Željko Komšić osniva novu stranku

Locked
dustaban

#2826 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

Damir_5 wrote:Pa dobro kad ce taj vise breaking news? Zlaja i Fahro ce rasfuckati drzavu, a ovdje nece biti breaking newsa.
Od Zeljke Komsica mozes samo ocekivati breaking leg !
:mrgreen:
darios31

#2827 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by darios31 »

Svi smo u iscekivanju da se ta sranka od Zeljka pojavi u nasoj Bosni i Hercegovi,neznam koja je to vise starnka po redu u ovoj nasoj napacenoj zemlji,al se iskreno nadam da ce Zeljko smoci snage ovu nasu bagru kriminalaca od politicara poslati na goli otok a prvog svog bivseg sefa stranke i uvesti zakone koji su potrebni ovoj zemlji prvo policji,pa sudsvu i tuziteljstvu da rade onako kako se radi u svim evropskim zemljema da se kriminalci smjeste tamo gdje im je mjesto,a danas su to prvo politicari pa onda dalje da ne nabrajam.Zeljko uz tebe je ovaj narod i posteni gradjani Bosne i Hercegovine,nastoj da uvedes u stranku kako prvo postene ljude i obrazovane.Nadam se skorom izlasku u javnost sa vasom registracijom!
Pertini

#2828 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Pertini »

:bih: Nestrpljivima poruka da se još malo strpe, a gospodinu Komšiću i probranoj grupi oko njega "Break a leg"
pezzar

#2829 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by pezzar »

Kako doći do stranke? Prije osnivačke skupštine?
Canton

#2830 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Canton »

pezzar wrote:Kako doći do stranke? Prije osnivačke skupštine?
Ne možeš doći do nečega što ne postoji.
Banksy

#2831 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Banksy »

Canton wrote:
Prpa, a? :mrgreen: :mrgreen:
dado100

#2832 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dado100 »

Cijela prica oko Komsiceve stranke se bespotrebno oduzila. Ja sam neki dan pricao sa jednim politicarem koji navodno je zaduzen da vrsi pripreme i po njegovim rijecima on ce biti jedan od vodecih ljudi, narocito kada je u pitanju Sarajevo i opstina Centar. Ono sto mi je bilo malo cudno jeste da je ovaj covjek do sada bio clan SDA, pa SBiH, a na proslim izborima bio kandidat SBB :roll:
Canton

#2833 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Canton »

Banksy wrote:
Canton wrote:
Prpa, a? :mrgreen: :mrgreen:
Nije me prpa od stvari koje ne postoje.
dijaliza

#2834 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dijaliza »

dado100 wrote:
Cijela prica oko Komsiceve stranke se bespotrebno oduzila. Ja sam neki dan pricao sa jednim politicarem koji navodno je zaduzen da vrsi pripreme i po njegovim rijecima on ce biti jedan od vodecih ljudi, narocito kada je u pitanju Sarajevo i opstina Centar. Ono sto mi je bilo malo cudno jeste da je ovaj covjek do sada bio clan SDA, pa SBiH, a na proslim izborima bio kandidat SBB :roll:

Ne bombaj ljude bezveze!
dustaban

#2835 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

dado100 wrote:
Ma to ja svo vrijeme govorim. Tek kad vidimo vodecu petorku nove stranke, znacemo odmah sve.
A ja sam po tom pitanju beznadezno skeptican.

A da ne bude sve samo skepticizam, evo i nesta konstruktivno - "Novi SDP" (radni naslov :mrgreen: ) bi imao smisla samo kada bi se nekako udruzili ovo najjaci odbaceni SDP-ovci: Komsic1, Komsic2, Lazovic... plus ovi koji su ostali a znamo dobro da nisu u ljubavi sa shefom: Imamovic, Becirovici. Bogicevic itd.

Druge dvije opcije - Iskusne kurve ili Nevini amateri, su osudjene na neuspjeh.

Vidjecemo, al dabogda...
zulfo

#2836 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by zulfo »

80 % biračkog tijela SDP-ea ide Komšiću .
Razlog;
1.Ljudima kojima je partija preča od države netreba dati povjerenje.
2.Ljudima koji kažu da zbog općeg dobra moraju Kršiti Zakon(Nikšić)
3.Ljudima kojima je sila udarula u glave.(Pudarić)
4.ljudima koji u rikverc ulaze na cestu,skrive udes,a onda su obični građani krivi što voze tom trakom.(Kurteš)
............................................
dustaban

#2837 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

zulfo wrote:80 % biračkog tijela SDP-ea ide Komšiću .
Razlog;
1.Ljudima kojima je partija preča od države netreba dati povjerenje.
2.Ljudima koji kažu da zbog općeg dobra moraju Kršiti Zakon(Nikšić)
3.Ljudima kojima je sila udarula u glave.(Pudarić)
4.ljudima koji u rikverc ulaze na cestu,skrive udes,a onda su obični građani krivi što voze tom trakom.(Kurteš)
............................................
Evo da se slozim sa tobom - Komsicu ce poletiti oni koji bjeze od Lagumdzije i onih shupaka oko njega. Doduse, jedan od tih shupaka je bio i sam Komsic, ali eto, skupio je snage da se otrgne i to treba cjeniti.

E, ali pazi sad, teoretski, a prakticno jos i vise, je moguce da neko od nabrojanih rastjerivaca birackog tijela, uleti i u Komsicevu stranku. Ko ti naprimjer garantuje da jedan od njih nece bas biti Pudaric, Niksic, Kurtes...
Naravno, kad bi Niksic sad ili u narednih par dana ucinio isto sto i Komsic, stekao bi uslove za novu stranku i ne samo to, bitno bi ubrzao cio proces (naravno, uz uvjet da i buraza smjeni :mrgreen: ).

Sta hocu reci - TAJMING JE VEOMA BITAN. To sto ce za godinu dana svi ovi Lagumdzijini dupelisci biti najveci pljuvaci rahmetli partije i njenog dozivotnog predsjednika, to se nece pikati.
Taj nemilosrdan stav se naravno nece primjenjivati na obicno clanstvo, jer mi nazalost drugog materijala za novu pitu jednostavno nemamo. Ali je bitno da se promjeni kuvar koji ce od istog materijala napraviti bolju pitu.

Ja da sam Komsic, ja bih vec sad uputio poziv SDP-ovcima srocen prema ovom kriteriju. Nekim clanovima iz uzeg rukovodstva bih dao rok da se izjasne, nekima bih trajno zabranio pristup novoj stranci, a svim obicnim (zavedenim) clanovima bi taj poziv ostao neograniceno otvoren.

Ali u svakom slucaju bih DOBRO, DOBRO, DOOOBRO pripazio da mi na samom pocetku ne uleti neko ko ce stranku unistiti prije nego se i formira.
O'zone
Globalni moderator

#2838 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by O'zone »

darios31 wrote:Svi smo u iscekivanju da se ta sranka od Zeljka pojavi u nasoj Bosni i Hercegovi,neznam koja je to vise starnka po redu u ovoj nasoj napacenoj zemlji,al se iskreno nadam da ce Zeljko smoci snage ovu nasu bagru kriminalaca od politicara poslati na goli otok a prvog svog bivseg sefa stranke i uvesti zakone koji su potrebni ovoj zemlji prvo policji,pa sudsvu i tuziteljstvu da rade onako kako se radi u svim evropskim zemljema da se kriminalci smjeste tamo gdje im je mjesto,a danas su to prvo politicari pa onda dalje da ne nabrajam.Zeljko uz tebe je ovaj narod i posteni gradjani Bosne i Hercegovine,nastoj da uvedes u stranku kako prvo postene ljude i obrazovane.Nadam se skorom izlasku u javnost sa vasom registracijom!
Ako Željko bude imao metilje u stranci koji su se do sad izmjenjali kroz ini broj političkih subjekata tražeći mjesto za sebe (a vjerovatno hoće) neće biti ništa dobro.

Tužno bi bilo da se takvo nešto desi jer imam osjećaj da veći dio populacije očekuje neki spas od strane Ž.K. a nisu ni svjesni da on sam neće moći ništa a ostali samo gledaju sebe.
Pertini

#2839 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Pertini »

:bih: :bih: :bih: POČELO JE!

Zbog zlobnika više informacija na PP.
slucajni prolaznik

#2840 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by slucajni prolaznik »

Canton wrote:Ne možeš doći do nečega što ne postoji.
Banksy wrote:Prpa, a? :mrgreen: :mrgreen:
Canton wrote:Nije me prpa od stvari koje ne postoje.
Nije ti ovo tema o bogu. Pdf. Religija je mnogo nize od ove

I Zeljko Komsic i stranka kojoj je suosnivac, itekako postoje :D
Revoltage

#2841 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Revoltage »

Nadam se da će krenuti uskoro. :bih:
StupskaBitanga

#2842 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by StupskaBitanga »

Mogu li ja dobiti taj PP :thumbup:
van Basten

#2843 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by van Basten »

ja ga tražio (mislim pp) ima i 3-4 stranice ranije :-)
pezzar

#2844 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by pezzar »

Ja ga dobio (mislim pp). :D
dustaban

#2845 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

pezzar wrote:Ja ga dobio (mislim pp). :D
To PP, to mu ga dodje nesto kao Partijski Poziv ?
Pertini

#2846 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Pertini »

dustaban wrote:
:bih: :bih: :bih:
Za forumaše PP znači Privatna Poruka. Ikonica u lijevom uglu koju aktivirate i kontaktirate mene lično i tada možemo komunicirati na odnosu 1:1, a nikako sa svim forumašima, među kojima ima i onih koji su tu iz nečasnih razloga.
Oprostite što ranije nisam intervenirao i pojasnio.
dustaban

#2847 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

Pertini wrote:
dustaban wrote:
Za forumaše PP znači Privatna Poruka. Ikonica u lijevom uglu koju aktivirate i kontaktirate mene lično i tada možemo komunicirati na odnosu 1:1, a nikako sa svim forumašima, među kojima ima i onih koji su tu iz nečasnih razloga.
Oprostite što ranije nisam intervenirao i pojasnio.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E nek si nam objasnio!

I sad zakljucite sami dragi forumashi s kim mi ovdje posla imamo...
:-) :-) :-)
dustaban

#2848 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by dustaban »

Genije wrote:s pristojnim insanom :bih:
Profulo si, logirao si se sa krivim nickom !

:mrgreen:
kosac23

#2849 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

Oprostite što ranije nisam intervenirao i pojasnio.[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E nek si nam objasnio!

I sad zakljucite sami dragi forumashi s kim mi ovdje posla imamo...
:-) :-) :-)[/quote]
a pristojan ti je insan onaj koji doslovno pljuje svog partijskog kolegu,ili koji jednom profesoru u po kongresnog izlaganja kaze "ne seri"??
kosac23

#2850 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

nije druze nista tebi namjenjeno vec gospodinu sto omalovazava rad covjeka,ja mu samo navodim primjere ponasanja nedodirljivih drugova iz partije (DJL), nadam se da se ne varam da je njen clan... :D :D
Locked