Odvratno totalno.vivaldi wrote:vic mu je morbidan na sta god da je mislio.
Na sta god da je mislio, odvratno je. A na sta je mislio zna samo on.
Mene to i ne zanima. Pokazao je da je debilcina, za mene dovoljno.
Odvratno totalno.vivaldi wrote:vic mu je morbidan na sta god da je mislio.
Humor je generalno na ovim prostorima mrtav.ultima_palabra wrote:Loš voditelj, humor, karizma 0 bodova... vjerovatno je skontao da na ovakav način privlači pažnju i održava gledanost. Realno njegova ciljna publika odvaljuje na ovakve stvari.
Cuo sam za lika i nekad nabasao na youtube klip i pogledao. Nije mi se dopalo, malo je reci.sumirprimus wrote:stoj najgore kako vi znate da je ko voditelj k i da mu je humor ko k?
na kojoj to tv gledate?
Ješ čuo za Youtube?sumirprimus wrote:stoj najgore kako vi znate da je ko voditelj k i da mu je humor ko k?
na kojoj to tv gledate?

valensija wrote:Novak: Ćopić i Andrić nas zadužili
IZVOR. B92 | NĐ
..............
Koji ti je omiljeni pisac i zašto?
"Ima ih mnogo, ali za ovo druženje bih izdvojio Branka Ćopića i Ivu Andrića. Ćopića izuzetno cenim, a i moja fondacija podržava rad pozorišta 'Boško Buha', koje će naredne godine obeležeiti sto godina od njegovog rođenja – kada će biti igrana predstava 'Magareće godine'. S druge strane, Andrić je naš nobelovac koji je zadužio Srbiju, kao i Čopić, i učinio mnogo toga za naš narod. A, ovom prilikom, želim da se zahvalim i mom velikom prijatelju Emiru Kusturici, koji je u saradnji sa vladom Republike Srpske sagradio ’Andrić Grad’ u Višegradu, posvećen velikom piscu, a ja sam imao čast da ga posetim i mogu vam reći da je fenomenalan".
ove preko drinske komsije se koriste onom bosanskom..............daj da malo ponosamHelena2014 wrote:valensija wrote:Novak: Ćopić i Andrić nas zadužili
IZVOR. B92 | NĐ
..............
Koji ti je omiljeni pisac i zašto?
"Ima ih mnogo, ali za ovo druženje bih izdvojio Branka Ćopića i Ivu Andrića. Ćopića izuzetno cenim, a i moja fondacija podržava rad pozorišta 'Boško Buha', koje će naredne godine obeležeiti sto godina od njegovog rođenja – kada će biti igrana predstava 'Magareće godine'. S druge strane, Andrić je naš nobelovac koji je zadužio Srbiju, kao i Čopić, i učinio mnogo toga za naš narod. A, ovom prilikom, želim da se zahvalim i mom velikom prijatelju Emiru Kusturici, koji je u saradnji sa vladom Republike Srpske sagradio ’Andrić Grad’ u Višegradu, posvećen velikom piscu, a ja sam imao čast da ga posetim i mogu vam reći da je fenomenalan".
Ćopić, Andrić i Kusturica, zanimljiv odabir![]()
Eto meni ovo baš interesantno što su sva tri pobrojana iz Bosne, a kaže da su tako zadužili Srbiju
a u mom selu se za oba slucaja kaze...jebe mi seradostan dan wrote:u mom selu se za -interesantno mi- kaže - krivo mi-...![]()
radostan dan wrote:u mom selu se za -interesantno mi- kaže - krivo mi-...![]()
a pa što ne kažeš...znam ja odakle si -spreca wrote:a u mom selu se za oba slucaja kaze...jebe mi seradostan dan wrote:u mom selu se za -interesantno mi- kaže - krivo mi-...![]()

sve je dobro dok nije donje pusenjeradostan dan wrote:a pa što ne kažeš...znam ja odakle si -spreca wrote:a u mom selu se za oba slucaja kaze...jebe mi seradostan dan wrote:u mom selu se za -interesantno mi- kaže - krivo mi-...![]()
...ili je Djokovic nas.Sezam wrote:Copic i Andric zaduzili Srbiju, a sve zajedno nisu dve recenice napisali o istoj
ima i crnje -spreca wrote: sve je dobro dok nije donje pusenje

a tKo ga to neda?CSKA wrote:E taj Andric je uvijek bio problematican mangup.Smatra se da je velikosrbin,ali ga ipak ne daju srbima![]()
Stigla struja u Majdanpek.