Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ako misliš na Volva, ja bar očekujem da auto bude u pristojnom stanju kad već kupujem donekle egzotiku jer ih na našim cestama nema, a kako je skrpljeno govori i sama činjenica da hauba strši cenat a šta je ispod ko zna. A eto ti i elaborat commentadorea na tog nazovi gazduSodom1 wrote:Sta fali nije milion maraka,
30 godina auto i ocekuje se da bude novo![]()
pa nije ti kasno da ga nadjes... milju sam spreman da izujem ,ako stanje karoserije nije bas odron... unutrasnjost ne mora imati osim instrument table,kao ni branike...papiri su pozeljni,ali nije pod moranje.commendatore wrote:PS vaki je fijat 128S bio godinama u rodjakovoj garazi i onda je sapatom nesto.... steta sto tad nisam znao da ga treba bitanga da i ja nesto na njemu zaradim
bitanga_sa_otesa wrote:pa nije ti kasno da ga nadjes... milju sam spreman da izujem ,ako stanje karoserije nije bas odron... unutrasnjost ne mora imati osim instrument table,kao ni branike...papiri su pozeljni,ali nije pod moranje.commendatore wrote:PS vaki je fijat 128S bio godinama u rodjakovoj garazi i onda je sapatom nesto.... steta sto tad nisam znao da ga treba bitanga da i ja nesto na njemu zaradim
znam i ja jebat - al nemam para da jebem koga hocupink floydd wrote:znam i ja ovo,,,pi*kin dim, samo nemam alata![]()
konektovan wrote:

mogla je josbitanga_sa_otesa wrote:amar1994 wrote:https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BB66AFF

Ko je gazda? Pehare?Throttle wrote:Ako misliš na Volva, ja bar očekujem da auto bude u pristojnom stanju kad već kupujem donekle egzotiku jer ih na našim cestama nema, a kako je skrpljeno govori i sama činjenica da hauba strši cenat a šta je ispod ko zna. A eto ti i elaborat commentadorea na tog nazovi gazduSodom1 wrote:Sta fali nije milion maraka,
Gledao sam ja prošle godine za prijatelja iz drugog grada jednu s60 kod njih jer je imao neke zahtjeve vezane za motor i opremu, užasno stanje a cijena masna
Ma ja, talic_BataZiv_0809 wrote:Ko je gazda? Pehare?Throttle wrote:Ako misliš na Volva, ja bar očekujem da auto bude u pristojnom stanju kad već kupujem donekle egzotiku jer ih na našim cestama nema, a kako je skrpljeno govori i sama činjenica da hauba strši cenat a šta je ispod ko zna. A eto ti i elaborat commentadorea na tog nazovi gazduSodom1 wrote:Sta fali nije milion maraka,
Gledao sam ja prošle godine za prijatelja iz drugog grada jednu s60 kod njih jer je imao neke zahtjeve vezane za motor i opremu, užasno stanje a cijena masna
Oj al se ismijahThrottle wrote: Ma ja, talic

insomnia78 wrote: