Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onaj ko nije dosad shvatio, na osnovu utakmica, priprema, pripreme utakmica i vodjenja istih, da Adzem tesko da ce ikad biti trener za Zeljeznicar, taj Boga mi slabo konta fudbal ili strogo navijackim naocalama gleda isti.
Proljece i vodjenje utakmica u ovoj polusezoni su pokazali da nije napredovao grama, da se gubi pod pritiskom i da nema plan B, C...
Kont'o sam da ce nauciti iz gresaka, medjutim tanko do milog Boga. U slucaju da i osvoji titulu, to bi po mom misljenju bilo u rangu Dzenana Uscuplica. Malo naprednije verzija.
Ako ovi planiraju i iducu sezonu sa njim, neka nam je Bog na pomoci.
zipoo wrote:Ako cemo ozbiljno nijedan ekipe se sada nema cime kurciti.
Apsolutno realno, možemo biti sretni ako ne bude 0:0 Ja bih bio siguran da ćemo vas dobiti da smo makar ekipa kao prošle godine, ali nismo. Lošiji smo.
lakilaka wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Opet mislim da ćemo mi nametnuti svoju igru, što je užasan Adžemov problem. Nikako nema način da dominira utakmicama i kontroliše ih od prve do posljednje minute.
Nevjerovatno mi je to i karakteristično je gotovo isključivo za Želju od velikih klubova, da ne nadigraš na pravi način ni mrtvi Vitez, ni Slobodu, ni Radnik... razlika između njega i dobrog trenera se vidjela na Grbavici prošle sedmice, Goran Sablić je definitivno doktor, bez obzira što ga je preslušao bez problema u kupu i u ligaškoj u Širokom Brijegu.
previse dajes poentu na trenera. igraci igraju a ne treneri. da bi shvatio lakse, karikiram, daj braci vrbanjusi messija, ronalda, neymara, pikea, ramosa, dzeku i jos nekoliko odlicnih igraca, pa ces vidjeti da ce pobijediti i najboljeg trenera. nadam se da si shvatio poentu.
Lijepo, samo što nemate vi igrački toliko bolju ekipu, ako vam je uopšte bolja. Sve je to u pet deka.
ko govori o vama-nama. citaj ono sto sam napisao. a napisao sam da ne igraju treneri nego igraci. zato ne treba preuvelicavati trenere. kao sto sam napisao braco vrbanjusa sa oni igracima bi osvojio LP kao od sale, ali ga je.be to sto nema te igrace.
Blago tebi ako tako rezonujes fudbal... Cuj trener nebitan. Pa ja, zato Siroki sa, na papiru, slabijom ekipom sasije Zelju na Grbavici, a covjek bez 5 prvotimaca.
Zeljeznicar da je imao prosle sezone trenera uzeo bi titulu, ali ga nije imao. Tacnije imao je, ali bezmud.
Ne znam šta se i vi čudite, pa to je ona priča o rezultatima uprkos treneru.
Trener tu dođe ko čistačica, domar. Tako ljudi rezonuju.
Šta znaju budale u bogatim klubovima, pa plaćaju nepotrebne likove po 20 miliona.
Muhamed Đakmić wrote:Opet mislim da ćemo mi nametnuti svoju igru, što je užasan Adžemov problem. Nikako nema način da dominira utakmicama i kontroliše ih od prve do posljednje minute.
Nevjerovatno mi je to i karakteristično je gotovo isključivo za Želju od velikih klubova, da ne nadigraš na pravi način ni mrtvi Vitez, ni Slobodu, ni Radnik... razlika između njega i dobrog trenera se vidjela na Grbavici prošle sedmice, Goran Sablić je definitivno doktor, bez obzira što ga je preslušao bez problema u kupu i u ligaškoj u Širokom Brijegu.
Izvini Bogati a koju?
Ni druga Strana ne odskace, samo mi ovo zaparalo oci. Jbg
Izvini Bogati a koju?
Ni druga Strana ne odskace, samo mi ovo zaparalo oci. Jbg
Ma slazem se potpuno, vise sam mislio na to da cemo mi bar u postavci biti nesto ofanzivniji i da cemo biti ekipa koja ce vise imati loptu u svom posjedu, dok cete se vi vise bazirati na kontranapade.
Naravno, sasvim je moguce i da bude nista-nista od pocetka do kraja
Bit ce to pravo mucenje. Obje ekipe igraju lose. Posto je prosli put Sarajvo zajebalo za titulu ovaj put se to nece desiti. Izbori su blizu i ne smije se dozvoliti da jos jednom titula ode iz glavnog grada. Ako ne bude pustanja bit ce 0:0 jer ni jedni ni drugi ne mogu dati gol. Zivjeli.
VIP loža koševskog stadiona bit će popunjena do posljednjeg mjesta, a osobe koji će posmatrati aktere najveće utakmice bh. prvenstva i koje procjenjuju kvalitet igrača iz Premijer lige popunit će veliki dio. Između ostalog, svoje prisustvo na najvećem bh. stadionu najavio je i Marko Topić, nekadašnji reprezentativac BiH koji trenutno živi u Švicarskoj. Također, dolazak na Koševu potvrdio je i Sead Zilić, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, čovjek koji je svojevremeno nosio dres Željezničara i Sarajeva. On trenutno boravi u Sloveniji. Dakako, okršaj sarajevski rivala pratit će i skauti evropskih klubova koji će u svoje notese bilježiti akcije, šanse i golove (ako ih bude). Naravno, u fokusu će biti mladi igrači tima s Koševa i Grbavice.