UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mist
#28201 Re: UEFA Champions League
Ovaj na rtrs-u izgleda buraz od Velida 
- AmiĐa_Idriz
#28202 Re: UEFA Champions League
Rezultat užasne Lige. U periodu kada si imao jak Celtic, Rangerse i Hibernian te Heartse recimo Škoti su znali dati i finalistu Euro takmičenja. Sada sporadične epizode u grupama.agnostic_front wrote:Ovaj Celtic baš smiješan klub, preloši.
Rob_Atl wrote:Nisam nikad do sad vidio da se izredaju svi
- Koshpa
#28203 Re: UEFA Champions League
Porto Celtic i Basel out do jucerasnji klubovi iz grupne faze LP 
- Better Man
#28204 Re: UEFA Champions League
Odavno luđe penal serije nisam vidio.
- animals
#28205 Re: UEFA Champions League
Porto postao karina od ekipe..Koshpa wrote:Porto Celtic i Basel out do jucerasnji klubovi iz grupne faze LP
nek su ispali, uvijek su nekako na guzove prolazili..
- Logovan
#28206 Re: UEFA Champions League
Kakva neizvjesnost, kakvi penali.
Za onolike promašaje ona rupa je kriva, blato, teško se šuta.
Ne pamtim kada sam odgledao luđu seriju penala.
Ne pamtim kada sam odgledao luđu seriju penala.
Nevjerovatno, matere mi.Bazinga1234 wrote:3:4Logovan wrote:Celtic - Cluj 3:3 hahahah![]()
- cyprus
#28207 Re: UEFA Champions League
Ludo kolo pravo... Drago mi je zbog ispadanja Porta...
A kako napraviše onu rupu od bijele tačke u Kopenhagenu?
K'o da se igralo u Mionici...
A kako napraviše onu rupu od bijele tačke u Kopenhagenu?
-
Nadzorna_ploca
#28208 Re: UEFA Champions League
Svaka cast Cluju, muda do poda. 
- sagosen
#28209 Re: UEFA Champions League
Hahahahahahahahahah, Partizan koji ne može dobiti Napredak iz Kruševca, evo sad zadnje kolo su 2-2 s njima igrali, daj ne sramoti se. Borit će se za treće mjesto sa Čukaričkim ko i prošle sezone. Al Vučićeva Srbija ne dozvoljava Partizanu da bude prvak, hahahahah joj bože šta sve neću pročitatiMaksprotivMarksa wrote:Dinamo je masina, ocekujem ih ponovo na proljece u Evropi, samo da ne rasprodaju ovu masinu, za Zvezdu nemam rijeci, pokradeni su, ali su pretanki, ovogodisnji Partizan mi se cini jacim deset puta od Zvezde, ali u Vucicevoj Srbiji je njima nemoguce da budu prvaci, a tesko i drugi pored Radnickog, sve u svemu i istocni i zapadni su desetljecima ispred nas.
-
Crvena Tifoza
#28210 Re: UEFA Champions League
Ovo je baš bezveze da Ajax mora igrati ove kvalifikacije za LP.
-
dječak sa šibicama
#28211 Re: UEFA Champions League
Maribor se skljokao protiv skandinavaca, da vidimo sad Dinamo kako ce proci.
Sinoc odlicni, onaj Olmo je zvijezda u najavi, kakve poteze ima decko, pregled igre, mozes ga staviti bilo gdje da igra i sve odigra odlicno. Moro isto odlican, Ademi zabio i asistirao, Petkovic izrastao u odlicnog napadaca, Livakovic klasa golman nije cudo sto ga Porto hoce, Dilaver ce po meni biti veliko pojacanje Prosineckom. Hajrovic klasicna utakmica za njega, polako pa sta bude, sto bi on nesto tu, trcao
Gojak usao, rastrcan, to mu je glavna finta. Sa njim, Morom i Majerom, Dinamo moze pokriti sredinu ako Olmo ipak ode. Jos ako uzmu Ivanuseca, dobro je, ali Olmo je klasa za sebe. Kakav igrac moze postati, ako mu se ne desi neki maler.
Civic dobio crveni, nije nesto puno pokazao, tu i tamo neki prodor i solidno je cuvao Hajrovica ali vise sto je Hajro bio u svom modusu.
Sinoc odlicni, onaj Olmo je zvijezda u najavi, kakve poteze ima decko, pregled igre, mozes ga staviti bilo gdje da igra i sve odigra odlicno. Moro isto odlican, Ademi zabio i asistirao, Petkovic izrastao u odlicnog napadaca, Livakovic klasa golman nije cudo sto ga Porto hoce, Dilaver ce po meni biti veliko pojacanje Prosineckom. Hajrovic klasicna utakmica za njega, polako pa sta bude, sto bi on nesto tu, trcao
Gojak usao, rastrcan, to mu je glavna finta. Sa njim, Morom i Majerom, Dinamo moze pokriti sredinu ako Olmo ipak ode. Jos ako uzmu Ivanuseca, dobro je, ali Olmo je klasa za sebe. Kakav igrac moze postati, ako mu se ne desi neki maler.
Civic dobio crveni, nije nesto puno pokazao, tu i tamo neki prodor i solidno je cuvao Hajrovica ali vise sto je Hajro bio u svom modusu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28212 Re: UEFA Champions League
Borjan izvadi sinoć CZ, kako su fulali penale, drama
Imaju realne šanse za grupnu fazu, idu na Young Boyse.
Ovo sa grčkim predstavnicima bezveze, šampion dobije Ajaxa, a Olympiacos Bašakšekira
Imaju realne šanse za grupnu fazu, idu na Young Boyse.
Ovo sa grčkim predstavnicima bezveze, šampion dobije Ajaxa, a Olympiacos Bašakšekira
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28213 Re: UEFA Champions League
+ lova dosad što su odigrali.Dva kluba iz regiona su sinoć slavila na gostovanjima, te tako obezbijedila plasman u play-off Lige prvaka.
Naravno, radi se o Dinamo Zagrebu i Crvenoj zvezdi, koji su nadigrali Ferencvaros, odnosno Kopenhagen i tako prošli dalje.
Slavlje može biti još veće ukoliko uzmemo u obzir da su ova dva kluba plasmanom u play-off zaradili ogromnu sumu novca.
Konkretno, radi se o 7.920.000 eura, koliko će se sliti u kasu Zvezde i Dinama, kao i svih ostalih timova u play-offu Lige prvaka.
Svi timovi učesnici play-ofa za Ligu prvaka obezbijedili su sebi premiju UEFA od ravno 5.000.000 eura, dok osigurna Evropska liga podrazumijeva još 2.920.000 eura. To je, dakle, zagarantovani minimalac, u slučaju da Young Boys bude bolji od crveno-bijelih, odnosno Rosenborg od Modrih.
Ukoliko bi stigli do grupne faze Lige prvaka, ova suma se gotovo duplirala, pošto bi tada zaradili 15.250.000 eura.
Ako ovo nije motiv našim ekipama da pokušaju bar do grupne faze EL, ne znam stvarno.
-
golman
#28214 Re: UEFA Champions League
Nije mi jasno da klub kao što je Kopenhagen,koji redovno igra neku grupnu fazu u Evropi,ima onakvu "oranicu" od terena.Grbavica je za ono Vembli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28215 Re: UEFA Champions League
Mislim da su nešto zajebali sa friško postavljenim terenom.golman wrote:Nije mi jasno da klub kao što je Kopenhagen,koji redovno igra neku grupnu fazu u Evropi,ima onakvu "oranicu" od terena.Grbavica je za ono Vembli.
Znam da su Rumuni sa Francuzima (reprezentacije) igrali jednom, bukvalno se čitavo busenje čupalo kopačkama, a na početku sve izgledalo pod konac.
- MaksprotivMarksa
#28216 Re: UEFA Champions League
Odmarano pola tima, Krusevac neugodno gostovanje, ocigledno je da ne pratis ligu Srbije i da ne znas kakva lakrdija se tamo odigrava, meni je Zvezda draza od Partizana, ja sam navijac Sarajeva pa zbog toga, ali cinjenice su cinjenice, a pogledaj sta je Partisan uradio Malatji u Ligi Evrope, ljudi imaju fantastican novi tim, prosle godine su zaista bili losi, a Radnicki na celu sa Lalatovicem je ispao u prvom pretkolu LE, a kao viceprvaci su, liga Srbije je najneregularnije takmicenje u Evropi, zabrane na kladionicama sve govore, to vise ne postoji ni za nasu ligu.IkaIJ wrote:Hahahahahahahahahah, Partizan koji ne može dobiti Napredak iz Kruševca, evo sad zadnje kolo su 2-2 s njima igrali, daj ne sramoti se. Borit će se za treće mjesto sa Čukaričkim ko i prošle sezone. Al Vučićeva Srbija ne dozvoljava Partizanu da bude prvak, hahahahah joj bože šta sve neću pročitatiMaksprotivMarksa wrote:Dinamo je masina, ocekujem ih ponovo na proljece u Evropi, samo da ne rasprodaju ovu masinu, za Zvezdu nemam rijeci, pokradeni su, ali su pretanki, ovogodisnji Partizan mi se cini jacim deset puta od Zvezde, ali u Vucicevoj Srbiji je njima nemoguce da budu prvaci, a tesko i drugi pored Radnickog, sve u svemu i istocni i zapadni su desetljecima ispred nas.![]()
-
LeTalek
#28217 Re: UEFA Champions League
Vidi se da nemas pojma!MaksprotivMarksa wrote:Odmarano pola tima, Krusevac neugodno gostovanje, ocigledno je da ne pratis ligu Srbije i da ne znas kakva lakrdija se tamo odigrava, meni je Zvezda draza od Partizana, ja sam navijac Sarajeva pa zbog toga, ali cinjenice su cinjenice, a pogledaj sta je Partisan uradio Malatji u Ligi Evrope, ljudi imaju fantastican novi tim, prosle godine su zaista bili losi, a Radnicki na celu sa Lalatovicem je ispao u prvom pretkolu LE, a kao viceprvaci su, liga Srbije je najneregularnije takmicenje u Evropi, zabrane na kladionicama sve govore, to vise ne postoji ni za nasu ligu.IkaIJ wrote:Hahahahahahahahahah, Partizan koji ne može dobiti Napredak iz Kruševca, evo sad zadnje kolo su 2-2 s njima igrali, daj ne sramoti se. Borit će se za treće mjesto sa Čukaričkim ko i prošle sezone. Al Vučićeva Srbija ne dozvoljava Partizanu da bude prvak, hahahahah joj bože šta sve neću pročitatiMaksprotivMarksa wrote:Dinamo je masina, ocekujem ih ponovo na proljece u Evropi, samo da ne rasprodaju ovu masinu, za Zvezdu nemam rijeci, pokradeni su, ali su pretanki, ovogodisnji Partizan mi se cini jacim deset puta od Zvezde, ali u Vucicevoj Srbiji je njima nemoguce da budu prvaci, a tesko i drugi pored Radnickog, sve u svemu i istocni i zapadni su desetljecima ispred nas.![]()
Lalatović nije vodio Radnički ove kvalifikacije, jer je covek ove sezone trener Vojvodine! Radnički je ostao bez 7-8 igraca koji su igrali prosle sezone: Drinčić, Haskić, Pankov sto je sinoc dao 2 penala za Zvezdu...To je sada skroz druga i slabija ekipa u odnosu na Lalatovićevu...
Svaka cast Partizanu na pobedi nad Malatiom, al zar je ta Malatia merilo bilo cega?! Klub koji ne znam kada je igrao evropsko takmicenje, klub kome jos sezona nije pocela itd...
Partizan je sigurno jaci nego prosle sezone, ali to je i logicno i uopste nije tesko, prvo sto su bili bas slabi, drugo sto Milošević sada ima vec neki kontinuitet u klubu..
Voleo bih da udju u LE, prvenstveno zbog koeficijenta srpske lige, ali nisu oni jos nivo Zvezde, koja i pored toga sto joj 2 penala nisu svirana u ovom dvomecu i jos sat vremena igrala s igracem manje, izbaci stalnog ucesnika grupne faze LŠ ili LE!
- ZyzzSar
#28218 Re: UEFA Champions League
nadam se da je ovo prvi i zadnji put da zene sude bitne utakmice, ako je ovo ekipa najboljih zenskih sudija e onda stvarno ne znam
ne moze 5min posteno proci da ne napravi neku gresku
ne moze 5min posteno proci da ne napravi neku gresku
- B6Redhell
#28219 Re: UEFA Champions League
Sudjenje svaka cast ovih zemskih. Ne znam zasto se bunite. Konkrentno smireno bez greske...
-
Mustang1
#28220 Re: UEFA Champions League
Ma to su redovni pljuvaci samo nek se pljuje. Odlicno sudila.
- aCme
#28221 Re: UEFA Champions League
Ne da se Lampardu, trunčica ga dijelila da u svoj dosje upiše prvi trofej
Suđenje sasvim korektno.
Suđenje sasvim korektno.
- turbofolk
#28222 Re: UEFA Champions League
Večereas i sutra prve utakmice Playoff-a
Večeras:
LASK Linz - Club Brugge
CFR Cluj - Slavia Praha
APOEL Nicosia - Ajax
Sutra:
GNK Dinamo Zagreb - Rosenborg BK
Young Boys - FK Crvena zvezda
Olympiacos - FK Krasnodar
Boldirani u grupnoj fazi
Cluj i Slavia mi je neizvjesno i ovaj Zvezdin par.
Večeras:
LASK Linz - Club Brugge
CFR Cluj - Slavia Praha
APOEL Nicosia - Ajax
Sutra:
GNK Dinamo Zagreb - Rosenborg BK
Young Boys - FK Crvena zvezda
Olympiacos - FK Krasnodar
Boldirani u grupnoj fazi
- Logovan
#28223 Re: UEFA Champions League
Kad Cluj ode u grupnu fazu. Naloženi su opasno. 
- cyprus
#28224 Re: UEFA Champions League
Zanimljiv mi je ovaj LASK... Volim ove što padnu iz vedra neba
Zanimljivo je da Austrija godinama nema predstavnika u CL (mislim da su imali samo jednom ili dvaput u ovom stoljeću), a sad bi lako mogla imat dva 
edit: izguglah - bila Austria 2013-te, Rapid 2005-te, a prije toga Osimov Sturm 2000-te
Zanimljivo je da se Rapida i Sturma sjećam dobro, al Austrije slabo 
edit: izguglah - bila Austria 2013-te, Rapid 2005-te, a prije toga Osimov Sturm 2000-te
- pirmin
#28225 Re: UEFA Champions League
A bila bi fora da LASK udje u grupu.
Salzburg 12 godina zaredom probavao i nije uspio.
Salzburg 12 godina zaredom probavao i nije uspio.