Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:Da je medijski pRopraćenija utakmica ovo bi mu možda i pilo vode, ovako je poprilično nebitna izjava. Realno, da ti ne linka ja ne bih ni znao da je ovo izjavio, a pos'o mi je da znam.
Željo tradicionalno ostvaruje dobre rezultate protiv Nijaza i to je jedino bitno za sutrašnju utakmicu. Može se povući paralela sa gostovanjima Sarajeva u Zenici, jednostavno znam da tamo nećemo pobijediti.
Samo mene slušati i možete uzeti i dobre pare na kladari.
Charuga wrote:Življi od aktera današnje utakmice se sahranjuju!
Nego, da li je bio ofsajd kod Đelmićevog gola? Na stadionu se ne vidi kako treba jer smo sjedili na dijelu zapada prema sjeveru.
sudeci prema snimku bio je ofsajd za dlaku tj jedva mu glava bila ispred to je ono sto sam na sekundu vidio, sto znaci da je sudija trebao dati prednost napadacu tj Djelmicu
ali onda pogledas linijskog i vidis da je bio iza linije zadnja dva igraca tj djelmica i olimpikovog stopera, znaci nije uopce na liniji bio tako da ne znam kako je mogao vidjeti je li bio ofsajd ili ne
Lakat Jebić wrote:Ma djelmic iza lopte, a tu negdje sa stoperima. Pomijesa se linijskom sta da prati, liniju odbrane il loptu i tako...
Ma nije bio ofsajd,al' eto nek' bude kako tod kaže,ofsajd za dlaku,jebo li ga dlaka.
ma jok, kazem samo ono sto sam vidio na snimku jednom, meni se cinilo da mu je dio glave bio ispred, ali pravilo ofsajda daje prednost napadacu sto znaci da i nije tehnicki bio ofsajd, ali kakve fajde bio metar ispred ili iza kada linijski sudija nije bio na liniji, ne znam sta je pratio koji k
Dramaticno smo loši šta reci na ovo trenutno stanje
To je ta šok terapija sa novim trenerom, ali dodatni šokovi samo za navijace, nikako za igrace koji se i dalje vuku ko sline po terenu.
Sad ce sjebati i Čapljića (koji je btw. lošiji trener od Odovića)- zapamtite ovo.....mora se fokus bijesa navijaca prebaciti na pizdune sa terena....nece nam oni minirati i smijenjivati trenere.
LSD wrote:Dramaticno smo loši šta reci na ovo trenutno stanje
To je ta šok terapija sa novim trenerom, ali dodatni šokovi samo za navijace, nikako za igrace koji se i dalje vuku ko sline po terenu.
Sad ce sjebati i Čapljića (koji je btw. lošiji trener od Odovića)- zapamtite ovo.....mora se fokus bijesa navijaca prebaciti na pizdune sa terena....nece nam oni minirati i smijenjivati trenere.
Sad je kasno, treba ovo iskulirat i pustit ih da se dohavizaju... Vlado ih nece milkit, to je 100%... 'naci, haj'da kazemo, sabura... Imaju tri lagane utakmice, pa bujrum...
Pogledao sam utakmicu na TV (naravno ).
Meni ste dosta bolje izgledasi pid rukovodstvom Odovica, nego danas. Istina, Vladi je ovo prva utakmica, al eto to je moj neki dojam koji sam vidio na prvu.