Zašto bi Vico imao baš Anela otjerao?Lug wrote: ↑05/08/2025 23:13ma pusti levata, Vicina podguzna muha. Otjera Vico i Hadjikadunica iz repke, ali me cude neki forumasi ovdje o kojima sam imao bolje misljenje da su tako zasljepljeni i da ne vide da iza svega stoji Vico. Sam Spahic rece, predsjednik se slaze a i mi ostali, kada su Anela otpisali iz repke. Dzaba je pokusavati sljepcima otvoriti oci.![]()
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#28176 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- N.N.
#28177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ozenio pravoslavku a Vico ne da mijesanje

- Tvrtko II Kotromanić
-
Lug
#28179 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
i Hazikadunica.. zato sto je buducnost BiH nogometa i lider (Van Persie danas to potvrdio) i zato sto je jedini Anel pokazao karakter i odjebao onog Milosevica koji je postavljen da samo se malo ekonomski popravi i pravio je cirkus od repke, rezultati su to najbolje pokazali. Stavljali ga ozlijedjenog da igra, gdje se mogao trajno povrijediti i rizikovati karijeru, pisao je Anel o tome, ali niko njega nije ni citao od vas.. a prije tog je stvarno i bio ozlijedjen kad se nije odazvao. Valja ponoviti i kad su Njemci gostovali kod nas, pa im se nije odazvao veliki broj igraca, i niko nije diskvalifikovan iz repke niti im je to palo na pamet, kao sto su ucinili nasi politroni sa Anelom, ali sta su Njemci, ha ja..Point. wrote: ↑06/08/2025 11:20Zašto bi Vico imao baš Anela otjerao?Lug wrote: ↑05/08/2025 23:13ma pusti levata, Vicina podguzna muha. Otjera Vico i Hadjikadunica iz repke, ali me cude neki forumasi ovdje o kojima sam imao bolje misljenje da su tako zasljepljeni i da ne vide da iza svega stoji Vico. Sam Spahic rece, predsjednik se slaze a i mi ostali, kada su Anela otpisali iz repke. Dzaba je pokusavati sljepcima otvoriti oci.![]()
Mozda su mu se i Svedjani dohakali, htjeli osvetiti,da ga istjeraju i iz BiH repke kad je njih odbio, ali opet ide sve preko Vice. Smatrali su da su ulozili jako puno u njega a on im tako vratio sto ih je odbio i otisao igrati za BiH.
Ali koji je tacno razlog nije toliko bitno koliko je bitno ko ga je otjerao, jer taj koji ga je otjerao steti nasoj reprezentaciji. Uostalom nisam ja vidovita Dzemila.
To je moje misljenje, subjektivno, ostavljam mogucnost i da je nesto drugo, trece razlog ali znam i vidim da sve ide preko Dodikovog necaka, on je alfa i omega u repki. Zato mislim da je on glavni krivac. On mora biti umjesan u to. Za mene svako ko vjeruje njemu i ovakvom savezu i stavlja se na njihovu stranu u najmanju ruku bi trebao posjetiti psihologa, kakvog dobrog.. pod uslovom da je patriotski orijentisan.
U onoj tekmi protiv Francuza stavio je u dzep Mbapea
Birati izmedju Anela koji je odbio Svedsku i Anelovog objasnjenja svega sta se desilo od slikanja noge i kako se sve desilo u Holandiji, o tom sam pisao vec pa da se ne ponavljam, dakle birati izmedju njega i korumpiranog saveza je vise nego jasno i razocaravajuce da se toliki broj primio. I napadati tako nisko momka sa njegovom zenom i familijom samo zato sto je htio magnetnu rezonancu je bas cudno, jer i sljepac vidi da je "neko" angazovao masu botova a mnogi naivci se primili. Barba i Spaha jesu legende, ali ih je Vico doveo i pod kakvim okolnostima pitanje je.. imalo bi se tu svasta dodati i njihovo ganjanje nekakve discipline, ma smijesno. Niko nije veci od repke i onog sto je dobro za repku.
Igracine za nase uslove se ne tjeraju iz repke, pogotovo ako smo u deficitu na toj poziciji.
Marocco otpusti Vahida zbog jednog igraca, mada ih odveo na svjetsko, pa ti vidi.
Za mene nema dileme od prvog dana ko je u pravu u ovom slucaju i ko zeli dobro a ko lose repki i buducnosti iste.
Vico se za sve pita i nikad nije zelio dobro repki, sve sto radi je samo gluma najobicnija i da se zadrzi na rukovodecoj poziciji i sve sto ulaze u stadione su nase pare, ne njegove.
Last edited by Lug on 06/08/2025 22:20, edited 3 times in total.
-
Lug
#28180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ipak mislim da je katolkinja. I sta kazu, zena mu zapovijeda.
- studeni76
#28181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh Anel je ponosan na tebe! Vjerujem da ni on nebi napisao ovo o sebi.Lug wrote: ↑06/08/2025 19:53i Hazikadunica.. zato sto je buducnost BiH nogometa i lider (Van Persie danas to potvrdio) i zato sto je jedini Anel pokazao karakter i odjebao onog Milosevica koji je postavljen da samo se malo ekonomski popravi i pravio je cirkus od repke, rezultati su to najbolje pokazali. Stavljali ga ozlijedjenog da igra, gdje se mogao trajno povrijediti i rizikovati karijeru, pisao je Anel o tome, ali niko njega nije ni citao od vas.. a prije tog je stvarno i bio ozlijedjen kad se nije odazvao. Valja ponoviti i kad su Njemci gostovali kod nas, pa im se nije odazvao veliki broj igraca, i niko nije diskvalifikovan iz repke niti im je to palo na pamet, kao sto su ucinili nasi politroni sa Anelom, ali sta su Njemci, ha ja..Point. wrote: ↑06/08/2025 11:20Zašto bi Vico imao baš Anela otjerao?Lug wrote: ↑05/08/2025 23:13
ma pusti levata, Vicina podguzna muha. Otjera Vico i Hadjikadunica iz repke, ali me cude neki forumasi ovdje o kojima sam imao bolje misljenje da su tako zasljepljeni i da ne vide da iza svega stoji Vico. Sam Spahic rece, predsjednik se slaze a i mi ostali, kada su Anela otpisali iz repke. Dzaba je pokusavati sljepcima otvoriti oci.![]()
Mozes misliti koju zrtvu je Anel podnijeo, odbijajuci Svedsku da bi igrao, novine pisale danima o njemu, jer su ga vidjeli kao trajno rjesenje i lidera u reprezentaciji, a valja nastaviti zivjeti tu i dalje. Sve zbog BiH.
To je moje misljenje, subjektivno, ostavljam mogucnost i da je nesto drugo razlog ali znam i vidim da sve ide preko Vice, Dodikovog necaka, on je alfa i omega u repki. Za mene svako ko vjeruje Vici i ovakvom savezu i stavlja se na njihovu stranu u najmanju ruku bi trebao posjetiti psihologa, kakvog dobrog.. pod uslovom da je patriotski orijentisan.
U onoj tekmi protiv Francuza stavio je u dzep Mbapeai u svakoj tekmi izgarao na terenu. Kao sto rece, nas buduci lider sa karakterom.
Birati izmedju Anela koji je odbio Svedsku i Anelovog objasnjenja svega sta se desilo od slikanja noge i kako se sve desilo u Holandiji, o tom sam pisao vec pa da se ne ponavljam, dakle birati izmedju njega i korumpiranog saveza na celu sa Vicom koji je tipicni troprstas je vise nego jasno i razocaravajuce da se toliki broj primio. I napadati tako nisko momka sa njegovom zenom i familijom samo zato sto je htio magnetnu rezonancu je bas cudno, jer i sljepac vidi da je "neko" angazovao masu botova a mnogi naivci se primili. Barba i Spaha jesu legende, ali ih je Vico doveo i pod kakvim okolnostima pitanje je.. imalo bi se tu svasta dodati i njihovo ganjanje nekakve discipline, ma smijesno. Niko nije veci od repke i onog sto je dobro za repku.
Igracine za nase uslove se ne tjeraju iz repke, pogotovo ako smo u deficitu na toj poziciji. Marocco otpusti Vahida zbog jednog igraca, mada ih odveo na svjetsko, pa ti vidi.
Za mene nema dileme od prvog dana ko je u pravu u ovom slucaju i ko zeli dobro a ko lose repki i buducnosti iste.![]()
Eto zato sam na Anelovoj strani, zbog dobra za reprezentaciju a i zbog toga sto mu je ucinjena velika nepravda, htjeli mu karijeru unistiti svjesno ga stavljajuci povrijedjenog u igru. Momak je veci patriota nego sva uprava u savezu. I zato mislim da je Vico iza svega, jer on sve odredjuje i odobrava, Spahic sam potvrdio nehoticno. Uostalom to samo budala ne vidi. Vico nikad nije zelio dobro repki, sve sto radi je samo gluma najobicnija i sve sto ulaze u stadione su nase pare, ne njegove.
Ako budes govorio o tome kao i dosad, da je on odbio i prije igrati, kao glavnog aduta zasto ga je trebalo otjerat i jos, cuj smjelosti, za uvijek iz repke, kao repka je necije vlasnistvo i nekakvoj laznoj disciplini, sjeti se Njemaca, a ima takvih primjera sigurno jos, uostalom i gore sam pojasnio sa povredom i karijerom. Dakle mani suplju.
-
giovanni008
#28182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bravo Dedic!
Dedic fenomenalno probio po desnoj strani i dodao loptu krilnom igracu koji ubacuje i njihov centarfor postize gol!
Ovim si Dedic zacementirao poziciju u prvih 11.
Nica - Benfika 0:1
Dedic fenomenalno probio po desnoj strani i dodao loptu krilnom igracu koji ubacuje i njihov centarfor postize gol!
Ovim si Dedic zacementirao poziciju u prvih 11.
Nica - Benfika 0:1
- pezzar
#28183 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zar nije Miske premuntao ovu dvojicu da dođu u repku baš u Vicinom prvom mandatu? 
Last edited by pezzar on 07/08/2025 08:59, edited 1 time in total.
- Logovan
#28184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Treba zvati Krunića.... Ups čekaj, ne treba, mrš
-
propojeilijas
#28185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
neznam protiv koga ce zvezda igrat sljedecu rundu kvalifikacija za ligu sampiona ali prolaze u grupnu fazu sto posto. Krunic sjajan ova zvezda ce bit dobra ove sezone krunic, tadic, arnautovic i plus stranci
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Al nema nijednog anela u reprezentaciji, o cemu vi?
Hajmo o dedicu radije, da se pohvali za dobar picetak price u benfici
Hajmo o dedicu radije, da se pohvali za dobar picetak price u benfici
- Point.
#28187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lug wrote: ↑06/08/2025 19:53i Hazikadunica.. zato sto je buducnost BiH nogometa i lider (Van Persie danas to potvrdio) i zato sto je jedini Anel pokazao karakter i odjebao onog Milosevica koji je postavljen da samo se malo ekonomski popravi i pravio je cirkus od repke, rezultati su to najbolje pokazali. Stavljali ga ozlijedjenog da igra, gdje se mogao trajno povrijediti i rizikovati karijeru, pisao je Anel o tome, ali niko njega nije ni citao od vas.. a prije tog je stvarno i bio ozlijedjen kad se nije odazvao. Valja ponoviti i kad su Njemci gostovali kod nas, pa im se nije odazvao veliki broj igraca, i niko nije diskvalifikovan iz repke niti im je to palo na pamet, kao sto su ucinili nasi politroni sa Anelom, ali sta su Njemci, ha ja..Point. wrote: ↑06/08/2025 11:20Zašto bi Vico imao baš Anela otjerao?Lug wrote: ↑05/08/2025 23:13
ma pusti levata, Vicina podguzna muha. Otjera Vico i Hadjikadunica iz repke, ali me cude neki forumasi ovdje o kojima sam imao bolje misljenje da su tako zasljepljeni i da ne vide da iza svega stoji Vico. Sam Spahic rece, predsjednik se slaze a i mi ostali, kada su Anela otpisali iz repke. Dzaba je pokusavati sljepcima otvoriti oci.![]()
Mozda su mu se i Svedjani dohakali, htjeli osvetiti,da ga istjeraju i iz BiH repke kad je njih odbio, ali opet ide sve preko Vice. Smatrali su da su ulozili jako puno u njega a on im tako vratio sto ih je odbio i otisao igrati za BiH.
Ali koji je tacno razlog nije toliko bitno koliko je bitno ko ga je otjerao, jer taj koji ga je otjerao steti nasoj reprezentaciji. Uostalom nisam ja vidovita Dzemila.
To je moje misljenje, subjektivno, ostavljam mogucnost i da je nesto drugo, trece razlog ali znam i vidim da sve ide preko Dodikovog necaka, on je alfa i omega u repki. Zato mislim da je on glavni krivac. On mora biti umjesan u to. Za mene svako ko vjeruje njemu i ovakvom savezu i stavlja se na njihovu stranu u najmanju ruku bi trebao posjetiti psihologa, kakvog dobrog.. pod uslovom da je patriotski orijentisan.
U onoj tekmi protiv Francuza stavio je u dzep Mbapeai u svakoj tekmi izgarao na terenu.
Birati izmedju Anela koji je odbio Svedsku i Anelovog objasnjenja svega sta se desilo od slikanja noge i kako se sve desilo u Holandiji, o tom sam pisao vec pa da se ne ponavljam, dakle birati izmedju njega i korumpiranog saveza je vise nego jasno i razocaravajuce da se toliki broj primio. I napadati tako nisko momka sa njegovom zenom i familijom samo zato sto je htio magnetnu rezonancu je bas cudno, jer i sljepac vidi da je "neko" angazovao masu botova a mnogi naivci se primili. Barba i Spaha jesu legende, ali ih je Vico doveo i pod kakvim okolnostima pitanje je.. imalo bi se tu svasta dodati i njihovo ganjanje nekakve discipline, ma smijesno. Niko nije veci od repke i onog sto je dobro za repku.
Igracine za nase uslove se ne tjeraju iz repke, pogotovo ako smo u deficitu na toj poziciji.
Marocco otpusti Vahida zbog jednog igraca, mada ih odveo na svjetsko, pa ti vidi.
Za mene nema dileme od prvog dana ko je u pravu u ovom slucaju i ko zeli dobro a ko lose repki i buducnosti iste.![]()
Vico se za sve pita i nikad nije zelio dobro repki, sve sto radi je samo gluma najobicnija i da se zadrzi na rukovodecoj poziciji i sve sto ulaze u stadione su nase pare, ne njegove.
Dobro je Anele. Izvini se Barbi i Spahi, fudbalska karijera je kratka, nije vrijedno. Pored jednog Džeke da je Anel neki karakter
Al malo te jebe sljed događaja. Zašto bi se Miske trudio da dovede i jednog i drugog da bi ih Vico, Misketova desna ruka, sutra otjerao?
Denis se btw vraća, frajer ima mozga i obraza, a Anel neka tersa. Njegov izbor
Last edited by Point. on 06/08/2025 23:30, edited 2 times in total.
-
giovanni008
#28188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma mogao bi Barba obaviti ozbiljan sastanak sa Krunicem, pa ako ovaj daje naznake da bi se mogao vratiti u repku, i dati sve od sebe, ne bi imao nista da ga pozovu na sljedece okupljanje.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Posto nam Lug, BarbaDue, Edin H. i luckylaka prijavljuju svaki gol Anela, sta mislite hoce li nam prijaviti da je na debiju u LP "asistirao" za gol protivnickoj ekipi?
Pitam.iz znatizelje.
PS i dalje mislim da nam taj momak treba, iako nike sad bas novi Van Dijk ... samo da se malo dozove i prestane biti supak prema ostatku reprezentacije, bujrum nam nazad. Pa do njega je sad.
Pitam.iz znatizelje.
PS i dalje mislim da nam taj momak treba, iako nike sad bas novi Van Dijk ... samo da se malo dozove i prestane biti supak prema ostatku reprezentacije, bujrum nam nazad. Pa do njega je sad.
-
Lug
#28190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
jadno brate, prodas se za rasvjetu na terenu, naravno placenu od nasih para.
dok je ovaca bice i vune..
- luckylaka
#28191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A tako su samo ocekivali autogol Anela ili vracanje Alajbegovica u seniore,cak i povredu Hasica na duzi period da kazu,,sta smo rekli:
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tako ces i ti jedva docekati prvi kiks reprezentacije. Nece se moci opstati od vas na ovoj temi kad taj dan dodje
- BarbaDue
#28193 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Naravno da ću osuti paljbu na prvi kix, upućivati kritike i sugestije, valjda imam pravo. Imam i obavezu na kraju krajeva.
Što, ti ćeš šutjeti?
Što, ti ćeš šutjeti?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28194 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ja cu kritikovati naravno.
Samo necu maliciozno kao vi.
Samo necu maliciozno kao vi.
- luckylaka
#28195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Samo cekamo prvi kiks pa da slavimo.Inace kada je laki hodao za reprezenacijjom od Marakane do Marakane ovi tzv.navijaci nisu ni znali da postoji ta reprezentacija.Vidimo se u US makar poraze slavili
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa sta bi od takvog navijaca?
Jedan selektor moze lonistiti svu tu ljubav i kilometrazu sa repkom? Da ti nisi isao zene ganjati a ne fudbal, kad ti tako malo treba da se okrenes protiv svog tima i zemlje.
Jedan selektor moze lonistiti svu tu ljubav i kilometrazu sa repkom? Da ti nisi isao zene ganjati a ne fudbal, kad ti tako malo treba da se okrenes protiv svog tima i zemlje.
- luckylaka
#28197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Samo Reprezentacija BiH,svi ostali su nebitni...savez,menadjeri,strucni stab,selektori...Samo oni koji za dres ginu a ne oni koji gledaju materijalnu korist
A vidim neki hoce i da me naprave neprijateljem reprezentacije,e pa nece ici.Ne krije se iza ovog profila r.mladic
A vidim neki hoce i da me naprave neprijateljem reprezentacije,e pa nece ici.Ne krije se iza ovog profila r.mladic
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Misli ti sta hoces. Al vala dusman si ako ti je jedan igrac (jaran, rodjak, idol, stajaznam) preci od reprezentacije.
Ti dodjes ko SDA, kune se u drzavu i patriotizam a vamo joj otima sve sta moze.
Ti dodjes ko SDA, kune se u drzavu i patriotizam a vamo joj otima sve sta moze.
- Point.
#28199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Slab ti je argument, ako se uopšte tako može nazvati.
Kako si samo uspio povezati Anela sa Vicom i Borcem i nekim rasvjetama.
Hadžikadunić se vraća u repku, pametan momak, razgovorom se može sve. Anel neka tersa, njegov izbor.
- dječak sa šibicama
#28200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Spahic je naglasio da je Ahmethodzicu reprezentacija zatvorena zauvijek. Osim ako ne pogazi rijec...
A Vico i ekipa, nemaju oni veze sa reprezentacijom, to raja baca grah. Oni ce razjebat savez, ali o tom po tom, pricace se jednom.
A Vico i ekipa, nemaju oni veze sa reprezentacijom, to raja baca grah. Oni ce razjebat savez, ali o tom po tom, pricace se jednom.