Sebija All about

Post Reply
vješalica

#2826 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

Ok
seln

#2827 Re: Sebija All about

Post by seln »

Dr. Kuca wrote:Ujedinjena ljevica, ohrdane komunjare na aparatima, izjeba ih seka njihovim oruzijem :lol: :lol:
A cankolizi i dupeljubi se sami guze, dupe sami u vis dizu i vazelinom mazu... prvi imanski sart im "amentu Sebija".
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2828 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

mladi i zeleni pa naučili nisu da poneki čmar nije ni za kujac staviti a kamol jezik :evil:
VjecitiStudent

#2829 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.
A saradniku Karadžića Sebija bila šefica pune tri godine, tad nije smetao.
Hamolj

#2830 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

stari grad Visegrad wrote:
Hamolj wrote:
stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
Tek sad pise o KCUS:u kad je dosla gospodja Izetbegovic.
E neka je uvela red, neka je uvela makar pola reda od reda sto se treba.

A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
Ti si SDA glasač, tvoje se ne pika !
Hehe nisam SDA igrac!
:-D
Nego sta su ucinili predhodnici Sebije da dovedu situaciju u red?
Pa nisu ništa, sve su uništili, ali ti to opet ne daje za pravo da joj tepaš !
SkyLimit

#2831 Re: Sebija All about

Post by SkyLimit »

Image
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2832 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

@hrasno, razvlacis mi brak, odnose u.kuci cijelu temu. Sad reci da nisi? Stoji jos crno.na bijelo. I.molim one na koje se ne odnosi da ne uskacu.bez potrebe....
KatarinaKosaca

#2833 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Dr. Kuca wrote:Ujedinjena ljevica, ohrdane komunjare na aparatima, izjeba ih seka njihovim oruzijem :lol: :lol:
upravo tako, mjihovim oruzjem
vješalica

#2834 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

VjecitiStudent wrote:
ultima_palabra wrote:A rodbinu i saradnike Karadzica zaposljavao Gavrankapetanovic, kucni prijatelj Izetbegovica.
Kojem djokanovicu?
Innovation

#2835 Re: Sebija All about

Post by Innovation »

VjecitiStudent wrote:
-Specijalizaciju sam počeo 1988. godine, a završio je 1992. godine. Ponovo sam u njega došao u junu 2005. godine. Desilo se to na poziv mojih kolega sa fakulteta i prijatelja doktora Senke Mesihović – Dinarević i Farisa Gavrankapetanovića.
Dragan Djokanovic i prijatelji. :mrgreen:
sunceKOtepsija

#2836 Re: Sebija All about

Post by sunceKOtepsija »

stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
Tek sad pise o KCUS:u kad je dosla gospodja Izetbegovic.
E neka je uvela red, neka je uvela makar pola reda od reda sto se treba.

A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
:thumbup: cetnikusa sisla s pala da provocira-NON PASARAN dok je zive Sebije-boginje bosanske :bih: branila nas je u ratu-hiljade djece pod granatama donijela na ovaj svijet-brani nas u miru-đikani na aparatima :lol:
PM72

#2837 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

branila nas je u ratu-hiljade djece pod granatama donijela na ovaj svijet
Sultanija je bila u Zagrebu i Turskoj čitav rat i mogla je porađat samo vreće sa parama...
VjecitiStudent

#2838 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

Innovation wrote:
VjecitiStudent wrote:
-Specijalizaciju sam počeo 1988. godine, a završio je 1992. godine. Ponovo sam u njega došao u junu 2005. godine. Desilo se to na poziv mojih kolega sa fakulteta i prijatelja doktora Senke Mesihović – Dinarević i Farisa Gavrankapetanovića.
Dragan Djokanovic i prijatelji. :mrgreen:
... gdje mu je Sebija bila šefica od 2009. do 2013.
http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf

PS. Ima li vode u Kantonu?
KatarinaKosaca

#2839 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:
vješalica wrote:Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvala
Ne nisi i nisam tebi postavio pitanje, nego Katarini, koja se satra da pronadje da sam ja direktno spominjao neciju djecu.
muza, brak, bracne odnose I KUCU jesi. U kucnim odnosima je I dijete. Ja tvoju kucu nisam spominjala. Niti zenu...
JoseMujica

#2840 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

Sarajevo: Žena s bebom u naručju blokirala saobraćaj u znak protesta zbog rada ljekara
Spava li se mirno u kučici maloj na kraju Poljina?
MOSALJOZE

#2841 Re: Sebija All about

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica wrote:
Sarajevo: Žena s bebom u naručju blokirala saobraćaj u znak protesta zbog rada ljekara
Ma ona što su je pominjali Sara nekakva...

Edit
https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhapsila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom
JoseMujica

#2842 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

jašta jašta vidi se da je naka narkomanka, ciganka, a ne pravovjerna louis Vutton Prošnjakinja
Last edited by JoseMujica on 30/01/2017 20:53, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#2843 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

Po ovom članku je jasno kako su Faktor i Avaz iz iste kuće izašli.
GoldenSpoon

#2844 Re: Sebija All about

Post by GoldenSpoon »

Je li ovo kao kad su onomad bili protesti, pa su nam Nerko i Bakir usplahireno saopštili da je medju ruljom pronađeno 250 kila spida i tri tone koke?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2846 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:
vješalica wrote:Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvala
Ne nisi i nisam tebi postavio pitanje, nego Katarini, koja se satra da pronadje da sam ja direktno spominjao neciju djecu.
muza, brak, bracne odnose I KUCU jesi. U kucnim odnosima je I dijete. Ja tvoju kucu nisam spominjala. Niti zenu...
Cupaj se cupaj......klasicno mahalaski kad te ufatim u lazi onda se cupas ko utopljenik i tako je oduvjek sa tobom....zato nece vise niko i da komentira tvoje postove jer su protkani neistinama....s tim u vezi cu se pridruziti vecini forumasa sutnjom prema tebi a ti repliciraj sama sebi. Ne zato sto sam inferioran u odnosu na tebe jer bi se ubio da je tako nego da mi sta ne izleti a kao sto sam rekao u globalu i te kako sam obazriv prema zenama ali iznimke uvijek postoje!!!
Edin H.

#2847 Re: Sebija All about

Post by Edin H. »

m_l wrote:
Dozer wrote: - Ko je, imenom i prezimenom, uzrokovao te dugove, za sta, i da li ste protiv te osobe ili osoba podnijeli krivicnu prijavu?
Garantujem da bi se ovdje zagrcnula, jer - nema pojma odakle je zaista taj dug (a nema pojma jer je to fiktivni dug, pa je samim tim i vracanje tog duga fiktivno), a sigurno bi izbjegla davanje bilo kakvih imena jer zna da su to kadrovi njene stranke. Logicno, izbjegla bi i davanje odgovora o krivicnim prijavama, ili bi samo rekla da je to u procesu i da ce prijave biti podnesene (sto se, naravno, nikada nece desiti).
Pa, ti nisi ni pogledao press konferenciju?! Od 58:30 pressa imate objasnjenje. Zena mase s visestranicnim izvjestajem Ureda za reviziju institucija Federacije BiH i knjigom izvjestaja finansijske policije.
Eh sad, znam da postoje ovi forumski staljinisti koji bi radili restart sistema na ulici – brutalno, brzo i efikasno, i da nece vjerovati nikakvim izvjestajima zvanicnih institucija BiH. Al', sta je, tu je. Moze neko u demokratiju, ali komunizam iz njih, i to onaj staljinisticki, nikada. Il' sto neko na temi rece - to nije crvena boja zastave, nego boja krvi.

Gdjo Sebija, samo temeljito i pedantno, onako zenski, bez ostavljanja smeca po coskovima i ispod tepiha!

Btw. imitacija necijeg govora, bila to ekavica, ikavica... je ruzno i bespotrebno.

Lp
Image
vješalica

#2848 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

VjecitiStudent wrote:
Po ovom članku je jasno kako su Faktor i Avaz iz iste kuće izašli.
što su izašli?
što su iznijeli podatak da je dilerka i vjerovatno konzumentica?
sebija kriva?
aha
Innovation

#2849 Re: Sebija All about

Post by Innovation »

MOSALJOZE wrote:
JoseMujica wrote:
Ma ona što su je pominjali Sara nekakva...

Edit
https://www.faktor.ba/vijest/sarajevo-z ... eri-233850
Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhapsila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom

Slucajno se pojavila bas sad.
Ista tema str.37.
Pitali su me imam li empatije, nemam.
GoldenSpoon

#2850 Re: Sebija All about

Post by GoldenSpoon »

Koliko li ih je iz SDA osuđivano za raznorazne prevare i afere, a za njih nije problem da se nađe krevet kako u BiH, a tako i preko granica sve o trošku poreskih obveznika.

Fino su prije govorili, doći će vrijeme da će gledati kojoj stranci pripadaš, ako nisi dio "halke" donji si, pustit će te da krepaš.......
Post Reply