uvijek mislis da si u pravu?![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Challenger__
#2826 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#2827 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
'fala ti brate 'dje cuo i necuo.Challenger__ wrote:Još uvijek je koeficijent vrlo visok (znači mizerne šanse), ništa se ne sekiraj. Ako počne padati, javiću ti. Ne da Čeli svoga Fudaru.Fudo387 wrote:Sjecam Mufide brate, je l' jos uvijek mislis da si u pravu?![]()
- Challenger__
#2828 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znam da se ničega ne bojiš i ne treba da se bojiš, ti si The Legend, Immortal. Nešto me drugo ponukalo da izvučem onaj upis. Jedan moj dobar jaran u dijaspori (sa vaše zapadne obale), kupio ima par godina i zemlju u Meksiku i danas mi se javio pozivom iz Meride (Mexico), kaže, odlučio da "požuri sa gradnjom kuće". Reko' ja, k'o fol naivan, "a zašto bolan žuriš..."Fudo387 wrote:'fala ti brate 'dje cuo i necuo.
Počeli se obojica smijati kao ludi.
Evo još se smijem a ima pola sata da sam se čuo sa njim...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2829 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ihhhhh poČakajte sam da vidite na čistom slovenskosrBsko jeziko kako se slavi najbolješ prdCeniko
TRAMPE, SRBINE! Evo kako je redakcija Informera čestitala novom predsedniku SAD!Redakcija Informera čestitala je danas Donaldu Trampu pobedu na predsedničkim izborima u SAD velikim bilbordima u centru Beograda...
- TRAMPE, SRBINE - ČESTITAMO! - piše na desetak Informerovih bilborda širom srpske prestonice!
- burgundy
#2830 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fora bi bilo da ih bombarduje.Kakvi su ovo uvlakaci.
-
Fudo387
#2831 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Challenger__ wrote:Znam da se ničega ne bojiš i ne treba da se bojiš, ti si The Legend, Immortal. Nešto me drugo ponukalo da izvučem onaj upis. Jedan moj dobar jaran u dijaspori (sa vaše zapadne obale), kupio ima par godina i zemlju u Meksiku i danas mi se javio pozivom iz Meride (Mexico), kaže, odlučio da "požuri sa gradnjom kuće". Reko' ja, k'o fol naivan, "a zašto bolan žuriš..."Fudo387 wrote:'fala ti brate 'dje cuo i necuo.
Počeli se obojica smijati kao ludi.
![]()
Evo još se smijem a ima pola sata da sam se čuo sa njim...
Mogu ti ja ispricati more dogodovstina nasih ljudi vezanih za Meksiko, sta sve Bosnji ne padne na pamet da ne povjerujes. Imam dobrog jarana koji svako malo skokne dole u neko zabaceno selo, kaze da ga gotive i on im dodje kao neka vrsta Manitua. Slike su nadrealne, okrece se janje pored nekog kaktusa, sombrero je tu, bruka djece u Dzekinom dresu, nekih zena, sumnjivih likova...
Nema od tih "desavanja naroda" nista, institucije sistema vrlo dobro funkcionisu, a po potrebi i kvalitetno pendrece.
Trosis energiju i intelekt na stvari koje te se poprilicno ne ticu, mozda bi korisnije bilo za tebe i zajednicu u kojoj zivis da se stavis na raspolaganje grupi koja pokusava rijesiti probleme komunalija, cuka i ostalih problema koji su vas bas pritisli.
- pici
#2832 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Amer vlada a Srbin se nada 

- Challenger__
#2833 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:...
Pse su pokupili uoči Sarajevo Film Festivala, o komunalnim problemima se brinu "pametniji od svih" - ne d'o Bog nikome. Poravn'o odavno i odlučio da spasim makar jednu osobu - sebe i svoje. Ostalo, kada dođe vrijeme.
Džaba moj Fudo, fascinacija je fascinacija, to je neki viši kod.
_________
Naslušao sam se bezbroj priča iz Meksika, odavno imam poziv da i to vidim.
- pici
#2834 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
TRAMPE, SRBINE!
PRORADIO SRPSKI INAT! TRAMPOMANIJA DRMA SRBIJU: Cela zemlja oblepljena Kurirovim posterom Trampa!
Srbija je s oduševljenjem dočekala pobedu Donalda Trampa na američkim izborima!
U inat onima koji su proteklih godina dizali spomenike, davali imena bulevarima po onima koje su osećali kao svoje moćne zaštitnike, Srbi ne kriju da su izbor 45. predsednika SAD doživeli kao kosmičku pravdu i ličnu satisfakciju.
Kurirov poklon poster Donalda Trampa dočekali su sa oduševljenjem i, uz neizbežan poklik "Trampe, Srbine", pozdravili su njegovu pobedu.
DANAS SVAKOM ČITAOCU KURIRA POKLON POSTER: Trampe, Srbine!
Upravo o tome piše i nemački "Velt" koji ocenjuje da je pukao balon od sapunice i miris stvarnosti je prodro do poslednje naučnicke kule od slonovače.
-
Fudo387
#2835 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A jbg, ako imas sansu idi, vidi. Meni se to sem dobro cuvanih destinacija za turiste uopste ne svidja.Challenger__ wrote:Fudo387 wrote:...
Pse su pokupili uoči Sarajevo Film Festivala, o komunalnim problemima se brinu "pametniji od svih" - ne d'o Bog nikome. Poravn'o odavno i odlučio da spasim makar jednu osobu - sebe i svoje. Ostalo, kada dođe vrijeme.
Džaba moj Fudo, fascinacija je fascinacija, to je neki viši kod.
_________
Naslušao sam se bezbroj priča iz Meksika, odavno imam poziv da i to vidim.
Ako si kad gledao kako izgleda na filmu, e nije ni slicno. Jos je gore.
- pici
-
Fudo387
#2837 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E pa stvarno,pici wrote:
![]()
![]()
![]()
Sljedeci naslov, Mile iz Paracina kumio Barrona.
- Challenger__
#2838 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ama... Inače otići gore kod vas (USA, Canada) je meni smrt. Papirologija, pa onda čekiranje karte na neki dug period ("kraće se ne isplati") a mene mjesto ne drži, osim ovdje, kući. Da je to Austrija, pa razguli kolima u Gratz, pa kada ti kod prijatelja/rodbine dosadi, a ti sjedi u auto i raspali kući.Fudo387 wrote:A jbg, ako imas sansu idi, vidi. Meni se to sem dobro cuvanih destinacija za turiste uopste ne svidja.
Ako si kad gledao kako izgleda na filmu, e nije ni slicno. Jos je gore.
O tom, po tom, a do tada se prepustiti ličnim fascinacijama dok balvani vode državu.
______
Čitamo se oko.
- GeeTnT
#2839 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
..ne, ovo je pokazatelj da Seselj dobija naredne izbore u Srbiji...Fudo387 wrote:E pa stvarno,pici wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#2840 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A zapravo - novi Secretary of state - Newt Gingrich (hrvatskih korijena) je čovjek koji je kritikovao Clintona svojevremeno da je slabić koji ne smije da bombarduje Srbe.
Čekajte samo da Srbalji to otkriju.
- karanana
#2841 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
joj tema.....ne znam na kojoj sam......
hehe, traze elektore iz ovih drzava da 19. decembra ne glasuju za trumpa. preseravanje vala.
meni je trump bolji izbor od clintonove. bice to sve ok. on je prodo nacisticku pricu hilbilijima i dobio je izbore. jedini razlog za brigu, ali to smo znali vec od 2000. i epizode bush-gore, je to da je vecina amerike, kao i vecina bosne i hercegovine jedna zatucana, nepismena i zaostala grupa ljudi.
hehe, traze elektore iz ovih drzava da 19. decembra ne glasuju za trumpa. preseravanje vala.
meni je trump bolji izbor od clintonove. bice to sve ok. on je prodo nacisticku pricu hilbilijima i dobio je izbore. jedini razlog za brigu, ali to smo znali vec od 2000. i epizode bush-gore, je to da je vecina amerike, kao i vecina bosne i hercegovine jedna zatucana, nepismena i zaostala grupa ljudi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2842 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko o čemu, Leclerc o Srbima... Sad kontam šta ti radiš na ovoj temi 
- pici
#2843 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
e sad počinje prcHana... ovo ameri nisu doživjeli ni za vrijeme bušHaČelnici Kanade: Amerikancima bismo prostrli crveni tepih, ali vjerovatno neće biti egzodusa
- burgundy
#2844 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Sve se nema a Fiati se vozaju
-
daddy-kool
#2845 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
It_is_a_Leclerc wrote:A zapravo - novi Secretary of state - Newt Gingrich (hrvatskih korijena) je čovjek koji je kritikovao Clintona svojevremeno da je slabić koji ne smije da bombarduje Srbe.Čekajte samo da Srbalji to otkriju.
Ovo za hrvatske korijene nisam čuo?
Newt je onako pozajeban, vidjećemo ako ga postavi kako će se ponašati.
Trumpe, Srbine!
- ze kalanga
#2846 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kurir ipak.Fudo387 wrote:
E pa stvarno,![]()
Al nevezano, ova gospodja je i prije par godina, dakle kada i nije Tramp pominjan kao kandidat, pominjana i govorila kako mu je čuvala djecu...
-
breba
#2847 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Smijte se vi. Kockaste glave samo nose majice koje je "nastampao" neko ko ima malo vise pameti i misli dva koraka unaprijed. Ne mislim na Seselja da se razumijemo. Cinjenica je da Trump nije naklonjen NATO-u, zeli manje uplitanje Amerike u nebitnim konfliktima u kojima nema ekonomskog interesa za Ameriku. A kad se taj prostor ostavi drugima zna se ko hoce i moze da ga popuni.
- insomnia78
#2848 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa bosnjo se samo i zna smijati s visoka bez ikakvog pokrica. Ostalo im od begova. 'ta ce raja. Albanci kmecanje vez zamjenili lobiranjem kod novog predsjednika
- ze kalanga
#2849 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Što's lobirali lobirali su. Zna Donald kome su pare slali ovih mjeseci...
-
slavonskilola
#2850 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Srbima je kirvaj sličan onome kao kada je u Rusiji Žirinovski bio u oporbi.