Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28226 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je poljitićki propo ko jogi dušek u Drini
a trolovi vi sad nastavite hrakat svakoga ko ima mišljenje, a na kraju sve će biti jasno na idučim izborima
a trolovi vi sad nastavite hrakat svakoga ko ima mišljenje, a na kraju sve će biti jasno na idučim izborima
- It_is_a_Leclerc
#28227 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da li će ovo sad već evidentno političko mrtvorođenče da se definitivno vrati u SDP sa ovim "zajedničkim listama" ili ćemo morati svjedočiti još nizu panel emisija i diskusija o "važnosti ujedinjenja levičara u FBiH (a zapravo među Bošnjacima, jer tu i takvu levicu niko živ ne podržava izvan par kantona u FBIH). Mislim da bi time ova nakupina kukavica koji bježe od odgovornosti i definitivno izgubila smisao svakog postojanja.
Tražili i dobili povjerenje od nas na priču - mi smo prave socijaldemokrate - i onda, čim su shvatili da ništa ne znaju i ne mogu, brže - bolje u asimilaciju sa istim onim koje je Željko Komšić u Tuzli, u Mejdanu, na predizbornom skupu nazvao, citiram, izdajnicima socijaldemokratije.
Tražili i dobili povjerenje od nas na priču - mi smo prave socijaldemokrate - i onda, čim su shvatili da ništa ne znaju i ne mogu, brže - bolje u asimilaciju sa istim onim koje je Željko Komšić u Tuzli, u Mejdanu, na predizbornom skupu nazvao, citiram, izdajnicima socijaldemokratije.
- skupljac_zeljeza
#28228 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najgore je to što se trenutno predstavljaju kao opozicija koja može preuzeti vlast. U uređenijim demokratskim društvima opozicija jeste faktor koji koriguje poziciju u interesu države i naroda i kao prijetnja da ih zamijeni. Mogu li ovi to?It_is_a_Leclerc wrote:Da li će ovo sad već evidentno političko mrtvorođenče da se definitivno vrati u SDP sa ovim "zajedničkim listama" ili ćemo morati svjedočiti još nizu panel emisija i diskusija o "važnosti ujedinjenja levičara u FBiH (a zapravo među Bošnjacima, jer tu i takvu levicu niko živ ne podržava izvan par kantona u FBIH). Mislim da bi time ova nakupina kukavica koji bježe od odgovornosti i definitivno izgubila smisao svakog postojanja.
-
45cents
#28229 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ovdje dolazi neko od članova DF-a, ne bi bilo loše preporučiti potpuno presabiranje DF-a, od vrha ka članovima. Pitanja bi bila jednostavna - šta smo htjeli uopšte, šta je naša misija, kakva je razlika između Bakira i Čovića, itd.
Amerikanci to često koriste, i takve sastnake na kojima se presabiru nazivaju "povlačenje" (retreat).
Bolje i to, nego se ovako prosipati: http://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljko-k ... /151031087
Amerikanci to često koriste, i takve sastnake na kojima se presabiru nazivaju "povlačenje" (retreat).
Bolje i to, nego se ovako prosipati: http://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljko-k ... /151031087
-
Innovation
#28230 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moj patriotizam je samo moja stvar. I nikoga drugog. To nema veze sa politikom ili političarima, nego sa činjenicom da sam ovdje rođen i da mi samo ova zemlja može biti domovina. To nikada niko, i da hoće, ne može promijeniti.
- It_is_a_Leclerc
#28231 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel rekao da ce koga lupiti po prstima i tako to
-
HM 2011
#28232 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Innovation wrote:Moj patriotizam je samo moja stvar. I nikoga drugog. To nema veze sa politikom ili političarima, nego sa činjenicom da sam ovdje rođen i da mi samo ova zemlja može biti domovina. To nikada niko, i da hoće, ne može promijeniti.
Zelko Komsic je hrvat.
Zeljko Komsic se bori protiv hrvatske dominacije u hercegovini.
Zeljko Komsic hrvat trazi glasove bosnjaka u Bosni da bi mogao i dalje da se bori iz Bosne protiv hrvatske dominacije u hercegovini.
hrvqt u borbi hrvata trazi pomoc bosnjaka koji ako mu pomognu pojacati ce dominaciju hrvata - nece usporiti niti umanjiti bilo sta nago samo pojacati.
nastavak ublehe u sljedecem clanku.
(Samo podrzavati SDA na svim nivoima)
-
StupskaBitanga
#28233 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U SDA je spas
što bi naš sin a i njegov babo nacije rekao da nema ljudi poput njega, Zvidzića i Novalića (najava intervjuua na HayatTV)

što bi naš sin a i njegov babo nacije rekao da nema ljudi poput njega, Zvidzića i Novalića (najava intervjuua na HayatTV)
- Better Man
#28234 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti nemaš pravo, niti morala da komentarišeš Željka Komšića. Eno ti tvoja fašstiko - kriminalna SADa i ratno - zločinačka HDZ koja vam je glavi partner u kriminalu i krađi itd.HM 2011 wrote:Innovation wrote:Moj patriotizam je samo moja stvar. I nikoga drugog. To nema veze sa politikom ili političarima, nego sa činjenicom da sam ovdje rođen i da mi samo ova zemlja može biti domovina. To nikada niko, i da hoće, ne može promijeniti.
Zelko Komsic je hrvat.
Zeljko Komsic hrvat trazi glasove bosnjaka u Bosni da bi mogao i dalje da se bori iz Bosne protiv hrvatske dominacije u hercegovini.
hrvqt u borbi hrvata trazi pomoc bosnjaka koji ako mu pomognu pojacati ce dominaciju hrvata - nece usporiti niti umanjiti bilo sta nago samo pojacati.
(Samo podrzavati SDA na svim nivoima)
-
HM 2011
#28235 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Better Man wrote:[quote="HM 2011"
Zelko Komsic je hrvat.
(Samo podrzavati SDA na svim nivoima)[/quote]
Ti nemaš pravo, niti morala da komentarišeš Željka Komšića. Eno ti tvoja fašstiko - kriminalna SADa i ratno - zločinačka HDZ koja vam je glavi partner u kriminalu i krađi itd.[/quote]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kao prvo da bi mogao komentarisati o nečijem moralu i moralnim kvalitetama, moraš dobro znati o kome komentarišeš - a to dobro govori o tvome moralu i tvojim standardima morala - ali nije mjesto niti vrijeme pa eto....
Kao drugo - pravo da nešto komentarišem, mi ti definitivno ne možeš dati niti oduzeti - možeš skupljati novac da mi doniraš novac - tj. da mi platiš da se zabavim sa nekim razvojnim projektima i slično uz uvjet da ne komentarišem na forumima niti javno o političkim pitanjima, ali ovako, ne ide i to mi nije žao - jako mi je drago što je tako....
Moja SDA nije fašističko kriminalna - to si ti i ideologija koju predstavljaš, vjerovao ili ne.....
ja niti SDA nisam-nismo spočitavao/li niti fašizam niti totalitarizam (osim idejni) bilo kome, međutim ti i takvi kao ti non stop spočitavate svima drugima sve što vama lično ne odgovara 8iz više subjektivnih nego objektivnih razloga) dok pokušavate da dirigujete šta bi se trebalo i smjelo govoriti i misliti - ukratko, imaš goru matricu ideološke represije od ISIL-a......
Pokušavaj i dalje nastaviti sa ublehama i podržavati ublehaše - ne brini se tu sam..... skromno, pod pseudonimom - jer ipak znam o kakvim se čmarčićima radi kada je u pitanju borba za bolje sutra.....
Potpis:
Bitno je biti bošnjak,
U jedinstvu je snaga...
- gospodja profiterka
#28236 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Aaaaa, neeema povratka. Ako Nikšić želi otjerati najvjernije glasače, bujrum, neka ih primi nazad. Ali niko moj, nikada više, dok dišemo i trzamo nogom, neće glasati za SDP ako te trojance prime nazad po bilo kojem ključu.It_is_a_Leclerc wrote:Da li će ovo sad već evidentno političko mrtvorođenče da se definitivno vrati u SDP sa ovim "zajedničkim listama" ili ćemo morati svjedočiti još nizu panel emisija i diskusija o "važnosti ujedinjenja levičara u FBiH (a zapravo među Bošnjacima, jer tu i takvu levicu niko živ ne podržava izvan par kantona u FBIH). Mislim da bi time ova nakupina kukavica koji bježe od odgovornosti i definitivno izgubila smisao svakog postojanja.
To da bude jasno.
- gospodja profiterka
#28237 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dakle... dosta te je bilo. Dosta si pljuvao i bljuvao po ljudima koji svojih 8-9 sati pošteno odgule i žive od svoga rada, i ne idu skijati o trošku naroda, i ne dovode kume i kumove s diplomom iz Donjih Prdića da upravljaju državom, i ne mašu kostima svojih najbližih, kojih imaju nažalost, svaki put kad ih neko pozove na red, i ne izvlače nepismene čaršijske probisvijete iz kafana da ravnaju kulturom, i ne prodaju se za šaku pilava prvom ko naiđe, i ne šuruju sa Zikom Turkovićem za šaku usranih, krvavih maraka, i ne daju guze vlasnicima šoping centara za jedan krug u skupom autu...lerdi wrote:Ako si se prepoznao u mom postu znači da je imao efekta. Ipak post zaista nije imao cilj nikoga da uvrijedi, iako razumijem da se nekim ljudima najlakše uvrijediti, već da pojedincima koji opsjedaju ovu temu kažem da neko ko provodi dane piskarajući i skakajući po forumu jednostavno nije dovoljno relevantan da priča o stvarima iz realnog svijeta. Smiješno je pričati da su ti drugi krivi što jedeš govna dok ti provodiš po 15 sati na forumu. Uz to analiziraš informacije koje dolaze iz naših medija što znači da si već na jedno oko slijep. Izađite vani i malo se aktivirajte. Pokušajte promjeniti svijet oko sebe ako vam se ne sviđa kad već imate rješenje za sve probleme koliko vidim po priči.It_is_a_Leclerc wrote:Hihihihi
Anketa Face TV-a je ona koja je predviđala pobjedu S BiH na izborima![]()
Dabogda i vi imali sudbinu SBiH.![]()
A ovo što vrijeđate druge učesnike je znak slabosti i očaja. Sram da vas bude.
već rade i misle i ne daju da ih više iko, ikada, ikako napravi idiotima.
Post prijavljen, jašta radi. Zaradio si trajnog bana odavno.
- kamen spoticanja
#28238 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SupeeeeerVidal89 wrote:
da im bakir prepusti sve poluge vlasti...odmah
- gospodja profiterka
#28239 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Namah, ne trebaju izbori. Samo džaba pare bacamo.kamen spoticanja wrote:SupeeeeerVidal89 wrote:
da im bakir prepusti sve poluge vlasti...odmah
- Better Man
#28240 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To ti misliš da tvoja stranka nije, ali jeste. Dosadašnjim svojim djelovanjem je itekako to višestruko pokazala i potvrdila.HM 2011 wrote:
Kao prvo da bi mogao komentarisati o nečijem moralu i moralnim kvalitetama, moraš dobro znati o kome komentarišeš - a to dobro govori o tvome moralu i tvojim standardima morala - ali nije mjesto niti vrijeme pa eto....
Kao drugo - pravo da nešto komentarišem, mi ti definitivno ne možeš dati niti oduzeti - možeš skupljati novac da mi doniraš novac - tj. da mi platiš da se zabavim sa nekim razvojnim projektima i slično uz uvjet da ne komentarišem na forumima niti javno o političkim pitanjima, ali ovako, ne ide i to mi nije žao - jako mi je drago što je tako....
Moja SDA nije fašističko kriminalna - to si ti i ideologija koju predstavljaš, vjerovao ili ne.....
ja niti SDA nisam-nismo spočitavao/li niti fašizam niti totalitarizam (osim idejni) bilo kome, međutim ti i takvi kao ti non stop spočitavate svima drugima sve što vama lično ne odgovara 8iz više subjektivnih nego objektivnih razloga) dok pokušavate da dirigujete šta bi se trebalo i smjelo govoriti i misliti - ukratko, imaš goru matricu ideološke represije od ISIL-a......
Pokušavaj i dalje nastaviti sa ublehama i podržavati ublehaše - ne brini se tu sam..... skromno, pod pseudonimom - jer ipak znam o kakvim se čmarčićima radi kada je u pitanju borba za bolje sutra.....
Potpis:
Bitno je biti bošnjak,
U jedinstvu je snaga...
- Maystor
#28241 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Što bi nadrealisti rekli, Hamo vidi joj glave

"Članice Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Centralnoevropske inicijative (PSCEI) Monika Tomić i Maja Gasal-Vražalica učestvovat će danas na sastanku Komiteta za kulturu PSCEI u Rimu."
Ovo je jedno pedeseto putavanje o državnom trošku DF-ove članice za neki q*rac-palac Maje Gasal.
Meni da prostite, nije problem ni Suljagić ni Bajrović koliko je problem ova Maja. Budala u našoj politici nikad nije manjkalo, kao ni bolesno ambicioznih narcisoidnih kretena - svaka stranka ima svoga Suljagu i bar pedeset Ajfona. Maja je paradigma DF-a. Mrtvi anonimus, sa CV-jem koji sadrži ime, prezime i JMBG: turio je Ljeljko Skijaš na kompenzacionu listu, pa uleti Maja u državni parlament sa brojem glasova koji joj ne bi bio dovoljan ni da uđe u savjet mjesne zajednice Širokača. SDA mudro prepoznala potencijal u Maji, pa digla ruke da je ubace u ovu komisiju i po bijelom svijetu pokazuje kakav su to projekat osmislili ovdje. Upoznajte Maju!

"Članice Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Centralnoevropske inicijative (PSCEI) Monika Tomić i Maja Gasal-Vražalica učestvovat će danas na sastanku Komiteta za kulturu PSCEI u Rimu."
Ovo je jedno pedeseto putavanje o državnom trošku DF-ove članice za neki q*rac-palac Maje Gasal.
Meni da prostite, nije problem ni Suljagić ni Bajrović koliko je problem ova Maja. Budala u našoj politici nikad nije manjkalo, kao ni bolesno ambicioznih narcisoidnih kretena - svaka stranka ima svoga Suljagu i bar pedeset Ajfona. Maja je paradigma DF-a. Mrtvi anonimus, sa CV-jem koji sadrži ime, prezime i JMBG: turio je Ljeljko Skijaš na kompenzacionu listu, pa uleti Maja u državni parlament sa brojem glasova koji joj ne bi bio dovoljan ni da uđe u savjet mjesne zajednice Širokača. SDA mudro prepoznala potencijal u Maji, pa digla ruke da je ubace u ovu komisiju i po bijelom svijetu pokazuje kakav su to projekat osmislili ovdje. Upoznajte Maju!
- Dozer
#28242 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nije ova Maja za ne bacit pod sebe 
- lerdi
#28243 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da upravo sam to htio reči. Ljudi raspravljaju od 12 do 15 sati za ništa, dok neki rade 7-8 sati za dobre pare. Da, upravo sam to htio reči.Corto Maltese wrote:Hoće da kažeš da ima ljudi koji više vremena provode neplaćeno raspravljajući o DF, nego što poslanici DF po raznim skupštinama provode na svojim dobro plaćenim radnim mjestima?lerdi wrote: Ako si se prepoznao u mom postu znači da je imao efekta. Ipak post zaista nije imao cilj nikoga da uvrijedi, iako razumijem da se nekim ljudima najlakše uvrijediti, već da pojedincima koji opsjedaju ovu temu kažem da neko ko provodi dane piskarajući i skakajući po forumu jednostavno nije dovoljno relevantan da priča o stvarima iz realnog svijeta. Smiješno je pričati da su ti drugi krivi što jedeš govna dok ti provodiš po 15 sati na forumu. Uz to analiziraš informacije koje dolaze iz naših medija što znači da si već na jedno oko slijep. Izađite vani i malo se aktivirajte. Pokušajte promjeniti svijet oko sebe ako vam se ne sviđa kad već imate rješenje za sve probleme koliko vidim po priči.
Potpuno si u pravu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28244 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
uz ovakvo ponašanje, idući je trajni.Vidal89 wrote:Opet standardna ekipa klauna na djelu, samo se nas zabavljajte pa cete go*na poslije jesti
Predlazem da ohladite s ove teme vi koji niste simpatizeri DF i da se preselite u svoje, tamo se ujedinite nek vam HM mozak ispira na predavanjima.
Al mogu da zamislim samo kako jadno izgledate, dok ovoliko vremena imate da pocitav dan provodite ovdje debeli pacenici, prvo se okupajte pa ovdje dodjite nesto napisati. Al ne vi ste nehljebi zesci molite roditelje za 2KM
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Vidal89
mjesec
- ultima_palabra
#28245 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je kao 2014. kad su nas SDP-ovci uvjeravali da vjerujemo njima umjesto vlastitim očima. Znamo kako je to završilo... samo su oni ipak imali 4 godine da se namire, a vi niste ni godinu nagurali, i već izgubili kredibilitet.lerdi wrote: Ako ćemo iskreno jedete govna jer vam je vrhunac aktivizma pljuvanje po svemu i svima dok ste zavaljeni kući u kauču. Naravno sve to potpuno anonimno na forumu. Kako ozbiljno shvatiti bilo koga od vas koji po čitav dan provodite na forumu? Popustite malo tastature i izađite vani na zrak.
Ovaj forum je uvijek bio dobar barometar popularnosti "građansko-lijevih" stranaka. A "no lifer" argument je općenito najslabiji argument na internetu, uz ispravljanje gramatike.
- Banksy
#28246 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo tako, sad nek ih jedu.Vidal89 wrote:
Opet standardna ekipa klauna na djelu, samo se nas zabavljajte pa cete go*na poslije jesti.
Željko Komšić za Klix.ba: Neću pristati da igram po Čovićevim nacionalističkim pravilima
Predizborni ‘deal’ Komšića i Čovića
Čović i Komšić u Širokom Brijegu dogovorili da će Hrvati ipak sami izabrati člana Predsjedništva
Pojašnjavajući razloge buntovničkoga i naprasnoga napuštanja Demokratske fronte, gotovo na pragu kandidature za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, Damir Marjanović je razotkrio tajnu, misteriozni sastanak “ljutih neprijatelja” u “širokom hercegovačkom gradu”.
Na sastanku Komšića i Čovića dogovoreno je kako ''Hrvatima neće nitko drugi birati predstavnike u vlasti''.
- Cilj je relaksacija odnosa između Bošnjaka i Hrvata i stabilizacija prilika u BiH, objasnio je sam Komšić.
- Banksy
#28247 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo tako, isto tvrdim.gospodja profiterka wrote: Aaaaa, neeema povratka. Ako Nikšić želi otjerati najvjernije glasače, bujrum, neka ih primi nazad. Ali niko moj, nikada više, dok dišemo i trzamo nogom, neće glasati za SDP ako te trojance prime nazad po bilo kojem ključu.
To da bude jasno.
S Nikšićem ili bez njega, sutra ili za 10 godina, SDP se može transformirati i preživjeti. Prime li ovaj ološ nazad, dodatno urušavaju svoj svakako narušen status i kredibilitet.
-
VjecitiStudent
#28248 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odakle vam ideja da se SDP može transformisati?Banksy wrote:Upravo tako, isto tvrdim.gospodja profiterka wrote: Aaaaa, neeema povratka. Ako Nikšić želi otjerati najvjernije glasače, bujrum, neka ih primi nazad. Ali niko moj, nikada više, dok dišemo i trzamo nogom, neće glasati za SDP ako te trojance prime nazad po bilo kojem ključu.
To da bude jasno.
S Nikšićem ili bez njega, sutra ili za 10 godina, SDP se može transformirati i preživjeti. Prime li ovaj ološ nazad, dodatno urušavaju svoj svakako narušen status i kredibilitet.
- Banksy
#28249 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uvijek postoji i teoretska mogućnost. SDP je velika stranka, s jakom, godinama bildanom infrastukturom i odanim, skoro slijepim članstvom. Kako god je profilirali u budućnosti i koliko god se srozali - a niže od ovog vjerujem da ne može - neće nestati. To je vrijedno duže priče, ali nije tema.VjecitiStudent wrote:Odakle vam ideja da se SDP može transformisati?Banksy wrote:Upravo tako, isto tvrdim.gospodja profiterka wrote: Aaaaa, neeema povratka. Ako Nikšić želi otjerati najvjernije glasače, bujrum, neka ih primi nazad. Ali niko moj, nikada više, dok dišemo i trzamo nogom, neće glasati za SDP ako te trojance prime nazad po bilo kojem ključu.
To da bude jasno.
- lerdi
#28250 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A evo i kraljice majke. Nemoj me molim te prijavljivati jer ako me banuju moj život će izgubiti svaki smisao.gospodja profiterka wrote:Dakle... dosta te je bilo. Dosta si pljuvao i bljuvao po ljudima koji svojih 8-9 sati pošteno odgule i žive od svoga rada, i ne idu skijati o trošku naroda, i ne dovode kume i kumove s diplomom iz Donjih Prdića da upravljaju državom, i ne mašu kostima svojih najbližih, kojih imaju nažalost, svaki put kad ih neko pozove na red, i ne izvlače nepismene čaršijske probisvijete iz kafana da ravnaju kulturom, i ne prodaju se za šaku pilava prvom ko naiđe, i ne šuruju sa Zikom Turkovićem za šaku usranih, krvavih maraka, i ne daju guze vlasnicima šoping centara za jedan krug u skupom autu...lerdi wrote:Ako si se prepoznao u mom postu znači da je imao efekta. Ipak post zaista nije imao cilj nikoga da uvrijedi, iako razumijem da se nekim ljudima najlakše uvrijediti, već da pojedincima koji opsjedaju ovu temu kažem da neko ko provodi dane piskarajući i skakajući po forumu jednostavno nije dovoljno relevantan da priča o stvarima iz realnog svijeta. Smiješno je pričati da su ti drugi krivi što jedeš govna dok ti provodiš po 15 sati na forumu. Uz to analiziraš informacije koje dolaze iz naših medija što znači da si već na jedno oko slijep. Izađite vani i malo se aktivirajte. Pokušajte promjeniti svijet oko sebe ako vam se ne sviđa kad već imate rješenje za sve probleme koliko vidim po priči.It_is_a_Leclerc wrote:Hihihihi
Anketa Face TV-a je ona koja je predviđala pobjedu S BiH na izborima![]()
Dabogda i vi imali sudbinu SBiH.![]()
A ovo što vrijeđate druge učesnike je znak slabosti i očaja. Sram da vas bude.
već rade i misle i ne daju da ih više iko, ikada, ikako napravi idiotima.
Post prijavljen, jašta radi. Zaradio si trajnog bana odavno.
Slika i prilika ovih o kojim sam pričao. Najgore što im se može desiti je da ih banuju sa foruma. Kraljice majko neko ko radi pošteno 8-9 sati nema vremena provoditi 15 sati na forumu. Onaj ko provodi toliko vrijeme na forumu ili je nezaposlen pa ima viška vremena, ili je zaposlen ali ne odrađuje posao pošteno kako ti gore navede jer mu sigurno u opisu poslova ne stoji "forumanje", ili je plačeni element kojem je to zaista posao. Od svih nabrojanih jedino imam razumjevanja za ove prve ali i njima bi bilo kud i kamo pametnije da se malo aktiviraju jer se ovdje neće hljeba najesti. Pljuvanje i blačenje svega i svačega opet će se kao i svaki put obiti najviše njima o glavu. Kad skontaju da se moraju sami podići i nešto uraditi bit će nam svima puno bolje. Zato patetiku o ljudima koji krvavo rade 8-9 sati pa dođu da bace koju na forum ostavi za nekoga drugog jer takvi nakon rada nažalost nemaju snage ni da pritisnu dugme da se uloguju na forum.