Sebija All about
- seln
#2827 Re: Sebija All about
A cankolizi i dupeljubi se sami guze, dupe sami u vis dizu i vazelinom mazu... prvi imanski sart im "amentu Sebija".Dr. Kuca wrote:Ujedinjena ljevica, ohrdane komunjare na aparatima, izjeba ih seka njihovim oruzijem![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2828 Re: Sebija All about
mladi i zeleni pa naučili nisu da poneki čmar nije ni za kujac staviti a kamol jezik 
-
VjecitiStudent
#2829 Re: Sebija All about
A saradniku Karadžića Sebija bila šefica pune tri godine, tad nije smetao.ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.
-
Hamolj
#2830 Re: Sebija All about
Pa nisu ništa, sve su uništili, ali ti to opet ne daje za pravo da joj tepaš !stari grad Visegrad wrote:Hehe nisam SDA igrac!Hamolj wrote:Ti si SDA glasač, tvoje se ne pika !stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
Tek sad pise o KCUS:u kad je dosla gospodja Izetbegovic.
E neka je uvela red, neka je uvela makar pola reda od reda sto se treba.
A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
![]()
Nego sta su ucinili predhodnici Sebije da dovedu situaciju u red?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2832 Re: Sebija All about
@hrasno, razvlacis mi brak, odnose u.kuci cijelu temu. Sad reci da nisi? Stoji jos crno.na bijelo. I.molim one na koje se ne odnosi da ne uskacu.bez potrebe....
- KatarinaKosaca
#2833 Re: Sebija All about
upravo tako, mjihovim oruzjemDr. Kuca wrote:Ujedinjena ljevica, ohrdane komunjare na aparatima, izjeba ih seka njihovim oruzijem![]()
- vješalica
#2834 Re: Sebija All about
Kojem djokanovicu?VjecitiStudent wrote:A saradniku Karadžića Sebija bila šefica pune tri godine, tad nije smetao.ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.
-
Innovation
#2835 Re: Sebija All about
VjecitiStudent wrote:A saradniku Karadžića Sebija bila šefica pune tri godine, tad nije smetao.ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.
Dragan Djokanovic i prijatelji.-Specijalizaciju sam počeo 1988. godine, a završio je 1992. godine. Ponovo sam u njega došao u junu 2005. godine. Desilo se to na poziv mojih kolega sa fakulteta i prijatelja doktora Senke Mesihović – Dinarević i Farisa Gavrankapetanovića.
- sunceKOtepsija
#2836 Re: Sebija All about
stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
Tek sad pise o KCUS:u kad je dosla gospodja Izetbegovic.
E neka je uvela red, neka je uvela makar pola reda od reda sto se treba.
A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
-
PM72
#2837 Re: Sebija All about
Sultanija je bila u Zagrebu i Turskoj čitav rat i mogla je porađat samo vreće sa parama...branila nas je u ratu-hiljade djece pod granatama donijela na ovaj svijet
-
VjecitiStudent
#2838 Re: Sebija All about
... gdje mu je Sebija bila šefica od 2009. do 2013.Innovation wrote:VjecitiStudent wrote:A saradniku Karadžića Sebija bila šefica pune tri godine, tad nije smetao.ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.Dragan Djokanovic i prijatelji.-Specijalizaciju sam počeo 1988. godine, a završio je 1992. godine. Ponovo sam u njega došao u junu 2005. godine. Desilo se to na poziv mojih kolega sa fakulteta i prijatelja doktora Senke Mesihović – Dinarević i Farisa Gavrankapetanovića.
http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf
PS. Ima li vode u Kantonu?
- KatarinaKosaca
#2839 Re: Sebija All about
muza, brak, bracne odnose I KUCU jesi. U kucnim odnosima je I dijete. Ja tvoju kucu nisam spominjala. Niti zenu...hrasno38 wrote:Ne nisi i nisam tebi postavio pitanje, nego Katarini, koja se satra da pronadje da sam ja direktno spominjao neciju djecu.vješalica wrote:Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvala
- JoseMujica
#2840 Re: Sebija All about
Spava li se mirno u kučici maloj na kraju Poljina?Sarajevo: Žena s bebom u naručju blokirala saobraćaj u znak protesta zbog rada ljekara
- MOSALJOZE
#2841 Re: Sebija All about
Ma ona što su je pominjali Sara nekakva...JoseMujica wrote:Spava li se mirno u kučici maloj na kraju Poljina?Sarajevo: Žena s bebom u naručju blokirala saobraćaj u znak protesta zbog rada ljekara
Edit
https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhapsila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom
- JoseMujica
#2842 Re: Sebija All about
jašta jašta vidi se da je naka narkomanka, ciganka, a ne pravovjerna louis Vutton Prošnjakinja
Last edited by JoseMujica on 30/01/2017 20:53, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#2843 Re: Sebija All about
Po ovom članku je jasno kako su Faktor i Avaz iz iste kuće izašli.MOSALJOZE wrote: https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
- GoldenSpoon
#2844 Re: Sebija All about
Je li ovo kao kad su onomad bili protesti, pa su nam Nerko i Bakir usplahireno saopštili da je medju ruljom pronađeno 250 kila spida i tri tone koke?
- Ajatolah_
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2846 Re: Sebija All about
Cupaj se cupaj......klasicno mahalaski kad te ufatim u lazi onda se cupas ko utopljenik i tako je oduvjek sa tobom....zato nece vise niko i da komentira tvoje postove jer su protkani neistinama....s tim u vezi cu se pridruziti vecini forumasa sutnjom prema tebi a ti repliciraj sama sebi. Ne zato sto sam inferioran u odnosu na tebe jer bi se ubio da je tako nego da mi sta ne izleti a kao sto sam rekao u globalu i te kako sam obazriv prema zenama ali iznimke uvijek postoje!!!KatarinaKosaca wrote:muza, brak, bracne odnose I KUCU jesi. U kucnim odnosima je I dijete. Ja tvoju kucu nisam spominjala. Niti zenu...hrasno38 wrote:Ne nisi i nisam tebi postavio pitanje, nego Katarini, koja se satra da pronadje da sam ja direktno spominjao neciju djecu.vješalica wrote:Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvala
- Edin H.
#2847 Re: Sebija All about
m_l wrote:Pa, ti nisi ni pogledao press konferenciju?! Od 58:30 pressa imate objasnjenje. Zena mase s visestranicnim izvjestajem Ureda za reviziju institucija Federacije BiH i knjigom izvjestaja finansijske policije.Dozer wrote: - Ko je, imenom i prezimenom, uzrokovao te dugove, za sta, i da li ste protiv te osobe ili osoba podnijeli krivicnu prijavu?
Garantujem da bi se ovdje zagrcnula, jer - nema pojma odakle je zaista taj dug (a nema pojma jer je to fiktivni dug, pa je samim tim i vracanje tog duga fiktivno), a sigurno bi izbjegla davanje bilo kakvih imena jer zna da su to kadrovi njene stranke. Logicno, izbjegla bi i davanje odgovora o krivicnim prijavama, ili bi samo rekla da je to u procesu i da ce prijave biti podnesene (sto se, naravno, nikada nece desiti).
Eh sad, znam da postoje ovi forumski staljinisti koji bi radili restart sistema na ulici – brutalno, brzo i efikasno, i da nece vjerovati nikakvim izvjestajima zvanicnih institucija BiH. Al', sta je, tu je. Moze neko u demokratiju, ali komunizam iz njih, i to onaj staljinisticki, nikada. Il' sto neko na temi rece - to nije crvena boja zastave, nego boja krvi.
Gdjo Sebija, samo temeljito i pedantno, onako zenski, bez ostavljanja smeca po coskovima i ispod tepiha!
Btw. imitacija necijeg govora, bila to ekavica, ikavica... je ruzno i bespotrebno.
Lp

- vješalica
#2848 Re: Sebija All about
što su izašli?VjecitiStudent wrote:Po ovom članku je jasno kako su Faktor i Avaz iz iste kuće izašli.MOSALJOZE wrote: https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
što su iznijeli podatak da je dilerka i vjerovatno konzumentica?
sebija kriva?
aha
-
Innovation
#2849 Re: Sebija All about
MOSALJOZE wrote:Ma ona što su je pominjali Sara nekakva...JoseMujica wrote:Spava li se mirno u kučici maloj na kraju Poljina?Sarajevo: Žena s bebom u naručju blokirala saobraćaj u znak protesta zbog rada ljekara
Edit
https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhapsila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom
Slucajno se pojavila bas sad.
Ista tema str.37.
Pitali su me imam li empatije, nemam.
- GoldenSpoon
#2850 Re: Sebija All about
Koliko li ih je iz SDA osuđivano za raznorazne prevare i afere, a za njih nije problem da se nađe krevet kako u BiH, a tako i preko granica sve o trošku poreskih obveznika.
Fino su prije govorili, doći će vrijeme da će gledati kojoj stranci pripadaš, ako nisi dio "halke" donji si, pustit će te da krepaš.......
Fino su prije govorili, doći će vrijeme da će gledati kojoj stranci pripadaš, ako nisi dio "halke" donji si, pustit će te da krepaš.......