Mi bi voleli da nastavi igrati za Bosnu i Hercegovinu.valensija wrote:Iskren da budem, voleo bih kada bi Sikiraš odlučio da igra za Srbiju ali ne verujem u to, pogotovo nakon intervjua njegove majke koja decidno podvlači kako su već odbili ponudu Košarkaškog saveza Srbije, tvrdeći da "Njegoš nije Srbijanac".dezurni_ucenik wrote:Sad ce poceti da vrebaju lesinarski skauti iz susjednih zemalja.valensija wrote:doček je bio odličan, izuzimajući onog voditelja koji je valjda bio pijan. sad sledi ono što je bitnije od same medalje, a to je praćenje razvoja Muse, Sikiraša i Čampare do ulaska u seniorske vode. to je najteži i najkomplikovaniji proces.
BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sanjarko
#2826 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
-
palermo
#2827 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Al pročitah na jednom srpskom košarkaškom forumu post..
sve čovjek rekaoLeptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje,
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
- BHCluster
#2828 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Za koga god ovi zlatni momci odluce da igraju neka igraju a za ovo sto su uradili nikada nece biti zaboravljeni i za to im hvala.
-
artime
#2829 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Kada cete vi nas i ovu OMLADINU ostaviti na miru? Koji idiotizam i sirenje mrznje na nekim najnevjerovatnijim mjestima. Da se slavi rodjendan djece opet bi bilo neko preseravanje. Ovi stari se digli i u fazonu krize srednjih godina ne daju mladima disati od kojekakve filozofije i politike.
Kao sto je neko rekao ovdje pa postavite se u cipele ovih momaka. KOga boli ona stvar za politiku i ostala sranja. Pa evo vidite, onaj propali mandatar Konakovic je trebao mozda gore otici ali ne, izvizdali bi ga. Je li ta cijena vrijedna? Ne.
Zato malo popustite sa komentarisanjem gluposti i djelovanje istih.
Radujte se, zivi smo i zdravi da docekamo ovako lijepe vijesti.
Kao sto je neko rekao ovdje pa postavite se u cipele ovih momaka. KOga boli ona stvar za politiku i ostala sranja. Pa evo vidite, onaj propali mandatar Konakovic je trebao mozda gore otici ali ne, izvizdali bi ga. Je li ta cijena vrijedna? Ne.
Zato malo popustite sa komentarisanjem gluposti i djelovanje istih.
Radujte se, zivi smo i zdravi da docekamo ovako lijepe vijesti.
-
baxul
#2830 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
prestanite kvarit doček bahi pričama o zastavama 
-
dezurni_ucenik
#2831 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ovaj dustaban bas sere.
- House
#2832 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
palermo wrote:Al pročitah na jednom srpskom košarkaškom forumu post..
sve čovjek rekaoLeptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje,
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
objasnio
- bingov buraz
#2833 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Na doceku mladih orlica u Beogradu u prvom planu bila igromna cetnicka zastava,sa lobanjom ona crna sloboda ili smrt,svojim ocima gledao pa niko nije dizao frku ni blizu ove.Arslan_11 wrote:Jah 5 zastava zasjenilo 49.995 ljudi koji su dosli slaviti ovu djecu bez obzira na ime.koga libo racku vise za zastave, a jos vise za sta se slavi ili ne u susjednim nam drzavama.
Europski prvaci u kosarci ja sretan I ponosan.
- karanana
#2834 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
cuj bit ce izlozen provokacijama i opasnosti po sigurnost u palama.....e svasta. jedina opasnost mu je sto ce mladjahne rumene paljanke traziti da ih oplodi. zato pamet u glavu momak i vadi ga kad treba.
-
smijesni_ste
#2835 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ako neki odluče igrati za druge repke, neće to tako lako ići ako se ne varam?
Mislim da mora nekoliko godina "pauze" proći pri promjeni reprezentacije(ako je moguće), a sumnjam da se ikome od ovih momaka propušta neko prvenstvo i to u mlađim godinama.
Nek objasni neko stručan
Mislim da mora nekoliko godina "pauze" proći pri promjeni reprezentacije(ako je moguće), a sumnjam da se ikome od ovih momaka propušta neko prvenstvo i to u mlađim godinama.
Nek objasni neko stručan
-
artime
#2836 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Hmm.. ne bas sasvim tacno, oni itekako svoje uspjehe cijene. Malo proguglaj i vijdet ces da svaki iole uspjesan sportista dobije zavidnu minutazu u medijima, bude ispracen, fakticki postane zvijezda. Narocito recimo neke ekipe koje predstavljaju koledze i skole. Napune cijelu dvoranu i naprave spektakl ekipi, posebno u manjim mjestima.palermo wrote:Al pročitah na jednom srpskom košarkaškom forumu post..
I mi imamo rupe u prepoznavanju ko zasluzuje docek, recimo kada je uzastopno pobjedjiala Larisa Ceric ili cak momci iz sjedece odbojke.
To je sada ako odlucimo da trazimo dlaku u jajetu, a haman da i to nije tesko.
Cestitam momci!
- simonese
#2837 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
za nas nije nista,daj da se rokamo,jebo ovo 
- Muhamed Đakmić
#2838 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jebiga, ne mozemo svi biti pametni kao tidustaban wrote:Da tebi nesto kaze Dustaban. Pa nek benuje ko hoce. Dugo nista gluplje nisam procitao na forumu!Muhamed Đakmić wrote:Da vam kaze nesto moderator. Pa nek me cmoljo banuje ako zasluzim. Jebla vas zastava.
Nit je kome od igraca smetala nit bi smetala i da su igrali pod njom. Nekoga ko ne voli BiH nece stotinu zastava uvjeriti u suprotno, a vrijedi i obratno, neces nekoga ko drzavu voli otjerati zastavom.
Oni kojima je zastava glavna tema vecerasnjeg doceka su ustvari jedini gori od onih koji su je i donijeli.
Ali da prestanemo sa uvredama (ja cu sad stati sa ovom pricom), sacekajmo da vidimo u narednim danima koliko je ovaj incident za zastavom (koji se godinama ponavlja i rastura multietnicnost repki) nebitan kao sto ti tvrdis.
Momak sa Pala je sigurno dijete rastereceno ovih ratnih recidiva, ali misli li iko o njegovom okruzenju, provokacijama kojima ce biti izlozen, pa mozda i sigurnosti.
Ne kontas ti o cemu ja pricam, jelda?!
A ne mislim ja da su Srbi toliki divljaci kao sto ti izgleda potenciras svojom pricom o Njegosu, mislim da ce momku cestitati svako s kim se ovih dana sretne na Palama.
-
vade_mecum
#2839 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
ovo dodje kao pijanstvo - veceras izgleda sve maestralno al sutra ujutro, za 5 godina ce pored glavobolje biti/ostati isti problemi, skupljat ce se sadaka za kotizaciju, molit spavanje u hotelu na odgodu, jebat mater savezu. jos ce se neko naci pametan i jebat mater Musi sto ga Lakersi ne pustaju na pripreme (picka jedna, ja bio ispred vjecne vatre kad su bili prvaci, a on 'vako) ili Sikirasu sto igra za Srbiju.
najgore od sve, Baho ce se vratiti u eter
laHka vam noc, nastavite naprdjvati
najgore od sve, Baho ce se vratiti u eter
laHka vam noc, nastavite naprdjvati
-
L u c i f e r
#2840 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Nije mala stvar biti šampion Evrope u bilo kojem sportu.
Svaka čast momcima.
A zavidnici i hejteri mogu samo da ga popuše onoj masi u Titovoj.

Svaka čast momcima.
A zavidnici i hejteri mogu samo da ga popuše onoj masi u Titovoj.
-
5 0 5
#2841 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
jebo vas usrani rajko vise. prljate ovu sampionsku temu sa govnima i sa najgorim ljudskim otpadom.
brisite to sve.
- madtv
#2842 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
...hvala vam sto trazite lose u svemu dobrom...
Momci, naklon do poda

Momci, naklon do poda
- karanana
#2843 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
u palama, ne na palama.
fakat neki ljudi treba da se mrdnu dalje od vijecnice pa da vide da nisu svi srbi ljudozderi i koljaci koji samo cekaju da im naletis na noz pa makar bio i jedan od njih.
fakat neki ljudi treba da se mrdnu dalje od vijecnice pa da vide da nisu svi srbi ljudozderi i koljaci koji samo cekaju da im naletis na noz pa makar bio i jedan od njih.
-
palermo
#2844 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa čovjek je pričao o iskrenim emocijama....a čini mi se da si ti to potvrdio pričom o tome da se to dešava u manjim mjestima.....artime wrote: Hmm.. ne bas sasvim tacno, oni itekako svoje uspjehe cijene. Malo proguglaj i vijdet ces da svaki iole uspjesan sportista dobije zavidnu minutazu u medijima, bude ispracen, fakticki postane zvijezda. Narocito recimo neke ekipe koje predstavljaju koledze i skole. Napune cijelu dvoranu i naprave spektakl ekipi, posebno u manjim mjestima.
I mi imamo rupe u prepoznavanju ko zasluzuje docek, recimo kada je uzastopno pobjedjiala Larisa Ceric ili cak momci iz sjedece odbojke.
To je sada ako odlucimo da trazimo dlaku u jajetu, a haman da i to nije tesko.![]()
Cestitam momci!
Poenta je, nije bitno jesi li prvak evrope u U-16 ili seniorima, bitno je da se poklope emocije.....
A one se u ovom trenutku jesu poklopile.....i to je ljepota sporta, rekao bih i života
- House
#2845 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
čitam komentare pojedinaca i ne vjerujem
nekome stvarno teško pada što je bosna i hercegovina prvak evrope
patite hejteri
patite hejteri
- forum_selektor
#2846 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Seratori sa pdf politika pokvare i usmrde svaku sportsku temu. Kao da se hrane zlom i spletkarenjem. Iskreno se nadam da ce vam jedom ta crna kost u grlu zaglavit, pa da mi neoptereceni budemo na miru jedom za svagda.
- piupiu
#2847 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
palermo wrote:
Pa čovjek je pričao o iskrenim emocijama....a čini mi se da si ti to potvrdio pričom o tome da se to dešava u manjim mjestima.....
Poenta je, nije bitno jesi li prvak evrope u U-16 ili seniorima, bitno je da se poklope emocije.....
A one se u ovom trenutku jesu poklopile.....i to je ljepota sporta, rekao bih i života
Najljepše što ima od Bosne je koliko smo mi istkani od čiste emocije ...
- Mister Yes
#2848 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jest da nema političara, predsjednika mjesnih zajednica i opština, udruženja veterana, poginulih boraca, invalida itd. Svi oni su politički uvezani (ovisni od politike) i svi će praviti probleme bez ikakve sumnje.Muhamed Đakmić wrote: mislim da ce momku cestitati svako s kim se ovih dana sretne na Palama.
Nemojmo se zavaravati. Pritisak na malog i na njegovu porodicu će biti OGROMAN
- Muhamed Đakmić
#2849 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ne zna niko ni ko su ni sta su momci niti ih je uzivo ikad gledao, ali zato ima politicko misljenje o njima.
Valjda necu zvucati kao Baho ako kazem da imam tu srecu da licno poznajem skoro sve njih i njih boli neka stvar za ove gluposti koje se ovdje pisu. Oni igraju i uzivaju i vjerujem iz onog koliko ih poznajem da im pomalo ide na neku stvar to konstantno potenciranje price da su ujedinitelji BiH i politike koja se naglo uvukla u cijelu pricu.
BiH ovakvu kakva je su svojim uspjesima i zivotnom filozofijom svakako davno nadrasli i oni sigurno nikad nigdje i nikog nece dijeliti po naciji, vjeri i boji koze kako mi konstantno po pitanju njih seremo.
Neko je to dobro opisao na ranijim stranicama, oni su "BOLIKURAC" generacija i svaka im cast na tome. To im je pored ove medalje najveci uspjeh u zivotu.
Valjda necu zvucati kao Baho ako kazem da imam tu srecu da licno poznajem skoro sve njih i njih boli neka stvar za ove gluposti koje se ovdje pisu. Oni igraju i uzivaju i vjerujem iz onog koliko ih poznajem da im pomalo ide na neku stvar to konstantno potenciranje price da su ujedinitelji BiH i politike koja se naglo uvukla u cijelu pricu.
BiH ovakvu kakva je su svojim uspjesima i zivotnom filozofijom svakako davno nadrasli i oni sigurno nikad nigdje i nikog nece dijeliti po naciji, vjeri i boji koze kako mi konstantno po pitanju njih seremo.
Neko je to dobro opisao na ranijim stranicama, oni su "BOLIKURAC" generacija i svaka im cast na tome. To im je pored ove medalje najveci uspjeh u zivotu.
-
Ripicipi
#2850 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Zbog cega ce biti "OGROMAN" pritisak? Sto igra za BiH ili zbog ovih zastava?Mister Yes wrote:Jest da nema političara, predsjednika mjesnih zajednica i opština, udruženja veterana, poginulih boraca, invalida itd. Svi oni su politički uvezani (ovisni od politike) i svi će praviti probleme bez ikakve sumnje.Muhamed Đakmić wrote: mislim da ce momku cestitati svako s kim se ovih dana sretne na Palama.
Nemojmo se zavaravati. Pritisak na malog i na njegovu porodicu će biti OGROMAN
Iako nisam ni sam odusevljen nekim stvarima na doceku, pocevsi od bahe, mislim da se malo pretjeruje kao i uvijek.