Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote:ma znam ja to sve ...fanatizam prelazi granice ,nisam ni ja puno bolji...ali mi se zivot zgadi kad pokisnem na trci i ne mogu voziti po mokrom....
Vozio si nedavno (sve vidim ) i dobro "Marlboro" ide po mokrom, posebno ako se uzme u obzir da je prvi "susio" stazu, na slickovima
isao je svuda samo ne gdje je trebao a ne ide jos kako treba ,ima jos nekih tehnickih problema s ubrizgavanjem...
sema911s wrote:
Koja oprema na strani lancie, koje performanse,
Procitaj malo Sta je fiat pokusao Sa lanciom I Sta su dobili, Sta Su trazili od inzinjera I sto Su svi otisli u drugs firms,.
I kako poredit rwd I auo koje je niza klasa fwd malo usminkana
Serijska oprema i ubrzanje od 0 do 100...ili ne vidiš dobro?
kako porede, pitaj one koji su napravili tu reklamu, nemoj mene...a oko Lancie nemaš pojma, ali možemo pričati, nije problem...
Moze li meni neko objasniti koja bi bila fer cijena da se pozajmi automobil na mjesec dana uz ugovor naravno (ne renta car nego privatno). Ako bilo sta napravim stete ja snosim troskove osiguranja i sl. Ja jednom rodjaku predlagao 1.000 KM a njemu se nesto ne da... Kontam da mu nije premalo. Za te pare moze registrovati automobil za citavu godinu i platiti osiguranje za minimalno pola godine. Zrtvuje jedan mjesec a rijesi 70% troskova za godinu dana.
To bude otprilike 33 KM po danu sto je duplo manje nego kod rent-a-cara ali firme zato nemas dodatnih troskova koje firma mora imati ako hoce iznajmljivati automobil.
sema911s wrote:
Koja oprema na strani lancie, koje performanse,
Procitaj malo Sta je fiat pokusao Sa lanciom I Sta su dobili, Sta Su trazili od inzinjera I sto Su svi otisli u drugs firms,.
I kako poredit rwd I auo koje je niza klasa fwd malo usminkana
Serijska oprema i ubrzanje od 0 do 100...ili ne vidiš dobro?
kako porede, pitaj one koji su napravili tu reklamu, nemoj mene...a oko Lancie nemaš pojma, ali možemo pričati, nije problem...
Znaci Nissan katastrofa na Le Mansu. Sta je razlog ne znam? Nisu stigli zavrsiti auto ili je ipak bilo glupo eksperimentisati i bjezati od vec provjerene formule...
Trku je pratilo 263 500 gledalaca
U klasi LMGTEamateri drugo mjesto je zauzeo Porsche team u kojem vozi i Patrick Dempsey
Njemu je ovo cetvrti put da vozi LM24H
mk ultra wrote:Kod nas je Leon Cupra 280 oko 48k KM
ubjedljivo najbolje i najbrže auto za najmanje para
Bogami smetljarska grupacija pomela 24h LeMans
Megane RS je 45k KM.
Le Mans ne pratim od kad se Peugeot povukao. Posto su se ove godine trkala dva iz iste grupacije,nije zanimljivo. Nissan i Toyota ipak nisu dorasli.
Nissan je sa nekim svojim konceptom dosao koji cini mi se ima prednju vucu,Toyota ko fol pokusava,ali nista.
Po meni nije tu neka konkurencija. Vise volim pogledati WRC ili F1
Megane RS je 45k KM.
Le Mans ne pratim od kad se Peugeot povukao. Posto su se ove godine trkala dva iz iste grupacije,nije zanimljivo. Nissan i Toyota ipak nisu dorasli.
Nissan je sa nekim svojim konceptom dosao koji cini mi se ima prednju vucu,Toyota ko fol pokusava,ali nista.
Cupra ima Limited slip diferencijal, LED farove - sve u osnovnoj opremi , snažniji motor... tako da treba je porediti sa CUP verzijom Megana, ili ovaj Trophy
Megane RS je 45k KM.
Cupra ima Limited slip diferencijal, LED farove - sve u osnovnoj opremi , snažniji motor... tako da treba je porediti sa CUP verzijom Megana, ili ovaj Trophy
Uz doplatu za Cup u kojem imas LSD kosta 300 KM manje od Cupre. Ali je Cupra brza u svakodnevnom prometu van staze. Na stazi su tu negdje, odlucuje vozac i koliko moze iskoristiti ovjes, koji je kod Megana mnogo bolji na prednjoj osovini.