Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

RtrnOfSalisbury

#2826 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

pokazali smo da moremo kad hocemo, satrali smo hin u drugom poluvremenu sa jedan nula i barcelona bi danas pala protiv evijana. sajke je fenomenalnim taktickim pristupom osujetio njihove glavne poluge tako da je dejstvovo i sa krila i kroz sredinu, iz dubine polja i iz plicaka. jasno se vidjela razlika u klasi u korist evijana. sljedecim kolom sajke pocinje uspon na tabeli i rukovodstvo evijana treba imat strpljenja
Paul F.

#2827 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Dead Man Walking wrote:Opet bojkot. :lol: Kakav peh od covjeka, gdje god dodje neko mu petlja i podmece. :cry:
E nek je i tebe sunce ogrijalo pa makar. Ima li išta humanije nego usrećiti čovjeka koji u petak navečer, kad se normalni ljudi opuštaju i provode, svoj provod i opuštanje nalazi u praćenju rada mrskog selektora ? Ima li išta humanije nego usrećiti čovjeka koji zadovoljstvo vikendom nalazi u kačenju za postove forumaša koji ga ignorišu i smatraju zadnjim otpadom ?
Paul F.

#2828 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

RtrnOfSalisbury wrote:pokazali smo da moremo kad hocemo, satrali smo hin u drugom poluvremenu sa jedan nula i barcelona bi danas pala protiv evijana. sajke je fenomenalnim taktickim pristupom osujetio njihove glavne poluge tako da je dejstvovo i sa krila i kroz sredinu, iz dubine polja i iz plicaka. jasno se vidjela razlika u klasi u korist evijana. sljedecim kolom sajke pocinje uspon na tabeli i rukovodstvo evijana treba imat strpljenja
Ne mogu da nađem koje su izmjene bile u Evijanu. Mislim da je to bitno za razumjevanje budućih događaja. Po prvi put, na njihovom forumu neki spominju otkaz. Po meni, smjena trenera je finansijska investicija jer Saji u tom slučaju trebaju dati pare za Šabana. Onda se otvara pitanje je l bolje ulagati u bolje igrače il u muziku. Ako se i nakon toga igrači budu tako ponašali i sljedećem treneru će trebat platit barem Ekrema. U ovoj situaciji je pitanje da li je ikakva investicija moguća uopće jer nema povrata tj plasiranja u višu ligu a u nižu svakako neće. Stoga mislim da je moguće da sve ostane potpuno isto. Izgleda da su i sa posudbama dosegli zakonski limit. Vidjećemo u narednim sedmicama.
Dead Man Walking

#2829 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Dead Man Walking »

Paul F. wrote:
Dead Man Walking wrote:Opet bojkot. :lol: Kakav peh od covjeka, gdje god dodje neko mu petlja i podmece. :cry:
E nek je i tebe sunce ogrijalo pa makar. Ima li išta humanije nego usrećiti čovjeka koji u petak navečer, kad se normalni ljudi opuštaju i provode, svoj provod i opuštanje nalazi u praćenju rada mrskog selektora ? Ima li išta humanije nego usrećiti čovjeka koji zadovoljstvo vikendom nalazi u kačenju za postove forumaša koji ga ignorišu i smatraju zadnjim otpadom ?
Istini za volju, ti me usrecujes mnogo cesce. Za Saju me zaboli patka, uopste ga ne komentarisem nit me zanima, ali tvoje umotvorine jednostavno ne mogu naci drugdje pa sam prinudjen dolaziti na ovu temu kako bih se malo zabavio. Hvala ti sto postojis, i ne daj se smesti petljavinama i podmetanjem, a poneku uvredu baci cisto onako da odrzis nivo. :thumbup:
Paul F.

#2830 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Charuga wrote:Baš ko da je tema o najvećem neprijatelju ove zenlje, a ne jednom od mnogih selektora koji su vodili reprezentaciju i jednom od najboljih igrača naše zemlje. Svaki drugi dan neka prijava, stalno neka ista prepucavanja, i stalno isti forumaši. Koliko god da brišem oni i dalje nastavljaju. Odmorite malo i vi, a i ja sa vama.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» teta marica druga
» perfekcionista1
» A1fa
» DonEmir

14 dana
Da, stalno isti forumaši. Nekih 5-6 trolova koji i druge spuštaju na njihov nivo. Po zadnji put, potsjetit ću te na dead man, ultimu i pointa koji na ovu temu dolaze isključivo da trolaju a nikad nisu dobili niti javnu opomenu a kamo li ban. Treba li da ljudi željni normalne diskusije pređu na neki drugi forum ili ?

Edit. Da stavim i ovo dok ga ovaj profesionalni trol nije pobriso.
Dead Man Walking wrote: Istini za volju, ti me usrecujes mnogo cesce. Za Saju me zaboli patka, uopste ga ne komentarisem nit me zanima, ali tvoje umotvorine jednostavno ne mogu naci drugdje pa sam prinudjen dolaziti na ovu temu kako bih se malo zabavio. Hvala ti sto postojis, i ne daj se smesti petljavinama i podmetanjem, a poneku uvredu baci cisto onako da odrzis nivo. :thumbup:
Dead Man Walking

#2831 Re: Safet Sušić - Pape

:lol:

Gigant. :thumbup:
Point.

#2832 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Charuga wrote:Baš ko da je tema o najvećem neprijatelju ove zenlje, a ne jednom od mnogih selektora koji su vodili reprezentaciju i jednom od najboljih igrača naše zemlje. Svaki drugi dan neka prijava, stalno neka ista prepucavanja, i stalno isti forumaši. Koliko god da brišem oni i dalje nastavljaju. Odmorite malo i vi, a i ja sa vama.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» teta marica druga
» perfekcionista1
» A1fa
» DonEmir

14 dana
Da, stalno isti forumaši. Nekih 5-6 trolova koji i druge spuštaju na njihov nivo. Po zadnji put, potsjetit ću te na dead man, ultimu i pointa koji na ovu temu dolaze isključivo da trolaju a nikad nisu dobili niti javnu opomenu a kamo li ban. Treba li da ljudi željni normalne diskusije pređu na neki drugi forum ili ?
Dragi Pavle, odemo li i mi sa ove teme, ostaces jadan sam na njoj pa ces sam sa sobom komunicirati. To i nije bas toliko zabavno, jelda?

Mi ne trolamo, mi se kriticki osvrnemo na Papetov rad u rozoj vodi. Eh, posto ti ne znas primiti kritiku bRez da vrijedjas, to je do tebe, slozices se? Napomenucu te da si do sada najmanje 5 puta primao ban upravo zbog vrijedjanja, a to ne spada bas u normalnu diskusiju koje si toliko zeljan. Ili?
Paul F.

#2833 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Point. wrote: Mi ne trolamo, mi se kriticki osvrnemo na Papetov rad u rozoj vodi.
Upravo iznad, tvoj "istomišljenik" kaže nešto drugo. A ti pokušaj naći ijedan vlastiti post koji doprinosi temi. Samo trolanje, prozivanje drugih forumaša i "ibrećenje" njihovim mišljenjima.
Point.

#2834 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote: Mi ne trolamo, mi se kriticki osvrnemo na Papetov rad u rozoj vodi.
Upravo iznad, tvoj "istomišljenik" kaže nešto drugo. A ti pokušaj naći ijedan vlastiti post koji doprinosi temi. Samo trolanje, prozivanje drugih forumaša i "ibrećenje" njihovim mišljenjima.
Eno ga na stranici iza ove. Treba samo citati.
No, kad se igramo "find my post", pokusaj pronaci ijedan tvoj post gdje uzvracas na kritike, a da nije vrijedjanje?
ultima_palabra

#2835 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

:thumbup: :mrgreen: A treba i te moderatore na Evijanovom forumu ispitati malo, ko zna koliko su primili za dopustanje te kampanje podmetanja... tek cetvrti poraz u nizu, a ljudi pricaju o otkazu, gdje im je obraz :-)
AmiĐa_Idriz

#2836 Re: Safet Sušić - Pape

Post by AmiĐa_Idriz »

Vidi Napolitanac banovan, očekujem ga za par dana: Don Emmir1 :skoljka:
ganjeta

#2837 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ganjeta »

E čuj žena ga išamarala :lol:.

Hoće ti kad se nosa pinki šuškavac :zjev: .

Drži se Sajo, još je bodova u igri, prava raja je uz tebe :bih: .
ganjeta

#2838 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ganjeta »

Ali žena da te išamara, e svašta :zid: .
Point.

#2839 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Nisam znao da ga je snajka isamarala sinoc. Al kad te Kipar dobije kuci, onda je sve moguce.
Edin H.

#2840 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Edin H. »

Point. wrote:Nisam znao da ga je snajka isamarala sinoc. Al kad te Kipar dobije kuci, onda je sve moguce.
Ja ne mislim da je Kipar problem, vec Nigerija. Kipar je posljedica.

Prije toga Albanija i Francuska, premda tu ima Dzekinog i Spahinog masla.

Sada se isto pravi greska sa Meshom, takticki jako lose odigrano protiv Irske, a na TV-u velika ljubav Meshe i Saveza.
Crvena Tifoza

#2841 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Crvena Tifoza »

AmiĐa_Idriz wrote:Vidi Napolitanac banovan, očekujem ga za par dana: Don Emmir1 :skoljka:

:lol: :thumbup:
RtrnOfSalisbury

#2842 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

imal kakije informacija jel mu rukovodstvo izrazilo punu podrsku, obicno poslije izrazavanja pune podrske dolazi katil ferman :cry: sve dok se ne oglasavaju dobro je, imacemo sta gledat i o cemu pricat i za kog navijat 8-)
Paul F.

#2843 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

RtrnOfSalisbury wrote:imal kakije informacija jel mu rukovodstvo izrazilo punu podrsku, obicno poslije izrazavanja pune podrske dolazi katil ferman :cry: sve dok se ne oglasavaju dobro je, imacemo sta gledat i o cemu pricat i za kog navijat 8-)
Nema oglašavanja rukovodstva. Izgleda da ima problema između starih igrača i novih. Koliko znam, Sajo nije talentovan za takve stvari jer je on kao igrač uvijek bio skroman i poštovao nadređene.
Paul F.

#2844 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

I ja neću nikakve nove informacije davati ako se ovaj ovde kretenluk nastavi. Brisanje postova po "posebnim" kriterijima i "jaranstvo" modova i trolova.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2845 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Velkoski »

Paul F. wrote:I ja neću nikakve nove informacije davati ako se ovaj ovde kretenluk nastavi. Brisanje postova po "posebnim" kriterijima i "jaranstvo" modova i trolova.
Nemoj brate molim te odustajati zbog ovih trollčina. Ima nas koje informacije itekako interesuju. Hvala ti što nećeš odustati.
Paul F.

#2846 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

OK, ta ženska koja ih trenira je rekla da ništa nisu dobili i da se još mnogo trebaju popravit.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2847 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:Ali žena da te išamara, e svašta :zid: .
Vidio si sta zena uradi Mourinhu u Chelsea 8-)
Dead Man Walking

#2848 Re: Safet Sušić - Pape

Velkoski wrote:
Paul F. wrote:I ja neću nikakve nove informacije davati ako se ovaj ovde kretenluk nastavi. Brisanje postova po "posebnim" kriterijima i "jaranstvo" modova i trolova.
Nemoj brate molim te odustajati zbog ovih trollčina. Ima nas koje informacije itekako interesuju. Hvala ti što nećeš odustati.
:mrgreen:
ganjeta

#2849 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ganjeta »

Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:Ali žena da te išamara, e svašta :zid: .
Vidio si sta zena uradi Mourinhu u Chelsea 8-)
Mourinho je možda "upiro" drastična razlika :) .
Point.

#2850 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Cudi me da dosad Pape nije dobio nogu. 3 boda od ispadanja, a cilj ti Ligue 1.
Locked