Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Herr Flick wrote:Ovaj Filip P ili stvarno dobro glumi ili je stvarno luđački zaljubljen.Ovo moje oci jos nisu vidjele koliku covjek budalu pravi od sebe
Bas da je neki drugi lik u pitanju ohladio bi vec davnih dana,bas me zanima sta ce biti između njih dvoje kad izađu,kako ce se Filip tad ponasati.
Bojim se da ne završe kao Ksenija i njen onaj maneken što ju je ubio pa i sebe,i on je bio u rijalitiju tj. VB
Kako li je eki? Jucer zaspao u onoj tek okrecenoj sobi
Herr Flick wrote:Ovaj Filip P ili stvarno dobro glumi ili je stvarno luđački zaljubljen.Ovo moje oci jos nisu vidjele koliku covjek budalu pravi od sebe
Bas da je neki drugi lik u pitanju ohladio bi vec davnih dana,bas me zanima sta ce biti između njih dvoje kad izađu,kako ce se Filip tad ponasati.
Veza puca u naredne dvije sedmice.
Fifi je stanojki bio potreban samo da privuce pažnju na sebe.
Uzimajuci u obzir da je ona favorit zadruge zato sva i ova gungula
oko njih dvoje.
Sada kada se raja žali kako su dosadni i tako to vrlo vjerovatno će uslijediti prekid
te fenomenalne veze
Čuj to on maneken.
On je profulo zanimanje,bolje da je bio policajac ionako slabo konta
Pa ima li iko dosadniji i gori od Fuksanije i Psa, majke mi nije fer od Pinka sto favorizuju ova dva debila. Nakon svega mislim da sFuksanija ipak nema nikakvih šansi za prvo mjesto.
dosadna ova saga pizda im materina vise.
stvarno kad se sve sabere citava farma je dosadna, jedino je ekrem vadi, i cekam njegovu pojavu ko ozeblo sunce.
Ne znam ko gore prica engleski,Eki ili Silikonija
Filip je umno bolestan :S Trebaju ga sto prije izbaciti i da se vidi kakav je...i opet vecina samo Silikonija i pas zvani Mrmljo...
Hahaha Filipa bivšeg psa,moramo neki novi nadimak naći..sada blati silikoniju kao ona za sve kriva,a hvali sebe kao da je od zlata..neka neka dosao je kraj silikonije i psa