Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Mislim da sam prvo kao klinac čuo Radio Ga Ga, ali ne mogu biti siguran.
Ali Queen iz 70-tih mi je najdraži.
Mene ova verzija raskući..emocije i tako to
Mislim da je i ona iz 70-tih (ne ova verzija, već pjesma in general)
Da i Somebody To Love je iz tog perioda. Sjajna pjesma i sjajna izvedba. Nevjerovatno koliko je energije
Mercury imao...i taj glas čovječe!
Don't go all mushy on me
this world has only one sweet moment set aside for us
btw bubnjar je bio kvalitetan vokal za support
Bilo bi interesantno vidjeti u kojem smjeru bi se kretala njihova muzika da nije prerano umro
Imali su odlične vokalne harmonije, a i May i Taylor su imali solo pjevačkih dionica na nekim pjesmama.
Ko će ga znati, 80-tih su bili zašli duboko u pop vode, da bi sa zadnjim albumom (Innuendo) dijelom vratili
hard rocku.
John Cleese wrote:Cuj - prvo slusali Radio Ga Ga i I Want to Break Free...
Vot abaut:
Slušaj ti, Basile Fawlty, nismo svi godište Broja jedan
edit: ovdje ima pankerski glas
I kazem ja tako Brajanu i Faruku... prestar sam da vam budem bubnjar, ali poslusajte me - neka se grupa zove Queen, a tako naslovite i prvi album i necete pogrijesiti.
Jedva ih ubijedih da se okanu pankeraja... sreca...
John Deacon je jedini bio pravi regularni square guy. Oni prsluci na baklavu, normala tole ili jeans, nothing fancy.
Ko' da je došo' u kancelariju na poso', a ne na koncert sa jednom od najvećih svjetskih rock atrakcija. Car.
John Cleese wrote:
I kazem ja tako Brajanu i Faruku... prestar sam da vam budem bubnjar, ali poslusajte me - neka se grupa zove Queen, a tako naslovite i prvi album i necete pogrijesiti.
Jedva ih ubijedih da se okanu pankeraja... sreca...
and the legend was born....
iako moram priznati da punk coveri Queena nisu baš najbolji
Uglavnom zbog dugih vokalnih dionica u originalu, čudno zvuči kad se skrati za ravnjaka