sadasnju mladu po Stambolu vod'o da utvrdi pazar
Žene pitaju žene
- MedenoSrce
#2826 Re: Žene pitaju žene
a jes se brinuo svaka mu cast
- alkalna_baterija
#2827 Re: Žene pitaju žene
Meni u svemu tome smeta samo promovisanje islama i morala, a sadašnju ženu je za ruku vodao po Sarajevu dok je prva još uvijek bila živa. Pretpostavljam da dalje od držanja za ruke nisu otišli.S4mpion wrote:Pa nije uradio ništa loše, bio je izuzetno dobar prema svojoj ženi, brinuo o njoj tolike godine i kad se oženio poslije njene smrti, raja uzela da sudi o njegovom ličnom životu.joooj wrote:Ovo me podsjeti na onog Eldina Huseinbegovica i njegovu hanumu. Brine se o njoj, voli je, mazi, pazi, divan muz i prije svega covjek. Mislim da se zenin mezar nije ni slegao, on vec ozenio drugu.JThomas wrote:
ne bi bio ni prvi ni zadnji i da jedva čeka da ova umre da dovede drugu. nikad to ne znaš.
- MedenoSrce
#2828 Re: Žene pitaju žene
mozda joj je iz Stambola slao pozitivnu energiju

- S4mpion
#2829 Re: Žene pitaju žene
Bojim se i da je to vodanje za ruku rezultat mahalskih priča o njemualkalna_baterija wrote:Meni u svemu tome smeta samo promovisanje islama i morala, a sadašnju ženu je za ruku vodao po Sarajevu dok je prva još uvijek bila živa. Pretpostavljam da dalje od držanja za ruke nisu otišli.S4mpion wrote:
Pa nije uradio ništa loše, bio je izuzetno dobar prema svojoj ženi, brinuo o njoj tolike godine i kad se oženio poslije njene smrti, raja uzela da sudi o njegovom ličnom životu.![]()
- Big Ang
#2830 Re: Žene pitaju žene
S4mpion wrote:Pa nije uradio ništa loše, bio je izuzetno dobar prema svojoj ženi, brinuo o njoj tolike godine i kad se oženio poslije njene smrti, raja uzela da sudi o njegovom ličnom životu.joooj wrote:Ovo me podsjeti na onog Eldina Huseinbegovica i njegovu hanumu. Brine se o njoj, voli je, mazi, pazi, divan muz i prije svega covjek. Mislim da se zenin mezar nije ni slegao, on vec ozenio drugu.JThomas wrote:
ne bi bio ni prvi ni zadnji i da jedva čeka da ova umre da dovede drugu. nikad to ne znaš.
smrad
mogo je sačekat godinu-dvije
nije gorilo
- alkalna_baterija
#2831 Re: Žene pitaju žene
sjedila sam prekoputa njih u Dibeku.S4mpion wrote:Bojim se i da je to vodanje za ruku rezultat mahalskih priča o njemualkalna_baterija wrote:Meni u svemu tome smeta samo promovisanje islama i morala, a sadašnju ženu je za ruku vodao po Sarajevu dok je prva još uvijek bila živa. Pretpostavljam da dalje od držanja za ruke nisu otišli.S4mpion wrote:
Pa nije uradio ništa loše, bio je izuzetno dobar prema svojoj ženi, brinuo o njoj tolike godine i kad se oženio poslije njene smrti, raja uzela da sudi o njegovom ličnom životu.![]()
- S4mpion
#2832 Re: Žene pitaju žene
Ali zašto bi čekao? Čak i da je sačekao godinu-dvije, ruku dajem da bi se našli ljudi koji bi ga nazivali smradom, jer nije sačekao 3-4.Big Ang wrote:S4mpion wrote: Pa nije uradio ništa loše, bio je izuzetno dobar prema svojoj ženi, brinuo o njoj tolike godine i kad se oženio poslije njene smrti, raja uzela da sudi o njegovom ličnom životu.
smrad
mogo je sačekat godinu-dvije
nije gorilo
- Big Ang
#2833 Re: Žene pitaju žene
Smrad i kapak. Ne da mi se o njemu raspravljati.
- S4mpion
#2834 Re: Žene pitaju žene
Moguće, ne znam, samo govorim za ovo kritikovanje tuđeg života i braka poslije 6 mjesecialkalna_baterija wrote:sjedila sam prekoputa njih u Dibeku.S4mpion wrote:
Bojim se i da je to vodanje za ruku rezultat mahalskih priča o njemu
- ema_
#2835 Re: Žene pitaju žene
Hjoj, koja ostane, zlata vrijedi. Suzdržat ću se da ne kažem nešto što sam čula iz prve ruke o dotičnom. Ma joj.
Inače, žene, kako se nosite sa razdvojenošću od dragog? Jesu li sve normalne osim mene po tom pitanju ili?
Meni je tačno lakše bilo dok smo bili u vezi i to na daljinu i ne vidimo se pola godine, nego sad kad smo u braku pa se ne vidimo sedmicu
.
Inače, žene, kako se nosite sa razdvojenošću od dragog? Jesu li sve normalne osim mene po tom pitanju ili?
- lua
#2836 Re: Žene pitaju žene
OPLAKAHMedenoSrce wrote:mozda joj je iz Stambola slao pozitivnu energiju
-
m_l
#2837 Re: Žene pitaju žene
Zene, haj' da ne izazivamo sudbinu komentarima...eto ga tamo 
- S4mpion
#2838 Re: Žene pitaju žene
Ne treba mi šminka, ne može me popravit.Milloni wrote:S4ampione chime skidash shminku? Micelarnu potroshih pa se dvoumim shta da kupim sljedece.
Odoh, ne zamjerite
- alkalna_baterija
#2839 Re: Žene pitaju žene
Sedmicu?!ema_ wrote:Hjoj, koja ostane, zlata vrijedi. Suzdržat ću se da ne kažem nešto što sam čula iz prve ruke o dotičnom. Ma joj.![]()
Inače, žene, kako se nosite sa razdvojenošću od dragog? Jesu li sve normalne osim mene po tom pitanju ili?Meni je tačno lakše bilo dok smo bili u vezi i to na daljinu i ne vidimo se pola godine, nego sad kad smo u braku pa se ne vidimo sedmicu
.
Ne d'o mi Bog da moram, ali mislim da bih skrenula... Poželim ga i jedva čekam da se vrati onih 8, 9 sati koje provede na poslu.
- ema_
#2840 Re: Žene pitaju žene
alkalna_baterija wrote:
Sedmicu?!![]()
Ne d'o mi Bog da moram, ali mislim da bih skrenula... Poželim ga i jedva čekam da se vrati onih 8, 9 sati koje provede na poslu.![]()
A morali smo tako ovu godinu, al hB pa se sad selimo u desetu zemlju skupa
- alkalna_baterija
#2841 Re: Žene pitaju žene
Neka je sa srećom, da se više nikad ne odvojite na duže od dana!ema_ wrote:alkalna_baterija wrote:
Sedmicu?!![]()
Ne d'o mi Bog da moram, ali mislim da bih skrenula... Poželim ga i jedva čekam da se vrati onih 8, 9 sati koje provede na poslu.![]()
A morali smo tako ovu godinu, al hB pa se sad selimo u desetu zemlju skupa. Al nekad kontam možda nisu sve žene tako crazy, možda su neke ono svejedno im, a ja ko mutava, još mi vremenom sve gore i teže pada sve to, umjesto da insan se ono unormali i smiri vremenom
.
- ema_
#2842 Re: Žene pitaju žene
Amin ko kuća , ma zgrada
.
- ema_
#2843 Re: Žene pitaju žene
Pa to i jest destinacija
.
- ema_
#2844 Re: Žene pitaju žene
Osjećaj se pozvanom
. A gdje je vožnja Nilom, ledeni tamr hindi nakon Khan Khalilija i ostalih sukova, pa malo i u Dreamland, pa malo crazy vožnje u Suzukijima (otkrila sam da su gori čak i ov mikrobuseva) i tako dalje i taaako bliže... 
- alkalna_baterija
#2845 Re: Žene pitaju žene
krvava, ti si već bila, ne guraj se preko reda
hoću jaaa, mogu li jaa

hoću jaaa, mogu li jaa
- ema_
#2846 Re: Žene pitaju žene
Što da ne?!
Pobrinite se za avionsku kartu, a smještaj nije problem
.
Pobrinite se za avionsku kartu, a smještaj nije problem
- ema_
#2847 Re: Žene pitaju žene
A kako je tek pobit se sa taksistom zbog njegove greške i izvuć deblji kraj
?! Cjenkanje još dođe kao milina, još kad kaže da mu nudiš premalo pa kao ne prihvata, al se ipak vrati nazad u rikverc i kaže hajd upadaj (škrtico
)
.
- alkalna_baterija
#2848 Re: Žene pitaju žene
krvava wrote:pazi baterijo neštoalkalna_baterija wrote:krvava, ti si već bila, ne guraj se preko reda![]()
hoću jaaa, mogu li jaa![]()
idemo skupa onda nas dvije svakako ćemo biti najviše žene u Kairu
- eluna
#2849 Re: Žene pitaju žene
žene upomoć

pitah tamo, ali hitno mi treba informacija pa vas molim za pomoćeluna wrote:ljudi moji - zna li mi iko reći u PIO-u u ložioničkoj gdje im je glavni protokol?? ili barem neki telefon na koji se neko javlja.......... komukacija sa njima je bukvalno neostvariva![]()
![]()
![]()
![]()
- LieToMe
#2850 Re: Žene pitaju žene
eluna wrote:žene upomoć![]()
![]()
![]()
![]()
pitah tamo, ali hitno mi treba informacija pa vas molim za pomoćeluna wrote:ljudi moji - zna li mi iko reći u PIO-u u ložioničkoj gdje im je glavni protokol?? ili barem neki telefon na koji se neko javlja.......... komukacija sa njima je bukvalno neostvariva![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.fzmiopio.ba/index.php?option ... 70&lang=ba
protokol ne znam, valjda u onoj glavnoj zgradi... ako ovi brojevi ne rade, nazovi informacije pa trazi broj...nisam pametna... nisu mi nikad trebali pa ne znam.