Nikada nisam bio niti cu ikada biti.
Mozda si ti takav ali ja jok
Moderator: Benq
Sta si to Sema zbavio? Otakzujes telamaš?!semirsar wrote: ↑26/03/2026 19:02 Uglavnom, da se vratim temi, sta ja sad dobijam s ovim, 53.45KM vise u djep![]()
Ne vidim vise svrhe boravka na ovoj temi. Imam od opreme CAM Modul vratiti, za ovaj mjesec racun platiti... i to je to.
Imam kod svojih app koja nije ni blizu EON app kvaliteti, ali... Boze moj, radi posao, sto je najvaznije ima vracanje programa unazad.
Strpite se sa mnom barem do utorka![]()
Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "jednu" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.konektovan wrote: ↑26/03/2026 19:35Sta si to Sema zbavio? Otakzujes telamaš?!SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 19:02 Uglavnom, da se vratim temi, sta ja sad dobijam s ovim, 53.45KM vise u djep![]()
Ne vidim vise svrhe boravka na ovoj temi. Imam od opreme CAM Modul vratiti, za ovaj mjesec racun platiti... i to je to.
Imam kod svojih app koja nije ni blizu EON app kvaliteti, ali... Boze moj, radi posao, sto je najvaznije ima vracanje programa unazad.
![]()
E svak ćas druze Sema, pametno zboris.semirsar wrote: ↑26/03/2026 20:20Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "infinity" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.konektovan wrote: ↑26/03/2026 19:35Sta si to Sema zbavio? Otakzujes telamaš?!SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 19:02 Uglavnom, da se vratim temi, sta ja sad dobijam s ovim, 53.45KM vise u djep![]()
![]()
Imamo app koju smo skinuli i putem nje gledamo sve ex-yu kanale, a posto nas nema puno sve stabilno i radi fenomenalno.
S druge strane, posto mi je radoznalost uvijek bila mana, tu i tamo se pronadju poneke liste koje znaju potrajati godinama, jednu upravo derem skoro 3-cu godinu![]()
A sad glavni razlog, pocetkom godine sam i zvanicno postao peMzioner sa punim radnim odnosom, pravom i obavezama. I jelde, posto si peMzioner ne ide da se qrcis sa premium paketima kod LoL-e nam naseg vajnog i kod T-Macha vam vaseg bajnog, ha, pa ja, ne ide, jok vala, i tako Sema odlucio u padje ostaviti barem jednu preplatu za crne dane, zlu ne trebalo. Et' ukratko.![]()
Ma ja, tako i kad su poskupljivali po marku ili dvije "ma nista je to" i malo po malo dodje osnovni paket sa svim Arenama 60 KM.
fala fala, ne treba se zalitikonektovan wrote: ↑26/03/2026 20:26E svak ćas druze Sema, pametno zboris.SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:20Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "jednu" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.
Imamo app koju smo skinuli i putem nje gledamo sve ex-yu kanale, a posto nas nema puno sve stabilno i radi fenomenalno.
S druge strane, posto mi je radoznalost uvijek bila mana, tu i tamo se pronadju poneke liste koje znaju potrajati godinama, jednu upravo derem skoro 3-cu godinu![]()
A sad glavni razlog, pocetkom godine sam i zvanicno postao peMzioner sa punim radnim odnosom, pravom i obavezama. I jelde, posto si peMzioner ne ide da se qrcis sa premium paketima kod LoL-e nam naseg vajnog i kod T-Macha vam vaseg bajnog, ha, pa ja, ne ide, jok vala, i tako Sema odlucio u padje ostaviti barem jednu preplatu za crne dane, zlu ne trebalo. Et' ukratko.![]()
![]()
Sretna i dugovjecna peMzija da bude!!![]()
Sretno u penziju,nisam ocekivao da imaš toliko godinasemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:28fala fala, ne treba se zalitikonektovan wrote: ↑26/03/2026 20:26E svak ćas druze Sema, pametno zboris.SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:20
Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "jednu" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.
![]()
![]()
WoooW, ko bi rek'o, ha... inace ja ti na forumu ordiniram jos od 2003g. Ovo mi je tek drugi nick, prvi je zaplatio jos na politici, vi's da me tamo nejma, i rahatniji sam.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑26/03/2026 20:34Sretno u penziju,nisam ocekivao da imaš toliko godinaSpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:28fala fala, ne treba se zalitikonektovan wrote: ↑26/03/2026 20:26E svak ćas druze Sema, pametno zboris.SpoilerShow![]()
![]()
Sretno u peMziji...semirsar wrote: ↑26/03/2026 20:20Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "jednu" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.konektovan wrote: ↑26/03/2026 19:35Sta si to Sema zbavio? Otakzujes telamaš?!SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 19:02 Uglavnom, da se vratim temi, sta ja sad dobijam s ovim, 53.45KM vise u djep![]()
![]()
Osvrni se malo oko nas i po evropi i informiši o cijenama. To je cijena za televiziju i internet. Kvalitet interneta i EON je top u evropi a plaćamo ubjedljivo najnižu cijenu.
Nije to baš druže tako. Uzmi za primjer članice EU u našem komšiluku Hrvatsku i Sloveniju. Imaju bolju i jeftiniju ponudu od nas a o životnom standardu naročito Slovenije ne treba ni pričati.
Hvala, sad ne moze u zadnja 4 dana ni 35/15 Mbps, al' dok ne stuca novi tv ne smeta. Uglavnom, bice ovdje pauza od najmanje 3 mjeseca, a poslije... vidjecemo.MTV wrote: ↑26/03/2026 20:55Sretno u peMziji...SpoilerShowsemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:20Zahvaljujuci @irac300 upadoh u "jednu" grupu na fejsthepljucpljuc, ima nas 629 clanova, novi se vise ne primaju, takva politika grupe do daljnjeg.
Ja bi vala otkazao ono sto ne moze net brze od 90ak Mbps...
Vidis ja to uradih jos prije 2 godine, nepozalih do dana danas ni sekunde jos sa 500 povecase na 650 Mbps. Hvala him![]()
Zdravo @House i @Maharadza,
Isti sam vrlo vrlo rijetko na tom pdf pisemsemirsar wrote: ↑26/03/2026 20:37WoooW, ko bi rek'o, ha... inace ja ti na forumu ordiniram jos od 2003g. Ovo mi je tek drugi nick, prvi je zaplatio jos na politici, vi's da me tamo nejma, i rahatniji sam.![]()
Uzeo sam njih ali i šire za primjer. Za 30€ internet i sav sport svijeta ima samo kod nas.dembele wrote: ↑26/03/2026 21:07Nije to baš druže tako. Uzmi za primjer članice EU u našem komšiluku Hrvatsku i Sloveniju. Imaju bolju i jeftiniju ponudu od nas a o životnom standardu naročito Slovenije ne treba ni pričati.