Dešavanja u Srbiji

Ras Al Ghul

#28201 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

res publica wrote:Izvin'te, ali pretjerujete, a možda malo i lupetate. Iz ove rečenice: “Od 1995. je porastao broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine. I posle kažu da Plavi šlemovi tamo nisu ništa radili?”, ne može se izvesti zaključak da je on mislio na silovane žene. Niti da je mislio na čin silovanja. Može biti obična švaleracija ili zaljubljivanje i slično, možda i prostituisanje, što može biti sprdnja sa svim bosanskim ženama, ali nije izrugivanje onim koje su bile silovane.
I na kraju krajeva, dovode se u vezu Bosanke i Plavi šljemovi - pa jesu li to Plavi šljemovi ovdje ozloglašeni kao glavni silovatelji, pa da ta navedena veza implicira samo to - silovanje?
Naravno da nisu, pa zato ova kampanja protiv Ivanovića je čista zlonamjernost.
Valjda bude pres Pičkoustog, pa nam on konačnu presudu donese. A do tada da Bog da, da mu slične viceve o ženi pričali, dijete neću da mu spominjem, kao on u svojoj šali, mamicu mu jebem!
res publica

#28202 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by res publica »

DeutscheAusweis wrote: Kakva kampanja...hobit si umislio da je komičar a isp'o glup ko qrac. Ne bi mu bio u koži jer do kraja svoje karijere bojat će se svoje sjene, a svaki telefonski poziv će mu sigurno stvarati srčane tegobe...

Nego rest, hajd budi mangup pa te "Niche zavjere" probaj proturit kod Pere L. Pa da vidiš kako Musa dere jarca, nego si ovde zaštićen k'o medo sa podočnjacima..
I to što je "umislio" da je komičar, valjda implicira da čovjek nije imao zle namjere, nego mu možda omakla nevješta šala.
A sjeti se Predraga Lucića i one njegove "Ići, mići, Ahmići". Ista stvar, čovjek je čak i pun razumjevanja za Bošnjake i Bosance, a napadalo ga se iz čistog nerazumjevanja, ili želje da se ne razumije, ono što je on htio da kaže.
res publica

#28203 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by res publica »

Ras Al Ghul wrote: Valjda bude pres Pičkoustog, pa nam on konačnu presudu donese. A do tada da Bog da, da mu slične viceve o ženi pričali, dijete neću da mu spominjem, kao on u svojoj šali, mamicu mu jebem!
Daj čovječe prije nego što opet nešto opsuješ ili optužiš nekoga za nešto, barem odgovori na pitanje: jesu li to plavi šljemovi ovdje poznati kao silovatelji, pa kad neko dovede žene u vezu sa njima, obavezno mora da je mislio na silovanje? :roll:
Eto, samo to me zanima...
Ras Al Ghul

#28204 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

res publica wrote:
Ras Al Ghul wrote: Valjda bude pres Pičkoustog, pa nam on konačnu presudu donese. A do tada da Bog da, da mu slične viceve o ženi pričali, dijete neću da mu spominjem, kao on u svojoj šali, mamicu mu jebem!
Daj čovječe prije nego što opet nešto opsuješ ili optužiš nekoga za nešto, barem odgovori na pitanje: jesu li to plavi šljemovi ovdje poznati kao silovatelji, pa kad neko dovede žene u vezu sa njima, obavezno mora da je mislio na silovanje? :roll:
Pravedniče, on je za mene mrtav, samo čekam Pičkoustog da donese presudu!
spreca

#28205 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

res publica wrote:
a ono petnaestogdisnjakinje ti ne para usi?
res publica

#28206 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by res publica »

spreca wrote: a ono petnaestogdisnjakinje ti ne para usi?
Ne, u ovom kontekstu ne para...
A sad uzmimo u obzir ovo "OD 1995..."! Šta je to od 1995. u Bosni? Mir! Što je još jedan pokazatelj da nije mislio na ratna silovanja. Tada je došao IFOR, što je po njemu isto što i Plavi šljemovi. Ne zna čovjek.
I neki dolaze iz zemalja u kojima je 15 godina zakonita dob za stupanje u seksualne odnose. Pa se može reći da se zezao i sa njihovim običajem.

Sve u svemu, ništa ne ukazuje na to da je čovjek mislio vrijeđati žene žrtve silovanja, ali to nikog ne zanima. Nikog ne zanima da prouči mali što je to on ustvari rekao. Neki pametnjaković se sjetio da ga prozove, još uz to je Srbin, pa je pogodno reći da je kao i ostali Srbi, četnik i tako dalje.... Hajka je krenula, emisija "ja biram goste" posvetila jednu temu tome, niko nema dilemu da je to vrijeđanje žrtava silovanja.
Ja samo mogu reći na osnovu svega uzetog u obzir, da onaj ko učestvuje u hajci, uključujući i spomenutog Lukovića za mene je idiot.
Danguba

#28207 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

ti u ulozi advokata ivanovica?
spreca

#28208 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

res publica wrote:
A sad uzmimo u obzir ovo "OD 1995..."! Šta je to od 1995. u Bosni? Mir! Što je još jedan pokazatelj da nije mislio na ratna silovanja. Tada je došao IFOR, što je po njemu isto što i Plavi šljemovi. Ne zna čovjek.
I neki dolaze iz zemalja u kojima je 15 godina zakonita dob za stupanje u seksualne odnose. Pa se može reći da se zezao i sa njihovim običajem.

Sve u svemu, ništa ne ukazuje na to da je čovjek mislio vrijeđati žene žrtve silovanja, ali to nikog ne zanima. Nikog ne zanima da prouči mali što je to on ustvari rekao. Neki pametnjaković se sjetio da ga prozove, još uz to je Srbin, pa je pogodno reći da je kao i ostali Srbi, četnik i tako dalje.... Hajka je krenula, emisija "ja biram goste" posvetila jednu temu tome, niko nema dilemu da je to vrijeđanje žrtava silovanja.
Ja samo mogu reći na osnovu svega uzetog u obzir, da onaj ko učestvuje u hajci, uključujući i spomenutog Lukovića za mene je idiot.
sta reci osim sto pricas gluposti..........toliko koliko ga ti branis ni on sam se ne brani....to ti nista ne govori
vivaldi

#28209 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

vic mu je morbidan na sta god da je mislio.

a jorgovanka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Altair_SA

#28210 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Altair_SA »

Sve i da nije mislio na silovane djevojcice, neumjesno je zbijati sale na necemu sto, sve i da je istina, nije nikako za zajebanciju. A posto znamo da to realno nije tacno, niti da ima masovno 14-15 godisnjih trudnica ovdje, znaci klasicno majmun zeli da nase djevojcice predstavi kao kurve. Mada citah negdje da mu je Ceca prijateljica, i da je, zbog onog skorasnjeg svjedocenja o silovanju Bosnajkinje od strane Arkana, malo ovako zelio da omalovazi i ponizi zrtve silovanja. Nije mogao bas otvoreno, pa ovako nesto upakovano. Kao od 1995. (zanimljivo gdje bas tu godinu), da ne bude sutra da je ismijavao zrtve silovanja u ratu, nego eto, vidite, bosnjacke djevojcice su kurave vec sa 15 i to je kod njih normalno, a iza publika crkava od smjeha. A usput, pa kad su tako kurave vec sa 15, znaci nisu to postale preko noci, nego su i u periodu 1992-1995. dobrovoljno pristajale da imaju seksualne odnose sa srBskim junacima. Ukratko, nije bilo silovanja u ratu, to bosnjacke zene lazno optuzuju srBske junacine, jer vidite kakve su one, normalno im je da se prodaju vec sa 15 godina i da ih vec sa 15 imas tonu koje su u, sta ja znam, 8. ili 9. mjesecu trudnoce. Morbidno i jadno.

A cuj ovoga sto ga brani... pazi, nevjesta sala... :roll: ma super su mu sale... o silovanju djevojcica, o masovnoj prostituciji bosnjackih djevojcica (naravno izmisljenoj), o, kako je rekao ranije u jednoj "sali", "siptarskim govnima", o pozivanju Al Kaide da ubija Hrvate i td... to su, pazi sad, male nevjeste sale.... bravo, svaka cast. Pa idioti su bas oni koji ne vide nista lose u ovome, nista strasno i nesto sasvim bezazleno. Idioti su oni koji mogu braniti ovog malog fasistu, a njemu nije ovo prvi put i nije neki izolovan ispad, njemu su takve "sale" ko dobar dan.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28211 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

ivanović i šešelj
jedan komičar i jedan ozbilja

i šešelj je tako pravio šale zahrđale kašike i salata i slično
ima i goci bend i ostala slična gamad pjesama o djevojćicama i ženama u istom fazonu kao dvojica pomenutih krmaka fašističkih

svi svoje performanse izvode javno i slobodno sa velikim ponosom i uz odobravanje i na opštu radost javnosti i publike u srbiji i dijelu bih
Sezam

#28212 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

res publica wrote:

Tipicno salonjerosko zamucivanje vode.

Morate shvatiti jednu stvar, cetalji i ostali Srbofili, nikad vise se necete moci zajebavati sa Bosnjacima. Nikad.
Mohamad Sissoko

#28213 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Mohamad Sissoko »

Još su mi veći debili ovi sad što mu prijete smrću, napravice od ovog idiota žrtvu.I u nas morona kamara :-)
spreca

#28214 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Mohamad Sissoko wrote:Još su mi veći debili ovi sad što mu prijete smrću, napravice od ovog idiota žrtvu.I u nas morona kamara :-)
:thumbup: ............dobra ona stara izreka.........nediraj ono sto smrdi..........nek potraze one koji su silovali...to bi im bilo pametnije.........
Sezam

#28215 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

Mohamad Sissoko wrote:Još su mi veći debili ovi sad što mu prijete smrću, napravice od ovog idiota žrtvu.I u nas morona kamara :-)
To sa prijetnjama smrcu je stvar za policiju, ali ko mu jebe mater, zaiskao je, eto mu ga.

Nema vise zajebancije sa Bosnjacima, upamtite cetalji.
mO k3

#28216 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Sezam wrote:
To sa prijetnjama smrcu je stvar za policiju, ali ko mu jebe mater, zaiskao je, eto mu ga.

:thumbup:
Jebo majku svoju koji je to debil , da nezna sliku i priliku kod nas u Bosni pa de ,ali jako dobro poznaje i jos praviti viceve neukusne samo govori o kojem se to cetniku sa dna kace radi .
Nisam/niti gledam ga ,ali kakva je bila reakcija publike??
Helena2014

#28218 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Helena2014 »

Mirjana Karanović: Gadi mi se Ivan Ivanović

Image

- Isto tako sam zgađena nad tom osobom. To što je ta osoba izgovorila, najviše govori o njemu i bezosjećajnosti, bezobzirnosti i primitivnosti, koje su očigledno ključne crte njegovog karaktera - kratko i jasno kazala je Karanović.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/149947/sramot ... RF9Fu.dpuf
Sezam

#28219 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

mO k3 wrote:
Sezam wrote:

:thumbup:
Jebo majku svoju koji je to debil , da nezna sliku i priliku kod nas u Bosni pa de ,ali jako dobro poznaje i jos praviti viceve neukusne samo govori o kojem se to cetniku sa dna kace radi .
Nisam/niti gledam ga ,ali kakva je bila reakcija publike??
Bilo im je SMESNO :oops: mada me ne bi zacudilo da je u pitanju onaj semafor koji im govori kad se trebaju smijati...

U vezi ovog cetnickog pseta, sve se to radi planski u cetnika...da je ovaj "vic" prosao bez reakcija, budi siguran da bi to pseto vec iduce hefte nastavilo sa sikanjiranjem zrtava rata u BiH, a sve u velikosrpskom dugorocnom cilju relavitiziranja genocida, silovanja, etnickih ciscenja i ostalih gadosti koje su Srbi cinili prije nekih 20 godina.

Zato bagri u svakoj prilici treba dati do znanja da vise nema zajebavanja sa Bosnjacima. A taj genocidni govnar nek sada trosi pare na tjelohranjitelje, taka mu nafaka, sta cu mu ja.
mO k3

#28220 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

@sezam :thumbup:
Kada dojde u Sarajevo a sigurno ce kada tada doci , treba mu u lice pljunuti mozda ga i sutnuti ko pasce , pas mu mater
CungaLunga

#28221 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CungaLunga »

Silovanje sa Ivanom Ivanovićem

Šta će uraditi srbijanska Republička radiodifuzna agencija, kad su u pitanju Ivan i "ivanovi"? Najvjerovatnije ništa. Što bi i uradili kada je bivši Fox, a sada Prva televizija, ionako izdašna krava muzara koja hrani brdo lezilebovića na sve strane.
Nije đavo da će je zbog tamo nekog Ivana i njegovih šala o silovanoj djeci zatvoriti. Ne budite smiješni. Naravno da neće.
Vjerovatnije je da će Ivanović dobiti ukor od svojih korporativnih šefova, da će se malo posuti pepelom po glavi, izviniti eventualno i –Teraj dalje, bate!

A još je vjerovatnije da se ništa neće desiti. Jebo Bosnu i silovanu djecu, jebo Albance. Ma jebo sve dok je visok šer i dok mase “dobrih komšija” ozarenih lica promatraju i frenetično aplaudiraju ksenofobičnim ispljuvcima.

Nego, ako je taj Ivanović neki džek, neka uplati kakvoj BiH udruzi za pomoć unesrećenoj djeci. Imamo ih. Ne mora zbog mene. Jebo mene. Ne mora ni zbog Prve televizije ni svog tima. Neka sam odreže koliko bi nekoj djevojčici koja drhti u sigurnoj kući trebalo. Koliko bi majci koja je izgubila svoje dijete u ratu trebalo? Koliko bi Albancu koji drži pekaru negdje na potezu od Subotice do Leskovca trebalo, dok u insomničnom stanju čuva ono malo bijede i razmišlja kako poslati djecu u školu? Golemo je to čak i za džeka Ivanovića. Ali i njegovo golemo za nekog će biti dovoljno.

Nego, kad se nekorektno šupamo, da vidimo dal’ je taj Ivanović “pička” ili čovjek.

Meni se svakako ono sa početka ne sviđa, ne samo zato što je uvredljivo i nije smiješno, nego zato što je naprosto glupo.
http://www.e-novine.com/stav/113100-Sil ... oviem.html
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28222 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

CungaLunga wrote:

Silovanje sa Ivanom Ivanovićem

Šta će uraditi srbijanska Republička radiodifuzna agencija, kad su u pitanju Ivan i "ivanovi"? Najvjerovatnije ništa. Što bi i uradili kada je bivši Fox, a sada Prva televizija, ionako izdašna krava muzara koja hrani brdo lezilebovića na sve strane.
Nije đavo da će je zbog tamo nekog Ivana i njegovih šala o silovanoj djeci zatvoriti. Ne budite smiješni. Naravno da neće.
Vjerovatnije je da će Ivanović dobiti ukor od svojih korporativnih šefova, da će se malo posuti pepelom po glavi, izviniti eventualno i –Teraj dalje, bate!

A još je vjerovatnije da se ništa neće desiti. Jebo Bosnu i silovanu djecu, jebo Albance. Ma jebo sve dok je visok šer i dok mase “dobrih komšija” ozarenih lica promatraju i frenetično aplaudiraju ksenofobičnim ispljuvcima.

Nego, ako je taj Ivanović neki džek, neka uplati kakvoj BiH udruzi za pomoć unesrećenoj djeci. Imamo ih. Ne mora zbog mene. Jebo mene. Ne mora ni zbog Prve televizije ni svog tima. Neka sam odreže koliko bi nekoj djevojčici koja drhti u sigurnoj kući trebalo. Koliko bi majci koja je izgubila svoje dijete u ratu trebalo? Koliko bi Albancu koji drži pekaru negdje na potezu od Subotice do Leskovca trebalo, dok u insomničnom stanju čuva ono malo bijede i razmišlja kako poslati djecu u školu? Golemo je to čak i za džeka Ivanovića. Ali i njegovo golemo za nekog će biti dovoljno.

Nego, kad se nekorektno šupamo, da vidimo dal’ je taj Ivanović “pička” ili čovjek.

Meni se svakako ono sa početka ne sviđa, ne samo zato što je uvredljivo i nije smiješno, nego zato što je naprosto glupo.
http://www.e-novine.com/stav/113100-Sil ... oviem.html

pici

#28223 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

"Rusija nam duguje,trpimo zbog nje"
Izvor: RTS, Tanjug

Beograd -- Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je trenutna situacija sa "Južnim tokom" veoma nepovoljna po zemlju i da mu liči na igru mačke i miša Istoka i Zapada.

"To već liči na igru mačke i miša između Istoka i Zapada u kojoj mi stradamo sa strane, kolateralno, i mi moramo o tome da razgovaramo ozbiljno i sa evropskim i sa ruskim partnerima", rekao je Nikolić na RTS.

On je naveo da će ministri razgovarati sa ruskim partnerima o situaciji u vezi sa "Južnim tokom" i da Srbija nikada ne može da ostane bez energenata za zimu.

"Toliko nam i Rusija duguje, jer i mi mnogo trpimo zbog Rusije. Štete koje ćemo imati nisu tolike kolike bi bile da uvedemo sankcije Rusiji", ocenio je Nikolić.

On je podsetio da je mesecima ukazivao na mogućnost da izgradnja "Južnog toka" bude obustavljena.

Prema njegovim rečima, nerealne su priče da će Srbija moći da se poveže preko Turske, Grčke i Makedonije, a daleko od toga da bi bio značajan izvor prihoda kao "Južni tok".
:place1: naguzišHe ruJe po miliJoniti put...dobili ste akumulatore za MIG-ove, šHa još hošte :oops: :mrgreen:

Image

hošteli ovog tate Ljube sinĆiĆa smjestit u Ćorku il će ko koštunjavi da dobije ordenje od Hamerikanaca :mrgreen:
stakasa

#28224 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stakasa »

Helena2014 wrote:Mirjana Karanović: Gadi mi se Ivan Ivanović

Image

- Isto tako sam zgađena nad tom osobom. To što je ta osoba izgovorila, najviše govori o njemu i bezosjećajnosti, bezobzirnosti i primitivnosti, koje su očigledno ključne crte njegovog karaktera - kratko i jasno kazala je Karanović.

Kakva je ovo velicina, i glumacka (Sena u Otac na sluzbenom putu je vrh preko kojeg se ne moze) i ljudska. Na stranu Ivanovic, ali ova zena je gromada
pici

#28225 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

stakasa wrote:
Helena2014 wrote:Mirjana Karanović: Gadi mi se Ivan Ivanović

Image

Kakva je ovo velicina, i glumacka (Sena u Otac na sluzbenom putu je vrh preko kojeg se ne moze) i ljudska. Na stranu Ivanovic, ali ova zena je gromada

ko glumica je fenomenalna al ko osoba je tesHki ters (sHo bi mi u bosni rekli a bogumi i hercegovini) mada ja sa njome imam korektan poslovan odnos :thumbup:
Post Reply