Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
brazzo19

#2826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Nek zatamnjuju isti program koji imamo na "nasim" kanalima a ovo sto rade sada je super recimo EP u rukometu i jos neke sportove kao sto su skijanje i hokej nisu zatamnjivali , bolje i ovako nego da nam sve zatamnjuju ko prije ...
Tiger 033

#2827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Mi u Sa. smo navikli palacat' a oni zatamnjivat' :x ...nego mene nervira sto svaka šuša od TV-a moze poslat' dopis i zatamnit' određeni sadrzaj... jbte TV1 NEma zemaljskog signala na onim mjerenjima gledanosti ni na mapi ih NEma sto znaci gledani su u "PM" :x ... sutra ce i RTVogosca poslat dopis da se "Hronika Vogosce" zatamni jer imaju EXLUZIVNO pravo na sve događaje u Vogosci :-) :x ovo je u Sa. postalo MODA... "TV" kuce se takmice ko ce koji programski sadrzaj zatamniti i to samo u Sa.
Last edited by Tiger 033 on 24/01/2013 11:38, edited 1 time in total.
Reglan

#2828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Vi imate svoj kanal.Kupite ekskluzivno prava za neki dogadjaj.
Naravno da cete i vi poslati dopis o zatamnjivanju.Vidite neko krsi,krecete u akciju i bacite tuzbu.Dobijete lovu. :dance:
Ljudi brate,rade po zakonu i to je to.

Treba realno sagledati stvari.Da mi se toliko ne svidja,sagled'o bi sve realne opcije i otisao tamo gdje mi je najbolje.Vise mi je dosadilo ovo hronicko huskanje,najave odjave usluge a jedni te isti likovi pisu 2 godine po temi.
Tiger 033

#2829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

arshavin wrote:Vi imate svoj kanal.Kupite ekskluzivno prava za neki dogadjaj.
Naravno da cete i vi poslati dopis o zatamnjivanju.Vidite neko krsi,krecete u akciju i bacite tuzbu.Dobijete lovu. :dance:

Treba realno sagledati stvari.Da mi se toliko ne svidja,sagled'o bi sve realne opcije i otisao tamo gdje mi je najbolje.Vise mi je dosadilo ovo hronicko huskanje,najave odjave usluge a jedni te isti likovi pisu 2 godine po temi.
Haj' NE seri :skoljka:
Reglan

#2830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Jedini koji seru si ti i nekolicina ovdje.Samo nesto kukate,te ne valja ovo te ne valja ono.Isto k'o da su vas ovi iz Telemacha natjerali da koristite njihove usluge.

Kritika je dobra stvar,dok ne predje u preseravanja i neke nerealne stvari.
Tiger 033

#2831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

arshavin wrote:Jedini koji seru si ti i nekolicina ovdje.
Naravno da cu se zaliti kad nesto placam a neJmam...i otkud ti znas sta je za mene dobro :!: :?: i seres niko te NE tjera...papak pitas li se imam li mogucnosti da pređem :!:
Reglan

#2832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Tiger 033 wrote:
Naravno da cu se zaliti kad nesto placam a neJmam...i otkud ti znas sta je za mene dobro :!: :?: i seres niko te NE tjera...papak pitas li se imam li mogucnosti da pređem :!:
Uvijek je tako bilo.U nedostatku argumenata pocinju sa vrijedjanjem.
:sax:
Tiger 033

#2833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

arshavin wrote:
Tiger 033 wrote:
Uvijek je tako bilo.U nedostatku argumenata pocinju sa vrijedjanjem.
:sax:
Nije ba jarane nego si ti sebicni EGOISTA...tebi sve potaman i boli te Qrac za ostale sto imaju problema...ILI OSTALI NE SMIJU IMAT PROBLEMA JER TEBI SVE UREDNO RADI... :skoljka:
Reglan

#2834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Nisam znao da je papak i egoista isto :lol:
To hoces reci sad da me nisi vrijedjao ili ipak imas neki strah od bana. :D

I meni se takodjer zatamni,korisnik sam usluga kompanije Telemach ali razumijem da je zakon svetinja i ako poslujes nema ti druge nego raditi po zakonu.Zatamnjivanje moze samo skoditi Telemachu ali oni za razliku od ostalih barbarskih firmi postuju zakon. :thumbup:

Nema tu filozofiranja,mozes to i sam zakljuciti bez moga objasnjavanja.
Tiger 033

#2835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

arshavin wrote:Nisam znao da je papak i egoista isto :lol:

I meni se takodjer zatamni,korisnik sam usluga kompanije Telemach ali razumijem da je zakon svetinja i ako poslujes nema ti druge nego raditi po zakonu.Zatamnjivanje moze samo skoditi Telemachu ali oni za razliku od ostalih barbarskih firmi postuju zakon. :thumbup:

Jbte jarane da ti nisi napuŠen ...ti o svemu pomalo :-) malo o banu, pa nesto o vrijeđanju pa bi malo da glumis advokata TelmaČa :-) zapravo o cemu pricas :roll: i da tema ode u Off... mozemo nastavit preko PP-a da NE smaramo one koji zaista imaju problema, a mi temu zacatavamo
Domy31

#2836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

da ste bili na MMDS-u znali bi o cemu covjek prica :)
kakavdanakneiskustvu

#2837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

arshavin wrote:Vi imate svoj kanal.Kupite ekskluzivno prava za neki dogadjaj.

je li mi svi placamo da gledamo npr. hrt2,placamo,tako i za novu tv,rtl hr,sto nam fino,je li trazimo puno ako hocemo da gledamo ono sto i placamo
Reglan

#2838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Tiger 033 wrote:

Jbte jarane da ti nisi napuŠen ...ti o svemu pomalo :-) malo o banu, pa nesto o vrijeđanju pa bi malo da glumis advokata TelmaČa :-) zapravo o cemu pricas :roll: i da tema ode u Off... mozemo nastavit preko PP-a da NE smaramo one koji zaista imaju problema, a mi temu zacatavamo
Ma nemam sta s tobom pricati,ne mozes da svaris neke stvari ili neces.To je tvoja stvar. :thumbup:
Not My Idea

#2839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Not My Idea »

Prije ulaska na ovu temu treba svima dat po jedan apaurin.
Tiger 033

#2840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Domy31 wrote:da ste bili na MMDS-u znali bi o cemu covjek prica :)
Uvijek ti je bilo jarane "sit gladnog NE razumije" ... e kako sad to objasnit' nekom' u kojeg je obraz k'o đon od gojzerice :?: :!: :roll:
iceman2010

#2841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Ma niko ne postuje zakon zato sto je fin vec zato sto mora. Kabel operateri su jednom dobili po usima zbog NOVE TV i sada pusu i u hladno. A slazem se sa tobom u vezi zatamnjivanja. Zakon se mora postovati. Samo ne postuju ga oni zato sto im se postuje vec zato sto se boje kazne. :D Primjer za to ti je i prijavljivanje broja korisnika vlasnicima autorskih prava za programe ili pakete programa. Skoro svi laziraju taj broj da bi platili manje. Zbog toga i ne izlaze u javnost sa informacijom koliko korisnika imaju. Hebi ga nece da kaze javno da ima manje nego sto ima, a pravu cifru ne smije reci jer bi ga neko mogao pitati kako to onda njemu placa za recimo 30.000 korisnika, a ima ih 100.000 koji gledaju neki program. Da i ovde pljuste kazne kao na ovome oko zatamnjivanja i to bi se dovelo u red.

P.S. Zaboravih napomenuti da ovo oko zatamnjivanja nije izgled do kraja i jasno definisano, pa su i operateri "zbunjeni" oko toga sta bi trebali, a sta ne zatamniti.
Dee-Dee_13

#2842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dee-Dee_13 »

Da li je nekome od korisnika trio paketa "popravljen" problem s telefonom(Zenica)?!?! Iz inostranstva uvijek kaze da broj ne postoji. Pokusala zvati sa mobitela razlicitih operatera, fixnog broja...Nista---broj ne postoji :roll:
DON_eARL

#2843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Dee-Dee_13 wrote:Da li je nekome od korisnika trio paketa "popravljen" problem s telefonom(Zenica)?!?! Iz inostranstva uvijek kaze da broj ne postoji. Pokusala zvati sa mobitela razlicitih operatera, fixnog broja...Nista---broj ne postoji :roll:
1430? :-)
Norm

#2844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Norm »

Zna li iko kako da proradi D3GO na win 7, 64bit, sa Google Crome pretrazivacem?...
Nece da si pita...
motorola01

#2845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Norm wrote:Zna li iko kako da proradi D3GO na win 7, 64bit, sa Google Crome pretrazivacem?...
Nece da si pita...
Blokiraj antivirus i probaj. Trebalo bi proraditi.
Telemach

#2846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Dee-Dee_13 wrote:Da li je nekome od korisnika trio paketa "popravljen" problem s telefonom(Zenica)?!?! Iz inostranstva uvijek kaze da broj ne postoji. Pokusala zvati sa mobitela razlicitih operatera, fixnog broja...Nista---broj ne postoji :roll:
Iz koje zemlje je dolazni poziv?
Norm

#2847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Norm »

motorola01 wrote:
Norm wrote:Zna li iko kako da proradi D3GO na win 7, 64bit, sa Google Crome pretrazivacem?...
Nece da si pita...
Aaa upalis...Danke @motorola...Radi...
Moze li pitanje za Telemach-a...Da nama sa malom djecom i malim budjetom pustite u mix s start paketu i BabyTv...Mala raja samo to gledala...Sad presao na mix s start i nemaaa...
Hvala!
Telemach

#2848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Norm wrote:
motorola01 wrote:
Nece da si pita...
Aaa upalis...Danke @motorola...Radi...
Moze li pitanje za Telemach-a...Da nama sa malom djecom i malim budjetom pustite u mix s start paketu i BabyTv...Mala raja samo to gledala...Sad presao na mix s start i nemaaa...
Hvala!
Navedeni kanl se nalazi u Super MIX S paketu.
Norm

#2849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Norm »

U Super Mix S start paketu se ne nalazi...Zivota mi...Hajde dodajte jos taj kanal, please, ostalo je OK...
Dee-Dee_13

#2850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dee-Dee_13 »

DON_eARL wrote:
1430? :-)
Eto nije mi to palo na pamet :lol: Pokusala sam vec sve, sa porukama, mailovima, pozivima itd...
Locked