Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Evo ja ću umjesto tebe komentiratiEuridika wrote:@pukepuke
Kakve ovo slike mećeš bona... umal' ne izgubih abdest...![]()
![]()
![]()
Ne smijem više ni komentirati, opet će mi se svašta nagovoriti... al' samo ti meći...
Euridika wrote:@pukepuke
![]()
![]()
Ne smijem više ni komentirati, opet će mi se svašta nagovoriti... al' samo ti meći...
Samo vi zafrkavajte... smijaću se i ja jednom vama...Matzan wrote:Euridika wrote:@pukepuke
![]()
![]()
umal' ne prekinu post.![]()
Uuuu, pazi se, ima svakakvih rospija, mogla bi te neka pitati jesi li počeo sijediti posvuda, pa tražiti da joj pokažeš, a ti mlad, naivan, odmah bi se krenuo skidati, opasno je to...almir90 wrote:Gdje nestade ona tema gdje možemo zapitkivati žene? Ne znam ni gdje da postavim pitanje, pa ću ovdje, a možda je i tema za odbijanje.![]()
Nego, kako je mišljenje uvaženih forumašiva o mlađim muškarcima (pr. u 25.) koji imaju primijetan broj sijedih na glavi, da ne kažem plaho sijed?Kakvo se mišljenje pojavi o takv om muškarcu koji je mlad, a počeo sijediti? Trebam li se zabrinjavati?
Ne skidam se tako lahko.pukepuke wrote:
Uuuu, pazi se, ima svakakvih rospija, mogla bi te neka pitati jesi li počeo sijediti posvuda, pa tražiti da joj pokažeš, a ti mlad, naivan, odmah bi se krenuo skidati, opasno je to...
Moram maloalmir90 wrote:Ne skidam se tako lahko.pukepuke wrote:
Uuuu, pazi se, ima svakakvih rospija, mogla bi te neka pitati jesi li počeo sijediti posvuda, pa tražiti da joj pokažeš, a ti mlad, naivan, odmah bi se krenuo skidati, opasno je to...Bjež' bona, ja ozbiljno pitam, ti mene zafrkavaš.
Zanimalo me samo kakvo se mišljenje stvori o njemu i njegovom životu u ženskoj glavi, kad vidi tako nekog mlađeg da je osijedio.pukepuke wrote: Moram malo. A sad ozbiljno, šta fali to, niđe veze
e jebo ga ti onda bi oko mene trebale gaće spadat samo takoprog321 wrote:Sijeda kosa često može biti prednost.
Izražava iskustvo i mudrost a ženke spustaju gaće na to
Pare , nekretnine , guzovača i dobroŠto privlači nas, dame?
Ja stvarno moram pitati što je guzovača. Pita od guzice? Rakija od guzice?burek033 wrote:Pare , nekretnine , guzovača i dobroŠto privlači nas, dame?druženje vas privači moje fine i poštene trebe
pukepuke wrote:Neki ragbista, zaboravih ime... Kao da je i važno![]()
hvala, draga.Secer_033 wrote:Stuart Reardon.