Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Carroll uvijek dominira protiv drugoligaških i trećeligaških odbrana To nije slučajno, on je itekako kvalitetan i efikasan igrač, samo ga Liverpool koristi protiv pogrešnih ekipa. Ili Liverpool igra na pogrešnom nivou. Da igraju koji rang ispod Andy bi bio superstar, oborio bi rekorde Iana Rusha. Nek razmisle o tome
Baudelaire wrote:Carroll uvijek dominira protiv drugoligaških i trećeligaških odbrana To nije slučajno, on je itekako kvalitetan i efikasan igrač, samo ga Liverpool koristi protiv pogrešnih ekipa. Ili Liverpool igra na pogrešnom nivou. Da igraju koji rang ispod Andy bi bio superstar, oborio bi rekorde Iana Rusha. Nek razmisle o tome
pogledaj danasnji gol i kretnju prije nego je dosao u situaciju da suta... ima 22 godine, naravno da nije najmoderniji centarfor, ali zabice on dosta golova za Liverpool u narednim godinama...
Pe eto to sto sam napisao, penal na Kuytu, Kenny pokazuje prstima sedmicu.
Suarez nesto kao tehnicki, ceka golmana, ocajno opuca penal, frajer mu odbrani.
Edin H. wrote:Pe eto to sto sam napisao, penal na Kuytu, Kenny pokazuje prstima sedmicu.
Suarez nesto kao tehnicki, ceka golmana, ocajno opuca penal, frajer mu odbrani.
A ne znam sto njemu i daju da suta penale, dosad ih je malih milion fulio!
Luis Suarez is set to make a sensational return to Old Trafford just weeks after his handshake row with Patrice Evra to support former club Ajax in the Europa League.
The Liverpool striker is understood to have accepted a ticket for the game from friends at Ajax and intends to be in the stands for the game on Thursday.
koji ludak, vjerovatno mu nece dozvoliti ljudi iz kluba...
mada uvijek ostaje mogucnost da se radi o senzacionalistickoj patki engleskih tabloida...
Last edited by horion_bosona on 20/02/2012 10:51, edited 1 time in total.
Stoke smo vec izbacili u drugom kupu tako da bi trebalo biti lagano .. U dva kupa izbacili smo Chelsea i oba Manchestera ..Dobar Mislim da cemo u finalu protiv Tottenhama ..Jel neko od vas dolazi na okupljanje sljedece sedmice ovamo u Zenicu ?
Bubalo1 wrote:Stoke smo vec izbacili u drugom kupu tako da bi trebalo biti lagano .. U dva kupa izbacili smo Chelsea i oba Manchestera ..Dobar Mislim da cemo u finalu protiv Tottenhama ..Jel neko od vas dolazi na okupljanje sljedece sedmice ovamo u Zenicu ?
Ne može Liverpool bez drame al nikako u svakom slucaju ipak zaslužena pobjeda redsa nad Kardifom koji se lavovski borio...samo morali su do lutrije penala doci umjesto da završe posao ranije...drago mi je radi Dalglisha, vidi se koliko je covjeku stalo....Kuyt je pokazao da je još uvijek tata za onu ublehu Kerola.