Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosanska senzacija wrote:Istina, Slovaci su na 8 bodova, preračunao sam se.
Ali i pored toga ne treba ni pomišljati da smo se već kvalifikovali već jednostavno zapeti do kraja punom snagom. Do sada smo odradili odličan posao i bilo bi veoma glupo da nas neko "ohladi" zato što smo misleći da smo već u Brazilu ušli u utakmicu opušteno.
Ali i pored toga ne treba ni pomišljati da smo se već kvalifikovali već jednostavno zapeti do kraja punom snagom. Do sada smo odradili odličan posao i bilo bi veoma glupo da nas neko "ohladi" zato što smo misleći da smo već u Brazilu ušli u utakmicu opušteno.
naravno da nije jos nista gotovo. treba ici utakmicu po utakmicu. grci zadnje tri igraju kuci i vjerovatno ce 9 bodova upisati. al mi smo svoju snagu pokazali veceras i to nam daje za pravo da se nadamo najvecem uspijehu u historiji naseg fudbala.
Ja sam osjećao da će BH napunit Grke...bilo je čudesno, sad je pao tempo.
Ali - igra se još 10 min i može još svašta biti.
Savršeno bi legao još jedan gol za 4:0 , onako, za kraj
Aj živili
Prijatelju, uživaj u ovoj lijepoj noći
Tapatalked
U pravu si
Samo bih se ranio da i ovo prokockamo i povrh svega opet u baražu izvučemo Portugalce
naravno da nije jos nista gotovo. treba ici utakmicu po utakmicu. grci zadnje tri igraju kuci i vjerovatno ce 9 bodova upisati. al mi smo svoju snagu pokazali veceras i to nam daje za pravo da se nadamo najvecem uspijehu u historiji naseg fudbala.
Voditeljica: "Edine, imaš li kakav ritual prilikom izlaska na teren?"
Džeko: "Da, imam. Ništa previše, uvijek u teren ulazim desnom nogom, i proučim Fatihu, eto" ♥