Koji je ba ovo klinac? Šta ovaj priča?Panzer_Daddy wrote:
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Logovan
#2826 Re: PROTESTI!!!
- elma89_
#2827 Re: PROTESTI!!!
Pa izlazisanjin_1 wrote:Šta ćete kad NAROD zaista izađe na ulice?
- red evil
#2828 Re: PROTESTI!!!
Fahrin sajtBegA_ wrote:Livno? Gdje si to procitao?red evil wrote:Za sutra protesti najavljani i u Mostari i Livnu.
- Toffee karamela
#2829 Re: PROTESTI!!!
Nema ovo veze s njihovom ljetinom, strah je njih od ratobornih federalaca i da se to u nekoj ne dalekoj budućnosti ne prelije prema njima. Gora od gladi je nečista savjest.daxon wrote:Kad god rodi kupus, šljiva i krompir, ovi iz RS, a naročito ovi iz Bjeljine postanu qrčeviti, kažu u narodu "zima bez snijega slaba ljetina", e pa vidjet ćemo ih dogodine u ovo doba kada budu skapavali, u koje će tambure onda udarati.hAZNADAR wrote:Valjda ce ove kontrademonstracije iz Bijeljine i opca podrska Dodiku ubijediti mnoge revolucionare da prekinu upotrebljavati prazne fraze poput slozno svi u BiH, zajednicki problem i da sanjaju da nam je i barem muka zajednicka.
- elma89_
#2830 Re: PROTESTI!!!
BudalaLogovan wrote:Koji je ba ovo klinac? Šta ovaj priča?Panzer_Daddy wrote:Bože sačuvaj.
-
weredsf
#2831 Re: PROTESTI!!!
Joj kad Livno ustane na nogered evil wrote:Za sutra protesti najavljani i u Mostari i Livnu.
- Dr. Kuca
#2832 Re: PROTESTI!!!
Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
- hrastov žižak
-
weredsf
#2834 Re: PROTESTI!!!
Koji je ba ovo klinac? Šta ovaj priča? Bože sačuvaj.
Taj je sa ostalim braniteljima odbranio predsjednistvo od JNA, sta je saka huligana za specijalce.
Realno par plasticnih metaka i razbjezali bi se kao misevi sto i jesu.
Taj je sa ostalim braniteljima odbranio predsjednistvo od JNA, sta je saka huligana za specijalce.
Realno par plasticnih metaka i razbjezali bi se kao misevi sto i jesu.
- Alfons Kauders
#2835 Re: PROTESTI!!!
ponavljam, to jednostavno nije izgovor niti ikad moze biti u civilizovanom drustvuParanoid wrote:Postalo je degutantno čitati tvoje postove..ali stvarno.. Znaš jako dobro da drotovi znaju kako da te izmlate, a da na sudu ne možeš pokazati ni jednu mofricu.. Znaš jako dobro da su djeca poput ovog momka, kao i onog koji je ubio Danisa i hiljade drugih PRODUKT sistema i da svoje nezadovoljstvo pokazuju na način na koji to nismo činili u naše vrijeme.Alfons Kauders wrote:naravno da ne fale, pa nisu drotovi glupi kao iz viceva... maltretiranje mozda, ali ozbiljne povrede jokgnjev wrote:Seronja bi bio ko ne bi priznao da se ni na Aldinu a ni na ovom malom sto je pusten danas ne vidi bilo kakav vid torture. Cak sta vise moze se reci da im dlaka sa glave ne fali.
aldin na pressici pokazuje da ima "ovoliku" modricu na ledjima, siri ruke... i onda kaze da je u pitanju modrica od 10cm...
to je problem s omladinom... meni je jednom prilikom milicija palila samare, i posljedice su se dale primjetitinije se krilo
![]()
dakle prije je bilo - mali napravi belaj, murija ga samara, otac ga prebije kad dodje kuci... a danas roditelji brane djecu i kad nekog zakolju (ko ona kurvetina kad su ubili denisa), ili kad zapale jebeno predsjednistvo... jer je nekako kriv neko drugi sto nisu znali odgojiti svoju djecu... isto tako napadaju i profesore po skolama... prije su roditelji propalitetima palili samare, a sad tuku profesore koji ih se usude oboriti...![]()
dakle ili lazu, ili se strasno brzo oporavljaju (od spida mozda?)... eto vidite aldina... slomljene mu obje noge, zgazeno lice, skakalo po njemu 9 specijalaca, a ima samo modricu od 10cm i drzi pressicu s advokatom, kojeg je kaze izabrao zato jer je dobar advokat a ne politicar (svako ko misli da je ajanovic dobar advokat bi se kod mene u sudnici po defaultu smatrao bitno umanjeno uracunljivim)
Ono što si zaboravio da na ovim protestima nisu bila samo djeca, ali me zanima kako ćeš se izvaditi na račun dogadjaja koja slijede i u kojima ćeš vjerovatno vidjeti sve uzraste zakrvavljenih očiju.. ili ćeš kao i do sad nači razlog da si pametniji zato što je osvanuo novi dan..
Zapamti, nove generacije nisu KRIVE što im je život sjeban, nego nametnuti Ustav, rat, sistem i naravno ti i ja...
dakle i onaj sto mi je ukro auto, i onaj sto mi je obio stan, i onaj sto je potegao pistolj na mene - oni su zapravo zrtve, a ne ja?
dobro, ako je tako ja sutra kupujem pistolj i nosim ga sa sobom... jer kao sto vidimo policija nije u stanju garantovati sigurnost, a ako me kakav balavac zakolje za cenera, naci ce se dusebriznici poput tebe koji ce reci "jadno dijete, produkt sistema"...
jel i benjo delalic produkt tog sistema? il ono malo govno sto je ubilo denisa? ili ona trojica sto su spalili staricu?
hocemo li onda tako? u anarhiju malo?
-
channel10
#2836 Re: PROTESTI!!!
Cuj haos. Pa sto ih ne pregaze? Mogao bi jednom udariti i tu bi mu bio kraj!Dr. Kuca wrote:Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2837 Re: PROTESTI!!!
Fantassin wrote:Kako tuzno je viditi kako nisko ljudi padaju....Panzer_Daddy wrote:
Odavno su nisko pali a sa ovakvim izjavama to samo potvrđuju.....
- charrrmed
#2838 Re: PROTESTI!!!
Dr. Kuca wrote:Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
-
sanjin_1
#2839 Re: PROTESTI!!!
još uvjek je prerano za takvo nešto.elma89_ wrote:Pa izlazisanjin_1 wrote:Šta ćete kad NAROD zaista izađe na ulice?
-
channel10
#2840 Re: PROTESTI!!!
Bojim se da se niste razumjelisanjin_1 wrote:još uvjek je prerano za takvo nešto.elma89_ wrote:Pa izlazisanjin_1 wrote:Šta ćete kad NAROD zaista izađe na ulice?
- Dr. Kuca
#2841 Re: PROTESTI!!!
Govori jedva izbjego.. Totalna anarhija je nastupila... Otislo je u 3 PM, isti oni likovi sto seru da policija ne radi svoj poso, a kad radi i mlati onda su brutalni.channel10 wrote:Cuj haos. Pa sto ih ne pregaze? Mogao bi jednom udariti i tu bi mu bio kraj!Dr. Kuca wrote:Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
-
Baba_Droga
#2842 Re: PROTESTI!!!
Huhh toliko lažnih tekstova...toliko propagande...toliko govora mržnje...toliko huškanja odavno nisam pročitala. Svaki medij svoju politiku vodi, od toga jel' ili nije zapaljena arhiva, do toga da je Ambasada BiH u HR zapaljena, pa do onih jadnih slika sa nekih ŽNJ protesta, a baška svako normalan može vidjeti da to nisu slike sa naših protesta (ženska koja u minjaku i štiklama hoda ispred policije, do onog tipa kojeg nosi policija ,a on nasmijan....pa do one ženske što plače nad specijalcima itd). I naša raja aminuje...lajka..uzdiže likove sa slika u zvijezde i bodri 
Onda stvarno, borimo se protiv kriminala i ZA PRAVDU. Kako onda da tražimo da se puste iz pritvora osobe koje su palile, rušile, krale i bacale kamenice. Koju poruku šaljemo? (msg: Mogu zapaliti predsjedništvo, ali opet će narod biti uz mene)
Mislim da se stvara domino efekt nasilja, i ako se puste....pustićeš mlade momke ali I NJIHOV BJES U NJIMA.
Btw: premlaćeni...izudarani....ali ja stvarno ne vidjeh modrice i po glavi ni po tijelu...
Znači opet sve sve svodi na to...Odlučih da ne vjerujem nikom ništa, jer previše se doljeva ulje na vatru
Jedima je ovo rat, drugima brat. Neko ruši, neko kupi bodove. Znam samo da je izgleda našem narodu teško prihvatiti da mi u našoj zemlji imamo hluigane, iste one koji uništavaju tramvaje, ruše spomenike, razbijaju i haraju po kvartovima.
Opet ko sam ja da sudim o svemu. Ja spadam u grupu forumaša koja sjedi kući i komentariše... BAR PRIZNAM!
Ja sam neko ko ima VSS i nema posla već 7 godina jer nisam ni u jednoj stranci. ( a i neću tim putem )
Sad za sad, sjedim za kompom i pratim sve to.
Strah me izaći da ne platim glavom.
A opet, kako god da se okrene, da Bog da pa da nam bude išta bolje
Onda stvarno, borimo se protiv kriminala i ZA PRAVDU. Kako onda da tražimo da se puste iz pritvora osobe koje su palile, rušile, krale i bacale kamenice. Koju poruku šaljemo? (msg: Mogu zapaliti predsjedništvo, ali opet će narod biti uz mene)
Mislim da se stvara domino efekt nasilja, i ako se puste....pustićeš mlade momke ali I NJIHOV BJES U NJIMA.
Btw: premlaćeni...izudarani....ali ja stvarno ne vidjeh modrice i po glavi ni po tijelu...
Znači opet sve sve svodi na to...Odlučih da ne vjerujem nikom ništa, jer previše se doljeva ulje na vatru
Jedima je ovo rat, drugima brat. Neko ruši, neko kupi bodove. Znam samo da je izgleda našem narodu teško prihvatiti da mi u našoj zemlji imamo hluigane, iste one koji uništavaju tramvaje, ruše spomenike, razbijaju i haraju po kvartovima.
Opet ko sam ja da sudim o svemu. Ja spadam u grupu forumaša koja sjedi kući i komentariše... BAR PRIZNAM!
Ja sam neko ko ima VSS i nema posla već 7 godina jer nisam ni u jednoj stranci. ( a i neću tim putem )
Sad za sad, sjedim za kompom i pratim sve to.
Strah me izaći da ne platim glavom.
A opet, kako god da se okrene, da Bog da pa da nam bude išta bolje
-
weredsf
#2843 Re: PROTESTI!!!
Zato sam ja danas stavio pistolj u auto, za svaki slucaj,ni jedne sekunde se nebi libio da ga koristimDr. Kuca wrote:Govori jedva izbjego.. Totalna anarhija je nastupila... Otislo je u 3 PM, isti oni likovi sto seru da policija ne radi svoj poso, a kad radi i mlati onda su brutalni.channel10 wrote:Cuj haos. Pa sto ih ne pregaze? Mogao bi jednom udariti i tu bi mu bio kraj!Dr. Kuca wrote:Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
-
channel10
#2844 Re: PROTESTI!!!
To sve govori koliko uhljupa imamo na ulicama. To nije bijeda, tacnije jeste, moralna i kulturna bijeda.Dr. Kuca wrote:Govori jedva izbjego.. Totalna anarhija je nastupila... Otislo je u 3 PM, isti oni likovi sto seru da policija ne radi svoj poso, a kad radi i mlati onda su brutalni.channel10 wrote:Cuj haos. Pa sto ih ne pregaze? Mogao bi jednom udariti i tu bi mu bio kraj!Dr. Kuca wrote:Sta me buraz zove sad kaze haos na grbavici likovi sa fantomkama presrecu auta i lupaju?
-
hAZNADAR
#2845 Re: PROTESTI!!!
Sumnjam da ce se preliti. Bosnjo radije udara na svoje,.. neki i u Siriju idu zaginut pored ravnogorskih skupova pred nosom.Toffee karamela wrote:Nema ovo veze s njihovom ljetinom, strah je njih od ratobornih federalaca i da se to u nekoj ne dalekoj budućnosti ne prelije prema njima. Gora od gladi je nečista savjest.daxon wrote:Kad god rodi kupus, šljiva i krompir, ovi iz RS, a naročito ovi iz Bjeljine postanu qrčeviti, kažu u narodu "zima bez snijega slaba ljetina", e pa vidjet ćemo ih dogodine u ovo doba kada budu skapavali, u koje će tambure onda udarati.hAZNADAR wrote:Valjda ce ove kontrademonstracije iz Bijeljine i opca podrska Dodiku ubijediti mnoge revolucionare da prekinu upotrebljavati prazne fraze poput slozno svi u BiH, zajednicki problem i da sanjaju da nam je i barem muka zajednicka.
A sto se tice njihovog skapavanja u to nisam siguran,.. prezivjeli su i gore kada su im bile sankcije a nama pokradene donacije.
Muka mi je od poziva na Facebooku za podrske i multietnicnih poruka o zajednistvu i opcem radnickom bundu. U kojoj bajci zive ovi revolucionari?
- Paranoid
#2846 Re: PROTESTI!!!
Srljaš iz krajnosti u krajnost jer svi ti navedeni događaji su poznati, a počinitelji privedeni. Zašto su ponovo na slobodi i zašto se ništa ne mijenja je upravo razlog kojeg vidiš na ulicama. Razumijem tvoj strah i vapaj da se naoružaš, ali zar nije lakše promijeniti sistem i dati im do znanja ako oni ne rade onda će narod uzeti stvar u svoje ruke..kao što to imamo priliku da vidimo.Alfons Kauders wrote: ponavljam, to jednostavno nije izgovor niti ikad moze biti u civilizovanom drustvu
dakle i onaj sto mi je ukro auto, i onaj sto mi je obio stan, i onaj sto je potegao pistolj na mene - oni su zapravo zrtve, a ne ja?
dobro, ako je tako ja sutra kupujem pistolj i nosim ga sa sobom... jer kao sto vidimo policija nije u stanju garantovati sigurnost, a ako me kakav balavac zakolje za cenera, naci ce se dusebriznici poput tebe koji ce reci "jadno dijete, produkt sistema"...
jel i benjo delalic produkt tog sistema? il ono malo govno sto je ubilo denisa? ili ona trojica sto su spalili staricu?
hocemo li onda tako? u anarhiju malo?
SVI ti počinitelji krivičnih djela jesu PRODUKT sistema, kojeg imamo šansu promijeniti!.. kontaš..
- spinel_
- Filter
#2848 Re: PROTESTI!!!
"Spreman sam, ukoliko dobijem zapovijed, raščistiti ovu situaciju za nekoliko minuta. Znamo ko su ovi ljudi, neke od njih sam i procesuirao, znamo i ko su im nalogodavci, ko ih plaća i ko im daje naredbe preko telefona. Tužan sam i žalostan zbog ovoga što se događa", rekao je Čegar, inače zadužen za policijsko osiguranje prosvjeda.
pa sto ne kazete!!
jbte koje ublehe bacaju
kako koji zine, tako se jos vise uvali u govno. fkt im je sila udarila u glavu
jbte koje ublehe bacaju
-
VjecitiStudent
#2849 Re: PROTESTI!!!
Hamdi je u međuvremenu još narasla glava.
-
zeljeznicar1921
#2850 Re: PROTESTI!!!
...
Last edited by zeljeznicar1921 on 12/02/2023 13:11, edited 1 time in total.