Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SDA glavuše su zauzele svako vidno mjesto u gradu, čak im se i na onom velikom ekranu kod kina smjenjuju glave.
i onda u svemu tome, iskrsne i glavuša isaka rame...
jebemu kako je moguće da su sve zauzeli oni, šta je sa drugim strankama? po kojem to principu ide da se nađeš recimo u žiži javnosti kod bosanke jer su sva ona mjesta gdje stoje reklame iskoristili oni, pretpostavljam više platiš od ostališ?
Kralj Tvrtko I. wrote:Šta se ono radi kod pijace, do kineskog zida tamo?
Jel ono pokrivaju Kočevu?
Daleko sam bio pa nisam vidio al vidim ima kran i nekakve ploče diže.
Vi zenicani ste sve unistili skoro sto vrijedi historijski, pa i ovaj most iznad te rijeke Koceve, jednake historijske vrijednosti kao stari most u Mostaru tacnije iz istog vremenskog perioda.
postavljaju panoe za reklame
osvanut ce necija glavica vjerovatno
Vi zenicani ste sve unistili skoro sto vrijedi historijski, pa i ovaj most iznad te rijeke Koceve, jednake historijske vrijednosti kao stari most u Mostaru tacnije iz istog vremenskog perioda.
Da prostiš, kameni most su srušile Švabe 11.4.1945 kad su bježali od ZPO.
Zeničani su uništili sve ostalo
Eeee da je kakvih para da se napravi nanovo, sta mislite da tražimo od Nijemaca..ipak su ga oni srušili ?
Vi najbolje znate djela Kasumovica koja je uradio u Zenici?
Ima li nesto konkretno da je uradio, napravio, doveo investicije..
Pitam jer mi clan obitelji ima ponudu od NB pa imaju li oni neko znanje, perspektivu, prosperitet ili je se suplja ovo sto Kasumovic predstavlja po medijima..
Mogu li zamoliti za neke kontakte rent a cara, trebam iskljucivo u Zenici rentati, jer odatle ujutro idem na sluzbeni put, i da su OK vozila, da nisu krntije...naravno da su registrovane agencije da nisu preskupi.
Bojim se da bi mi Kemicu i slicne mogli od blata praviti za par godina ako evolucija muzike nastavi u ovom smjeru u kojem ide. Ja bih radije da mi dijete odraste uz Kemu nego uz Djalu